Új privát üzeneted érkezett!

Semmi mást egyenlőre csak UH-át!!Holnap meg kell mennem a labor vizsgálatokra!!Kép
Megfog szúrni az a csúnya Néni!Kép
Egyébként nemgondoltam volna,hogy még ilyen fiatal ez a terhesség!!Nagyon a ciklusom végén jött össze!!Még azt is megkérdezhettem volna az asztrológustól,hogy meg is marad vajon az Óriáska???Kép
Igy fogom hivni,és KÉSZ!!!Nektek is szabad!!KépMegengedem!!Kép

Kép
bea27

Visszagondolva a Wunschkinder is akkora jelezte neked.Szerintem eléggé egy idősek vagyunk.De majd holnap kiderül.
Kicsit megijedtem,mert a hőmérős topikon Krisztinek pozitív teszt után jött megKép

KépKép
takido

Vagyis volt baba,be is ágyazódott nála,aztán elment.Azt nem tudom,hogy mennyi idő után.
Az asztrológus csaj nekem még mindig nem válaszolt,pedig már lassan egy hónapja,hogy az első kérdést feltettemKép

KépKép
takido

Nem kapkodja el az tuti!!Mármint az asztrológus,de addigra már ezen a témán rég túl leszel,és nem fog tudni már újat mondani!!Kép
Azzal meg ne foglalkozz,hogy kivel mi történik,mert gondolj arra,hogy veled ilyen nem történhet meg!!Tuti,hogy neked is ottvan,és jól megvan tapadva!!Nyugi!!KépSzerintem meg nem ágyzódott nála be,nem??Na mindegy!!!Nem kell ilyenekről beszélni!!Bár nekem már bejött,hogyha mindig negativként állok neki a dolgoknak az TUTI pozitivnak jön ki!!KépEz van!!Ezért sem tudok még felhőtlenül örülni az Oriáskának!KépAztán mire holnap estére 20.50körül hazaérek,itt legyen a jó kis sztorid!!KépNagyon-nagyon kiváncsi vagyok arra,hogy neked mennyi idős terhességet állapitanak meg majd és,hogy neked is ilyen Óriási lesz-e majd a mérete!!KépEbből a petezsákból mikor bújnak ki??Vagy,hogy van ez??Ki tudja??Kép

Kép
bea27

Napokban olvastam erről egy könyvet,de most fejből nem nyomom,majd megnézem,mármint a petezsákos dolgot.
Én is nagyon kíváncsi vagyok,hogy mennyi idősnek fog mondani.És tudom,hogy igazad van,fő a pozitív hozzáállás.Kép

KépKép
takido

Már megint nincs itt rajtunk kivül senki??
Megyek gyorsan hajat mosni,aztán megkérem a Computer zseni haveromat,hogy tegye fel a képet az Óriáskáról!!KépSietek...................!Kép

Kép
bea27

oké!Kíváncsian váromKép

KépKép
takido

Hát csajok ti aztán nem semmik vagytok .Bea a fordulat kb. 10000KépTeljesen bezsongott a csaj!Kép
Most azt akarja az orvos hogy pisilj,amikor meg mentek majd vizsgálatokra akkor meg az lesz a kérdése ,hogy ugye még nem pisilt...
Mindig pisilni kell majd egy üvegcsébe és abban fogja megvizsgálni hogy van e fehérje vagy valamilyen baci a pisiben meg hogy mennyire zavaros.
Tegyetek már fel képet magatokról is...

málna2162

Kép

Kép
bea27

Látjátok azt a pici vonalat majdnem középen a fekete foltban???
NA!!Az Õ!!!!!!!!!Kép
Erre mondta a Doki,hogy tiszta Apja!Kép

Kép
bea27

Hello lányok,

Bea,
látod, feleslegesen pazaroltál el még 1(-2-3?) tesztet.... Remélem mostmár megnyugszol.

Takido, holnap szerintem már te is nyugodtabban fogsz aludni.... (Doki után)

Tök jó ötlet, magunkról feltenni képet. De az iwiwen is megnézhetjük egymást. Már láttam is Melit, Sziszit, Candit ha jól tudom.
Muszkuru, mindjárt bejelöllek ismerősnek téged is. Végülis "régóta ismerjük" egymást Kép

Kata

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Bea,

ez a kép gyönyörű. Szerintem mindannyiunknak ez lenne a legszebb kép a fényképalbumunkban (egyenlőre). Az lesz a jó, amikor majd pár év múlva Picurkával az öledben meséled neki: Látod, itt mutattalak meg a néniknek...

