Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.
Csak gyorsan benéztem.
A találkozóra mindenképpen valamilyen középutas megoldást kéne találni.Én is agyalok majd a dolgon de azért várom a javaslatokat!
Már írtam reggel Beának,hogy ma éjszaka egy kislány csecsemővel álmodtam...Remélem jelent
majd valamit!

Anyusziszi

Én a terhesség elött voltam és szerencsére a terhesség után is maradtam :sexháziállatKépKép
Az igazt megvallva elég nagy és sokáig nagyon-nagyon érzékeny volt a gátsebem de apa türelmes volt...Viszont a terhesség alatt hát szóval a libidóm eléggé lent volt...Még egy púp hátra is ...KépKépKépNa jó nem éltem önmegtartóztató 9 hónapot és apa sem volt rideg tartáson de én annyira nem kívántam a sexet.Valahogy nem volt kényelmes főleg a félidőtől.

Mindenkinek további szép napot.A kismamik vigyázzanak megukra!A még nem kismamik is!És mindenki !
Rakok fel képet:
Ilyen volt :

Itt töltöttem a 8.hetet

Ilyen lett:

Megyek füvet nyírni...

málna2162

SziasztokKép
Nem hiszem el,eltünt minden,amit írtam.Hogy utálom az ilyet.Megpróbálom előről.

Candi!
Igazad van,tényleg dolgoztam,de szerencsére már csak egy napot kell korán kelnem.

Bea!
Ne haragudj,de csak most olvastam az esti üzidet,majd megpróbálom a Málnától megszerezni a telcsiszámod,és üzenek.Nagyon aranyos vagy,hogy így izgulsz értem,és persze MINDENKIKépKöszönöm,nagyon jól esik.
Nagyon izgulok,még jó,hogy a férjecském elkísér.Remélem pár óra múlva én is a Beáéhoz hasonló képpel büszkélkedhetekKép

Látom este mindenki ráugrott a párjára,engem mostanába ért el az álomkor,a kedvenc filmjeimen is elalszok.Kép

Meli!
Képzeld a kolléganőmnek a fogorvosa szúrta ki,hogy terhes,arról,hogy be volt gyulladva az ínyeKép

Bocs,ha nem írok mindenkinek külön,de olyan sokat írtatok,hogy elég visszaolvasni.
Kaptam én is meghívót az iwiwre,majd megkeresek mindenkit,de sajna most nincs rá időm.Kép

KépKép
takido

Málna!
Meg tudnád adni nekem a Bea számát?
Küldheted e-mailbe is:takacs.dora@citromail.hu

KépKép
takido

Takido: nagyon jó, hogy elkísér a férjecskéd, ez neki is nagyon izgi lehet most, biztos rém büszke leszKép. Már várom a holnap reggelt amikor megnézhetem a képetKép
Málna : a kis pisze orra már nyolc hetesen is csuda aranyos voltKép Minden UH képet, meg leletet eltettél emlékbe? Naplót vezettél?Kép Nem szoktad visszanézegetni néha?
Nika: én is megnézegettem és Dórinak, meg Beának én is ajánlomKép Hétről hétre jókat ír, mi történik veletek!
Itt elkezdett zuhogni az a fránya esőKép
Hétvégén sen fogunk napozni, én meg olyan vagyok, mint egy hulla / sápadt /

Andi
candi

Candi!
Majd megnézem én is azt az oldalt,amit Nika ajánlott.
Felénk már esett,be is zavart minket az udvarról 11 óra körül.Szegény gyerkőceim nem sokat játszottak kintKép
Én még bízom benne,hogy jó idő lesz hétvégénKép

KépKép
takido

Itt még nem esik, de elég sötét van.
Nincs is kedvem dolgozni.
Még mindig a jónáson töröm a fejemet.
Lehet, hegy eddig azért nem kopogtatott a gólya, mert piroska látogatásai alatt nem üldöztem apát?
A wunschkind szerint viszont május 9töl kell belehúznunk.
Van még valami, amit megnézzek?
Ha az is más idöpontot mond, le lesz fedve a teljes hónapom Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru: ez már bennem is felmerültKép

