Sziasztok!
Pogi!
Bunkó állatok... Amikor a párom szeptemberben elkezdett dolgozni a mostani munkahelyén, kapott egy céges kocsit. Egyik éjjel nem jártunk be az udvarba, mit gondolsz, mi történt? Reggelre ellopták a kocsiról a rendszámtáblát... No comment.
Hello!
Jó hallani Rólad is. Szerencsés vagy, hogy megúszod a problémás éjszakákat. Én ma éjjel csak ötször keltem fel pisilni...
Zsu!
Gratula a 27-hez! Nem akarlak ijesztgetni, de lesz ez még így se...
27 hetesen még nekem sem voltak gondjaim.
Doren!
Hát igen, a múltkor még nevettem apán, hogy megkérdezte, megkösse-e a cipőmet. Most már nem nevetek...
Tessék beszélni a baba fejével (főleg, hogy ha tényleg közelebb van most a szádhoz
), hogy legyen szíves és forduljon vissza abba a helyzetbe, ahogy eddig volt!
Szilvi!
Nálunk van, hogy egy évig is eláll a fagyiban a fácán, nincs semmi baja, szerintem nyugodtan hagyhatod még, ha nincs kedved megcsinálni.
Csibemanó!
Dádá a kapálás miatt!!! Nem szabad most Neked ilyeneket csinálni! Én is nyugszom a fenekemen, pedig jó lenne segíteni anyósomnak, hogy ne mindent egyedül csináljon a konyhakertben, de elzavar mindig...
Pilchard!
Grillcsirke volt ebédre!
Csigának én is nekiállok, ha lesz még energiám...
Voltunk uh-n. Minden rendben van Kende babával (1000%, hogy Kende baba
), a méretei a következők: BPD: 82 mm, combja pedig 61 mm a kis óriásbébimnek...
A magzatvíz is átlagos, és fejvégű fekvésben van, remélem, nem gondolja meg magát a hátralévő 8 hétben!
Viszont egy kicsi tüske maradt bennem: olyan dokit fogtam ki, aki nem mutatott meg semmit a képernyőn (sőt, inkább elfordította a monitort...), kb. 3 perc alatt végzett, monoton hangon bediktálta a számokat az asszisztensnek és slussz. Amikor pedig szóltam, hogy kérnék képet, közölte, hogy jó lett volna, ha még a vizsgálat előtt szólok, de jelzem, hogy kb. 3 másodpercbe került kinyomtatni a képet. Ja, és mikor mondtam neki, hogy ha lehet, akkor az arcáról csinálja, akkor ingatta a fejét, és azt mondta: "legfeljebb a nemi szervéről". ÍGY, EBBEN A MEGFOGALMAZÁSBAN!!! Szóval ez egy kicsit frusztrálttá tett, de igyekszem túllépni rajta, lehet, hogy csak a hormonok miatt vagyok túlérzékeny...
A lényeg, hogy minden oké, csak az a hihetetlen, hogy öt héttel ezelőtt, mikor legutóbb voltunk, egy "sima" kis szonográfus volt benn, nem doki, és olyan aranyosan végigmutogatott mindent, elmagyarázta, mi hol van, teljesen felém fordította a képernyőt, és mondta, hogy "tessék, egy kicsit gyönyörködjön a kisfiában", stb... Az orvos pedig így bánt velünk... Na, mindegy.
A képet még be kell szkennelni, úgyhogy azt csak a jövő héten tudom mutatni ("a nemi szervéről"
), de ami késik, az még jöhet!
Bocs, hogy ilyen marha hosszú voltam, de ezt muszáj volt kiírnom.
Pusszantás mindenkinek, jók legyetek!
Sziasztok
Norwell+Kende baba (32+1)