Új privát üzeneted érkezett!

<font color="660000">Sziasztok!

Lányok, jók lettek a képek, én is küldöm majd őket meg felrakom, csak kevés az időm. Nem is gondoltátok volna, igaz. Kép
Örülök, hogy találkoztunk, és remélem, legközelebb többet tudunk beszélgetni. És pl. nem esik az eső. Kép
A gyerkőcök és a mamák is egytől-egyig helyesek. Kép Milyen jó lesz majd, ha akkorák lesznek, hogy együtt játszanak... Kép

Gabi, én már írtam neked privátban is, de itt is leírom, nyugodtan megfoghatod Andrist. Sőt más is, aki akarja. KépKépKép
JA igen, amit még akartam: Gabi te olyan komoly voltál tegnap, hogy csodálkoztam is, pedig itt a bneten mindig átsüt a hsz-don a vidámság. Vagy csak meg voltál illetődve... KépKépKép

MAmacka, gyönyörűek a fotók. Kép Már akartam is kérdezni, hogy valami jobb gépetek van? Szépek a színek és a fények...
ÉS gyere legközelebb te is!!!
A lépcsőzéstől annyira ne félj, én is a másodikra cígölök, néha átkozom, de kibírható. Nincs valami tárolóféle a földszinten, mert akkor ott is tarthatod a kocsit. Én már ott tartom, csak ha kell a függőfolyosón a kocsi, csak akkor hozom fel.

Ilba. Kép
Pont én is tőled akartam kérdezni, hogy Beni egyáltalán nem fogadja el a cumisüveget? Mert ez így elég macerás. Le a kalappal előtted. Kép
És azt, hogy végülis melyik utcában laksz. De azt majd privátban, ha küldöm a képeket.

Nyelvfelvágás. Tudod, nekünk is le van nőve. Már felvágattam volna, csak megbeszéltük a dokinénivel, hogy a hurutos-vírusos időszak után megyünk inkább. Miért időszerű? Mert nem akarom egyévesen vagy később csináltatni, hogy emlékezzen rá. Kép
Remélem, a képeket is fel tudom tenni hamarost, csak kicsinyíteni kell.
P.</font>

Kép Kép
Kép
vvolga

Volga
A gép
Fuji finepix s5500
http://www.finepix.de/51__40000340.html
ilyen csak egy kiadással gyengébb...

Remélem majd mi is elboldogulunk valahogy... bár ez a harmadik és aránylag magas a belmagasság... Van valami pince amit még nem láttunk, ha nem túl pebészes esetleg ott tudjuk tartani a kocsit...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok,

Mamacka,
de szupi, hogy ilyen jól rajzolsz
én is úgy szeretnék, de hát nem megyKép

Sasha,
Geri nagyon édi
mostmár minden rendben?

Gabuska,
csodállak, hogy ennyi képet volt kedved feltenni+feliratozni.
Nyugodtan dédizheted Zsófit, de cserében nekem meg Livit kellKép Olyan cuki, hogy nem is találok rá szavakatKép

nézzétek mit kaptunk a Papától
Kép
medanszijé
Kép
TESCO-ban 1499 Ft. Ez itt a reklám helyeKép

Este Zsófi is úgy aludt mint a bunda.
Fél 10-kor felébred, megfürdettük, evés és aludt is.
Attól féltünk, hogy nem fog visszaaludni.
Szerencsénk voltKép

Kép

Kép
sajtine

Tyű, Sajtiné, jó, hogy írtad, irány a Tesco!!! Kép

Mamacka, akartam már én is mondani, hogy néha látom Áronban a picikémet, nem sokszor. Talán a pasis vonásuk... Kép De néha Marcikában is látok olyan vonásokat, amik Bencében vannak.

Amúgy meg alapból nem hasonlítanak. Fene érti... Kép
Vendég

<font color="660000">Jó gépetek van. Ez nálam afféle szakmai ártalom - mármint, hogy megkérdem -, mert fotós újságot korrektúrázok most is. És szeretek is fotózni. Kép

És azt is akartam írni, hogy gyönyörű a fiad! Kép

Mancs, hol vagy?????</font>

Kép Kép
Kép
vvolga

<font color="660000">Húúúúú, azt hiszem, tele lesz velünk a Tesco. Kép
Köszi Sajtiné!

