Új privát üzeneted érkezett!

Anyapoc köszi!
Erre gondoltam, de most egyszerűen nem találtam, akármit írtam be a Google-ba. Szóval az én 20,7-es eredményem ng/ml-ben van , e szerint a táblázat szerint bőven jó, nem? Úgy tudom, hogy a nmol/ml egységben megadottnak kell olyan 50-70-esnek lennie.7.DPO szerintem is korai HCG kimutatásraKép De , ha poz. lett volna!!....

Kép
Kép
sosi

Köszi az együttérzést lányok.
Sosi, hogy mérik a progiszintet? Vért vesznek és az alapján, vagy kenetet vesznek????

Tücsök nagyon szorítok neked, hogy minden rendben legyen!

Benóca megfázott az oviban, majd csak a jövő héten engedem őt közösségbe. Nagyon tetszik neki a közösség, még úszni és lovagolni is viszik őket. Nem olyan puccos óvoda ám! Igaz kell fizetni, de csak 30 ezret. Az kibírható szerintem...

Csakegy, miben segít neked a kinez? És hol van a rendelése??

Kriszti
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
kriszti77
Mogyoród

Sosi

Szt tökéletes a progid,sőt a leírás szerint az előző ciklus 13-as progija is jó elvilegKép.
HCG...hát ha pozitív lett volna...KépBizti eldobtad volna a telefonkagylótKépKép!Nem?Kép

anyapoc

Tücsök,
hú, ez cifra Kép
Remélem minden rendben lesz!

Sosi,
hányadik napi volt?
Ebben a mértékegységben a 13 is jó!

Nekem annak idején 20,2ng/ml volt a 22. napi, én hülye meg azon görcsöltem, hogy MAGAS! Kép

Ez a jó öreg tábla mindig előjön! Kép Meg se tudnám mondani, én is hányszor csatoltam be! Kép

Sajnos sok szép görbe van, ami nem babás. De legalább tudni lehet, hogy a hormonok jól működnek!

angel37

Tontica,
köszi a táblit! Kép

angel37

Anyapoc tegnap elfelejtettem irni hogy: AZANYJAT MICSODA "CSONAK"! Kép Hat azt hiszem fel milkoert nem megyunk setahajokazni Kép na meg 7 napunk sincs ra. Ki a ferjed, valami fejes? Mazlista! Kép

Ja, nekem van kezdodo napallergiam de kaptam ra valami injekciot es azt mondta a doki hogy ez megallitja, ugy gondoltam a napozast hogy jo alaposan bekenni magam kremmel es meg igy is napernyo alatt. Kép Hat igen, inkabb feher vagyok mint borrakos. Amugy is le kene szedetnem egy-ket anyajegyemet csak sosem jutok el a dokihoz.

Hu, ezek a gyerekek egesz telen betegek de a legnagyobb baj egy kis megfazas legyen! Kép

Kriszti: Jobbulast a fiadnak, hu de irigyellek a lovaglos uszos oviert! Kép

Olyan nem jo napom van, semmihez sincs kedvem csak lustulni: Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica

Kezet foghatunkKép...nekem sincs kedvem semmihez...KépCsak lustulniKépKép!
Hát Apa ennek az úszó hotelnek az igazgatójaKépKép...de nem olyan nagy halKépKépKép
De azért vannak előnyei,az tény....

Napallergia/napozás:hát szt ha jó maga faktorszámú krémmel(mondjuk 50-estől) bekened magad,akkor nagyobb bajod bizti nem leszKép...
Én is szedettem már le anyajegyeket,van bőven és bizony 1-2 megsérült,csúnya lett,de szerencsére semmi komoly...Kép

Jaj, a tábláról jut eszembe:kijavítanád?Hogy Villő 8 hónaposKép,Bulcsú meg 3 év 8 hónaposKép...
KöszikeKép

anyapoc

Nektarin: (Ezt ugy masolom be)

"Belepsz a jelszavaddal es nem tudom mert mar regen volt amikor beleptem de gondolom olyanokat fog kerdezni toled hogy miben szeretned megadni a homersekletet, ott be kell jelolnod a celsius fokot.
Aztan ha jol tudom ki kell adnia Neked egy calendar-t es ott az enter databa beirod a homersekletet az idot amikor merted stb. Tudsz valamennyit angolul? Mert akkor megprobalom leirni Neked mi mit jelent.
Tehat ha beleptel az: enter data-ba akkor:

-temperature - homerseklet

-time - ido

-cervical fluid - nyak

Ezen bellul: dry - szaraz, sticky - ragados creamy - kremes, watery - vizes, eggwhite - tojasfeherje

-menses, spotting (barnazas):
light - gyenge, medium - kozepes erossegu, heavy - eros

-Intercourse/Insemination: (ez a szexet es a beultetest jelenti:
yes - ige, am - delelott, pm - delutan, both -mindketto, no - nem, a masik kettot nem tudom mit jelentenek de neked nem is kell.

