Rejo
Tegnap pont írtam neked a választ, a szendergő porottyal az ölemben,mikor jött a szomszéd,csöngetett,kopogott veszett módon.Nos,gondoltam,nem nyitok ajtót,majd elmegy.Ott lett a gond,hogy visszajött.Most már nem csak csöngő+kopogás,hanem ordított,hogy nyissam ki az ajtót(honnan szedte,hogy itthon vagyunk???)A gyerek végképp felébredt,így kinyitottam
Háát egy szöget akart beveretni vmi szerelővel az erkélyünk alá(mérges smile)
Azt hittem fogok egy lapátot,és addig ütöm......
No ,jó vicc volt
Szal a gyerek így aztán egész nap nem aludt,nyűglődött csak,nem is evett.Aztán éjszaka evést pótolta,így hajnal 3-tól már nem alszunk.
Remélem lehallatszott az üvöltése,és felébresztette vele drága jó szomszédaimat.
Tegnapi válasz:
Félállást Pesten tudnék vállalni,de elmenne annyi idő utázásra,mintha itt teljes időben dolgozom.
Annyibban jobb,vagy rosszabb a helyzet,hogy heti 3-4 napot kell melozni,de 12 órában.Így ha dolgozom,nem jut idő a gyerekre
,de ha itthon vagyok akár még bölcsibe sem kell mennie,vagy csak délig,mert ráérek vele lenni.
Rambóka
A csere még talán megoldható lenne,de ugye a p.é.-t biztosan csak aznap,vagy kevéssel előre tudjuk,így elég rizikós.Mert ha cserél,tuti csere napján reped meg a tüszőm
A bölcsivel sztem sem lesz gond
Anyós is ott dolgozik,és szte is itt az ideje a gyereknek,hogy szocializálódjon,mert érett rá.Remélem igaza van
Egyébként az itteni vezetőnő is uezt mondta,mikor voltunk bölcsiviziten
Érdeklik a gyerekek.El sem lehet vontatni egy-egy kölyöktől.
Kavicska
Igazábóla tanulásra nagyon kevés időm jut
Na ,de majd a 3 napos ünnepben
P.é.-d a nem mért időszakban simán lehetett
,vagy a 24.cn-n,ha utánna nem ment le a hő,de ezt majd csak teszt után tudjuk meg
Milyen jó lenne ,egy meglepi két csíkos!!!!!!!
Norka
Az LH teszttel kapcsolatban nelkem csupa ellenérzésem van.
Nem is használom
Csakegy
Ha neked bejön a teszt,akkor tessék kitartóan mártogatni!!!
Görbéd milyen?????????????
Zseli
Üdv!!!!!
Andika
NA,na????Ugye kétcsíkos????!!!!
Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Rólam:
Ma hőt nem mértem,mert igazából nem is aludtam rendesen.
Tegnap este már volt rózsaszínezés,rá is segítettünk aztán egy kis akcióval
Szerencsére a gyerek azt még megvárta,hogy befejezzük,csak aztán ébredt
Ma még egyenlőre semmi,gondolom dél körül jön a niagara.Úgy szokott