Andi
candi

Ma kipanaszkodtam magamat egy barátnömnek, hogy nem akar a gólya ellátogatni hozzánk

mire ö elmesélte, hogy egy kolléganöje éppen most fog szülni, aki korábban szintén parázott, mert egy korábbi probléma miatt kivették az egyik petefészkét.
Viszont a másik olyan jól müködött, hogy egyböl egy, azaz az elsö éles akciót követöen teherbe esett.
Szeretek ilyen történeteket hallgatni Kép

Andi, akkor nem telhetetlenek vagyunk, csak követjük jónás, a wunschkind, a billings, a pg3 és egyebek útmutatásait Kép Kép Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru: jól jön a bíztatásKépKép
Én megyek haza Lányok, reggel olvaslak titeket!
Jó pihit mindenkinekKépKép

Andi
candi

Lányok!
Hogy ne csak mi csacsogjunk!Meg aztán itt a kispapák megoszthatják egymással félelmeiket,pl az apás szüléssel kapcsolatban...
http://www.apafej.hu/

málna2162

http://www.babanet.hu/faq/fogamzas.php
http://www.babanet.hu/faq/ciklus.php
http://www.babanet.hu/szak/

Ezeket most fedeztem fel.Lehet hogy rajtam kívűl még más sem olvasta

málna2162

Hello Lányok!
Most értem haza a dokitól.Nekem is csak UH-ot csinált,és annyit mondott,hogy még nagyon korai terhesség(ill.csak a szívhangtól lehet terhességnek venni) 5 hetes,és 7,8-8mm-es a petezsák.Vagyis Beával kb.egyidősek vagyunk.

KépKép
takido

Szuper!
Én már úgy izgultam!!!Fentebb én is raktam Uh képet Majd nézzétek meg!
Puszi! Vigyázz magadra!Átment az email?

málna2162

Igen,köszönöm,megkaptam.Már küldtem is Beának sms-t.Kicsit szomorú vagyok,lehet,hogy azt mondjátok hülyeség,de a doki annyira még nem bíztatott,és egy kicsit belém rakta a félszt.Nem értem,hogy a Beának hogy tudta megállapítani a doki,hogy 8mm-es petezsákban 1mm-es baba.nekem ilyet nem mondott,úgyhogy parázok egy kicsit.Kép

KépKép
takido

Sziasztok!!Dóri,úgy örülök neked,gratulálok!!!!Képzeljétek,ma leelőlegeztünk egy Peugeot307-es kombit!!!2 hét múlva meglesz!!Igazi családi kocsi,nagyon nagy hely van benne!!!!Apósom mondta,hogy hátul elfér 2 babakocsi isKép))Nagyon jó napom volt ma,remélem így is marad a hangulat,mostmár mindketten nagyon izgatottak vagyunk...Ma hajnalban olyat tettem,amit még soha:pisilni kellett mennem(na,ez nem új)és olyan éhes lettem egy perc alatt,hogy innom kellett egy bögre langyi tejet,csak úgy tudtam visszaaludni...Mindennek van már számomra jelentősége...helloka Meli

Kép Kép
meli1118

Meli!
Jobbnál jobb híreid vannakKép.Nagyon örülök neked,és kíváncsian várom a teszteredményedKép

KépKép
takido

FIGYELJ!!
Nyugi!Ha esetleg most arra gondolsz,hogy méhen kívüli FELEJTSD EL!!!!!!!!
Annak megvannak a maga tünetei.Erős vérzés,görcsök,nagyobbak mint a menstruációs görcsök.A vetélésnél hasonló!
Attól is függ hogy mekkora felbontásu uh géppel dolgozik az orvos!!
Ja és azUh képem alá HÜLYESÉGET írtam!!Most néztem meg a leleteimet,akkor töltöttem a 13.hetet.