Sasha, tényleg egy kis Buddha Gergő.Kép</font>

Kép Kép
Kép
vvolga

Vvolga,
tényleg komoly voltam? Nem volt tudatos. Megszeppenni meg nem szoktam.Kép Max. gondterhelt voltam, hogy a sok tündéri baba között merre induljak fotózni.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mamacka,
most olvasom: újváris széria. Volt valami más köze is a fiúkhoz a szülés levezetésén kívül? KépKépKép Pláne, ha még hasonlít is a két kissrác egymásra...

Köszi mindenkinek a fotókat jányok! Én is nekiállok kiküldeni őket, Livi alszik.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Bubek,
kérem szépen az e-mail cííííííííííímed! Köszi!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Tegnap Szilvi fél 8-kor kidőlt és 7-ig aludt.Persze azért éjszaka párszor fenn volt.Ma egy kicsit nyügi,lehet,hogy még mindig fáradt,mert délelőtt kétszer is elaludtKép

Wolga:
Tanúsithatom,hogy Gabi nem egy komoly anyukaKép,de szerintem tegnap mindenki egy kicsit meg volt illetődve,keveset beszélgettünk,legközelebb még jobb leszKép
Szeretnék én is babákat dögönyözni legközelebbKép

Mamacka:
Nagyon klasszul rajzolsz!És gratulálok,hogy Áron ilyen jól alszik éjszaka!

Sasha:
Nagyon szép a kicsi Gergőd!Ennyi viszontagság után is derűsen néz a nagyvilágba!KépHogy birsz a 3 gyerkőccel?

Sajtine:
Látom Zsófi már locsolhatja a virágokatKépJó a medence,de sajna az erkélyre nem jóKép

Gabus:
Hogy van Livi?Nagyon jók lettek az albumokKépRemélem azért pihentél is !Kép

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

Megint gazdagabb lettem egy tapasztalattal. A kétségbeesetten fél órán keresztül zokogó Görgőcske látványával Kép Ez volt a gyógytornán, ahová hetenként egyszer vinnem kell. Nem vészes, lehet hogy elég lesz egy pár alkalom.

Ilba:
Ha csak egy kicsit is bizonytalan vagy, hogy normális-e ahogy Beni csinálja a napi kis dolgait, vidd el megmutatni. Engem tökre megdícsért, mert azt mondta, hogy ilyen fejlettségű mozgásnál, ami szerinte megelőzi a korát, nem szokták az anyukák észrevenni ha valami nem stimmel. Akkor viszik már csak, amikor már nehezebben lehet helyrehozni a dolgokat. Gergőnek egy ici-picit a felkar izmai és a tenyerecske van letapadva, azt fogja oldani ezzel a Dévény féle gyógytornával.
Az alapítványba csak hónapokkal később van hely, úgyhogy mi házhoz járunk, de csak véletlenül tudott ilyen korán fogadni, most jött haza a csaj a féléves Francio-beli látogatásából, ezért nem olyan telített még.

Tali:
nagyon klassz, hogy mindenkit láttunk élőben, sajnálom, hogy csak az alvó Liviből jutott nekünk Kép Gabuskán én is gondolkodtam, hogy olyan komolyka, csak nem mertem mondani KépKép
A babák nagyon szépek szokásosan, Natasa, szerintem Szonjának volt a legtöbb haja az összes baba közül KépKép Utána meg Petra követte. Hiába ezek a királylányok KépKép Én szokásosan a nagy izgalomban megint alig fotóztam Kép azokat is bénán.

Bubek:
még egyszer köszi a szállítást, legközelebb már mi is babakocsival megyünk, és majd másokat fuvarozol Kép

Ilba:
mi is lesz az a bábaizé?

