Sziasztok!
Isten éltesse a Tímeákat!
Képzeljétek tegnap mi is voltunk beíratkozni. Végül is a Középszer úti ovit választottuk. Van valakinek tapasztalata róla?
Nekem tetszett, remélem ez így is fog maradni. A beíratkozás nálunk sem volt több 10 percnél, sőt még kevesebb. Nekünk is TAj kártyát kellett vinni, személyit, a gyerek születési anyakönyvi kivonatát, lakcímkártyát és persze a gyereket.
Itt 2 kiscsoport indul, remélem sikerül bejutni, mert ez még csak előjegyzés volt. Mi majd 2-3 hét múlva tudjuk meg, hogy felvették e Marcit.
Ja és képzeljétek! Augusztusban az óvónéni minden gyerekhez kijön családlátogatásra. Ez máshol is így szokás?
Emese
De jó hogy Ti ilyen hamar megtudjátok hogy felvettek e vagy sem!
Neva
Én is azon izgulok, hogy szeptemberre Marci legalább napközben szobatiszta legyen. Õ még sajnos egyáltalán nem szól, ha pisilnie kell. Én nemtudom mi lesz. Engem is nagyon idegesít már ez a dolog. De bízom benne hogy csak a koraszülöttsége miatt késik a dolog. Már egyre jobban szorít az idő minket.
Szorítsatok, mert ma megyünk szív UH-ra Marcival. Nemtudom kibírja e a vizsgálatot úgy, hogy ne ficánkoljon. Már előre félek tőle. 15.45-re kell mennünk. Jaaaaaaaaaj!!!