Hali!
Taliban benne vagyunk! Egyelőre szabad az a hétvége, úgyhogy bármelyik nap jó!
Ildi és akik többet tudnak nálam az óvodai felvételről,
Ez most megrettentett, hogy azt a gyereket nem veszik fel, akinek otthon "lebzsel" az anyja! Nem lehet ezt valahogy kijátszani? Vagy a beiratkozáson mindenről részletesen be kell számolni? Ellenőrzik valahol? Pl. kell-e egyátalán említenem, hogy otthon van egy kistesó? És ha most nem veszik fel helyhiány miatt, akkor később hogy lesz helye középső vagy nagycsoportban?
Ildi! Én néha hasonlóan érzem magam, pedig engem nem nyomaszt sem a tanulás, sem a nyelvvizsga (majd, ha újra el kell helyezkednem), úgyhogy maximálisan megértem, hogy kivagy!
Az én anyám azzal szokott "segíteni" a lelkivilágomon, hogy közli, hogy "vannak, akik közben egy-két egyetemet is elvégeznek!"
És tényleg!
Kata,
Megértelek, bár Katusnak is igaza van, másodjára sokkal kevésbé lesz stresszes.
Én direkt örültem, hogy aa csecsemősök rám sem néztek!
De félre a tréfát: az biztos, hogy csak kérdésekkel, szakirodalommal és sok kis botrítékkal felszerelkezve lehet nekivágni a klinikának, mert egyébként néha nekem is volt olyan érzésem, hogy ha mi nem figyelünk oda, akkor lehet, hogy fontos és alapvető vizsgálatok maradnak el, néha annyira kapkodónak és szervezetlennek tűnik minden.
De ott a másik oldala, ha nem a klinikán születik a Zsolti, rosszabbul is végződhetett volna. Persze egy programozott császárnál ilyen problémák miatt nem kell majd izgulni!
Azt meg már sokszor írtam, hogy sokkal korrektebb lenne, ha szabott ára volna az egy- és 2 ágyasnak, és nem kellene a borítékokkal kínoskodni.