Új privát üzeneted érkezett!

Kedden fél hatkor van szülőszobalátogatás. Mi lenne ha negyedkor találkoznánk a földszinten?

Szerintem sokan lesznek a szökőkút körül pénteken...én nem bízom magamban, hogy megtalállak TiteketKép Valami segítség?

zsu 26+6

Kép
zsu11

Dóri!

Igazad van, jövök kedden a szülőszoba látogatásra. És én is úgy tervezem, hogy a párommal megyek majd csüt.-ön a Szülés előadásra, de ki tudja, hogy ráér-e majd, vagy végez-e a munkájával.

Akkor kedden találkozzunk 1/4 6-kor a földszinten, ahogy Zsu11 írta? Vagy majd az emeleten?

sziasztok
Eva (30)
eva1

Hali!
Tényleg kéne valami felismerhető dolog. És bocsi, hogy nem tudtam fejből, hány órát írtam Kép Szóval akkor 11.
Én Benével leszek, barna haj, barna szem, neki meg kék szeme van, és világosbarna haja. Kék kockás chocco babakocsoval leszünk (sportos) és Bene már ül általában benne. Vannak fent rólunk képek: benedek.blogspot.com hátha így megismertek.
De akár csinálhatok egy táblát is babanet címmel, és akkor megtaláljuk egymást, na?

Jó szülőszobalátogáatást, még nekem is hasznos volt, pedig tudtam, hogy császár lesz, de jó megismerni a helyszínt, és hasznos dolgokat mondanak, és ismerkedik az ember a szülésznőkkel is!

Tünde (Bene 7,5 hó)

mtunde

Sziasztok!!

Akkor pénteken 11- kor a szökőkútnál!
Az elég ismertetőjel, ha viszem a pocakom??? :-)
Nem rossz ötlet a tábla Tündi!

Kedden szerintem találkozzunk lent a kávéautomatáknál akkor!! Úgy tuti egymásra találunk! Akkor negyed 6- kor!!

Szép napot az eső ellenére is!!

Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok!

Ok, a keddi (1/4 6 kávéautomata a földszinten), és a pénteki (11 óra Margitsziget, szökőkút, Tündi a táblávalKép)tali is.

Ez az igazi tanulós idő!!! Semmi nem vonja el a figyelmemet, hacsaknem elalszom....

zsu 27+0 (nagyon rihan az idő....)

Kép
zsu11

Kép hogy szalad az idő. Ma már egy hónaposak vagyunk Kép

Kép a "nagylány"

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Helló Lányok!

Látom alakulóban vannak a találkozók! Én nem igérek semmit,ha tudok megyek/ megyünk a párommal.Remélem összejön.
Most viszont elköszönök,elutazunk a hétvégére.
Mindenkinek szép napot,és kellemes hétvégét!
Üdv: Eszti(32)

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Eszti, jó hétvégét!

Veronika, szépek a gyerekek. És milyen pici még mind a kettő. Végül válaszoltam a mail-edre?

Adri, ha itt vagy, te mész a talira?
andry

Szia Andry!

Köszi szépen.
A tegnapira még nem írtál semmit.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Andry!

A sok fejéstől, tegnap már 50ml-t fejtem le pluszban és tegnap még este is kemény volt a sok tejtől a cicim. Meg is nyugodtam rögtön. Ma meg aztán pláne. 3780-nal jöttünk ki ápr.1.-én és ma 4660gr volt. Jobban örültem neki mint az ötös-lottónak. Kép Lehet hogy kifele megyek a lelki kátyúból. Köszi neked is.

Szép napot és kellemes hosszú hétvégét Mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronika, örülök ennek a pozitív gondolatnak. Ha ilyen szépen gyarapszik a babád, semmi okod aggodalomra, akár puha a cici,akár kemény. Holnap után már 100ml-t fejsz!A mailedre fogok válaszolni, ígérem,mégpedig most.Szia.Andi
andry

Sziasztok!
Nem tudja veletlenul valaki, hogy Vida doktor ugyeletes-e a hetvegen valamikor? (Nem szivesen zavarom telefonon, de ha amugy is bent van, akkor bemennek.)
Koszi elore is!
Reka
kakadu

Sziasztok!