Kép

Kép

hoppá

Hoppá

Azért ez a nénizés egy kicsit erős, nemKépKép

Bea
Tényle tiszta apja,főleg az orra.Büszke lehetsz rá.És vigyázzál rá NaGYON!!

Majd előkotrom és is az uh képeinket.

málna2162

Örülök,hogy tetszik!!Kép
Remélem az orra nem az Apjáé lesz,inkább legyen az csak az Enyém!!Meg a haja is,a szemeszine lehet Apájé!!/kék/
Meg majd a magassága is!!Kép
Én elég alacsony vagyok!!160-at közelitem meg!!CENTIBEN!!KépApa 175körül mozog!
Kiváncsi vagyok,hogy a Candi mit szól majd!!Kép

Kép
bea27

Dóri!!Hogy tetszik???Te is ilyet kapsz majd holnap!!Kép

Kép
bea27

Bea, ez gyönyörü Kép
A pici vonal ö, vagy pedig az UH jelölöje, hogy ott csücsül? (bocs, ha hülyét kérdeztem...)

Hoppá, hát igen, majdnem két napja Kép

Málna, a nénizést én már kezdem megszokni. Amikor először köszöntek csókolomot, azt hittem helyben szívinfarktust kapok. A negyedik-ötödik már meg sem kottyant...

Musz

KépKép
muszkuru

én leléptem

megyek haza fözni

meg aludni
(a tegnapi éjszakám után rámfér)

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!
Bea most már nagy nagy gratula!
Pár hét és gyönyörüen látszódnak majd a végtagjai is. Látod jó, hogy a mult héten nem fogadott az orvos, akkor nem látszódott volna még, ugy mint nekem Adri.
Hát sajnos a mai világban tényleg "fő" kérdés az orvosoknak, hogy tervezett e a terhesség.
Azért ez olyan szörnyü. Oké, hogy sok az abortusz, de mégis rosszul esik, nem?
Málna nálunk a Terhességi kiskönyvet kiadják rögtön, amikor megvan a papirod a terhességről.
Az anyasági seg-hez pedig 4 orvosi pecsét, ha a kiskönyvet visszakapod, ha nem meg az orvos ír igazolást, hogy jártál rendszeresen terhesgondozásra. Az első variáció Heves, a 2 Nógrád megy-ben volt.

Takidó, holnap Neked is megy a drukk.

Lányok a szex tényleg mehet, nekünk a magzatvíz vétel után is lehetett, csak 2 hetet kellett vele várni.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Bea! Inkább itt dícsérem meg Óriást Kép Gyönyörűű Kép Kép Kép
cicmerák

Bea!
gratula még egyszer!
szilvamag

Bea!
Nagyon tetszikKép
Remélem,holnap már én is ilyennel büszkélkedhetekKép,És Hoppá,igazad van,ha a doki mindent rendben talál,biztos nyugodtabb éjszakám leszKép

KépKép
takido

Sziasztok,lányok,ma délután nagyon aktívak voltatok,remélem mindenre válaszolok,reagálok.
BEA!!!Annyira örülök,az uh képtől elpityeredtem...remélem összejön a tali és én is pocis leszek!!
Málna,tényleg te vagy a legmegfelelőbb szervező,Bp nekem is tökéletes,közel lakom.

Dóri,holnap rajtad a világ szeme,nagyon izgulok...egyébként,amit kérdeztél:csak ma ment le 1-2 tized fokot,9 napja vagyok 37 fok körül.
Viszont ma kijött 3 pattanás...ez nem jó jel,de ma megfogadtam valamit:nem idegesítem magam fölöslegesen,mi úgy érzem mindent megtettünk,amit csak lehetett,rólam mintázhatnák az egészség szobrát...attól,hogy parázok,még nem oldódik meg semmi.Örülök a ti sikereiteknek és remélem,hogy nekem is babás lesz az újév..
már csak 4 nap tesztig...ezt már féllábon is kibírom...Meli

Kép Kép
meli1118

Muszkuru,

most már te is az ismerősöm vagy... Mot jelöltelek ki az iwiwen. Ha van még valakinek felesleges meghívója, szívesen elfogadnám. Előre is köszönöm.

