Új privát üzeneted érkezett!

Lányok ,olvastam itt a babaneten a tavaszi topikban,hogy Viol császármetszéssel megszült.!Nem üzent senkinek?

KépKép
kola2

Sziasztok!
Dorka tegnap 49 cm-el és 2750g-al megszületett.Császárral,ahogy Zsani szemfülesen már megtalálta az infót.
Idézem Violt:"fájások voltak napközben,tágultam picit így meg tudták nézni a vizet,burokrepesztés,vajúdás-hátha menne simán-aztán csaszi.A hasam fáj még nagyon,én meg mint a mosott sz@r de már nem érdekel.
Dorkát csak akkor láttampicit,azóta nem,dehát olyan szép mint a szüleiKép
pusz mindenkinek!"

Gratulálok az újdonsült szülőknek és a pici Dorkának!Kép

Ági!
Viol megkapta a múlt heti üzidet és visza is írt.Valahol biztosan elakadt az éterben.Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok!Mégis csak igaz!Gratulálok!Jóegészséget és gyönyörű szép éveket kivánok nekik!

KépKép
kola2

Gratulálok a pici Dorkának, és a boldog szülöknek!KépKépKép

Kép

katus78

GRATULÁLOK VIOL ÉS DORKA!!!!!!

Kép
Vendég

Jó reggelt!

Istenem megvan a baba!Ha mentek be hozzá nagyon gratulálok nekik jaj még a könnyem is kicsordult.Gyorsan üzenek neki.

Eszti!Máskor is szivesen megvigasztallak.
Vendég

Képezt a Viol nevében küldöm.
Vendég

Na hát ez nem csak ennyi.Még hozzá tartozik,hogy anya és én jól vagyunk apu még gyengélkedik nagyon megviselte a szülés.
Vendég

Gratulálok Violnak, és a pici Dorkának!!
Sok boldogságot, és jó egészséget kívánunk nekik!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Na végre!KépLégyszi adjátok át az én gratuláciomat is.
És most izguljunk Veroért...

Kép

Kép
hajnus

Katus!Haza mentek,hogy beteg a Máté?Vagy már el is indultatok?
Vendég

Gabó!

Majd holnap megyünk valószínűleg, azt mondta a doki, hogy menjünk nyugodtan, ha nem lesz rosszabb az állapota.
Tegnap reggel óta nem lázas, eszik rendesen, éjjel sem volt semmi probléma, 2szer kelt fel teát inni és aludt is szépen. Kicsit nyűgösebb.
Holnap lesz meg a torok leoltás eredménye, akkor kell hívnom a dokit.
Sajnos nem találtam meg, hogy mikor lesz Eszti szabin, de ahogy olvasom, hogy ki mikor lesz Sopronban, nagyon úgy néz ki, hogy mi pont nem leszünkKépKépKép!

Eszti!

Te vagy a Szonjának a világ, nagyon szeret téged, te vagy az édesanyja!!!Kép
A helyedben én is biztos pityeregtem volna, de ebből is csak az látszik szerintem mennyire jó anya vagy, mert ha nem az lennél nem is érdekelne.
Gondolom ez mindenki, átéli, amikor el kezdődik az ovis, bölcsis korszak, az meg, hogy az anyósod ott dolgozik, előny is meg valahol hátrány.
Legalább napközben tudod, hogy jó kezekben van, nem idegenek között, akik, lehet, hogy nem tőrödnek vele, hogy vastagon van -e öltözve, ha kimennek játszani, stb..........
Na de reméljük jön a nyárKépKépKép

Megyek vasalni!KépKépKép

katus78

Eszti augusztus 14-28-ig lesz szabin.Mi pont augusztusba megyünk nyaralni a Balcsira van egy időpont 8-12-ig és 19-után bármikor.De akkor megbeszélem a Balázzsal,hogy augusztus elején menjünk.Az jó hogy már jóbban van és nem volt lázas.Talán hamar átvészeli.
Vendég

Gratulálok Violnak a kiscsajhoz! Kép

KépKép
nicika

Tegnap egykor voltam bent Violnál, nem akartam piszkálni vele szegényemet, de már nagyon nyügi volt, látszott is rajta, hogy hamarosan megszületik DorkaKép.