Nem tud valaki esetleg eladó bölcsőt? Megköszönöm, ha valaki hall eladóról és beírja ide. MOndjuk még van időm (30) így nem olyan sürgős, csak gondoltam, hátha valaki a közeljövőben megválna tőle.

köszönettel, sziasztok
Eva
eva1

Sziasztok,

mindig olvasgatok lelkesen, csak írni nem tudok mindig Kép

Légzésfigyelő: mi sem terveztük, de miután Sáribaba megszületett, vettünk és jó, hogy van.

Fürdetés: mi a babaszobában szoktuk, egy alacsonyabb kisasztalról Kép

Veronika! Nekem is fáj pár másodpercig a cici, amikor Kismanó "ráharap", de el is múlik. A csecsemősök mondták, hogy ez teljesen normális.

Szülőszoba látogatás: sztem jó, ha látod, hogy hol fogsz szülni és megnyugtató. Ízelítőül egy kép, én itt szültem Kép
Kép

Nemsokára szülőknek drukkok mennek!

Szép hosszú hétvégét!
Réka és Sára (3,5 hét)
sampa

Jó kép Sampa.Azok a szép emlékek.Ez melyik szoba? Én mindháromban megfordultam, de most nem tudnám megmondani, hogy ez melyik a három közül.
Andi
andry

Ez nem az első? rögtön a ctg mellett? aminek nyitható az ablaka. (Napsugár? vagy hogy hívják?) Bár szülés közben nem éppen a szobát tanulmányoztam (főleg nem ebben az irányban), de ez biztos nem a 3. mert én mind a két gyereket ott szültem. Az már nekem kabalaszoba. Kép Szerencsére a körülményekhez képes, mint a 3 nagyon kellemes.

Szép napot Mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem a gyakorló anyukákhoz:
azt olvastam és a védődő is javasolta, hogy ne vegyek cumisüveget. Ha a szoptatáson kívül etetném majd a babát, akkor kis presszo kávés (régi, üveg)pohárból tegyem. És, ha lesz türelmem hozzá, próbáljam meg, ne rászoktatni a cumisüvegre, hanem csak pohárból kapjon enni, később, majd kiskanállal.
A cumisüvegtől nem fog jól szopni.
Szerintetek sem kell cumisüveg, ha türelmes anyuka próbálom majd lenni (mert gondolom nagyobb türelmet idényel pohárból enni adni, mint cumisüvegből?.?)

köszönöm a válaszokat, sziasztok
eva
eva1

Sziasztok
Eva1 nekem anno a kisfiam cumizott, cumisuveget is "hasznalt"Kép a cici mellé es semmilyen zavar nem volt, imadom az osszes okos vedonot LLL-es tanacsadonot aki megmondja hogy egy ujszulottet kanallal etess, aki kozben tobb levegot nyel.....es fajni foga pocakja, sztem az a titka hogy nagyon pici lyuk legyen a cucli vegen es akkor dolgoznia kell erte es nem szokik hozza.
Reka

Kép
vaktyuk

Sziasztok!

A cumisüveg nem gáz, ha van. Ha jól szopik, úgysem fogod sokat itatni mellé, ráadásul ha fejsz, és más is eteti, akkor is kell. Ez a cumizavar dolog csak az első napokban lehetne, de akkor sincs. Kislukú cumi pl NUK 1 tökéletes. Csak arra figyelj, hogy kisfejű üveget veszel, és ahhoz pl a NUK cumi jó, vagy nagyfejűt: AVENT, MAM: Mi vettünk AVNTet, de Bene vákuumot szívott, de tejet nem belőle Kép Nagyon erősen kell szívni. Mások viszont erre esküsznek. Mi viszont a MAM cumit tettük rá, és úgy jó volt.

Ja és még valami: a pohár nagyon jó játék, de vajon útközben hogyviszed az innivalóját és hogy adod neki oda, és hog yöltözteted át minden egyes korty után?

Ezek a tanácsok nagyon jók, csak hasznavehetetlenek Kép

Szóval pár korty a cumisüvegből nem okoz cumizavart. Az okoz cumizavart, ha nem szopik, csak cumisüvegből iszik, és utána próbálod szoptatni. De ez meg más történet.

