Új privát üzeneted érkezett!

Borsi!

Azt mondta drnő pénteken dől el, simán lehet még a 3 napos szabadnap alatt. Azt mondta, hogy ő nem lesz, de ha szükség van rá bejön. Magyarul, ha kor lesz punkció be fog jönni és ő csinálja. Hát ennek nagyon örülök! Kép
Túl vagyok a 3 szurin, kezd elég gáz lenni Kép de ez van. Kép

Tiko

tiko

TikoKép
Ez nagyon rendes tőle. Az a legjobb, ha a saját dokid csinálja meg a punkciót meg a transzfert is.Kép
Ez most nekem nem igazán tiszta: milyen 3 szurin vagy túl? A mai hármon? Te szegény!!!KépTiszta tűpárna lehet már a hasad!
Hány szurit böktél már a hasadba ezalatt a stimu alatt? VAlóban kímélőbb a fogigátlózás!

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Tényleg rendes én is örültem. Kép
Igen, a mai 3 szurin vagyok túl. A mai napival eddig összesen 18 szurin vagyok túl. A fogigátlós ténlyeg kímélőbb.

Tiko

tiko

Kedves lányok! Kép Köszönöm a sok-sok gondoskodást! Nagyon nagyon jólesik, tényleg olyan jó, hogy vagytok!!! Kép Ezt nektek küldöm szeretettel!!!
Kép Kép

Borsi, Tiko Kép
Kicsit jobban vagyok, de csak egy ici-picit. Képzeljétek én is szurit IS fogok kapni a jövő hónapban.

Tiko Kép
Neked már meg is lesz a punkció a hétvégén??? Juuuj, de nagyon izgis!! Kép Mennek a tüszinövesztők és a drukkok!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Tiko! Nagyon drukkolok neked, meg a petikéknek! Tök jó, hogy a dokinő bejön érted. Sajna tudom, hogy a szuriktól a végén már sokkot kap az ember. Volt olyan hogy szinte már be sem tudtam adni. Szerencsére most ez a short protokoll tényleg kíméletesebb.
Borsi! Te már megvetted a gyógyszereket?? Én ma megyek kiadni a sok pénzt!

Kép
alinkat

Szia Kiscsillag!
Már nagyon aggódtunk, hogy hogy vagy! Jó, hogy jöttél, és az mégjobb, hogy ilyen jó a kedved!

Kép
alinkat

Kiscsillag!

Örülök hogy előkerültél és már nincs tele kék fejecskékkel az írásodKép! Ezt már szeressük!!!

KözkívánatraKép Egy riasztó pocakfotó!

Kép
Puszi: Zsu+két kis gombolyag!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Kiscsillag!

Örülök, hogy picit jobban vagy, a napok múlásával még jobban leszel.Kép
Lehet hogy hétvégén, de lehet, hogy csak jövő hét elején lesz.

Alinka!

Köszike Kép Hát ma én is elég mélyponton vagyok, ill. most. Lehet, hogy a homonok is befolyásolják a hangulatomat.

tiko

Zsu!

Nagyon szép és cuki a hasad Kép Én is ilyent akarok!!! Kép

tiko

TikoKép
Azt kívánom, hogy legközelebb már csak legfeljebb a hugica/öcsike érdekében kelljen összeszúrkálnod a hasadat!Kép
Előre a sárga táblába!Kép Ott találkozunk!Kép

KisKép!
Úgy örülök, hogy itt vagy, és mosolygó fejekkel van tele az írásod!Kép Az, hogy egy ici-picit jobban vagy, már jó jel. Ha minden nap kicsit jobban érzed magad, rendbe is fogsz jönni. Mikor kezditke a következő felkészülést? Ahogy megjött a miku? VAgy szeretnél egy picit pihenni, feltöltődni előtte?Kép

AlinkatKép
Én tegnap vettem meg a Gonalt, a decapeptyl pedig a múltkoriról maradt meg, csak egyet kellett hozzá vennem. Tehát egyelőre megvan minden, ami kelleni fog.Kép
Nem kerülget még a miku? HA igen, elzavarhatnád felém is!!Kép

ZsuKép
"Egy riasztó pocakfotó"?????Kép
Itt mindenkinek az az álma, hogy ilyen riasztó képet készíthessen magáról!Kép 16 hetesen már ekkora a pocid? Gyönyörű!!!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Hát a célom tényleg a sárga tábla Kép Igyexem Kép

tiko

Zsebi Kép
Ezt neked találtam! Kép
Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Zsebi Kép
Ezt neked találtam! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Zsu!
Gyönyörű a pocid. Kép

Kiscsillag!
én nem látom a képet amit nekem találtál. Kép

Loislane!
Vissza is kerültél. Kép akkor már nálatok is jöhet az inszem a hét vége felé. Kép

Tiko!
nekem mindig azt mondta Krizsa doki hogy jobb ha lassan nő a tüsző az a normális. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Nincs valami ötleted mit csináljak a hasammal, hogy a tűszúrások helye ne fájjon? Mert most már alapból fáj egész nap. Kép
A drnő is azt mondta, hogy ez teljesen jó.