Mamac:
a többiek előttem elfogyasztották az összes szupi jelzőt, úgyhogy azt mondom csak: ez egy jól megcsinált lurkó KépKépKép akinek ilyen tehetséges szülei vannak, belőle vajon mi lesz? KépKép

Ja és még valami:
jól betojtunk a csütörtöki időjárás miatt, ami igencsak megszivattyúzott minket, mert ma legalábbis eddig tökéletes volt a klíma.
Vendég

Sziasztok!
ESZTI!!!! Az én lányom is álomkóros lett a szuri után. De, nem tegnap hanem ma! Alig nyitja ki a szemét Kép
Gabus, nagyon szép képeket csináltál te is, meg persze az összes kép király ahol a gyerekek vannak! Amúgy Szonja hangját azért nem hallottad, mert be volt tömve a szája cicivel Kép Legközelebb őt is lehet babusgatni, addig még alakítok rajta egy keveset Kép Kép
Mamacka, ezen az Újváris szérián jót röhögtem Kép
Ja, én az autóban tartom a babakocsit, mert se tárolónk se elég nagy előszobánk. A 2-ra kellene felcipekednem Kép
Tücsökmami, miért sírt Görgőcske? Fáj neki vagy csak nem szereti amit csinálni kell? Vagy jobban szeretne veled játszani???? Persze ez utóbbi nem kérdés.
Vuka a Liberósok visszajeleztek anno? Mi is kitöltöttük azt a jelentkezési lapot, de még semmi visszajelzés. Vagy hiába várom?!
No, kihasználom Szonja álomkórját,..megyek vasalni meg takarítani.
N

Kép Kép
natasa1975

Natasa:
azt mondta a csaj, amikor ezeket az izomletapadásokat lazítja fel az fájhat. annyira, de annyira sírt. nem is tudom mi lenne, ha tényleg súlyosan spasztikus lenne, akkor hogy rína? Kép

itt egy hozzátápis info:
<!--attachment: M_solat_eredetijeletoltheto_01-418860.html*mime_html.gif*text/html*92.2**M%e1solat+eredetijeletoltheto_01%2ehtm --><center><pre>
Kép
Másolat eredetijeletoltheto_01.htm (92.2 k)</pre></center><!--/attachment-->
Vendég

Tücsökmami, Gergőnek és főleg neked kitartás!! Olyan rossz lehet, hogy sír.

Natasa, mondtam én! Nekünk is másnap jött ki az álomkór, szinte egész másnap aludt. Kép Érdekes, de még mindig jobb ez a mellékhatás, mintha lázas lenne. Kép

Rámozdultam a húsvéti csokinyuszira, gáz mi? Kép

Nade Gabuska, ezt a dokis megjegyzésedet meg sem hallottam... Kép
Vendég

Tücsökmami, én megnéztem ezt a táblát, de megmondom őszintén, nem értettem. Én vagyok csak béna?
Vendég

Most nem tudok írni, mert Marci alig eszik, nekem meg fáj a fejem - nem szószerint - hogy elapad a tejem....Gabi a mailcímem: orban pont hajnalka @ iqjb pont hu

Kép
----------------
B&M
bubek

Szép napot mindenkinek! Kép

Halkan jegyzem meg, ma még nem esett az eső. Kép
Sebaj, azért jó volt, nem? Kép

Timi,
Most jut eszembe, Veled is akartam dumálni, hogy hol is dolgozol pontosan, vissza mész-e, meg ilyenek. Legközelebb bepótoljuk, ok? Kép

Natasa, Bubek,
Én sem hallottam, hogy nyűgiztek volna a Manók. Csak arra emlékszem, hogy csodaszépek! Kép Marci tök menő csávó, Szonja hajáról meg ne is beszéljünk már. Kép

Vuka,
Köszi a Liberós infót, majd benézek. És képet is küldök, csak picit érjem magam utol. Hétvégén tuti mindenki megkapja.

Bubek,
Most láttam, hogy Marciról nem is tettem fel képet. Bocsi, pedig figyeltem, hogy minden baba szerepeljen. Van ám róla is tuti fotó, majd küldöm. Kép
Annyira izé vagyok, meg sem kérdeztem, mi volt a csípőszűrésen?

Mancs,
Mizu felétek? Remélem nem azért nem jelentkezel, mert egyfolytában a postást lesed, mikor viszi a Bababónuszos levelem! Kép Mert még fel sem adtam ... Jövő héten tuti, mert 2 hete lejárt csekkjeim is vannak még.