Szoval ezek kozul kell bejelolnod a Neked valot.
Remelem ertheto voltam. "

Ha valami nem tiszta kerdezz! Kép

Ani

KépKép
KépKép
tontica

Kriszti77!
Nagyon sajnálom, ami történt!

Tücsök!
Drukkolok neked, hogy minden rendben legyen!

Kép
Kép
zsazsóka73

HU, egy luzushajo igazgato es meg jokepu is, megfogtad az Isten labat Kép na jo, O is Veled! Kép

Az unokatesom is leszedetett egyet es kiderult hogy rakos volt, be vagyok tojva! Amugy Neki semmi baja nem lett. Kép

Hogy megy az ido, en fiam is mar mindjart ket eves. Hihetetlen! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica

Honnan tudod,hogy Apa jóképű? KépKép
Anyajgey.ha időben észreveszik,akkor jól kezelhető,illetve megelőzhető tk...Csak ténbyleg figyelni kell.Vannak elég agresszív fajtái.Legutóbb azt hallottam,hogy ebben halnak meg a legtöbben.Illetve gondolom ebből kiinduló egyéb áttétekben...Talán mert erre figyelnek a legkevsebben...Kép

Hű,repül az idő,mi?Kép

anyapoc

Kriszti77: Hát a kineziológus abban segít, hogy feloldódjanak a bennem lévő blokkok amik a problémákat okozzák (pl. azért görcsölök ha PÉ-m van mert eleve abból indulok ki, hogy nem sikerülhet... meg azért görcsölök, hogy egyáltalán lehet-e mert mélyen nem hiszem el, hogy meggyógyultam stb.)

Szóval abban segít, hogy ne görcsöljek olyan dolgokon pl. amik egyáltalán nem biztos/nem valószínű, hogy beküövetkeznek.. mert ha jól rágörcsölök, tényleg bekövetkeznek... na szóval érted... Ja... és ezeknek az okát megpróbálja jó mélyen feloldani -ld. pl. ha még a gyerekkoromból hoztam magammal...- jó sokat beszélgetünk stb. (ilyen ok lehet pl. az önbizalomhiány stb.)

Szóval fura egy dolog de szerintem működik. Ja... ő valahol a világ végén van a XVIII. kerületben asszem és 5000Ft/alkalom nála a kezelés... én kb. 2 hetente megyek hozzá. Eddig talán 3-4 alkalommal voltam.(de nagyon sok kineziológus van az országban... én anno egyszer az NLC kineziológusánál is jártam)
csakegy

Kriszti!
Nagyon sajnálomKép
Semmi előzményét nem érezted?
Megkérdezhetem,hogy hány nap után történt mindez?

KépKép
takido

Anyapoc: honnan veszem hogy irto jokepu? Hat a profilodbol. Kép Miert mit gondoltal? Kép

Juj, most megijesztettel, elmegyek dokihoz megnezetni az anyajegyeimet minnel elobb.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica: jaja... az jó dolog... kb. 1 éve én is megnézettem... igaz, a dokinő valami kézi izével csinálta csak és állítólag jobb a gépi...
csakegy

Tontica

JaKép..mindig elfelejtem,hogy képet cseréltemKépKép..
Azt hittem,hogy láttad a hajón...KépKép
na,nem akarlak én ijesztgetni.a bőrák pont olyan,ha időben észreveszed,akkor nagyon jó eséllyel gyógyítható.És pont olyan,amit tud is figyelgetni az ember...
Csak ebből a megfontolásból nem vagyok Nap-imádó...na amúgy sem,mert melegem van KépKépKép

Csakegy

Fél évente ajánlatos megnézetni,nekem ezt mondja az onkodermatológusom...Nekem is kézivel nézi...Nemtom,milyen a gép,vagy hogy az mivel nézi,de én így is megnyugszom vmennyire...pláne,hogy most elhanyagoltam...Kép

És képzeljétek,volt olyan anyajegyem,ami a terhesség alatt jött ki,amikor megszültem,pár hét után leesett...Õ sem értette...mármint a doki Kép

anyapoc

Sziasztok!
Csak végiggörgettem,az oldalakatKépSajna nincs időm olvasni/írni!Nézzétek ezt el nekem.
Nagyon jól esik,hogy hiányoltok!!!!KépKépKép

Anyapoc
Mostanában keveset leszek,uis tanulok ezerrel.Tudod, május 18 írásbeli vizsga!Rengeteg anyag van!Kép

Kriszti
Nagyon sajnálomKépKépKépKépKép

Tücsök
Már nem is tudom mit mondjak.Egyik szemem sír,a másik nevet.
Majd írd meg,mi van veled!!!!!!!

