Új privát üzeneted érkezett!

Holnap gondolok rád,és kíváncsian várom,hogy mit mesélsz majdKép
Neked is jó éjt,és ti is vigyázzatok magatokraKép

KépKép
takido

Jó reggel!
Kismamák, félre már ezzel a sok rossz gondolattal.
Van mind a kettőtöknek picurkátok, és az csak nektek jó, hogy olyan aranyosak, hogy kevés kellemetlenséget okoznak.KépKépKépKép

Ugy néz ki, hogy ma láz nélkül ébred a kicsi, viszont du. leviszem a fülészetre, mert mintha érzékenyebb lenne a füle, és többet is váladékozik.

Majd még jelentkezem: Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt!!!Bea,köszi!!!Nem értem Jónást,ilyenkor van nálam ciklus vége,egy hete olyan tüneteket produkálok,mintha(igaz ma reggel a hőm lement 37-ről 36,8-36,9-re)kicsit megijedtem,szerintetek meg kell ijedni?Most már igazán csak néhány nap van tesztig,ezt KI KELL BÍRNOM!!!!!Azon tépem magam,hogy lehet,hogy előző hónap ciklus végi pé-ből hátha van bennem picur....Na nemsokára kiderül...Mindenkinek szép napo,Bea még egyszer köszi,írj,hogy mi volt Dokinál!!!Puszi Meli

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Bea, köszi, az adatok: Gulyás Eszter, 1977.07.04. 16.40
a korong szerint lesz 04.29-05.06-ig?
Jaj istenem, mennyi dologra kell figyelni.
Sok sikert a dolinál.

Kép
Kép
nektarin

Jó reggelt mindenkinek Kép
Én estére azért tünök el, mert a cégtöl netezek, otthon nincsen Kép
Bea, ez azt jelenti, hogy most kellene akcióznunk a mensim közepén? Hát nem is tudom, éjjel annyira görcsölt a hasam, aludni sem bírtam, nemhogy rávessem magamat apára Kép
Még most is kába vagyok, alig aludtam valamit.

Csajok, ne izguljatok a doki miatt! Kérdezzetek jó sokat, ha igazi orvos, akkor mindenre válaszol, a barátnöm a terhessége idején mindig 2oldalas cetlikkel mászkált a dokihoz, mindent leírt, ami a két látogatás közötti idöszakban eszébe jutott, vagy tapasztalt magán, és a dokija készségesen válaszolgatott.
Pont tegnap délután olvastam egy cikket a Kismamában az orvosokról, a hozzáállásukról, mamik meséltek, hogy ha nem voltak elégedettek, hogyan és miért váltottak, volt aki az utolsó pillatban!
Szóval elö a kérdésekkel!

Musz

KépKép
muszkuru

Szép napot mindenkinek!
Nagyon kihaltak vagyunkKép
Beáról nincsen még hír?
Ki mindenki hogy van?Kép

Andi
candi

Sziasztok!
Mi most jövünk a patakról, és a trakrornézésből.
Szerencsére jobban van már a kicsi.
Én ma nem igazán leszek többet jelen mert mihelyt lesz vizünk, (3. napja de. mindig el van zárva) főzök, 13 órára meg temetésre megyek.
Ha tudok azért még benézek.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Én itt vagyok Kép
Csak az éjszakai alváshiány miatt kicsit belassulva...

Musz

KépKép
muszkuru

Na alá akartam írni és mindent ki is töröltem, roppant ügyi vagyokKépKép
Plútó: jó sűrű napod van ma , de legalább szépen süt a napocskaKép Örülök, hogy javulgattok, lehet, hogy tényleg az a fülecske lesz a ludas a dologban?
Muszkuru: nem szedtél be valami bogyit az éjszaka? Most is fájdogálsz? Haza kell menni pihizni nem? Kép
Erre a Jónáskás dologra kiváncsi lennék azért, hogy valakinek bejöttek e így a menses körüli napok. Elég sokunknak írja ezt nem?
Andi

