Helló Mindenki!
Képzeljétek el Dórika tegnap megtette az elsö komolyabb lépéseket.Ez azt jelenti,hogy 5 lépést tett meg!Amúgy ismét bövûlt a szókincse kaka=kacsa,hapti=hapci.Férjem új munkahelyen dolgozik.Most árúszállító üzletkötö egy húsipari cégnél.Reggel ill. hajnal 4 kor indúl és kb legkésöbb 16 hra itthon van.Plusz még délután fusi,hogy lakáshoz tudjunk jutni.Imádkozzatok,hogy a kormány elfogadja a gyerekek utáni 1milliót,mert akkor rögtön jön a második!Így már tudnánk lakást venni.Hitelben.Szóval már nagyon szeretnék külön lenni az anyáméktól!
ld:Csiribi-csiribá bujál ki kisbaba most már!
!Remélem ez is segít még a Dia boszorkányságához!!
Dia:Holnap este 18 után felhívlak telcsin meg van a számod ld megadta!megbeszéljük a konkrétumokat!Köszi a segítséget!
Norcsi:Köszönöm a biztatást!Annyira nem rossz az állapotom.Csak egyedül nehéz kimozdúlni,ehez kell még segítség.Hamarossan ez is menni fog!Tudom és harcolok érte!
PIldi:Egy kis gyerek mentes övezett,hát így ki lehet bírni.Gartula a nagy gyerköcökhöz.Rohan az idö,egyszer csak azt veszed észre,hogy a gyeremek kamasz, a kamasz pedig felnött.Dóri is már nem csecsemö az elsö évet át léptük szóval ö is "öregszik"!
KErika:Gratulálok a nagy eseményhez!Ja Tomi pedig az elsö dackorszakát éli,szóval ne csodálkozz ha még csinál ilyeneket.Ja meg ez a tikkasztó höség is meg viseli õket.Föleg alvás téren.Saját tapasztalatom!A MagneB is segíthet a rosszúlléetken,és ha jól tudom akkor recept nélül kapahtó!
Pele:Nem eröltettem a bilizést,inkább hagyom,hogy játszon vele és ismerkedjen,most már odáig jutottam,hogy felemeli és mondja,hogy kaka.Ja és rá ül ruhástol.Ül rajta kb,10 másodpercet.Köszönöm a segítséget ilyen téren is.
Evey:Sikere van a tanácsodnak,hogy délután korábban fektetni és este hamarabb altatni.Most már legkésöbb 9kor alszunk ill.csak a gyerek én pedig próbálok a párommal egy kis magánszférát létesíteni.Ja meg délelött nem engedem aludni.Gratulálok Adri elsö lépéseihez!!!Szerintem a Dórika is nem sokára 1-2 hét és rohangálni fog!Én is korház sorozat örült vagyok!Barátok közt is megy!Igaz gyerköc miatt csak képben,de remélem most már sikerül 8kor aludnia.
Snoopy:Köszi neked is a tanácsot.Zsombi baba biztos nagyon ügyi.27-én jöttök ti is a nagy talira??Mi megyünk remélem találkozunk!
PM:Nekünk is jó az aug.10-e akkor még itthon vagyunk következö héten megyünk nyaralni.Meleg ellen csak a hüvös szoba a legjobb,de gyerköccel nehéz egy helyben tartozkodni.Panka víz iszonyáról meg annyit,az öcsém 5 éves koráíg még térdig érö vízbe sem mert bemenni.Felfogadtunk egy szuper úszásoktató csajszit akinek sikerült 2 nap alatt megszoktatni a mély vizet azóta hetente 3x úszni jár.Söt a héten még úszótáborba is megy!Idö kell mindenhez.
GeriAnikó:Neked pedig sok mosolgos napokat
!Mindig mondd ki magadból mindent ha szomorú vagy!Látod sikerült és már jobb a kedved!Én is ezt szoktam tenni.A kedvemmel nincs is semmi probléma,inkább a távolsággal.Ezt pedig idövel nekem is sikerül leküzdenem!
Andi3:Lucának a nagy melegben sok hüsítöt.Próbáld meg elalvás elött egy kis vizes kendövel megtörölgetni a végtagjait és a homlokát.Vagy alvás elött egy kicsit megfürdetni.Nekem bevállt!Pénteken hol,és mikor lesz a talcsi???
KAdri:
,hogy jösz 27-én ha jól olvastam.
Verus:Gratula a kis babszemhez.Irigykedem egy nagyon picit
!Remélem nem sokára én is csatlakozhatok a pocakosok táborába!
Emese:Szeptemberig várnom kell a pszichiáterel,mert anyagilag most nem megy!Ha elkeztem járni értesítelek,hogy mi a véleményem!
TVica:Bocsi,hogy szombaton nem mentem át,de a gyerek belekevert a programomba!Valamikor megyek.Holnap nem jössz ki a dokihoz tanácsadásra.Mondjuk úgy 14-15 h között,találkozhatnánk a rendelö elött?Mit szolsz vagy van más program!
Sziasztok!Még jövök a héten!
!