Kedves Erazmusz,
Ev elejen en voltam az, akinek a fogamzasgatlo utan sehogy sem akart megjonni a menzesze, es nem akart mukodni a petefeszke, es Te javasoltad, hogy mikor menjek orvoshoz.
Azota 11 hetes KisGomboc van a hasamban (elso baba, 29 eves vagyok). Az eddigi hetek nem teltek esemenytelenul, a 6. heten verezni kezdtem, harom hetig ketnaponta/haromnaponta neztek UH-val vetelesgyanu miatt, de a baba a mult heten mar 45 mm volt.
A verzes ellen Utregostan 100mg-os huvelykapszulat kaptam a 7. hettol kezdodoen, reggel 1, este 2 kapszula mertekben (ettol azonnal elmult a verzesem).
Az orvosom azt mondta mult penteken, egy het mulva hagyjam abba a hasznalatat.
KisGomboc a mult csutortoki UH szerint (merete alapjan) 11 het 1 napos volt, az utolso menzesztol szamitva pedig 11 het 5 napos. Az UH szerint nincs beverzes. Most fogalmam sincs, mikor is kene abbahagynom pontosan a gyogyszert, ezt egybol kellene vagy fokozatosan? Melyik napon? Tenyleg okozhat vetelest a gyogyszer abbahagyasa?
Kerlek, segits, eddig mar annyit aggodtam a baba miatt (es az orvosom szokasos missed ab. beutaloi sem tettek jot lelkileg), hogy megorulnek, ha emiatt vesztenem el a babat!
Koszonom szepen,
Gombóc