Sziasztok!
Bali!
Oké, vettem a lapot
Aprítom a jónépet
Rolex!
A szénanátha általában vizes orrfolyással (tényleg mintha víz folyna az orrodból), trüsszögéssel, könnyezéssel, torok/fül viszketéssel jár. Ezek esetleg mindegyike jelen van (lsd szerény személyemet), vagy "csak" egy-egy. Drukkolok, hogy egy enyhébb náthával megúszd! Jobbulást!
MSE!
Nagyon örülök, hogy ilyen szép élményeket szereztél a kis Bori Zélia születése során
Tündéri szép baba
Gratulálok Nekik és sok-sok tejcsit, jó egészséget kívánok!
Doki és szülésznő nevét nem tudod? Hogy néztek ki?
Marcikám is tiszta ilyen pokrócba lett becsavarva a születése után
Azért az EDA-val kapcsolatban nekem nem csak jó élményeim vannak. Az tény, hogy a fájásokat nem éreztem, de az egyik oldalam teljesen lezsibbadt, lényegében érzéketlen lett, míg a másikban hamar visszajött a fájdalom. Ez lehet az én alkati (gerincben) problémám, nem tudom. Sajnos nekem a vajúdást is nagyon elhúzta, sőt a kitolási szakaszban nem éreztem a fájásokat, azaz, hogy mikor is kéne nyomnom. A lényeg, hogy a Péterfyben előszeretettel adják, de tudni kell nemet mondani
Ezzel senkit sem lebeszélni akartam az EDA-ról, de mindenképp meg kell nézni a másik oldalt is...
Kata!
A toxémiánál a vizesedés, a jelentős, hirtelen súlynövekedés, magas vérnyomás, fehérje a vizeletben a jelek. A védőnőci biztos kiszúrná a tesztcsíkkal. Ennyi vizesedés, amennyi Neked van (leírás szerint) teljesen normális. Marcinál nekem a kezeim dagadtak már elég hamar, sőt a dagadás hülyén nyomta az idegeket és teljesen zsibbadt volt az egyik kézfejem egész nap.
Nekem van Anyukáméktól vérnyomi mérő, de nem mérem, mert nem érzem, hogy bármi gáz lenne. Ma is 117/vmennyi volt
Általában a magas vérnyomást megérzi az ember, szerencsés esetben.
Csengő!
Gratulálok a kisfiúnak és a minden okénak
Suezika!
A doki magas volt, normál testalkatú, ha jól emlékszem kicsit göndör, világos hajú. De ez Marcinál történt, tehát lassan már 2 éve. Ki tudja, hogy hol van már ez a dokika
Mi is ma este voltunk dokinál. Nálunk is minden oké: méhszáj zárt, méhem szép nagy. Babóca szívhangját alig találta meg, de mindketten (mármint doki és én) jót nevettünk közben, mert közben mindketten éreztük Ketteske rúgdosását, így tudtuk, hogy gond nem lehet. Nálunk uh nem volt, de majd holnap a Praxisban
Ja és bókfélét is kaptam a súlyomra. Megmért és megállapította, hogy fogytam
Én ezt bóknak vettem
Holnapra jó szórakozást, ismerkedést, infogyűjtést Nektek az Aranytízben
Megyek, mert Párom feje mindjárt leesik.
Pusz: Melinda (23+6)