Mamac,
Nyugi, tök jó lesz itt lakni! Kép Én imádom! Közel a Duna, a hegyek, 5 perc a nagy Máltai játszó hatalmas parkkal, hangulatos óbudai utcácskák, OMK, szóval van hová menni.
Amikor meg talizunk, odamegyek a házotokhoz, lehozod Áront, én megfogom (látod Gabi, milyen cseles vagyok én is KépKépKép) és visszamész az üres kocsiért. Na? Kép

Eszti,
Ez a Bence gyerek tudhat valamit, András a közös képetekre azt hitte, hogy Benit fogod. Kép

Vvolga,
Hát igen, Beni csak kanállal eszik. De hisz nagyfiú már, min is csodálkozol???? Kép
Mi az e-mail címed? Talán jössz ide Óbudára valamikor? Tali??? Kép

Sajtine,
Tök jó a medence!
Lányok következő tali a Tescoban??? A felfújható medencéktől jobbra, a kenyerek felé? KépKépKép

Tücsökmami,
Jajj, a szívem szakad meg! Kép
Hát nem a síró Gergő miatt, de pár napja, mióta forog, mint a motolla, azóta tök jól elvan hason, most semmi különöset nem látok rajta, de megfigyelem. Kép
Szerencsétek volt akkor és jó, hogy semmi komoly nincsen. Miket csinált Gergővel? Csak masszírozta, vagy volt torna is? Fél óra összesen? És mennyibe kerül?

Kép
Kép
Kép
ilba

Bubek!!!!!
NYUGGI!!!! Ne bomolj már, ha Beni minden rosszabb evős periódusától elmenne a tej, akkor nekem már vagy 10-15x apadt el. Kép
Fejd üresre és pihizz.
No meg olvasd a Babanetet. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Na megjöttünk a sétából és a kajálás is megvolt. Az időjárás itt olyan, mint tegnap a Városligetben. Séta közben azért egy-két esőcsepp volt Kép

Eszti nekem is igencsak el kellett gondolkodnom a táblázaton, de aztán megértettem és tök jó.
Köszi Tücsökmami.

A Kismama újság áprilisi számában volt szó a dévény gyógytornáról, és ott is írták, hogy a szülők mennyire el vannak keseredve, mert a gyerekek sírnak a torna alatt. Sajnos a gyógyulásért valamit tenni kell, ez a velejárója, de nem irigyellek Tücsökmami.

Natasa,
anno beküldtem azt a jelentkezési lapot a Liberosoknak, ők visszaküldtek egy kérdőívet (+2 db pellust), hogy majd töltsem ki, ha Petra megszületett. A kérdőív után küldték az első ajándékot. Most nem tudom, hogy a 3. hós ajándéknál is jelentkezni fognak, vagy magamtól küldjem be a matricákat és ők cserébe küldik az ajándékot. Majd kiderül.

Gabuska köszi a képeket.

Na megyek, mert ma nagyon nyűgös Petra, egyfolytában kézbe kellene ringatni, de azt nem bírom, így most is a pihenőszékben hisztizik. Bár azért bírta 10 percig Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!
Szeptemberben szülöm a második babócát és a jelenlegi orvosomat szeretném lecserélni. Az Istvánban Dr. Puttner Zoltánt ajánlották. Tud valaki róla valamit?

Előre is nagyon köszönöm
floramama
floramama

Ezt Nektek! Kép
Kép
Ma pont felébredt Beni, így végre megmutiztam neki, hol is volt az esküvőnk. Kép
KépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Bába valami Kép

"Nemzetközi Bábanap Magyarországon - 2006. május 5. Margitsziget
Bábás, szoptatási tanácsadós, védőnői, doula, kismama, homeopátiás, aromaterápiás, őssejt kutató sátrak állítását tervezzük."