Jó szopizástKép!!!, talán délután már odaadják neki, császár után itt régebben egy nap a nőgyógyászaton kellett maradni, oda meg nem visznek babát, most nem tudom hogy megy ez...

Katus, Máté klassz srác, majd csak elmúlnak ezek a nyavalyákKép!

Eszti! Az ovit nehéz mindenkinek megemészteni, de Szonja ügyes kiscsaj, nem is gondolnád mennyire ragaszkodok hozzádKép

A mieink tiszta zizik ma, Janka reggel megint műsorozott egy nagyot, hogy nem tetszik neki a póló amit kapott, hihetetlen! Nem hajlandó felevenni amit Márton hagyott rá, pedig helyes sima kis póló nem is fiús annyira, mert azt persze én sem adom rá.
Na ha lányunk lesz megint már nem tartogatom őketKép

Kép
Kép
Kép
amica

Na augusztus 8-12.-ig megyünk a Balcsira,mert mondtam én otthon akarok lenni a bulin.
Annyit gondolok a Violékra.Olyan jó lenne hozzá bemenni.
Vendég

Nagy gratula Violnak, Isten hozott Dorka!!!Kép

KépKép
KépKép
mirama

Olyan édesek ezek a képek, nem bírok betelni velük. KépKép

KépKép
KépKép
mirama

Egy utolsó. KépKép

KépKép
KépKép
mirama

na még egy: Kép

Kép

Eszti, én pedig tudom hogy hogy imád téged a lányod, mikor nem vagy ott mindig veled példálózik. (meg megkérdezi: jön anyu értem majd? -csak ezt te nem hallod...)

Máténak javulást!!!!

Mikor én utpljára benn voltam megfigyelésen, akkor a császárosoknál már lehetett baba. Van egy szoba, ami szemben van a nővérpulttal, és a nővérek belátnak, ahol a császárosokat "tárolják" az első napokban. Ott vannak a babák is velük. Sztem ott lehet a Viol és a Dorka is!
Vendég

és mégegy a kismamiknak:

Kép

Édes vagy Hajnus hogy már értem izgulsz!!

Janka igazi nő! Igaza is van, én sem venném fel bátyámét Kép mit képzelsz mami, egy fiú pólóját?? Kép

Az én fiam olyan szinten lesz..ja hogy azt sem venné észre ha meztelenül küldeném el. Párszor már elindult papucsban Kép iskolába!!! Mondjuk reklamálni tud ha valami mosásban van (igaz, inkább kényelmi mintsem esztétikai szempontok vezérlik...

Kép Kép

(Ja nem híztem egy dekát sem, és most azt hiszik hogy diétázom ezerrel meg is dícsértek Kép, pedig NST előti napon megettem egy egész csokinyulat! Kép hi-hi nem baj most már 3 hét alatt nem fogok sokat felszedni de csak mert kicsi a hely a kajának)
Vendég

Vero,
Janka tényleg igazi nő!!!!!!!!!!! El sem tudtam képzelni, hogy mennyire más egy kislány Márton után. Már bébinek is igazi kiscsaj volt, na meg ahogy hízeleg????????????!!!!!!!!!!0
Na néha az apja haja áll égnek tőle és akkor persze odabújik hozzá és "apukám" persze rögtön ellágyul.

Már nekem is eszembe jutott, hogy te is a finishben vagy! A végén én sem híztam a gyerekekkel, sőt kicsit fogytam is. Jó ez így, ha már egyszer akkora pocakot növesztettünkKép

Tervezitek bemenni a Violhoz?
Ma még biztosan nagyon gyenge, holnap azért már a gyerekágyason lesz, de a császár miatt egy hetet úgyis bent kell elnnie. Én holnap Hegykőre buszozok a gyerekekkel, ott alszanak, a férjem két napra megint elutazik, egyedül pihenek kicsit péntek este.

Kép
Kép
Kép
amica

GRATULALOK VIOL,DORKA ES GABOR!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sok boldogsagot kivanunk!!!!!

Na vegre eljott ez a nap is. Gondolom, Viol megkonnyebbult. Aki tud kepeket szerezni tegyen fel nekunk legyszi. Nagyon kivancsi vagyok!