Ja, és nekem is megfelel, ha valamikor összefutunk Pesten. Nem gond felmennem.

Kata

Kép

Kép

hoppá

Akkor ezek szerint a tali mindenkinek megoldható v.mikor.Kép
Meli!
Tetszik a hozzáállásod,az a 4 nap meg csak eltelik már valahogy.Kép

KépKép
takido

Nika, már te is az ismerőseim közé tartozol KépMost jelöltelek be az iwiwen.

Van még valaki, akit még nem jelöltem ki-be?

Kata

Kép

Kép

hoppá

Muszkuru,bejelöltelek a wiwen,legalábbis,ha te vagy az az Ági,aki a nyulait szocializáljaKép)Dávid Ágnesből kiköpött néhányat...na lányok én mára léptem,ha Jónás nem csal,akkor még ma el kell kapnom apát...biztos,ami...Mindenkinek jó éjszakát,különösen a babásaknk!!!Puszi Meli

Kép Kép
meli1118

Meli!
Nekem is ua. a feladatom a papával. Jó mulatást!

Bea!
Ez kép tényleg nagyon megható én még soha nem láttam ilyet. Remélem hamarosan fogok még többet mondjuk holnap Takidoét.

A talinak én is örülnék bár én egy kicsit messze lakom, de megpróbálok felmenni BP.re.

Hoppá!
örülök,hogy megtaláltál.

Jó éjszakát mindenkinek

Kép
nika04

Na lányok, én sm akarok kimaradni.... Kép Megyek elkapom apát én is, nehogy hiányt szenvedjen. Ja, egyébként a Bilings-módszer szerint (hú, de tudományos vagyokKép) most pár órája volt pé-m... Úgyhogy ma (ha tetszik, ha nem) apa az enyém lesz... A többieknek is üzenem, ha már ennyien rámászunk urainra, ti se maradjatok ki. Elvégre ebből lesz babóca, nem igaz?Kép

Jó éjt, szép álmokat...

Kata

Kép

Kép

hoppá

Ott van kijelölve az Óriáska!!Mármint a mérete!!Lányok,én annyira kába lettem,hogy csak na!!Mindjárt bealszom!!Kép
Takidó!!Örülnék,ha megirnád a mobilodat az emailemre,mert nem fogom estig kibirni,hogy ne tudjam,hogy mi történt veled!!!Ugye megkapom!!És remélem nem zavar,hogy ENNYIRE kiváncsi vagyok!!!Kép
Vagy ha nemakarod,megkérem a málnát,hogy informáljon sms-en,hogy mi történt veled!!Melyik a jobb neked??Kép

Kép
bea27

Málna!!A Jónáska azt mutatja,hogy ápr.21-25-ig vannak a term.napjaid!Májusban pedig:21-25-ig!

Kép
bea27

Nektarin!!Megnéztem a Jónáskát!!KépÁprilisban:14-18ig jelölte,Májusban pedig13v.14-től17-ig jelöli!!Viszont májusbanlányt mutat!!Erre azért nem kell adni,mert van akinek bejön,van akinek nem!!Kinek kell még ez a fajta segirség,vagy a korong???Kép

Kép
bea27

Málna!!Bocs!!Rosszul irtam májusban 21-től 24ig!!KépIgaziból nem is volt a rendszer behalva délután,csak egyszerre 4 nevet néztem meg,és ki kellett törölgetnem Õket,csak igy engedte,hogy újabb lányoknak nézzem+!!KépNa,mára búcsúzom,viszont holnap reggel TUTI,hogy nem jövök!!Majd csak este!!Kép
Jó éjt mindenkinek,akinek meg ma van a nagy napja,annak futi-futi APÁRA!!KépÉs még annyit,hogy bocs,ha hibásan irok,vagy helytelenűl,de "rohadt" fáradt vagyok,és az irással meg örökké kapkodok!