Esetleg ha valakinek van jó ötlete azt megköszönném. Kép

Tiko

tiko

Zsebi!
Igen pénteken megyünk az inszemre, ma nézegettünk, három szép érett tüszőm van. Sajna az is kiderült, hogy mind a két petefészkemben endometriózis van. Jön egy jó hír, plusz bónuszba egy kevésbé jó...Kép
Lois

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tiko!
Sajnos nincs ötletem hogy hogy szúrjad, vagy mit csinálj hogy ne fájjon a tű helye, talán próbáljátok meg kicsit arrébb szúrni.

Lois!
És az miért jelent rosszat hogy endo van a petefészekben?

Borsi!
A párom teljesen jól áll a vezetéshez ma is kétszer voltunk el és mindkétszer én vezettem. Kép Azért szokni kell ezt az autót telejesen más az egész. Kép

Na megyek szundítani. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Úgy látom, ma megint csak szép álmokat tudok kívánni a topiknak, mert mindenki elment már aludni.

LoisKép
Péntekig szorítok, hogy szépen növekedjenek tovább a tüszikék!Kép

ZsebiKép
Akkor tényleg rendes a párod. Én többnyire hagyom, hogy ő vezessen, kényelmesebb. De te csak zavard át őt mindig az anyósülésre, különösen, ha ilyen türelmes!Kép

Megyek én is zuhizni és aludni!Kép
Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Sziasztok!

Újra itthon vagyunk, így végre megtudtam, mi van veletek.

Kiscsillag! Kép Én is azt mondom, ha úgy érzed, egyedül nem bírod, akkor keress vmi kapaszkodót, vkit akinek kibeszélheted a bánatod és segít feldolgozni. Nem szabad negatív gondolatokkal tömni a fejed, tombold ki magad és utána készülj a következő esélyre. Bízz a dokidban, ő majd tudja, hogy legközelebb milyen kezeléssel lehettek hatékonyabbak! Előre! Kép

Tiko! Kép Örülök a jó hírnek, hogy most a kellő sebeséggel nődögélnek a tüszők! Ne ijesztgess a szurikkal lécci, bár semmi bajom tőle (kopp-kopp), de mégis olyan nehéz rákészülni minden este. A hideg borogatás nem segít? Csak ötlet, tapasztelatom még nincs.
Nekem meg még mindig nem jött meg, ma szúrom a 12. suprefactot, ma van a 31. nap. Normál esetben ilyenkor már barnázok, most meg se híre, se hamva. Holnap telefonálok a doktornőnek, megkérdem, mit tanácsol.

Zsu! Nagyon helyes a pocakod!

Zsebi! Gratula a jogsihoz, lehet zabálni a kilométereket! Kép

Jó éjt!
Andi

Kép
bandika

Zsebi!
Azt mondta a doki, hogy mivel a laparoszkópiánál még nem volt ilyenem, ez azt jelenti, hogy eléggé gyorsan nő. Ha túl nagy lesz megnöveli a petefészket is, és az a súlyával elkezdi húzni a szalagokat vagy mi. Belekerül a petevezetékbe, és eléggé ellehetetleníti ott a dolgokat. Plusz fájdalom és hasonlók. De azt is mondta, hogy ez a fajta a barátságosabb, rosszabb lenne, ha a hasfalon lenne. Jó hír viszont, hogy a leghatásosabb gyógymód ellene a terhesség KépKép
Borsókás!
A tűszőimet már csak holnapig növesztem, délután jön a tüszőrepesztő szuriKép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Zsebi!

Örülök, hogy egyre jobban megy a vezetés. Kép Gyakorold csak szorgalmasan. Kép

Borsi!

Jó éjt, jó pihenést. Én itt szoktam lenni mostanában ilyenkor, csak hamar eltűnsz. Kép

Bandika!

Nekem is késett pár napot, ráadásul még mindig barnázom. A drnő azt mondta, hogy ez a suprefact-tól lehet.
Nekem sajna elég érzékeny a bőröm, borogatni fogom,kipróbálom, hátha jó rá.
Te még csak a supre-t szúrod, igaz? Akkor még nekem semvolt gond, igazából ez a mai 3 készített ki, félek is a holnap reggeltől. De ez van, ez legyen a legkisebb bajom. Kép
Drukkolok neked is és Borsinak is!!!

Loislane!

Neked is megy a drukk!!! És tessék azt a gyógymódot választani! Kép

Megyek aludni, jó éjt!!!

Tiko

tiko

Sziazstok lányok!

Köszönöm a bókokatKép!

Tiko!
Fura egy bőröd lehetKép. Én nem is éreztem a szurikat. A gyógyszertárakban lehet kapni egy ú.n jégzselét amit lehet mélyhűtőbe rakni és akkor hideg borogatás, ha melegvízbe rakod akkor meg meleg borogatásként tud funkcionálni. Nekem megváltás volt a vizesruhák után. Végre nem lett tök víz a pizsim. Lehet hogy már ismeritek és csak nekem volt újdonságKép. Ja és nagyon olcsó.