Na? Mi megyünk, ha jó idő lesz. Mondjuk azt hittem, hogy hétvégén lesz, de mi így is megnézzük.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba:
igen masszírozta, meg hajtogatta a végtagjait Kép
Előre treníroztam magam, és igazából nyugodt tudtam maradni, mert folyton az járt a fejemben, hogy milyen jó is, hogy ilyen agyonaggódós vagyok. Tudjátok a párom családjában van egy csomó fura dolog. Pl. az apukája is és ő is beszédhibás. Nem túlzottan, de észrevehetően, meg a sógornőm 2 gyereke is teljesen koordinálatlan mozgású, az egyik diszgráfiás is és egyensúlyzavarai vannak, már 3x eltörte a kulcscsontját, állandóan elesik. Állítólag ezeken korai mozgásterápiával lehet segíteni.
2500 Ft-ba kerül és hidd el bőven elég fél óra abból a hangorkánból Kép Azt mondta a csaj, régen 1 órásak voltak a foglalkozások, csak akkor sokszor visszaadták a szülőnek megnyugtatni a gyereket, így meg egyben lehúzza. Az alapítványnál sem kerül sokkal kevesebbe. Rengeteg gyereket hoznak ide Magyarországra kezelni a Dévény Annához Angliából, Németországból stb.

Bubek:
kitartás, biztos nem fog elapadni. Szerintem ne aggódj, ha elég pisi van, és nem jelzi hogy éhes akkor nem lehet gáz. Akkor kezdj el gondolkodni valami kiegészítésben, ha folyamatosan jelzi, hogy éhes maradt. Szerintem.

Gabuska:
köszi a mailt, akartam már mondani, hogy ha a többiek is egyetértenek, megfogadunk házi videósnak meg fényképésznek KépKép marha jó pillanatokat tudtál elkapni.

Eszti:
nézegesd még egy kicsit KépKép

Floramama:
nem Ruttner? itt vannak többen, akiknek Ruttner volt az orvosuk.
Vendég

Ilba:
mi csatlakozunk hozzátok, ha nem zavarunk Kép délelőtt lesz?
Vendég

Ez a bábanap jól hangzik Kép
Vuka, köszi!
Tücsökmami, nagyon szupi a táblázat, kinyomtatom!

Sír a csajom! Visszaköltözik belé a mindennapi huncutság Kép
N

Kép Kép
natasa1975

Eszti, Tücsimami
megtelt a postafiókotok, nem tudom elküldeni a képek egy részét!

Visszaolvastam, de nem tudok most írni, Livicseknek nem megy le a láza 38,7-ről, doki látta, semmi más ötletünk nincs, csak a fog. Nehezen töri át az ínyét, ilyenkor lehet magas láz is. De egyébként nincs rosszul, meg eszik is, csak nagyon forró, meg álmoskás. most is szunyál.

Megpróbálok még jönni, akkor írok mindenkinek!

Pussz!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Noémi már 2 hetente megy csak a védőnőhöz/gyerekorvoshoz tanácsadásra, most nőtt elöször 15 dekákat, eddig 10et, ezzel már a szakasszony is meg van elégedve, én eddig is nyugodt voltam. Vicces volt, mikor a rendelőben egy szintén várakozó anyuka megkérdezte, hogy mennyi idős N, és mikor mondtam, hogy 7 hetes, elkezdett sajnálkozó arckifejezéssel sipitozni, hogy nahát, ő aszitte még csak néhány hetes (dehát tényleg csak néhány hetes! - a Szerk), merthogy olyan pici, bezzeg az ő gyereke, aki mellettünk elterült, még csak 4 hetes és milyen szép. A szépség, mint itt is kiderült, persze szubjektív, mivel egy tömbszerű, korpulens gyereket, aki 4 hetesen 60 kiló is lehet gyönyörűnek látni, de én személy szerint teljesen meg vagyok elégedve a saját, arányosan filigrán utódommal, és kifejtettem, hogy a mi családunk nem szeretné, ha a gyereknek már a 3. szülinapjára norbi ducitréning videókazettát kéne venni ajándékba, valamint hogy a mi családunkban az anyukák sem 2ajtós szekrények. De igyekeztem visszafogni a vitriolt, bármennyire is szórakoztatott volna a revans, mit bántsam szegényt.