Na a mi ejszakank is gyonyoru volt. A Balint mar par napja nem akar semmi darabosat megenni, szoval gondolom talan a foga johet. Tegnap napkozben minden ok volt, aztan este is rendesen elment aludni, viszont meg ejfel elott felebredt, es 2-ig ment a musor. Ehhez ugye en nem vagyok szokva, nem emlekszem ilyen ejszakara. A vegen mar bevittem a mi agyunkba, villanyt gyujtottunk, akkor vegre abbahagyta az uvoltest. Kapott fajdalom csillapitot, de -ugyan dog almos volt-, a kutyat piszkalta az agyon, meg a Jasont akarta felebreszteni. Na vegul egy ujabb (4.) szopival 2-kor elaludt. Azota csond van. En meg mint a mosott sz@r, mert a Bence ugye kelt idoben.
Megyunk reggelizni.

Violnak irok sms-t majd.

Kép
Kép
agi

Eszti, jól elírtam, persze Szonja ragaszkodik hozzádKép

meg én is bírlakKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
amica

Szép napot Ági!
Itt az előbb dörgött-villámlott, lehet Bálint megérezte...Kép
Mi meg majd lassan vacsorázunkKép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!Jól megáztunk .Bringázni voltunk kint.Amióta jobb idő van Virággal nem lehet bírni állandóan kint akar lenni.Abba jó,hogy estére úgy elfárad ,hogy már 8-kor alszik.Télen még este 11-kor is sokszor fent volt.Szívessen megnézném Viol kisbabáját.Olyan kis picike lehet.

KépKép
kola2

Csajok,köszönöm szépen a vígasztaló üziket!Ma már odafutott hozzám amikor mentem érte.Igazatok volt,van és lesz!

Amica!
A te üzid külön örömömre szolgált.Kép
Jó lesz egy picit pihenni a hét végén vagy van valami dolgod?Ne legyen,lazíts!

Katus!
Bocs de 2 napja elfelejtem magammal vinni a DVD-t.Veronak sem vittem el a ruhákat.Szita az agyam.
Kép
Holnap mentek?Gyógypuszi Máténak!

Teszek fel pár képet a vasárnapi esőmosta kerti partiról.
Anyu,Vero,Lackó
Kép
Szonja,Attila,én,balunkon:Johnny,jobbunkon:Roxána
Kép
Szonja és Áron
Kép
és végül a mi augusztusi partink helyszíne,pontosabban a bogrács helye:
Kép

Üzent Viol:
"Dorka volt kint 2szer,ment a szopi is.Tök aranyos!Hasam fáj még mint a fene,úgy vagyunk itt mintegy szociálisotthonban.De napról napra jobb lesz biztosan."

Én a jövő hét keddet javasolnám a látogatásra ha még bent lesz.Gondolom a rokonok a hosszú hétvégét kihasználva tódulnak majd Dorkanézőbe.Mit szóltok hozzá?

KépKép
eszti76

Eszti, szerintem se menjünk hamar, mert császárból mozgékonnyá válni kicsit lassabban megy, főleg ha fáj a hasa...
Bár én simán szültem, magyarázok csak, de talán nem tudom roszul.
Biztosan sokan látogatják a hétvégén.Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Eszti!
Tok jo a party helyszin! De jo lesz!!! Kép
Ezen az erzesen en is keresztul mentem, hogy a gyerek mast szeret, de aztan szepen rajottem, hogy mast IS szerethet, de attol meg en vagyok az elso szamara. (Vegulis engem akar felesegul venni nemde? Kép)

Az elobb kuldtem egy sms-t a Violnak, ugyhogy, ha erre is rakerdeznetek majd, hogy celba ert-e megkoszonnem!

Balint azota felebredt es reggelizett, de mar napok ota nem eszi meg a reggeli kenyer katonait, igy ujra kasat eszunk. Ebbol gondolom, hogy a foga jon, mert beveszi a szajaba a katonat, de utana ki is kopi. Viszont a sajt kockakat megeszi szo nelkul. Nem ertem. Amugy nem nagyon latok a szajaba, amennyit igen, ugy nem latom, hogy jonne a foga.

