Sziasztok!
Igyekszem behozni a lemaradást! Hűűű, mennyit írtatok!
Először röviden, magunkról.
A csajok, ma 3 hónaposak! Sajna a hasfájás még nem tudja, hogy ma már nem kellene jelentkezni! Biztos az időnek is köszönhető, de ma elég nyugtalanok voltak. Sára 5100gr., Janka 4810gr.
A héten elkezdtük kóstolgatni az almát, napi 1x 1-2 kiskanállal. Olyan édesen fintorogtak. Nagyokat vigyorognak ránk és gőgicsélnek. Egymásra reagálnak, ha sírásról van szó, de még nem beszélgetnek! Most megint nagyon egyformák, még jó, hogy nem öltöztetjük egyformába őket!
Amneris, annyira jó, hogy otthon vagytok végre!!!
Zitusnak nagyon boldog névnapot, olyan gyönyörű!!
Kelimoni, imádom nézni Gergő fotóit, hagyd meg ezt az élvezetet! Hess! Rémálmok! Egy jó van benne, felébredni és tudni, hogy csak álom volt!
Alexa, a GnRh kezelés sikeres volt, megnyíltak a petevezetékek és akár spontán terhességre is volt esély. Csak a kezelés végére tönkrement a párkapcsolatom. Eggyel többen voltunk mint kellene! Pocsék év volt, de ez évekkel ezelőtt tőrtént és ha ez volt az ára annak, hogy ilyen fantasztikus férjem legyen és ilyen csodálatos lánykáink, azt mondom bőven megérte!!!!!
Sajnos a lombikok újra beindították a folyamatot.
Jók a tapasztalatok ezzel a kezeléssel, biztos neked is használ!
Tirza, a mi fiú nevünk is a Barnabás lett volna. Egy olyan kisfiú után, akit nem tudtunk örökbefogadni, mert az anyukája nem mondott le róla csak ott hagyta a kórházban. Ma már tudom, az ő feledata az volt, hogy elvezessen minket a Gólyahírhez ill. a lányainkhoz!
Napsugi, Norisznak nagyon jól áll a kalap, nagyon édes benne!!
Boszi, tej vagy maradó fog? Jobbulást a kis fogfájósnak!
Ggabszi, repesztett tojás röhögnöm kell, persze lehet, hogy mi maradtunk le valamiről?!
Nagyon csinos a legényke, jól áll neki a szemüveg!
Jiny, de jó, hogy az anyatej segített. Tápszert is kap Dóri vagy csak anyatejet?
Marci_anyu, milyen szép a kisfiad, eddig én csak alvós képet láttam róla! A paplanos megoldás elgondolkoztatott, elég vizuális típus vagyok!
Na, ennyi bőven elég volt belőlem mára. Szép hétvégét mindenkinek, puszi: Gilice