Sziasztok!
Köszi a kedves szavaitokat és a segítséget, egy kicsit megnyugodtunk és próbálunk nem pánikolni. Meg olvastunk is egy keveset a dologhoz. Megpróbáljuk kedden meismételtetni a vérvizsgálatot és persze (reméljük, a következő jobb lesz), próbálunk minél több helyre genetikára menni. Meglátjuk. A dokink hétfőn nyilván nyomatni fogja az amniót, mi nagyon nem szeretnénk, de majd meglátjuk a további eredményeket.
Dorka, nálunk a Down-kór kockázata a papír szerint 1:50, egy másik számítás szerint 1:81. De nagyon jó volt a tarkóredőnk és megvolt az orrcsont is a megfelelő időben.
Persze, sokminden látszódik az uh-on, de pl. az értelmi fogyatékosság nem! De nem tudom, mit csinálnék, ha kiderülne 24 hetesen, hogy gáz van.
Sajnos a Praxisban nem tudtak korábbi időpontot adni egyelőre, de nagyon kedvesek és megnyugtatóak voltak.
Viszont beszélgettünk többször is a bébivel és amikor arra jutottunk, hogy nem pánikolunk, csak ha a többi eredmény is gáz lesz, utána picur mindig nagy hancurba kezdett. :-)
Kata, hogy tudod megenni a húst sózás nélkül? Nekem is a sótlanságot mondta a dokim, de rosszul vagyok tőle.
Egyébként megkérdezték a testsúlyomat az AFP előtt. Azt írták be, amit mértek a dokinál. Ez elvileg több, mint amennyi vagyok. Szóval lehet, hogy még kisebb lenne az értékünk...
Csengo, egyébként 58-59 kg vagyok szerintem és 60-at írtak be.
Ja és Kata! Engem érdekelne az a szóróanyag, előre is köszi! Merthogy budaörsi vagyok, de hozzánk még nem dobták be a fesztiválos tájékoztatókat... (melasz@ludens.elte.hu)
Nincs Érden kismamatorna? Mert itt most nincs, pedig nagyon szeretnék járni.
A két 3 kg körüli gyereket azért írtam, mert épp a Dévais topikban született pár hete egy fiú-ikerpár ilyen súllyal! És az anyujuk a 38. hétig hordta őket, csak utána mentek kórházba. Méhszáj-parádat megértem, de nem lesz semmi baj, ne aggódj!
Macifülke, tényleg mindenki helyettesíthető, ez már nem a Te gondod. Ne foglalkozz vele, dolgozz minél kevesebbet!
Rönci, mielőbbi jobbulást Neked!
Sz_Kata, gratula a picurhoz!
Siba, akkor mennek a drukkok szerdára ezerrel! Tuti rendben lesz minden, annyira szorítunk Nektek!
Melinda, nagy gratula a fiúcskához!
Mamy, de jó, hogy Nálatok is minden ok!
Gesztenye, bocs, de nem derül ki feltétlen 2-3 nap alatt, ha valaki nem bírja az Aloét. Én megittam egy vagy kéthavi adagot, mire komoly problémáim lettek és kiderült végül, hogy allergia volt!
Krisszi, nekem volt hüvelyi uh-om olyan helyiségben, ahol nem volt elválasztva egymástól a két uh. A férjem mögém állt, nem is látszódtam. Meg egyébként is, ki a fenének jut eszébe a másikat kukkolni, amikor a saját uh-ja megy? Jó, öltözőfülkékből kellett az ágyra feküdni, de megoldható volt. Akkor is kiakasztó számomra, hogy az édesapát nem akarják beengedni.
Mindenkinek kívánunk nagyon szép hétvégét sok napsütéssel, pihenéssel!
Melba (17+5)