Szilvi
Köszi a talit, bár a görögtűzet máskor mellőzzük!
Jó sokáig füst volt a nappaliban!
Cas köszi, hogy feljöttetek értünk!
Szilvi, ha mész piacra kérhetek valamit? 100-as nagyságrendű beföttes és bébiételes üvegem van. Állítólag, ha sok van el is jönnének érte, szóval telszámot kérnél?
Hmmc
Biztos lehetsz benne, hogy csak írni akartad, hogy Dorina is tudja. Különben miért kérdezősködnénk (nem csak én)? ÉS MIT SZÓLT Dorina??????
Eurocenterbe történtek elég elkeserítőek! Peti mikor vette észre? Még ott helyben?
Vanillka
Ha jól értem merre laktok, akkor én arrafelé dolgoztam!
Teljesen igazad van, én egyszer befokhagymáztam Szilviéknél és Korinak olyan pocakbaja lett szegénynek.
Hova mentek csipőszűrésre? Ha a Vörösvári úti sztk-ba, akkor a kicsikkel azonnal behívnak! Korival februárba voltam, amikor már majd egy éves volt és akkor is behívtak azonnal.
Cas
Nem alszok én ilyen sokáig, csak elfelejtem a mobilt bekapcsolni! Irigyellek, hogy Sebi a kötő nélküli sapikat nem veszi le a fejéről. Korinak a börzén vettem egy tök arit, de lekapja a fejéről. Abban reménykedem, hogy amikor rajta lesz, majd más dolgok fogják lekötni (pl.: játszón kavicsok, stb.).
Na és a kikapcsolódásokért is nagyon irigykedek! Bárcsak én is egyszer-egyszer rábízhatnám Korit valakire és ilyen valami koncertre elmenni (megastar).
Kori is vedeli a fürdővizét, sőt a mosakodó kenőcsöt is úgy nyalja, mintha fagyi lenne.
Csutakolás kezdetén Kori kap a kezére, amivel mossa a kezét és a pocakját, majd nem vízzel, hanem nyelvvel tünteti el a maradékot.
Gyerekkoromban én is szívesen hordtam anyu magas sarkúját mostanság nem szívesen! Huú, akkor ebből a szempontból nálunk előnyös, hogy a bejárat lent van, lépcső fel és a kiskapu szóval Kori nem fog a lábához képest óriási cipőkben botladozni!
Ilba
Szombaton úszás? Bár én nem valószínű, hogy megyek, mert elég szarul vagyok. Lehet, hogy most Szilviék sem mennek, mert Máté is beteg.
Boglárka
Jutottál valamire cumi ügyben?