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
enyém gyereket is mindenki 2 hónappal kisebbnek nézi, aztán mindig mondom, hogy ennyi meg ennyi hónapos, csak ilyen kis aranyos picuri!KépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Tücsimami,
szegény kis lilacumis Görgő! Nem lehetett valami kellemes végignézni. Egyem meg a kis drága pockot!
Olyan tündér volt, ahogy vigyorgott, mikor próbáltam letéríteni a család által kijelölt lila útról.KépKépKép

Mikor lesz a következő tali?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Következő tali jövő hét pénteken a Margitszigeten lesz. KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Floramama

Dr. Ruttner Zoltán - ő a dokim, jó doki, csak ajánlani tudom, nagyon elégedett vagyok vele. A magánrendelése: www.examed.hu itt van, nézd meg. Rendes nagyon, és én eléggé biztonságban éreztem magam a kezei közt. És mivel nem volt könnyű szülésem, ezért Marci fiam is sokat köszönhet neki! Kép

Köszi csajok a bíztatást, de ez most komcsi úgy tűnik, hogy elapad....nem azt mondom, hogy nincs semmi, de van, hogy Marcinak csak az üres cici jut, mert nincs már benne annyi, ami neki kellene. (persze én meg fejek, nehogy bennmaradjon...)Na mindegy. Majd meglátjuk pár nap múlva. Ha akkor sem lesz több, akkor asszem jönnek a fagyasztott tejcik, amíg lehet. Tulképp az a baj, hogy de semmit szinte nem eszik a kis lókötő, du meg este meg szopizna mint állat. Mer akkó mán nagyon éhes... tök dili.

Mi is megyünk, ha jó idő lesz. És babakocsival!!!!! Igaz Tücsökmami? KépKépKép

Majd küldöm ám a képeket Mindenkinek, csak most küzdök ezerrel Marcival, a lakással, meg a hülye tejcivel állandóan. Kép

Tücsökmami,
szegény Görgő! Nem lehet, hogy már nálatok is idegenhely komplexus van? És azért sírt?

Na jó megyek, mert már megy a hokimeccs, és MArci még alszik...aztán meg fürcsi, és jön a szopimizéria...Kép

Azért itt egy kis ellenszérum, hátha nekem is segít...KépKépKép
Kép

Ja és tegnap lemaradt az, amikor Zsófi rámkiabált...Kép
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Ezt az nlc-ről csórtam, nagyon jó. KépKépKép Aasszem erről itt nálunk csak Sasha meg Jucus tudna érdemben nyilatkozni KépKép

Gyermekeink száma miként változtatja meg szokásainkat:

Az anyuka ruhái
Első gyermek esetén (1.): Azonnal kismamaruhákat kezdesz hordani, amint megállapítják a terhességet.
Második gyermek esetén (2.): Ameddig csak lehet, a rendes ruháidat hordod.
Harmadik gyermek esetén (3.): A kismamaruháid a rendes ruháid.

Felkészülés a szülésre
1.: Vallásos áhítattal gyakorlod a légzéstechnikát.
2.: Nem gyakorolsz, mert emlékszel, hogy a múltkor sem segített.
3.: A 8. hónapban előjegyzed magad epidurálra.

Babakelengye
1.: Előre kimosod, színek szerint rendezed, és precízen összehajtogatod a babaruhákat.
2.: Ellenőrzöd, hogy még tiszták-e, és csak a legsötétebb foltokat tartalmazóktól válsz meg.
3.: Miért NE viselhetnének a fiúk is rózsaszínűt?!

Aggódás
1.: Az első nyugtalan nyösszenésnél vagy fintornál felkapod.
2.: Akkor veszed föl, ha üvöltése felzavarná az elsőszülöttet.
3.: Megtanítod a hároméves elsőszülöttet, hogyan tologassa a babakocsit.

Cumi
1.: Ha a cumi leesik a földre, elteszed, majd otthon elmosod és kifőzöd.
2.: Ha a cumi leesik a földre, a cumisüvegből vett folyadékkal leöblíted.
3.: Megtörlöd a pólódban és visszadugod a szájába.

Pelenkázás
1.: Óránként bugyrot cserélsz, akár kell, akár nem.
2.: 2-3 óránként pucolod a dedet, ahogy szükség van rá.
3.: Igyekszel még azelőtt kicserélni a bugyrot, hogy a többiek a szag miatt panaszkodni kezdenének vagy kifolyna.

Pelenka tisztítás
1.: Mosás, szárítás, vasalás.
2.: Mosás, szárítás.
3.: Szárítás.