Kép
bea27

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Candi, Muszkuru, szuper a vérnyomásotok.
Mi lesz veletek ha kismamák lesztek?
Nekem akkor voltak ilyen szuper alacsony értékek.
Nem szoktatok vele sokat szédülni?
Egyébként terhesen jobb sokkal az alacsonx vérnyom. mint a magas.

Bea, munkahelyről kérdezted a dokit?
Vigyázz magatokra!

Az iwiwen én még csak látogató vagyok a tesóm belépőjével, de küldetek már vele meghívót és akkor engem is megkereshettek. Majd szólok.
Egyébként én is megtaláltalak titeket.
A találkozó jó ötlet, bár én hosszútávon nem birom az utazást, a tömeget meg pláne.
Olyan rosszul szoktam lenni Pesten, ha belekerülünk egy csúcsforgalomba.
Ez az első terh. "mellékhatása, és hogy nem birom a bezártságot.
Ugyhogy valami dugómentesen megközelíthető helyet keressetek!!!

Majd később még jövök, addig is szép napot mindenkinek: Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok,

Bea, Takido
terhesség alatti szexről annyit, hogy csak, ha tényleg kívánod és nem fáj.
Képzeljétek mi a szülés előtt 4 nappal is még együtt voltunk. Én tiszta szexörült voltam, mindenkire másképp hat a hormonváltozás. Heti
2-3 helyett 5-6 alkalommal támadtam meg apát.

Kép

Lányok,

tegnap csináltam egy LH tesztet és egy nagyon halvány második csík volt rajta, de a leírás szerint csak az erős csík az ovuláció...
A ferti viszont sikít!!!
Szerintetek?
Vendég

Sziszi: csak nem igaz lesz nálad a Jónás módszer? Tegnap is csináltál tesztet?
Lányok, mi volt itt tegnap este, kialvatlan mindenki Apaugrás után?Kép
Plútó: én már megszoktam ezt az alacsony értéket, de sokszor vagyok álmos tőle, és a frontokat is nagyon megérzemKép
Bea: hogy mit szólok?KépKépKépKépKép
Csudi szép Óriáska és micsoda puha fészke vanKép
Remélem sok ilyen képet látunk tőled és Dóritól isKép Én ma még sokszor meg fogom nézegetni az biztosKép
Dóri: ma is dolgozol reggel?Kép Már nagyon kiváncsi vagyok, hogy neked is mit mond a doki. Remélem te is hozol sztárfotót és megosztod velünk kellemesen irigykedőkkelKép
Plútó: most is viszolyogsz a tömegtől? Csak nem?Kép Hány nap van még tesztig?
Meli: most már csak 3 napKép
Nika, Hoppá, Muszkuru: akció ezerrel?Kép
Málna: merre vagy?
Akit kihagytam annak is puszika!
Mindjárt hétvége érzitek ezt?Kép

Andi
candi

Candi lehet, hogy rosszul fogalmaztam, de én azóta folyamatosan rosszul vagyok a tömegben, és a bezárt helyeken, terhességtől függetlenül.KépKép

Én most a 26. napon tartok, ugyhogy még van időm.
Amugy sincs semmi tünetfélém.
Mi most az együttléteinket a vágyainkhoz igazitottuk, nem a termékeny napokhoz, ugyhogy ebben a hónapban nem is számitok eredményre.
Viszont a következő hónapban majd következetessebbek leszünk, bár nekem ez igy jobb volt, mert egyáltalán nem volt görcsölés.
Az egyedüli plussz a dologhoz a lábfeltétel volt.
Azért igy ciklus végére a Bea által megadott ápr. 30-máj 4-ig tartó termékeny időszak, még előttünk van, majd belehúzunk.KépKépKép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Tényleg félreértettemKép Azért a spontán dolgokból szoktak nagyon kellemes eredmények kiderülniKép Te is ciklus végére vagy kalibrálva? Mi lesz ebből nálunk mostmár tényleg érdekel!

Andi
candi

Jó reggelt mindenkinek!
Nagyon aktívak voltatok, alig gyöztem visszaolvasni Kép
Az alacsony vérnyomás azért jó, mert senki nem tud kihozni a sodromból, pedig persze azért akad próbálkozó Kép
Meli, igen, én vagyok a nyulas Kép
Nem is tudtam, hogy ilyen sok Dávid Ági van fent. És mi alapján választottad a nyulasat? Kép
Látom, érlelödik a tali Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Candi
Neked, még mindig nem mutatott pé-t a teszt?
Máskor is volt már ilyen?
Most hol tartasz?
És amikor pé-d van azt szoktad észlelni?, vagy cvsak a tesztre alapozol.
Remélem azért apát karban tartod....