Tontica
Íme a görbém:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Most itt tartok: (tudom, hogy most ez rendhagyó ciklus, de örülnék, ha lenne PÉ-m!)
Eddig se hő, se páfrány. Viszont optimista vagyok, és örülni tudok annak is, hogy eszembe juttattátok a PG/53-at. Legalább használom kb. 14 év után.

Kép

Kép
regina3

Okr: hoppá.... ez mintha kezdene háromfázisúvá válni... volt leesés is... hűha... mikor is tesztelsz?Kép

Asszem babadömping lesz itt nemsokára Kép
csakegysokadnick

Bocsi... ez 3 fázisú... akkor dupla hűha...
csakegysokadnick

Regina: szerintem még semmi sincs veszve... vagy ha most nem is, de a következőben már tutira lesz Pé-d....
csakegysokadnick

Sziasztok!

Kriszti!Kép Sajnálom

Másik Kriszti! Naggggyon tetszik a görbéd!Én máj. 1.-n tesztelnék. Kép

Regi! Csak türelem! Tudom nehéz.

Megvan a hormonom:
Sosi! Kép
progi:pé ut. 4. napon 11.7
pé ut. 7. napon 17,0
Prolactin gyönyörű sztm. pont közepén van a normálnak
Ffi. hormonok egy picit magasak de még határértéken belül.
Sajna a dokim gyanítja,h van egy enyhe fokú pco-m, ezért is akar fsh-lh t nézni. Egyébként az enyhe pco-mat a magas ffi.hormon is utalja. Sajna Nem??? Pco-sok! Ezért is nem túl magas a progim. Amire azt mondta a doki, hogy hát lehetne turbózni!
Pco-sok! Ha fogyóznék akkor lehet, hogy rende jönne a progim is? Kb 10 kiló van rajtam. Kép. Ha azt leadnám rendeződne?!

Pusszantás mindenkinek!
Vendég

Tlidi: a PCO egy komplex dolog... a fogyás elvileg segít, de ha inzulinrezisztencia van a hátterében azt jobb kideríteni... ha ugyanis az és elkezded a Metformint, maguktól is lemennek a kilók... vagy legalábbis nem fogsz mindentől hízni...

A dokik egyébként mindenre azt mondják, hogy PCO amit nem tudnak megmagyarázni... szóval nem a hormonokat kell nézni (vagyis ott az LH/FSH arányt a 3. napon) hanem az inzulint... 5 pontosat.
csakegysokadnick

ja... és szerintem ha a PCO-nál csak az okot kezelik még mindig ott a terhességi diabétesz kockázata... szóval ha tényleg PCO akkor járj utána és ne hagyd, hogy azonnal hormonozzanak... (ld. nekem már kb. 3 hónap metformin után is mennyi változás történt... )
csakegysokadnick

Csakegy
Azért az FSH/LH arány+ az UH kép elég egyértelművé teszi a PCO-t.Na meg nem minden PCO oka az IR.
De a metformintól tuti lehet fogyni.KépMár -2 kg nál tartok a 3 hó szedés alatt.Kép

Ildi
A múltkor írtad a sok apró tüsző dolgotKépHa megnézitek a hormonokat is, kiderül PCO,vagy sem.Ha az ,akkor sincs gond a metformin jó rá,még a nem insulinrezisztenseknél is hatKép

Regina
Most még regenerálódik a szervezeted,de nemsokára lesz p.é is !!!!Tuti!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Okr!
Tényleg szupi a görbédKép

KépKép
takido

Görbém dicséreteitől irulok-pirulok!Kép
Sztem nagy koppanás lesz a szupi görbe vége!KépEz megérzésféle nálam.

KépKép

KépKép
okr

Csakegy! Köszi az infókat!
Ebben lehet, h igazad van, hogy ezzel magyarázzák, amit nem tudnak. Én annak örlnék, ha emelnénk a clostit és ezzel emelkedne a progi Kép.
Az inzulint kitől kéne kérnem. Háziorvos?
Nem hízok mindentől csak a sok édességtől, amit eszek.Meg az esti kajcsizástól! Kép. De ezt a kettőt oly drasztikusan űzöm,hogy azon csodálkozom,hogy csak ennyi van rajtam. Pénteken megyek a dokihoz és megbeszéljük a köv. ciklust. Remlem emelünk a clostin. Apa is remélem jövő héten sort kerít a vizsgájára.