Babaprogramok
1.: Eljártok babatornára, babaúszásra, babazenére és babamese-klubba.
2.: Eljártok babatornára.
3.: Eljártok a közértbe. Mert, kell a kimozdulás!

Kimozdulás
1.: Első alkalommal óránként rácsörögsz a bébiszitterre.
2.: Mielőtt elmennél otthonról, még meghagyod a számodat, ahol elérhetnek.
3.: Meghagyod a bébiszitternek, hogy csak akkor hívjon, ha vér folyik.

Otthonlét
1.: Hosszú órákat töltesz el naponta csupán azzal, hogy a gyermekben gyönyörködsz.
2.: Naponta többször rájuk nézel, nehogy az idősebb összenyomja, böködje vagy megüsse a kicsit.
3.: Minden nap igyekszel némi időt eltölteni a gyerekek látókörén kívül.

Lenyelt pénzérmék
1.: Ha elsőszülötted lenyel egy pénzérmét, rohantok az ügyeletre és vered az asztalt röntgenért.
2.: Ha másodszülötted lenyel egy pénzérmét, gondosan figyeled a pelenka tartamát, hogy távozott-e. (És csak akkor aggódsz, ha a lenyelt 2 Ft-os helyett két 1 Ft-ost találsz.)
3.: Ha harmadszülötted lenyel egy pénzérmét, levonod a zsebpénzéből.
Vendég

Tücsökmami ez nagyon jó volt!!! Még ilyet !!! A mai nap után nagyon rámfért.
Petra ma nagyon nyügi volt és alig akar enni.
Bubek nekem az egyik cicim apad, Petra alig eszik belőle (max 50-et) és utána már fejni se tudok belőle, közben a másik meg ezerrel csöpög. Teljesen féloldalas vagyok Kép.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka,
hiányoznak Petrának a kis barátai. Kép
Én is totál féloldalas vagyok. Bal: 40ml kb., jobb 100-120ml/fejés. És ez már igen látványos is. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba pontosan ugyanezek az adataim, még az oldalak is stimmelnek. Kép
Visszaáll ez valaha (mármint kinézetileg)?

Petra tök érdeklődő arccal nézte a gépen a kis barátairól készült fotókat Kép.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Tücsimami,
nagyon jót nevettemKépKépKép
Görgőnek meg kitartást.

Ilba,
mi is megyünk a szigetreKép
jó lenne ha addig meg lenne az új babakocsink.
A Brendonban néztük ki. Csak arra várunk hátha lesz hozzá kupon. De ahogy magunkat ismerem, amikor megvesszük utána következő hónapban tuti leszKép
Hol vettétek azt a sapit Beninek? Nagyon tetszetősKép

Bubek,
kitartás!!!!

Lányom megvan bokrosodvaKép
Sír, morog, kiakaszt bennünketKép
Ya, a medencével kapcsolatban van nagyobb, de az 3999Ft.
Én ma felfújtam és ez bőben elég még neki a pancsihoz.
Képzeljétek el, elnéztem a papírt 5 nyuszi kellett volna összesen nem 3-om.
És 4 db van. Brühü-brühü

Coolasa,
Zsófit is mindig kisebbnek nézik.
Kicsike is, ezért nem hívják UrsulánakKép

Kép

Kép
sajtine

Gabuska figyelmedbe ajánlom a következő fotót.
Petra tegnap ilyen nyálcsorgatva nézte apával a focit (BL)
Kép

Egyébként nagyon TV-függő a gyerek, képes érte kitekeredni, nem győzöm háttal fordítani.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka,
nagyon édes! Na és melyik jóképű focista váltotta ki belőle a nyálcsorgatást?Kép

Később már lesznek kedvenc műsorai is, az nagyon jópofa!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Nagyon jók a képek.KépA pénteki talira lehet,hogy mi is eltudunk menni végre.Azt mondja a dokinéni,hogy valószínű,hogy ez a takonykór már nem a nátha miatt van,hanem a pollenek miatt.Szóval nem fertőzünk.Ma lakásfogságban voltunk pedig szép idő volt.Domi reggel úgy eltűntette a kulcscsomómat,hogy csak este találtam meg amikor a lakásfelforgatás után áttúrtam a kukát.KépKép
Mindenkinek jó éjt!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia,
naggggyon jó lenne, ha jönnétek! Kép
Kulcselrejtő Domi KépKépKép
(Bár Neked biztos nem volt annyira vicces...)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