málna2162

Köszi Dóri,Te pedig ne izgulj,szerintem csak korai még bármit is mondania!!Legyél derűs és boldog,Beával egyszerre szültök majd!!!Tényleg lányok,mi a véleményetek a dúláról?Anyukák,nálatok volt?Annyi helyen magasztalják a dolgot,nem tudom,én egyenlőre nem tudok senkit,akiben annyira megbíznék...Ti hogy látjátok?Meli

Kép Kép
meli1118

Arra nem gondolok,hogy méhen kívüli.Inkább attól félek kicsit,hogy nem látta a magzatot még,de most utána olvastam,és azt írta,hogy az 5.héten még csak a petezsák látható,mert a magzat gombostűfej nagyságú,úgyhogy kicsit megnyugodtam,meg ilyenkor 1-2 nap is nagyon sokat számít,lehet,hogy a Bea ennyivel jár előrébb.Csak azt bánom,hogy nem olvastam ezt előbb,mert akkor vártam volna a dokival 1-2 hetet.

KépKép
takido

Attol is függ hogy milyen felbontású gépet használ!!
Az én orvosom nagyon nagyot .5 hetesen már látszott.De írtam a Beának is hogy nyugi.Nem küldött laborba?!Ezek szerint semmi gond.Látja hogy fiatal vagy és egészséges.
Amikor terhes lettem és megláttam valahol mennyi orvosi vizsgálatra kell majd mennem teljesen rosszul lettem.Aztán a barátnőm világosított fel,hogy ennek a negyedére nem fogna elküldeni mert nem indokolt.Pl 25 évesen nem fogna Down szűrésre küldeni...Én 2003 december 11.-én mentem el először az orvoshoz,hogy terhes vagyok.2004 januárjában csinálta meg a rákszűrést a kenet mintát.2004 februárjában voltam először laborban.Nyugodj meg minden rendben van.Egyszerűen csak nem akar felesleges vizsgálatokra küldeni.És a baba meg ott van.Attól hogy nem adott képet,és "nem látta" azért ott van és Õ látta.Kézel történő tapintást csinált?Ha igen akkor ő azt érzi!

málna2162

Takidó
GRATULA!!!!!!
Ne ijedjetek már meg.
Ez a baj a hosszabb ciklussal, a terhesség elején.
Viszont pár hét és behozzák a lemaradást.
Az a lényeg, hgy a petezsák ott legyen, éles széllel.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Köszi Lányok a megnyugtató válaszokatKép

KépKép
takido

megyünk fürdeni de majd még jövök !

málna2162

Oké!

KépKép
takido

Helló!!KépKi van itt??
Dóri!!Ne izgulj,mert 2 hét múlva már TUTI-FIX mutatja a babát!!!KépÉs akkor más "sokkal" nagyobb lesz!!Ilyenkor még az elején nagyon sokat számitanak a napok!!KépKaptam am egy könyvet a méretekről!!Mindjárt lemegyek a kocsihoz,és fekhozom!!Megnézem,hogy 7 hetesen mekkora lesz a BABÓD!!!KépDe nyugi!!Mert az a Babónak nem tesz jót!!Meg lehet,hogy már érzi is!!!!KépMegyek,futok eggyet!!Kép

Kép
bea27

Itt vagyok!!Jó lenne is egy képet küldeni,hogy lásd Dóri,hogy 2 hét múlva mit fogsz az UH-án látni!!KépDe leirom,hogy mit ir a 7.hétről!!KépA baba:Bár egyenlőre feje mégcsak rurcsa dudorokból áll,és teste még mindig szokatlanul görbe,már kezd emberi formát ölteni.Végtagkezdeményei gyorsan növekednek,keze keze és lába uszonyra hasonlit.Szeme és füle fejlődőben van,orrnyilásai is előtünnek.Tovább formálódik állkapcsa és szája,már láthatóak az ajak,a nyelv és az elülső fogak kezdeményei.A hét végére majdnem teljesen kialakul az agy és a gerincvelő.Az egyenlőre még egyszerű szerkezetű szivnek már 4 ürege van.Elég erősen ver ahhoz,hogy keringésben tartsa a vért a fejet és az egész testet behálózó érhálózatban.VÉGRE!!!!!Ja!!Még annyit,hogy a baba akkora 7 hetesen,mint a hüvelykujj körme!!HIHETETLEN nem??Kép