Andi
candi

Andi, én is legszívesebben hazamennék, de nem tehetem.
Egy sima hasfájás miatt nem akarom kihasználni a fönököm jóindulatát.
Valahogy az a sejtésem, hogy terhesen iszonyú alvós leszek. Igy "simán" is, ha nem alszom meg a napi 9 órámat, nekem másnapra löttek. Mi lesz, ha majd a hormonjaim nekiállnak variálni.
Inkább akkor lógnék, most még nem.
Persze ezen majd ráérek akkor agyalni, ha aktuális lesz a problémaKép

Jónás tényleg furcsa idöszakot ajánl nekem is, ami minden eddig javaslttól eltér. Persze rajtam nem múlik, ha egy kicsit jobban leszek, feláldozom magamat kísérleti nyúlként Kép és követem az ajánlásait Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Akkor te is ilyen kis álomszuszi vagy?Kép
Én hétvégén bepótolom, valahogy hétköznap mindig valamivel el.. az estémet és fél ejfél előtt nem fekszem leKépA macsekomra meg mindig a reggeli kelés előtt fél órával jön rá, hogy kimenne és addig nyafog, meg berreg míg fel nem kelünkKép
Én most a 20.napomon vagyok és az LH teszt még nem mutatott semmit, most vagy nem ér semmit, vagy lehet, hogy mégis a Jónás szerint repedek meg?Kép Vagy nem működök jól. Sok a kérdés

Andi
candi

Sziasztok,

én a 22. napon vagyok és nekem sem volt még pé-m vagy nem tudok róla Kép Ma délután csinálok megint LH tesztet, aztán én ezt a hónapot mér beáldozom a normál, igény szerinti élvezeteknek KépKépKép
Vendég

Sziasztok,tegnap még minden ok volt,de ma reggel eluralkodott a PÁNIK,hogy miért zuhant le a hőm 1 tized fokot,úgyhogy ha holnap reggel ne lesz újra 37 fok,akkor tesztelek...igaz,hogy még mensiig van 2 nap..nem tudom,nem bírok magammal...szerintetek mit csináljak???Meli

Kép Kép
meli1118

Hát Meli általában, ha lemegy 3-4 tizedet, akkor 1-2 napon belül meg fog jönni. Mennyit ment le?
Esetleg volt-e valami más mint a többi napon (alkohol, gyógyszer, aktív terhelés)?
Vendég

Nem ment le olyan sokat,csak 1-2 tizedet és ne volt semmi káros...tegnapelőtt este bicajoztam egy kicsit,de hát nem hiszem,hogy attól...nem tudom,aggódom...legszívesebben még ma tesztelnék....Meli

Kép Kép
meli1118

Anyusziszi: másképp vagyunk bekötve, úgy is az a legélvezetesebb amit a pillanat szül,nem?Kép
Meli: 1 tized fok az még nem biztos, hogy rosszat jelent, más is okozhatta, nem keltél fel pisilni éjszaka, nem vagy fáradtabb, meg amiket Sziszi kérdezett? Szerintem próbáld megállni és csak 2-3 nap múlva tesztelj! Tuom könnyű ezt mondani.

Andi
candi

Meli,
sokkal rosszabb, ha most negatív, elkeserednél. Közben lehet, hogy csak korán teszteltél. Kicsit várjál még, mondjuk szombatig.

Candi,
tuti valami nem oké velünk...
Én majdnem ki is hülök, olyan alacsony az alaphőm kb 36,2 Ma már 36,6 volt!
Vendég

Ja, ezt meg akartam kérdezni.