Kép
Kép
agi

Sziasztok!!!!!

Elöször is GRATULALOK VIOLNAK, GABORNAK es a kicsi DORKANAK!!!!
En is üzentem mar Neki, de ha mentek be hozzajuk adjatok at szemelyesen is. Es persze nagyon varjuk a fenykepeket. Olyan jo nektek, hogy tudtok talalkozni. Kicsit most irigykedem is! Kép

Kép
Kép
reni76

Kép

Graulálunk a Gosztola Családnak!

Janka szerint "anyukavirág" és "kisbabavirág"Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Eszti!Tök szupi helyen lesz a buli.aranyosak vagytok a képeken főleg amin Áron és Szonja van.Anyukád nagyon szép fiatalos mama nagy a hasonlóság köztetek.A férjed olyan ismerős,de nem tudom hova rakni.A memori már nem a régi.

Ági!Nem lehet,hogy a foga mellett még a frontokra is érzékeny Bálint?A Levi pl.a hidegfrontra nagyon érzékeny.

Ha úgy van otthon is mint itt nálunk akkor 5-napot lesz bent Viol talán hétfőn hazamehet.Én keddi napon szültem és vasárnap mehettünk haza.

Vero!Már csak 3-hét.Te jó ég!Mindjárt te is babázol!KépKépKépKépDe jóóóóóóóóóóó!KépKépKépKépKép

Ha mentek Violhoz mindenképpen mondjátok meg neki,hogy nagyon puszilom őket mindannyiukat,de főleg a pici édes kis Dorkát.Ma nosziztam egy kicsit Levi születésén.Olyan jó volt.
Ari képeket raktatok fel nekem ez a rohadt dög valami miatt nem engdei.
Vendég

KépKép
Én küldök angyalkákat,hogy mostantól ők vigyázzák Dorka édes álmait.Sajna csak ilyen "gnóm"angyalkákat tudtam feltenni.

Most megyek odabújok a picuromhoz meg apához.

Szép álmokat mindenkinek.
Vendég

Jó reggelt minden hétalvónak!

Katus!Mikor indultok?Jó ramaty idő van mi?Remélem majáliskor nem fog esni,mert ez lesz az első hármasban és le akarok menni és lufit akarok venni a husikámnak.Meg vasárnap partira megyünk remélem akkor sem fog esni.Utálom ezt az időt csupa sár minden ilyenkor az embernek nincs is kedve semmihez.Meg a tömött fogam is fáj,de nem tudok a dokimhoz bemenni,mert csak délelőtt van így zabálom a Rubofent meg öblögetek ezerrel.Ha nem bírom kénytelen leszek bemenni az eszetkéba amit nem igazán szeretnék.Ez van csendesen szenvedek.Remélem Violék jól vannak.

Merre vagytok?
Vendég

Sziasztok!

Én is annyit gondolok Violékra. Pár nap, aztán kiheveri a szülést. Olyan kiváncsi vagyok Dorkára! Mikor mentek be hozzá? És ki megy? Én is bemennék veletek.

Gabó, szerintem jók ezek a gnóm angyalok. Én meg gyógymanókat küldök a fogadra.
Álltalában így van ez, mindig akkor van rossz idő, mikor az emberek ráérnek, hétvégén, vagy ünnepkor.
hányadikán lesz Levi szülinapja?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Szerintem a héten ne menjünk! Hétfő vagy kedd? Sztem vasárnap kéne neki üzenni hogy mikor támadhatjuk meg? Mit szóltok?

mit viszünk? Kép Kép illetve ki mit szeretne vinni?
Vendég

Sziasztok!

Gabó!

3 felé indulunk, én is utálom már ezt a sz@r időt.
Ma délelőtt bejártuk fél Sopront, korház, meglett az eredmény, bakteriális fertőzés, valószínű egymást fertőzzük, úgyhogy mindhárman szedünk antibiotikumot.
Kapott másik gyógyszert, ami erre a fajta bacira hat.
Jól van, eszik, nem lázas azóta sem, éjjel sincs semmi probléma. Sőt az történt, hogy nem mászik, hanem húzza magát a kezével, és a lábaival meg tolja, tök ügyi. Ma elgurult a kis labdája és mire bejöttem a virágföldbe matatott, mert az már jobban tetszet neki, mint a labda.KépKépKép

Violt, Dorkát puszilom, sok örömöt, boldogságot, egészséget kívánok nekik.