Kép
bea27

Most olvasom a barátnőm könyvét,és 5 hetesen neki is csak petezsákot láttak!!SÕT!!!7 hetesen küldték el vérvételre,EKG-ra,vizelet vizsgálatra!!KépTehát még nem vagy Dóri semmiről sem lekésve!!KépBújkál még a baba!!SZÉGYENLÕS!!Kép
Kinek irogatok én??Itt van valaki??Kép

Kép
bea27

Bea!
Olyan jó,hogy leírtad ezeket,nagyon szépen köszönömKépKépÉs ígérem pozitívan állok a dologhoz,és várom,hogy elteljen a két hétKép
Igazad van,biztos szégyenlős(rám hasonlít)és,akkor kislány lehet.

KépKép
takido

Én is egyből kislányra gondoltam a Te esetedben!!KépÕk ilyen kis szégyenlősek!!Várj!!A méretekre azt irja,hogy 5.héten az embrió rövidebb még egy szempillánál is!!Kb.2mm!!KépDe a főbb részei gyorsan fejlődnek.A jövőhétre:6. hétre a hétnek a végére már eléri a 6mm-es nagyságot is!!Kép

Kép
bea27

A 8.héten 2,5 CM!!!!!9.hétre nem ir méretet,Aztán legközelebb a 13.hétre irja,hogy 7,5cm,14.héten:65gramm,10cm,15.héten:13,5cm,és 100gramm,stb..............................

Kép
bea27

Hihetetlen,hogy növekednekKép
Milyen könyved van? Én is kaptam egy szépet,abban is vannak jó dolgokKép

KépKép
takido

Én itt sietek haza,erre nincs itt senki!!KépNa mindegy!!Akkor lépek!KépJó éjt!

Kép
bea27

És saját esetedben mire gondoltál,fiúra,vagy lányra?Kép
Mit szeretnél?

KépKép
takido

Hiszen én itt vagyokKép

KépKép
takido

Még ittvagyok!!Okosodok a könyvből!!!Kép
Olyan éhes vagyok állandóan,hogy az hihetetlen!!Kép
Apa meg is jegyezte,hogy többet eszek nála!!Kép

Kép
bea27

Nekem a jósnő elsőre fiút mondott,de Anyu megálmodta,hogy kislány lesz!!Ezt a terhességeinél is megálmodta már az elején!!KépApa kislányt szeretne!!Nekem mindegy!KépNemértem,hogy nekem miért kell ilyen KORÁN menni a laborvizsgálatokra!!

Kép
bea27

Nálam ez érdekes,néha én is teljesen üresnek érzem a gyomrom,aztán eszek pár falatot,és többet nem kívánok.Nem értem,hogy mi vanKép

KépKép
takido

JA!!Irtam tegnap este a neten egy nőgyógynak,aki másnap már válaszol is!KépA sexről kérdeztem,meg a petezsákról!!Ezt irta:A petezsákból ami akkorra magzatburok lesz,a szülés során bújik ki a magzat.Az alhasi panaszok terhesség során normálisak!A sex-nek nincs különösebb kockázata!SOK BOLDOGSÁGOT /és kevesebb felesleges aggódást/kivánok:Dr.Elek Csaba

Kép
bea27

Ezt nem értem én se,vagy akkor nekem miért nem kell még?
Egyébként nekem is mindegy.Apósom szeretne nagyon kislányt,mert két fia van,és a férjem a 2.már őt kislánynak szerette volna,aztán az első unoka is fiú lett,ugyhogy most bennünk van minden reménye.Kép

