Sziasztok!
Reni
nagyon ügyes a Bálint,hogy így segit neked!
Pénteken találkoztam anyósoddal,pont a fiúkat sétáltatta ,Benedek olyan édesen elaludt a kocsiban
Angi
de jó,hogy Lackó már kezd jobban lenni,ti is meggyógyultatok már apával?
Edit
én is tudom ajánlani a Nagy Anna szemész doktornőt,én is voltam nála és az untesóm is,és nagyon aranyos,türelmes doktornő.
Mit kapnak a fiúk szülinapjukra?
Lívia
nagyon édesek vagytok a képeken,de hol fogod kipróbálni a medencét,van kertetek?
Jó ötleted van a talira,mi benne lennénk,csak jó idő kellene hozzá.
Szorulást okoz a banán és alma,ezekből keveset adjál Timinek.Nem próbáltad a babamasszázzsal a pociját masszírozni naponta többször?
Kamilla tea is azt hiszem hajt egy kicsit.
Védőnő mit tanácsolt?
Vigyázzál,mert előfordulhat,hogy aranyere is kialakulhat,hallottam már ilyenről.
Reni Benedekje volt szorulásos esetleg kérdezd meg tőle,hogy mit ajánl.Címe:v.kekesi.renata@citromail.hu
Mit kap Timi a névnapjára?
Ági
én a Vikinek 5 hónaposan lövettem be a fülbevalóját,de ezt neked kell eldöntened,hogy mikor szeretnéd,én is sokat gondolkodtam rajta,de nem bántam meg.
A börze amiről a csajok írtak a kismama börze,ami Pesten szokott lenni,ha jól tudom évente 2-szer,tavasszal és ősszel.
Édes lehet Dorka,ahogy próbálkozik a kúszással
Igen,előfordulhat,hogy a sok sárgarépától és sütőtöktől egy kicsit besárgulhat a baba bőre.
A férjem untesói is sokat kaptak kiskorukban és picit sárga volt az orruk
Az éjszaka átalvása változó,minden gyereknél máskor jön el az ideje.
Én szerencsésnek mondhatom magamat,mert Viki eleinte 1-2-szer volt csak fent és kb.3 hónapos korától átalussza az éjszakát,kivéve ha mostanában fogzás van
Mindenkinek jó hétvégét,sziasztok:ERika