Tojásfehérje színű, de nem nyákos. Az mi?
A biztonság kedvéért ma akciózunk, de már annyiféle jön, hogy ember legyen a talpán, aki meg tudja különböztetni Kép
Vendég

Igazad van és az eszem is ezt mondja,de nem tudom,hogy kibírom-e..meglátjuk.Köszi a tanácsot!Meli

Kép Kép
meli1118

Málna!!!Itthon vagyok!!Kép
Na csajok!!!Szóval!!Az úgy volt,hogy bementem pont időre /az eggyeztetett időpontra!/De a Doki még nem volt ott,mert műtött!!Addig Anyuval megtámadtuk a Büfét!!KépFél óra órára rá jött.Meg sem vizsgált,hanem ahogy elmondtam a tesztet,egyből vitt UH-ra!De mielőtt még megvizsgált volna,kérdezte az aszisztens csaj,hogy voltam pisilni:erre én aztmondtam,hogy még nem!!Aztán kifutottam még pisilni,és vitt a Doki Uh-ra,erre meg aztmondta,hogy menjek ki pisilni,mert tele van a hólyagom!!Erre én:Dehát most voltam!!KépNa jó,futottam még egy kört!Jó sokat sikerült ismételten!Szerintem ez a stressz lehetett!!KépAztán visszafutottam,na és megnézett és mondta,hogy 8mm-es a petezsák,és 1mm-es a baba!!KépDe annyira leblokkalotam,hogy kiment minden kérdés a fejemből!!Mindenesetre pénteken kell mennem vérvételre,vizeletet vinni kell,meg EKG-ra!És a Védőnőhöz is el kell látogatnom a Kismama könyvemért,vagy füzetért,vagy mi az!!ENNYI!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Kép
bea27

Sziasztok!!

BEA JELENTKEZETT!! MINDEN RENDBEN VOLT.VAN EGY 8MM PETEZSÁK BENNE EGY 1MM BABA!!!MOST VAN A 5.HÉTBEN

málna2162

Szia KISMAMA!

De most már eresz le mint a lufi!!!
A kismama könyvet csak a 12.héten kapod meg.Legalábbi nálunk így ment de szerintem ez máshol is így van

málna2162

Andi, én azért hagytam fel az LH teszttel, mert nekem nem mutatott semmit. Szépen sötétedett, aztán azon a napon, amikor totálba kellett volna mutatnia, semmi nem volt.

Viszont Jónás elgondolkodtatott.
Én nézetnék tüszörepit a dokimmal, de amikor Piroskával vagyok, nem szívesen megyek dokihoz.
Ördögi kör.

Meli, ha jobban fogod érezni magadat töle, tesztelj. Viszont tartsd szem elött, hogy az esetleges negatív eredmény még NEM JELENT SEMMIT! Két nap múlva attól még simán tesztelhetsz zebrásat Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Bea Kép Kép Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Nekem ezt mondta a Doki!!KépNa mindegy!!Majd tájékoztat,ha megkeresem!!De semmi kedvem hozzá!!
Elfelejtettem megkérdezni a sex-et,meg a szúrkálást!KépFRANCBA!!!!
MÁLNA!!Te voltál az első akinek megirtam smsben!!Kép
Mostmárcsak a DÓRIÉRT izgulok HOLNAP!!!RAJTAD a világ szeme!!!!KépJa!!Megnéztem a naptáramat,és ha tényleg 5 hetes vagyok akkor a Jónás napokon jött össze!!Nekem még sosem volt úgy,hogy havira jelölje!!Fogalmam sincs,hogy miért van Nálatok ez!!Kép

Kép
bea27

Kép

málna2162

Köszi aranyos vagy!
Megnézed nekem mégegyszer a termékeny napjaimat?1976 02 26 12.05 perc Budapest,Április 25 -n véreztem el.

Azért adják a kimama könyvet a 12.héten mert addig sajnos még bármi történhet.A 12 .héten kiadják onnantól kezdve vagy védve a jogi kérdésekkel szemben.Pl,munkáltató akkor már ha a feje tetejére áll sem teheti ki a szűrödet.Mondjuk náltok ez a veszély gondolom nem áll fent.De Dórinál más a helyzet.

Ami fontos!!
LEGALÁBB 4 alkalommal elkelmenni a védőnőhöz ahoz hogy szülés után jogosult legyél az egyszeri anyasági támogatásra!!Ahoz hogy ezt megkapd majd a kórháznak is kell adnia egy igazolást,hogy szültél és eltöltötted ott a "kötelező"napokat.de ez még odébb van.
Kép
Élvezd az életet és legyél nagyon boldog kismama!!

málna2162

A sex mehet,ha neked jól esik.
Persze most már hagyjatok fel a szado-mazo technikávalKép
Ha valami gond lenne a terhességgel akkor mondta volna,hogy ne.A szúrkálásra és az apró görcsökre pedig MagneB6 -ot fog tanácsolni.Nyugodtan elkezdheted szedni,meg a folsavat.