Otthon nincs internetünk, úgyhogy elvonási tüneteim lesznek! O: O: O

Eszti, Vero!

Jók a képek!KépKépKép

Mindenkinek szép hetet!

Kata

katus78

Sziasztok!

Gabó!

3 felé indulunk, én is utálom már ezt a sz@r időt.
Ma délelőtt bejártuk fél Sopront, korház, meglett az eredmény, bakteriális fertőzés, valószínű egymást fertőzzük, úgyhogy mindhárman szedünk antibiotikumot.
Kapott másik gyógyszert, ami erre a fajta bacira hat.
Jól van, eszik, nem lázas azóta sem, éjjel sincs semmi probléma. Sőt az történt, hogy nem mászik, hanem húzza magát a kezével, és a lábaival meg tolja, tök ügyi. Ma elgurult a kis labdája és mire bejöttem a virágföldbe matatott, mert az már jobban tetszet neki, mint a labda.KépKépKép

Violt, Dorkát puszilom, sok örömöt, boldogságot, egészséget kívánok nekik.

Otthon nincs internetünk, úgyhogy elvonási tüneteim lesznek!KépKépKép

Eszti, Vero!

Jók a képek!KépKépKép

Mindenkinek szép hetet!

katus78

Nercsi!Május 24,-én lesz a szülinapja.Olyan hihetetlen milyen gyorsan eltelt az idő.Köszi a gyógymanókat,de nem nagyon akarnak használni.Lehet,hogy sztk lesz beleőle ha így folytatja tovább.

Vero te,hogy vagy?

Katus!De ti már meggyógyultatok nem?Akkor nincs nagy baj ha nem lázas azóta sem.Anyukád már meggyógyult?Az úton vigyázzatok biztos nagy lesz a forgalom és az eső miatt csúszhat is.érezzétek jól magatokat otthon.
Vendég

Nercsi!Május 24,-én lesz a szülinapja.Olyan hihetetlen milyen gyorsan eltelt az idő.Köszi a gyógymanókat,de nem nagyon akarnak használni.Lehet,hogy sztk lesz beleőle ha így folytatja tovább.

Vero te,hogy vagy?

Katus!De ti már meggyógyultatok nem?Akkor nincs nagy baj ha nem lázas azóta sem.Anyukád már meggyógyult?Az úton vigyázzatok biztos nagy lesz a forgalom és az eső miatt csúszhat is.érezzétek jól magatokat otthon.
Vendég

Na szép elküldte kétszer!
Vendég

Jól vagyok, jól vagyok, köszönöm, köszönöm!
Vendég

Akkor jó,akkor jó, nagyon szívesen,nagyon szívesen

Na végeztem a takarítással márcsak a fürdő maradt,de azt inkább holnap még függönyöket mosok aztán mára elég.
Vendég

Vero, szerintem hétfőn kellene bemenni, mert lehet hogy kedden már hazamehetnek. Vagy mennyit kell a császárosoknak bennt maradni?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Mé van ilyen szar idö?!

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Rendelj nekünk jó időt!KépKép
Vendég

Talán cirkusz van megint?Azért esik?

Kép

Kép
hajnus

Van cirkusz. Tegnap volt Mira. Kép

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!
Ma nem voltunk itthon. Vasárnap tényleg meg kellene kérdezni Violt, hogy mikor menjünkKép
Ha tudok én is megyek, ajándékba társulokKép

Gabó, pocsék a fogfájás... Remélem hamar elmúlik!!!!!!!!!

Katus már biztos nincs, többiek, szép álmokat!

Kép
Kép
Kép
amica

Most épp nem fáj.Hol fáj hol nem fáj.Talán kihúzom keddig és el tudok menni a dokimhoz,mert nem szívesen mennék sztk-ba.
Itt pocsék idő lett totál beborult most esik.
Irigykedek,hogy mentek Violhoz.Úgy tervezem,ha megyek haza májusba elmegyek hozzájuk ha odatalálok és persze ha mehetek.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?