Ja azt nem is írtam, hogy milyen jó a görbéd! Hanyadik Merkforminos ciklus?
Vendég

Tlidi: második... az előzőben ugyanis rosszul kezdtem el sajna szedni a metformint és az asszem bekavart egy kicsit... olyan hosszú ciklusom ugyanis mint az előző még soha nem volt... bár ki tudja... lehet, hogy akkor kezdett el regenerálódni a szervezetem... de majd csak holnap kezdem elhinni, hogy tényleg Pé volt... és ha még 5-6 nap múlva is magasan van a hőm, akkor lesz az igaziKép)

Viszont ha ennyit és így eszel lehet, hogy tényleg azzal kéne kezdeni, hogy életmódváltás... lehet, hogy az önmagában is megoldaná a dolgot... na kíváncsian várom a vérvételed eredményét... csak nem tudom, minek szurkoljak... na jó... egy 1:1-es LH/FHS aránynak... Kép
csakegysokadnick

Ja igen... én belgyógyászhoz mentem anno... de a többiek mind nőgyógyászhoz (csak nehéz olyat találni aki hisze ebben...)
csakegysokadnick

Okr: de ez a görbe tényleg tankönyvi... volt már Neked ilyen?
csakegysokadnick

Lanyok!
Letudna nekem valaki ezt forditanI?????????????

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, root@freemail.hu and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.33 Server at freemail.hu Port 80

Megakartam nezni a freemailemet es azt irja ki hogy nincs egy db levelem sem!Szet tudnek robbani most!Eddig is szar volt a napom de most meg ez is ratett!

Kép
Kép
ancsa81

Jo reggelt!
Mar megjavult a freemailem!Megsem kell forditani!Kép
Szep napot mindenkinek!
Puszi

Kép
Kép
ancsa81

Jó reggelt!

Kriszti! A progit (progesteron) a vérből nézik. Csak pé után megy fel a szintje, mert a pé után a petefészekben visszamaradt sárgatest termeli. Úgy olvastam, hogy a ciklus 3. és 21. napján szokták nézni( ez 28 napos ciklusra érvényes) A 3. napinak alacsonynak kell lennie ( ha magas az baj), de itt most a 21. napi a lényegesebb, ha ez jó, akkor volt pé-d és ha elég magas, az elegendő a terhesség megtartásához. Én személy szerint a 23. napon vetettem le, mert nekem a 16. napon volt pé-m és rá egy hétre kell nézetni. Így jön ki a 28 napos ciklusnál a 21. nap. Remélem érthető voltamKép

Okr! ez tényleg jó kis görbe.Kép

Tildi! ezek a progik nem olyan rosszak, sőtKép

Kép
Kép
sosi

SZiasztok! Épp csak beugrani tudtam!

Kriszta,
de jó, hogy benéztél! Kép
A görbéd pedig... Kép Kép Kép, nem is mondok többet! Kép

Tlidi,
ha a progid ng/ml-ben van, akkor teljesen jó! Kép

Sosi,
így van a progival, ahogy mondod! Kép

angel37

Sziasztok!

Nálam semmi jó. 36,3 a hőm, tehát nemhogy nem ment feljebb, hanem még lejjebb is ment.

Én már semmit sem értek. Pedig MINDEN együtt volt a PÉ-hez... + LH teszt, puha méhszáj, hőmérsékletesés, a hőmérsékletesés napjn 2-3 új ragya...

Remélem ez még PÉ csak nálam ilyen ugrálósan és lassan kúszik felfelé a hő...

(ja... egyébként érdekes volt reggel... hajnalban 3:30-kor felkeltem és nem tudtam aludni ezért mértem egyet... azt hittem 7 körül van már... 36,2 volt... kb. 1 órán át forgolódtam utána nagy nehezen visszaaludtam ... és úgy lett 7:30-ra -tehát kb. 3 óra alvás után- 36,3... úgy tűnik nálam tényleg nem befolyásolja a dolgokat, hogy mikor mérem... )
csakegy

Viszont reggel kirázott a hideg... az egyik IT-s igazgatóval sétáltam ma be az épületbe és kérdezte, hogy vagyunk a párommal... és, hogy mi a helyzet baba fronton...