32 perc - 2 cici- 50 ml. ennyit sikerült fejnem a 77-55-33-11-es izével, amit Tücsökmami ajánlott. Reggel ue 90 ml volt. ez azért már eléggé apadós kinézetű...KépKépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek, azért még ne add fel, elvileg én úgy tudom, hogy ezt a 7531-et minden szopi után kell csinálni, és egy-két nap legalább, mire felduzzasztja. Hátha....

Bús idő van, utálom, esik az eső, ki se tudunk menni, asszem jó hosszú nap lesz ez a mai.

Dia, ez jóóóóó!! Kép
Vendég

Szia Eszti!

A te kakasaid hogy vannak? KépKépKép
Mindig együtt kelsz velük?
Szerintem is hasonlít Bence és Áron.

Picúrlivi láza még mindig 38 fok körül van, panadol ide, kúp oda... De nem olyan rossza a helyzet, egész jól viseli. Ma már a Pártai Lúciát is leteremtette, mutatott felé és aszonta dádádá!Kép

Bubek,
drukkolok, hogy visszaügyeskedd a tejcsit!

Tudjátok, vannak azok a kis gumis nyári sapik, amik fodrosak. Hát én azokat úúúúútálom! Nézzétek mit vettem tegnap Livinek!KépKépKép
Kép

Szóval, megint oda egy elvemnek!Kép Az a sárga még egy picit nagy rá, folyton igazgatni kell, ez meg a piacon kacsintgatott felém percekig, láttam, hogy 290 forint, na, izibe rá is próbáltam egyet a fejére, kértem egy csomagoltat és már bent is lapult a szatyorban.
Szerintem nagyon idétlenül néz ki, de megfelel a célnak.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Idétlen? Ne szórakozz már Gabuska, a világ legédesebb minijét látom most. Mintha a múlt századból csöppent volna ide KépKép Mondtam már, hogy akarok egy kislányt? Nem kölcsönbe, örökbe.
Vendég

Tücsimami,
Livi köszöni a bókot!Kép

És lesz második baba? Mintha ecccer írtad volna, hogy Nagypetinek elég ez a 2.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

. jhghjbnuth6 l l ilkl

Ez Livicsek véleménye volt

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hát ez az! Nem akar KépKépKép ez egyébként állandó vitatéma nálunk. Egy évet adtam magamnak a megpuhítására, ha nem írtó pipa leszek KépKép addig is gyönyörködöm itt a csajokban Kép
Vendég

Gabus, defura, honnan szerezted meg mári ántoánett kiskori képét, ráadásul színesben? Mikre képes a technika, komolyan mondom....

Kép Kép
coolasa

Gabuska fantasztikus a sapka, én is, én is akarok!!!

Bubek drukkolok, de ne feledd kell egy kis idő, hogy visszaálljon a tejci, és persze a pozitív hozzáállás is fontos. Tudom nem könnyű, de mi nagyon szorítunk Neked!!!

Tücsökmami aztán, ha sikerült megpuhítani apát, nézz utána a kínai horoszkópnak, hogy mindenképpen lány legyen a baba, különben ajaj Kép.

Dia nem semmi a kis Domi, egyébként miként jutott eszedbe, hogy a kukát is átkutasd??? KépKépKép

Na megyek ma is megpróbálkozom a visszaalvással (Petra már durmol), bár tegnap sem sikerült, viszont az olajsütő csillog-villog Kép.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Ja, csajok azt elfelejtettem mondani, hogy kb. hatalmas méretű depit okozott nálam, amikor a találka fényképeit nézegetve megláttam magam. Öreg és kövér brrrr KépKépKép Valahogy az otthoni tükörben ennyire nem tűnik szörnyűnek. Ugye a koron változtatni nem lehet, így tegnap gyorsan lenyomtam egy 20 perces Rubint Rékát KépKép Minek következtében ma gyakorlatilag lerokkantam, nem tudok menni KépKépKép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?