Ja és amúgy is jó, ha van otthon egy cumisüveg. Bármi lehet.
Tünde

mtunde

Sziasztok,
Veronikusz én is az első szobára tippeltem volna, de ott már azóta lett egy szekrény.

Eva1,Én is 1 hónapos kora óta vegyesen táplálom a fiamat, egyszer szopik, egyszer üvegből kap tápot és nem cumizavaros.
Andi
andry

akkor pasz, mert a 3.-ban is van a sarokban szekrény. Azon volt a magnó.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok, ez az utolsó szoba Kép Ahol a nagy ablak van, csak az kimaradt a képből. Plusz, amikor én szültem, egész nap zuhogott (bár ezt akkor nem fogtam Kép

Cumisüveg: nálunk is van, én azt az Aventest használom, ami a fejőszetthez van, pl. lefejt anyatejjel kapja a K vitamint, tehát kell. Meg pl. anyu sem kiskanállal eteti, ha lepasszolom neki a leányzót, hanem cumisüveggel. És eddig - lekopogom - szopi megy rendesen.

Sziasztok

Réka és Sára (3 hét, 4 nap)
sampa

Sziasztok Lányok!
Megérkeztünk, itthon vagyunk!
Cumisüveg: Hülyeségnek tartom amit mondtak .
Nem alakul ki semmilyen zavar,ha néha cumisüvegből kap valamit inni-enni. Viszont nagyon hasznos tud lenni,főleg ha nem tudsz otthon lenni etetési időben.
Borzalmas miket tudnak mondani.Főleg az első gyermeket váró anyukákkal szeretnek ilyet tenni.
Nekem szerencsém van,ilyen badarságokat nam hord össze a védőnénink.
Szóval szerintem is nyugodtan tarts otthon legalább 1 cumisüveget.

Mindenki jól van?
Szép estét: Eszti(32+3)

Kép
Kép
mano4

Sziasztok

Aki ezeket az "okos" tippeket adja, annak nem volt a kezeben egy 1 hetes lila feju ujszulott aki uvolt mint a sakal, es koveteli a kajat es epp leszarja a kanalat meg a poharat is, amugy meg ha esetleg nem vagy ugy szoptatasparti, hogy barhol hanem nyilvanos helyen szivesebben adsz neki "manualisan" ahogy a Tunde is irta a pohar nagyon rossz, kanal nem valami hasznalhato dolog.
Celszeru olyan cumisuveget venni amilyen a mellszivo sztem ha pl Chicco akkor oylat ha Avent abban reszben azt hiszem benne a van a medelahoz sztem nincs.
Mi bebeconfortot hasznaltunk/hasznalunk francia, minosegi es meg vagyok vele elegedve, mi pl a NUK cuclireszsel nem tudtunk mit kezdeni valahogy a fiam annak nem jott ra a technikajara.
Csajok nektek nincs kedvetek jovo het penteken az orszagos bábanapra kijonni ha jol tudom sok Kutvolgyis szuleszno lesz ott mert elnoksegi tagok.
Reka

Kép
vaktyuk

Kedves Kismamák!
Május 5.-én a szigeten Bábanapot szervez az Országos Bábaszövetség. nyilván már sokan olvasták az erről szóló ismertetőt (látom, hogy többen tervezik is a kijövetelt) Az időjárásjósok szerint szép nap lesz! örülnénk, ha sok kismam, kispapa és kisbaba ismerőssel találkoznánk! Szövetségünk megalapította az Év Bábája díjat. Ez a kismamák szavazatai alapján kerül kiadásra. Szavazni május 4.-e éjfélig lehet a születéshete portálon. Aki elégedett volt segítőjével, kérjük szavazzon!
A viszontlátásig, üdvözlettel: Rákóczi Ágnes
rákóczi

Sziasztok!
Megjöttem/tünk... kissé korábban, mint terveztük, tegnap este..Kép
Korábban azért, mert ugrált kissé a vérnyomásom-ezt nem szokott, és kissé beparrantottam tőle. Nem tudtam mit tegyek, inkább hazajöttünk, hogyha van valami gáz, akkor közel legyünk a kórházhoz.
A vérnyomásom ma jó, csak a kölök gondolja úgy, hogy a gyomorszájamon és a bordáim alatt.. már nem is tudom hol.. gyakorlatozik..
No nem is sírok tovább, nem is ez a tervem, de nincs is gondKép
Inkább mondom, hogy kaptunk megint annyi rucit, hogy asszem ezzel az eddigi mennyiséget megtripláztukKép Úgyhogy a babacuccok ismét a szárítón virítanak, és holnap ismét vasalás..Kép Kaptunk babahordozót+szűkítőt, meg textil mózest, ami pont jó a babakocsibaKép Ugye, hogy van pozitív is??!KépKép
Már nincs 2és fél hét.. fúúúúúúúú.. Ez a 37.hetemKép

satuk

Sziasztok!