Mikor fogsz szülni?

málna2162

Azt sem mondta a Doki még..............!
Számitásaim szerint valamikor decemberben!!KépJó hidegben!Kép,Kép
Hol nézzem meg??Korong??Jónás??

Kép
bea27

Mindent .gondolom csak egy napot csúszik de ki tudja
Ha most vagy az 5.hét körül akkor december 20-31.-e körül fogsz szülni...

málna2162

Jaj úgy irigyellek!!De olyan jóérzéssel.Tisztára kirázott ahideg mikor írtál mert eszembe jutott ,hogy én is milyen boldog voltam mikor először láttama uh-on

málna2162

Behalt a rendszer a Jónásnaptárnál /az amerikainál!!/
Majd estére megnézem!!
Én igazából majd csak a 12.hét után fogok örülni!!
Meg is kérdezte a Doki,hogy tervezett volt??Én meg:hát persze!!
A korong május 2-től 12-ig jelzi!!
Este megnézem a másikat!!Kép
Most lépek,mert éhes vagyok!!
Ha belegondolok azért nem volt nagyon tünetem,mert még annyira FIATAL a terhesség!!Kép

Kép
bea27

Sziasztok!

Beus gratula olyan boldog vagyok én is. Annyira drukkoltam.
A Jónást én már több embertől hallottam, hogy bejött azért is raktam fel a linket anno még az elején javaslatnak.
nekem se esik a mensire. Nekem holnaptól kezdődnek a Jónás napok 26-tól 30-ig. Belehúzunk! Ez jó kis bíztatás számunkra.
A Billingsmódszer szerint tegnap volt a peteérésem. Félidős pedig vasárnap voltam.
Szóval éjjel nappal sex.....
Vigyázz magadra.

Takido!
Holnap várjuk a híreket!

Candi!
Én se találtalak meg a iwiwen Kép((

A többieknek hajrá ki lesz a következő?

Kép
nika04

Bea: na végre, hogy jöttél, szétizgultam magam, hogy rendben ment e. De minden Ok látom, meg azt is , hogy most pörögsz ezerrel!Kép Nem vitted magaddal a kérdéses papírodat? Akkor mostantól vezess egy füzetet amibe minden felvetőső kérdésedet felírod és csak ezt kell vinned a dokihoz legközelebb, fejet otthon lehet hagyniKép
Látted te is az UH képet?
Nagyon szép ünnepetek lesz Karácsonykor egy kis angyalkávalKép
Muszkuru: nálad lehet, hogy az volt éppen a csúcs érték, de nekem abszolút negatív ez a fránya teszt. És mind a két fajtát használom ámKép
Sziszi: én hőm 35.9 alapból esetleg 36.0 hozzám képest melegvérű vagyKép

Andi
candi

Nika

Ha 26-tól kezdődnek a jónásnapok akkor ma este ugorj rá apára.Ma van 26.-a...Kép
Candi :Cenov Andrea álnéven rejtőzködik a wiwen

málna2162

Nika: aha , szóval ezért nem jelentkezel mostanábanKép Kár hogy nem találsz, pedig az én nevemből igen kevés lehet ott, a tiédre viszont kidob egy csomó arcot. Reméljük meli lesz a következőKépEsetleg Plútó??KépKép

Andi
candi

Nika: látom megvagyokKép

Andi
candi

Sziasztok!

Na most lefülleltem mindenkit!
Megtaláltam Candit, Málnát, Melit Kép))

Málna köszi a tanácsot megfogadom.