KépKép
takido

Ez jó,majd leírhatnád,hogy hol lehet tőle kérdezni.Kép

KépKép
takido

Ez a kivánóság!!Ez a terhességnél nagyon is normális dolog!!Nekem meg FALÁNKSÁGOM van!!KépAz nem jó,mert könnyen meghizhatok!!KépÉs minden annyira izlik!!A barátnőm aki ma a könyvet adta 4 hónapos koráig undorodott mindentől,és még egy pohár teát is kihányt!!Enni meg alig evett!!Mert az is kijött belőle!!Dóri!!Irj az orvosnak!!Szivesen válaszol a kérdéseidre!!Nagyon szimpi a Pali!KépKérdezd meg,hogy vajon miért nem látta ma a Doki az UH-án a babát,ha terhes vagy??KépHidd el megnyugtat majd a válaszával!!KépHolnapra meg is irná,és lenne egy nyugodt hétvégéd!!Szerintem megérné!!KépNEM??

Kép
bea27

Sziasztok kismamaik!
Ki töprengtétek magatokat?
Azért nem kell menned mert a Te orvosod nem küldött.Még!
Tegnap írta Kis_plutó hogy Õ is a 6.hét környékén kapta meg a kiskönyvét.Én csak a 12.héten.Ahány ház annyi szokás.Mindenhol más a terhesgondozás menete.

málna2162

Málna!
Erre én is kezdek rájönniKép
Már annyira nem parázok,mert találtam egy írást,ami megnyugtatott.De azért lehet,hogy majd kérdezek a dokitól.

KépKép
takido

Leirom,hogy mit irt a Doki amit holnap korán reggel/Kép/kell vinni a laborba!!STÁTUSZ:UM:03.02
vag.UH.Az uterus üregében 8mm-es szabályos alaku petezsák,benne 1mm-es foetus.Grav.s.5.
Laborra berendelve.
Te kaptál valami papirt ami igazolja,hogy ott voltál??Kép

Kép
bea27

Bea!
Persze,megérné,de szerintem ő se tudna mást mondani,minthogy az 5.hétben,még nem törvényszerű,hogy látszikKép

KépKép
takido

Igen,egy ultrahangos igazolást,amin a petezsák mérete van rajt.

KépKép
takido

Kérdezz erre rá,hogy miért nem látszik a babóka!!KépMeg ami hirtelen eszedbejut ird meg neki!!Olyan kiváncsi vagyok,hogy mit ir!!KépIRJ neki!!Kép
Málna!!Hogy neked milyen szép kisbabád van!!CUKI!!KépBiztos te nem görcsöltél annyit rajta,mint MI!!

Kép
bea27

Kérdés:
Megfigyelhető- e az ultrahangon egy 3 hetes magzat?
Válasz:
Az ultrahang vizsgálat általában a fogamzás után 23-25 nappal tudja kimutatni a terhesség fennállását. Ekkor még nem maga a magzat látszik (az ekkor kb. gombostűfejnyi), hanem a petezsák megléte, annak szabályossága, esetleg a pici szikzacskó. A magzat általában a fogamzást követő 30-35. napon látható; géptől függően esetleg a szívműködés is detektálható.
Dr. Nagy László

Ezt találtam itt a babaneten.ez vonatkozik ránk,hiszen mi is igazából 3 hetesek vagyunk.
De ha megírod,hogy hol lehet kérdezni tőle,írok neki.

KépKép
takido

És Õ csak egy orvos!!És nem MI!!
Lassan lépnem kell,mert már megint nagyon kómás leszek reggel!!Bár holnap csak 13:00ra megyek!!KépFél nyolcra labor,aztán EKG,és ha minden jól megy még itthon visszabújok az ágyikóba!!Úgysem igy lesz az TUTI!!Kép

Kép
bea27

Azért nem baj,hogy megtervezted a holnapi napod,lehet,hogy mégis sikerül így alakítanod.Kép
Majd gondolok rád,és ha hazaértél írd meg,hogy mi volt.Oké?KépKép

KépKép
takido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?