Egy kis segítség Rákóczi Ágnes által leírt szavazáshoz, hogy ne kelljen böngésznetek.
Aki szeretne itt tud szavazni.
http://work.netrix.hu/szuletes7/index.php?act=2&jelid=31

Üdv: Móni

Kép
mÓni

Szia Satuk!

Nagyon a finisben vagy. Nemsokára megpillanthatod és a kezedben tarthatod a gyermekedet. Drukk megy, és ne izgulj minden rendben lesz.

Kép
mÓni

Szia Móni!
Képzeld, szerettem volna szavazni, és a gép azt írta ki, hogy erről az ip címről már szavaztakKép
Lehet, hogy azért, mert onnan léptem be, amit írtál?? DE ez nem lehetséges..
No nem tom, majd még próbaKép
37+2

satuk

Szia!

Megnéztem, és nekem is ezt írta ki. Amiről én szavaztam, véletlenül azt a címet másoltam be. Bocsi.
Akkor innen kellene megpróbálni:
http://www.szuleteshete.hu/index.php?id=1
Ezen az oldalon megtalálható.

Kép
mÓni

Lányok!

Szerintetek mért nem tudok új szülésznőt jelölni?
Mindig azt írja ki hogy erről az IP címről már szavaztak, pedig és nem is a Móni link-jére kattintottam hanem végigmentem a születéshete oldalon. Én a Keszegh Évát szeretném jelölni. Õ volt az ügyeletes az első kislányomnál és nagyon megbántam, hogy a 2.-nál nem kértem fel. Igaz nem ért volna be, de annyira egy tündér az a nő. Olyan volt mintha a saját édesanyám lett volna bent. Masszírozta, simogatta a hátam. Nyugtatgatott. Kedves szavakat mondott. Annyira megértő volt és bár nem volt fogadott, de önszántából és tényleg érdek nélkül bejött másnap lemosni a gátsebet. Ezek után persze kapott egy kis apanázst. Míg a 2.-kal bent voltam a kórházban, akkor is folyton mosolygott rám. Szóval hogy tudom jelölni? Még én is próbálkozom.

Köszi

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz Kép
Gyönyörűek a lányaid! Gratulálok! Kép Tiszta apja a nagyobbik, le se tagadhatná! Kép Kép Szépek vagytok nagyon!!!

Sampa Kép
Nagyon jó a szülőszoba kép. Van még?? Köszi, hogy feltetted!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Köszönjük szépen Kiscsillag Kép

Szép napot Mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hahó mindenki!
A pénteki találkánkat a bábanapra szerveztük direkt,és ODA! Szóval találka pénteken 12-kor a szökőkútnál, nálam lesz egy tábla: Babanet!

puszi Tünde (Bene 8 hó)

mtunde

Sziasztok!

Nem hagy aludni a kisasszony, folyton ütlegel odabentről.... Azt olavstam, a napja 95%át átalussza, de ha így van, ő álmában is rugdal.

Amúgy befodult, köszönöm a megnyugtató reakciókat! Kép Bízom benne, hogy nem fordul meg újra, hanem megtartja a startpozíciót!

Nem tudom, odaérek-e 12re pénteken, remélem igen.

szép napot mindenkinek,
Jube 32+3

Kép

Kép
jube

Sziasztok!!

Képzeljétek, a hétvégén mi is kaptunk 3 nagy doboz ruhát, meg tartozékokat!!
Nagyon örlök neki! Azért egy csomó pénzt meg tudtunk így spórolni! :-)

Elvileg ahéten megyek dokihoz. Kíváncsi vagyok, mit mond!!

Ki jön ma a szülőszobalátogatásra??

Eszti!

Neked sikerül jönnöd??

Kiscsillag!