Kép
nika04

Hoppá: lebuktunk mindKép

Andi
candi

Én is ott vagyok Kép
Mármint az iwiw-en

De nem Muszkuruként (így csak a férjem hív - meg mostmár ti Kép)

Amúgy Dávid Ágnes a tisztességes nevem Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Andi, az én LH tesztem legjobb pillanatában is elég halovány maradt. Ha jól emlékszem, Babymark volt, a Rossmannban szereztem be
A színárnyalat meg sem közelítette a mintát

Az én höm alapban alacsony, kezem-lábam állandóan hideg - nem is beszélve az alacsony vérnyomásomról. A hömérözés idején is - már ameddig volt hozzá türelmem, negatív rekordokat produkáltam...

Musz

KépKép
muszkuru

hú csajok, megelöztetek Kép
még csak most támolyogtam az iwiw-re Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Lányok!
Mi lenne ha egyszer összehoznánk egy szemályes találkozót is?
Jelőlgetjük egymást a wiwen,a babanettel kelünk ,fekszünk,már ismerjük egymás bugyititkai isKép
De mikor találkozunk?!

málna2162

Jó ötlet Málna, csak hogyan és mikor? Annyi felé vagyunk szétszórva, nem lesz könnyű egyeztetni, de én benne vagyokKép
Muszkuru: 90/70 vérnyomáshoz mit szólsz?Kép

Andi
candi

Sziasztok,

Bea
mostmár nem kell több teszt! Kép
Gratulálok.
Mikor "Tomival" mentem először én is minden kérdésemet elfelejtettem... Nagyon irigykedem ám.

Málna
Te vagy a főszervező és krónikás, szerintem mindenki elmegy, ha valaki összehozza Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Már annyira vártam,hogy hazaérjek.Kép
Bea!
Annyira örülök nekedKép Meg egy kicsit irigykedem,hogy te már túl vagy rajtaKép Nem mondom,hogy nem izgulokKép

Málna!
Jó ötlet ez a tali.A többség Pesten lakik,vagyis gondolom ott lehetne összehozni,de ha jöttök nyáron a balcsira,nekem itt is jó.

Az Lh tesztről sajna nem tudok nyilatkozni,én is vettem egy babymark-ot,de ott lapul a fürdőszekrény fiókjába.Következő hónapban akartam bevetni,de szerencsére már nem volt rá szükségKép

Nika!
Örülök,hogy aktívan tevékenykedtek,biztos lesz pozitív eredményeKép

Kis_Plutó!
Örülök,hogy jobban van a gyerkőcKép
És köszönöm a pozitív gondolatokatKép

KépKép
takido

Meli!
Ne parázz a hőd miatt,nekem 37.2,és 36.9 között ingadozott.
Azt tudod,hogy hány napja van 37 körül a hőd?

KépKép
takido

Dóri!!Valószinűleg az lesz,ami nekem!!Kép
Mármint,hogy UH-át csinál a Doki!!Kép
De VIGYÁZZ!!!Előtte menj el, 130-szor pisilni!!Mert a váróban mindenki NÉZETT,hogy mit rohangálok annyiszor ki,kikötött cipőfűzővel!!
Én nemtudom mi van Velem,de mintha feszűlgetne a hasam!Eddig örültem,hogy szinte problémamentes voltam,erre..............mégcsak most jön a neheze!!Kép,vagyKép???Nemtudom!
NEM PÖRGÖK!!!SOSEM PÖRGÖK!!!Kép
Dóri,neked mikor drukkoljunk?Fél hatra mész?
Holnap még mennem kell a Fogdokihoz reggel!!Ennek sem lesz már sosem vége!De muszály végigcsinálnom!!Ha már voltam olyan bátor,és elkezdtem!!Este felrakatom az ÓRIÁSKÁT!!!Óriáslábnak hivom,emlékeztek volt egy ilyen film??Bár az egy óriás nagy majom volt,de mindegy!KépKi van itt MOST velem?Kép

Kép
bea27

Én itt vagyok Kép

Candi te nyertél Kép Én olyan 100/70 körül tengödöm

Tali tényleg jó ötlet, én Dél-Budán lakom

Musz

KépKép
muszkuru

Én itt vagyok.
Jó,majd figyelek a pisire.
Más vizsgálatot nem is csinált?

KépKép