<font color="ff6000"><font face="Comic Sans MS">Sziasztok!!
Zseppy! Hát igen, remélem én is, hogy rendeződik. Ma itt volt az exem unokatesója. Õ is itt lakik exéknél, és jóban vagyunk. Nem sokára megérkezett ex is. Jó fej volt, és megint jó hangulat volt. Úgy, mint hétfőn is. Akkor is itt voltak sokat. Hétfőn uncsitesó elment jóval hamarabb (ma is kicsivel), de ex maradt sokáig. Ma jól kitárgyalták anyósomat, hogy mennyire nem akarnak már vele lakni, mert egyre elviselhetetlenebb. Jól megsértődött ránk, és ezért nem akart ma feljönni unokanézőbe! Hát mondtam is az exnek, hogy saját magával b@szott ki, mert ő nem láthatja az unokáját. Kende még úgysem érti az egészet. Azt már csak magamban tettem hozzá, ha ilyen, akkor jobb még most, mintha esetleg megszeretné, és utána nem jönne többet.
Meg azt mondta a fiának, hogy mivel én vagyok a fiatalabb, nekem kell mennem hozzá, és vinnem Kendét! Ja, mert párszor felvittem, már nem is akar átjönni. Meg neki a délután már késő, mert akkor már mennek a Romantika csatornán a sorozatai!!!!!!!! Vasárnap is vérig sértődött, hogy át kell jönni. Hát nem kötelező!! Mondtam, h a derekam fáj, és nem szeretnék mászkálni, erre azt mondja, hogy telcsizzek, és Móni (uncsitesó) átjön a gyerekért, és átviszi. Hát azt hittem, rosszul hallok!!! Mert hogy neki ne kelljen jönni!!! Mondta neki exem is, hogy ha nem akar jönni, ne jöjjön, de nem a gyerek van őérte, hanem fordítva. Erre megint besértődött. Hát ezek után, ha tudok menni, akkor sem viszem fel oda!
Persze a múltkorit a családban már úgy adta elő, hogy én megtiltottam, hogy felvegye a gyereket, meg a fia megtiltotta, hogy megpuszilja. Hihetetlen! Még szerencse, hogy apája is mellettem van a témában. Nagyon örülök. Amilyen anyás volt régen, én nem hittem volna, hogy ez lesz.
Szarkeverő. Egyébként is haragszok rá, mert kiderült, hogy nem csak nekem mondja, h ne vesszünk össze (mármint az ex-el), hanem a másik csajnak is!! Majd felrobbantam, amikor meghallottam ezt róla!
Húúú, jól eltértem. Bocsi, csak bántotta a csőröm!
Fakarika:
Én kérdeztem a Cora játékboltban a karikát, és mutatták a műanyagokat. Rákérdeztem a fára, és mondta a csaj, hogy most épp nincs, de lesz. Akkor most szívott be a csaj, vagy a múltkor?
Otyka! Anyud se semmi. Hát az én anyósom is így esett túlzásba (kézpuszi=soha többet puszi).
Szerencsére anyumék tiszteletben tartják a kérésemet, meg hogy én hogy akarom nevelni. Anyóson kívül mindenki, csak ő nem. De a fia igen, tehát így járt. Lehet, h egy kicsit gonosz voltam, de nem érdekel.
Ez az oltásra hívás, és mégsem... Marha jó!! Még jó, hogy ilyen pici a gyerek. Képzeld, ha nagyobb, és felkészíted lelkileg, hogy oltás, meg nagy nehezen ráveszed, megnyugtatod, stb... és mégsem.
Én sem értem, Odex hogy tud futni. Nekem is leszakad a mellkasom a "libegéstől"...
Ma végre 8 nap után már kicsalogattam a kakit. Két napja nyűgös volt tőle. Pedig most nem is akart annyira nyomni, csak sírt-sírt.
Persze rátett a hangulatára ez a faca idő is, így két napja téptem én is már a hajam. Mintha nem hullana, mint az állat.
Ezt még elmondom, és tényleg bedugulok.
Szal 4 körül már nem bírtam tovább, és hagytam sírni (persze nem nyugodt szívvel, mert már úgy sírt, hogy lila volt a feje, és nem akart levegőt venni, még ha felvettem, akkor is!), és elmentem a fürdőszobát előkészíteni. Közben ugráltam fél pillanatonként megnézni a gyereket. Naná, hogy ilyenkor egyedül vagyok itthon
. Mire elkészült a fürdőszoba, fürdővíz, zacsi a töröközőn, hogy ne legyen kakis, ruha odakészítve, stb., már csak a kúpot kellet volna előszedni, egyszer csak túl nagy a csönd. Futás a kiságyhoz, hát elaludt!
Ekkor leültem kiválogatni a nyári ruháimat, mi az, ami még rám jön. 15 perc múlva ordítás.... Na, irány a fürdő. Miközben vetkőztettem, megérkezett apukám, ő segített szórakoztatni, amíg megint befűtöttem a fürdőszobát, meg tettem még meleg vizet a kádjába, mert már kezdett kihűlni. Oké. Levetkőzés, kúpot fel, popó összefog, és szórakoztattuk, hogy ne figyeljen a kúpra. Fél órát bohóckodtunk apuval neki, és kaka sehol
, víz kihűl, pótolni meleggel, fürdőszoba kihűlt, melegíteni... Kaka sehol. Na, bevittem a lázmérőt, és azzal pár perc múlva végre megjött a kakamanó!
Szegény Kendének vörös volt mindkét szeme, és olyan beleéléssel engedte ki a rotyit, hogy fátyolos volt a szeme, és hiába nézett engem, látszott, hogy most nem engem lát. Szegénykém. De annyira megkönnyebbült, hogy utána nem aludt este 10-ig, mégsem volt nyűgös, hanem határozottan jókedvű. Jött unokatesó, meg apuci, és végig szórakoztatta őket!
Ez a mai kínlódós kaka történetünk.
Jobb, mint egy esti mese
vagy
</font></font>