Te hogy vagy??

Üdv: Dóri(33)

Kép
nagydora

Dóri Kép
Köszönöm kérdésed, megvagyok. Se túl jól, se túl rosszul. Inkább csak vagyok. Kép
És Ti hogy vagytok??
Ma mentek látogatóba?? Csináltok képeket??

*

Kép
Kép
kiscsillag

Szia Dóri!
Jó kérdés! Azon dilemmázunk,hogy valyon meddig tart a szülőszoba látogatás,mert egyedül kellene itthon hagyni a gyerkőcöket.És hát sokáig nem szeretem egyedül hagyni őket.Hiába "nagyok" már.
Jó hogy kaptatok sok ruhácskát,nekem sajna nem sok maradt,így majdnem mindent venni kell.

Lányok!
Kinek van szopipárnája?
Sajna elért a hátfájós időszak,és borzalmasan fáj.
Érdemes megvenni? Az az igazság,hogy nem is gondoltam rá hogy veszek,de ha ettől nem fájna a hátam,akkor bizti vennék.
Hogyan kell használni? Bocsi ,de nagyon nem vagyok képben.
Ha tudtok segítsetek?! Köszi!
Ja: És kb.meddig tart a szülőszoba látogatás? Tudja valaki?
Szép napot!
Eszti(32+4)

Kép
Kép
mano4

Sziasztok!!

Most nekem is bizonytalanná vált a mai szülőszobalátogatás, de megteszek minden tőlem telhetőt.

Szerintem nem lehet hosszabb egy óránál!!

Eszti!

Nekem van szopipárnám, és nagyon jó! A férjem is elcsaklizza néha, annyira kényelmes!

www.szopiparna.uw.hu

Ezen a honlapon nézd meg!! Én innen rendeltem, és itt minden infót megtalálsz róla!

Írd meg, hogy hogyan döntesz a szülőszobalátogatással kapcsolatban, hátha engem is befolyásol! :-)

Kiscsillag!!

Köszi, mi megvagyunk, bár egyre nehezebben és türelmetlenebbül, de jól!!

Remélem, nem sokára Te is ilyesmiről számolsz majd be! Lehet tudni, mikor lesz a következő projekt??

Üdv: Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok!

Tudom, hogy kicsit késve, de a szülőszoba látogatás max. kb. 45 percig tart.

Nekem egy olyan kérdésem lenne, mivel már nagyon közeledünk a finishez, hogy mennyi az esélye annak, hogy velem legyen a csajszi éjszaka is a kórházban? Tudom, hogy ez szobatárs függő, de Nektek mi a tapasztalatotok? Ha néha fáj a hasam alja az mit jelent? Úgy érzem, mintha kiakarnak csúszni a gyerek.

Satuk,
Neked már fix a május 17.? Én ma voltam az utolsó vérvételen és holnap reggel megyek CTG-re. Remélem minden rendben lesz. Egyébként már semmit sem tudok éjszaka aludni, annyira mocorog. Szombaton voltam vizsgázni, a tanár megkérdezte, hogy baj van? Mire én, nincs csak a lányom nem szereti ha ülők. Ez valószínűleg azért van, mert hely hiányban szenved. A csomagot már részben összeraktam, már csak pár dolog hiányzik.

Vica (37+6)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziaztok!

Nekem sajnos nem jött össze ez a szülőszobalátogatás, majd a következő hónapban...mi még ráérünkKép

Most mennem kell, majd visszaolvasok, és jövök még.

zsu 27+4

Kép
zsu11

Szia Dóri!
Vacakol ez a gép,csak most tudtam elolvasni amit írtál,5 órakkor még semmi nem volt.
Mi voltunk szülőszoba látogatáson,igaz kicsit késtünk,plussz még a folyosón is vártunk kb.5 percet mert nem tudtuk merre kell menni.De azért nem maradtunk le semmiről.
Dóri, Ti voltatok? Én kinéztem valakit,akit Dórinak vélek.De csak tipp,remélem nem trafáltam mellé.
Egyébként szimpi a kórház,nekünk az első sárga szoba tetszik a legjobban,főleg mert nem az ajtóval szemben van a szülőágy.
A kétágyas alpítványi szoba is nagyon szimpi.
Kíváncsi vagyok a Ti véleményetetkre is.
Volt még más is innen ma a Kútvölgyiben?
Szopipárna: Rákérdezetem a szülésznőnél,de Õ azt mondta,hogy a hátfájásban nem segít.
Köszi az infót,utánnanézek.