Na most vagy túllépte az illendőség határát és tabu témába kérdezett bele (melóhelyen gyerektéma? előbb vágnám le a kezem minthogy beismerjem, hogy már egy ideje ezen dolgozunk) vagy lesi a netezési szokásaimat... remélem az előbbi... (ha lesi akkor innen üdvözlömKép)... mondtam neki, hogy gyerek nincs viszont van egy új autóm Kép Akkor leszállt a témáról Kép

OK, 30 vagyok, házas... persze, hogy felmerül a kérdés... (az mondjuk jó, hogy ezek a kérdések engem nem szoktak izgatni... általában az a válasz, hogy majd lesz ha itt az ideje... erre mindenki el szokott hallgatni... aztán otthon jól kibeszélnek, hogy milyen egy alak vagyok, hogy a karrierem az első Kép)
csakegy

Sziasztok!

Na tegnap megvolt a férjem vizsgálata, minden rendben van nála. Nagy kő esett le a szívemről .... Kép Nálam 7. napon már 7,5 mm-es a méhnyálkahártya és van tüsző is a jobb petefészkemben Kép

Kép Kép
kokusz

Kokusz: GRATULAKép))) Mennyi lett?

Ismerős az érzésKép Mi a férjemmel annyiban maradtunk, hogy a világ legjobb dolga volt megcsináltatni a vizsgálatot... így ő is nyugodt lehet, hogy normálisan működik... és én is, hogy most csak rajtam múlik a dolog... (és ez engem speciel megnyugtat...)
csakegy

Csakegy

ugyanígy érzem én is .... annak örültem a legjobban hogy nála nincsen gond. 35 millió/ml lett és a motilitás értékek is jók. Egy picit a ph magasabb mint kellene, de az állítólag nem probléma. Valószínűleg valami enyhe húgyúti fertőzés van, arra meg kapott antibiotikumot.

Kép Kép
kokusz

Kokusz: hát ez majdnem duplája a szükségesnek Kép (a férjemnél 40 volt, de nála alacsony volt a normálisok száma... igaz, a doki szerint attól még teljesen OK... azóta macskakarmot etetek vele Kép állítólag igen komolyan megnöveli a hadsereg minőségét...)
csakegy

Csakegy

Lehet én is bevetek még majd valamit hogy még jobb legyen a helyzet Kép

Kép Kép
kokusz

Kokusz: C vitamin + macskakarom... állítólag nagyon tuti Kép (ha nem felejti el akkor a férjem is benyammogja a maga napi 500 mg C vitaminját...)
csakegy

Kókusz!Kép
A macskakaromból teát főzöl? Gyógynövény az?

Olvastam, hogy tegnap a kineziológusokról írtatok.
Ha eddig ( vérvétel, spermiogram, Clostyl, HSg ) nem találtak okát annak, hogy miért nem sikerül a
baba, akkor érdemes lenne elmenni egyhez?
Nem tud valaki Szegeden ajánlani egyet?

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsóka: szerintem érdemes lenne felmenned az NLC-re és ott a kineziológus srácot (zen) megkérdezned... elég sokszor ismer vidéki kineziológusokat is...

ja...a macskakarmot tabletta formájában lehet megvenni... egy havi adag 3-6000 Ft körül van...
csakegy

Zsazsó!

Mi nagyon egy cipőben járunk. Bár nekem még HSG.m nem volt, de tuti, hogy nincs bajom. Kinezen már én is gondolkodtam. Ha tudsz valamit, kérlek írd meg. Köszi

j.
Vendég

Zsazsó!

Mi nagyon egy cipőben járunk. Bár nekem még HSG.m nem volt, de tuti, hogy nincs bajom. Kinezen már én is gondolkodtam. Ha tudsz valamit, kérlek írd meg. Köszi

j.
Vendég

Lányok!

Tudom, hogy egy kicsit fura, de különleges segítségre van szükségem... Kedves pestiek!
...ugye ismer valaki egy megfizethető villanyszerelőt Budapesten? A hétvégén sürgős szüksége lenne rá az öcsémnek, aki ugyan ott él, mégsem ismer senkit... Előre is köszi! Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok!

Most csak egy gyors beírásra futja.Kép
Ígérem, holnap visszaolvasok, reagálok, stb.

Puszi nektek!

Bee---------bye
beebeey

...a kismamságom elején benéztem egy friss babavárós fórumra, de egy idő után hanyagoltam őket, mert csak jajveszékeltek állandóan és egyetlen (komolyan mondom) szó sem esett arról, hogy de tök jó, hogy kisbabánk lesz... Erre visszanézek 10 hét után és még mindig panaszkodnak...Kép Tudom, túl egyszerűen gondolkozom, de végülis parasztlány vagyokKép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?