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Plútó: 21. napom és ma sem mutatott semmit a tesztKép Most először próbálom ki ezt a tesztelést.
Van , hogy megérzem, mert belenyilal erősen a hasamba, 1 hete voltam dokinál, akkor látott nálam egy tüszőt, azóta csinálom a teszteket szorgalmasan. Apa jó karban vanKép

Andi
candi

Akkor meg remélhetőek ügyesebbek vagytok mint a teszt.
Én ezt kívánom Nektek.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Köszi Plútó, úgy legyen!

Andi
candi

Sziasztok!
Nekünk tegnap fárasztó volt a nap így az akció elmaradt nem volt kedvem a páromat felébreszteni Kép(

Amióta kijött a tavasz én is megvagyok hülyülve anyusziszihez hasonlóan. Néha úgy érzem, hogy bármikor képes lennék rá a munkahelyen stb. Tiszta bolond lettem, így tornázom többet hátha segít de nem ez rosszabb.

Kép
nika04

ez kimaradt:
az én vérnyomásom nagyon alacsony amikor még vértadtam egy kávéval értam el a minimum határt 110-est.
A hőmet mikor mértem én 35,2 max 36,2 körül mozogtam.

Kép
nika04

Nika: lehet, hogy az elkövetkező jégkorszakhoz aklimatizálódunk?Kép

Andi
candi

Sziasztok!!!!Ági, az alapján választottalak,hogy megnéztem Málna táblázatában a születési időpontokat és összevetettem...na milyen vagyok???Frankó lenne a tali,mindenképp benne vagyok...
Igen,már csak 3 nap...ma reggel 37,2 volt a hő,visszahúzódtak a pattik(igaz rájöttem,hogy az ínygyulladásom súlyosabb,mint képzeltem...már alig tudok rágni 2 napja...)Reggel elmentem a patikába,kértem gyógynövényes ecsetelőt,kihangsúlyoztam,hogy terhes lehetek,olyan legyen,ami nem árt.Erre elolvasom itthon a tájékoztatót,terheseknek javallott,de az első trimeszterben nem...mit csináljak,már ráhúzódott a torkomra is...a fájdalom...de nem merek kockáztatni!
Meli

Kép Kép
meli1118

Meli
a Corsidol nagyon jó inygyulladásra, és terhesen is használhatod.
Ha a Rossmannban veszed, ott el is tudod olvasni mit irnak róla.
Igaz, hogy az izlést teljesen kiiktatja, de nagyon hatásos.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Köszi Plútó,kipróbálom!!!Meli

Kép Kép
meli1118

Sziasztok
talátam egy nekem új honlapot aktuális témákkal kis mamáknak és leendő kismamáknak
www.libero.hu
Jó csemegézést.

Kép
nika04

Sziasztok.
Csak gyorsan benéztem.
A találkozóra mindenképpen valamilyen középutas megoldást kéne találni.Én is agyalok majd a dolgon de azért várom a javaslatokat!
Már írtam reggel a beának,hogy ma éjszaka égy kislány csecsemővel álmodtam...Remélem jelent
majd valamit!

Anyusziszi

Én a terhesség elött voltam és szerencsére a terhesség után is maradtam :sexháziállatKépKép
Az igazt megvallva elég nagy és sokáig nagyon-nagyon érzékeny volt a gátsebem de apa türelmes volt...Viszont a terhesség alatt hát szóval a libidóm eléggé lent volt...Még egy púp hátra is ...KépKépKépNa jó nem éltem önmegtartóztató 9 hónapot és apa sem volt rideg tartáson de én annyira nem kívántam a sexet.Valahogy nem volt kényelmes főleg a félidőtől.

Mindenkinek további szép napot.A kismamik vigyázzanak megukra!A még nem kismamik is!És mindenki !
Rakok fel képet:
Ilyen volt :
Kép

Itt töltöttem a 8.hetet

Ilyen lett:
Kép

Kép

Megyek füvet nyírni...

málna2162

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X