Mindenkinek szép estét:Eszti

Kép
Kép
mano4

Sziasztok!!

Eszti!

Sajnos végül nem mentem el. Elég rosszul vagyok, nagyon szédülök... Biztos az időjárás!!

Abban a szülőszobában én is voltam, mikor be kellett feküdnöm. Nem rossz!
Ha egyszerre lennénk bent, megkockáztatnám esetleg Veled a kétágyas alapítványit... :-)

Egyébként azért nem értek egyet a szülésznővel, mert nekem borzasztóan fájt a hátam, és amióta megvan a párna, semmi gondom nincsen!!
Olvass utána, és gondold meg!
Azt hiszem, Satuknak is van. Szerintem érdemes befektetni!!!

Egyébként lassan tényleg jó lenne valami egyezményes jelet megbeszélni, ha a szülés beindul valamelyikünknél!! :-)

Kép
nagydora

Ja, Eszti!

Jössz pénteken??

Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok!
Igen, nekem van szoopipárnám.. én imádom, azóta nem fáj a hátam.. valószínű mentesíti éjszakára a hátam, és nem kell tartanom, így valahogy mentesítem, és nincs fájdalom..
Vica! Nekem biztos a max. 17e, és 16án kell befeküdnöm. Csak azt nem tudom, hogy kit szeretnél/nem szeretnél magad mellé, mert ez nem derül ki az írásodbólKép
Nekem lesz jelzésem, ha szülökKépKépKép a legjobbKép szólok Zsunak, aki majd ír nektekKép az én beépített emberemKép- Ugye??
No, joccaka!
37+2

satuk

Szia Dóri!
Hát sajna akkor mellé fogtam tegnap.Pedig meg voltam győződve róla hogy Te vagy az a helyes kismamai.A múltkor feltett képed alapján próbáltalak beazonosítani.
Remélem már jobban vagy!
Részemről oké lenne a kétágyas alapítványi Veled,mostmár csak egy nagy adag szerencse kell hozzá!
Te hogy használod a párnát? Hova tegyem hogy ne fájjon a hátam?
Megnézetem a neten és nagyon tetszik,főleg a tönkölyös.
Satuk, Dóri, nektek milyen van?
Köszi a segítséget mind a kettőtöknek!

Ja! a péntek nem valószínű hogy összejön,de még nincs veszve semmi!
Mindenkinek szép napot! Most legalább süt a napocska!
Eszti(32+5)

Kép
Kép
mano4

Sziasztok!

Csak most olvastam a cumisüveg kell-e? kérdésemre a válaszokat. Nagyon hasznosak voltak, köszönöm szépen.

Valami csütörtökön meg az együttszülés előadásra?
sziasztok
EVA
eva1

Még egyszer és értelmesen: szóval, valaki megy csütörtökön az együttszülés "előadásra"?
eva1

Sziasztok lányok! Kép
Szeretnélek titeket meglepni egy táblázattal (mert nagyon közel álltok a szívemhez)! Kép Mit szóltok hozzá? Kb. így nézne ki, vagyis majd szebben, mert akkor még csinosítanám (jobban látszanának a betűk stb...) ez csak egy teszt. Kép Így mindig mindenki képben lenne, hogy ki hol tart, nagyon hasznos dolog. Én szívesem vezetem Nektek! Ha van kedvetek. Ha gondoljátok és benne vagytok írjátok meg az adatokat. Vagy ha van ötlet, hogy mi kell, mi nem kell bele. Kép

Kép

Remélem örültök neki. Szeretettel:
*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!!

Kiscsillag!

Szerintem jó az ötlet!! Milyen adatok kellenek hozzá még??

Eszti!!

Én a fejem és a vállam alá szoktam tenni mondjuk tv nézéshez, olvasáshoz. Alváskor pedig vagy a két térdem között és a pocakom alatt van, vagy a férjem feje alatt! :-)
NEkem sajnos nem a tönkölybúzás van, de már bánom, hogy nem azt vettem!

Kép
nagydora

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?