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Jó reggelt!
Kép
TikoKép
Az a baj, hogy este már csak annyira van erőm, hogy bekukkantok, és ha nincs épp senki, akkor el is köszönök. Aztán laposkúszás az ágyig.Kép
Megvolt már a mai szurka? Nagyon együttérzek veled!Kép Fura az élet, én most még rettenetesen várom, hogy megkaphassam az elsőt pénteken.Kép De gondolom anno te is így voltál az elején.Kép

LoisKép
Akkor tessék gyorsan elkezdeni gyógyítani az endót! NAgyon szorítok!Kép

ZsuKép
A jégzselé tényleg naygon jó ötlet, mi is használjuk benn, ha nagyon kell.Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Lányok,

aki tud, kérem segítsen. A jobb petefészkemben tegnap este olyan iszonyatos fájdalmat éreztem, hogy még levegőt is alig tudtam venni, késszúrás szerű fájdalom volt. ez megismétlődött 4-szer egymás után, kb fél órás szünetekkel, 1 percig tartott. ma reggel 6-kor ismég erre ébredtem, megint 1 percig tartott, azóta semmi. szerintetek ez normális? a transzfer után még csak 1 menszeszem volt, ami rá 2 héttel megjött, azóta nem volt még, de egyelőre nem is várható, még kb 1 hét múlva jön meg, szóval szerintem ez nem a menszesz előjele, meg hát nem is olyan jellegű volt a fájdalom. A dokit most biztosan nem tudom eléreni a kaáliban, mert kora délutánig mindig a műtőben van, de majd fel fogom hívni, de ettől függetlenül szeretném tőletek megtudni, hogy volt-e ilyen tapasztalatotok, s ha igen, mi ez.Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

ZsuzsiKép
Ez szörnyen hangzik!!!
Nem tudok segíteni, szerencsére még sosem volt ilyen fájdalmam. De szerintem mindenképp hívd fel a Kaálit. Még ha nem is a saját dokiddal tudsz is beszélni, legalább mondanak valamit. Szerintem ne várj délutánig! VAlaki biztos van délelőtt is!!!

Borsi

Borsi
borsókás

Zsuzsi! Nekem volt ilyen. Azt mondta a doki, hogy biztosan több sárgatestem volt abban a hónapban.

Kép
alinkat

Borsókás, Alinkat,

köszi, hogy válaszoltatok, felhívtam a dokit, azt mondta, hogy szerinte peteérésem van és a gyógyszerek hatására, amit kaptam, ennyire erősen érzem. Meg azt is mondta még, hogy ha ez holnapra nem enyhülne, akkor feltétlenül menjek át a kaáliba egy UH-ra, mert lehet, hogy a petefészkemmel valami gond van.
Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi!

Remélem már jobban vagy!!! Te szegény, elég ijesztő lehetett. Kép

Bzsuska!

Köszi az ötletet. Amúgy mára el is múlt és a mai szurival már nem is volt semmi gond. Nem tudom mi volt velem tegnap. Kép

Borsi!

Persze én is nagyon vártam az elsőt, most meg várom az utolsót. Kép Meg várom a pénteki UH-t is, remélem nőttek a tüszők és vastagodott a mnyh-m. Mindig van min izgulni.

Tiko

tiko

Sehol senki??? Kép

tiko

Sehol senki??? Kép

tiko

Szia TikoKép!

Én itt vagyok! Te is? Tök jó, ma már barnázok, holnapra meg remélem itt lesz a Miku! Ma voltam a Kaáliban és megbeszéltük a procedurát, a 3. naptól kapok Gonalt, 150-et és a 8. napon pedig megyek ismét uh-ra. Egy 900-as penes Gonalt kell kiváltanom. Neked is ilyen van? Mennyibe került?
Biztos szépen nőnek a tüsszencsek, majd pénteken meglátod!

Andi

Kép
bandika

Tiko, Andi!
Én is befutottam. Kép Remélem még itt van valamelyikűtök.Kép

Andi!
Ez nagyon jól hangzik, akkor indul a mandula. Fú nagyon izgi időket fogunk élni itt együtt. Kép

Tiko!
Örülök,hogy ma már nem volt vészes a szuri. Már mindjárt az utolsónál fogsz tartani. Kép

Loislane!
Te már biztos túl vagy a tüszőrepesztő szurin. Júúúúúj nagyon izgi.

Tiko akkor mégiscsak beelőztek egyenlőre téged.

Varázsolok mindjárt egy táblát is. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szia Zsebike! Kép

Még vagyok. Én is teljesen fel vagyok pörögve, nagyon izgi lesz a május! És még szülinapom is lesz Kép Remélem egy jó kis tapadással ajándékoz meg majd a mi kis leendőbeli csöppségünk! És remélem, hogy a jövő hónap végére sokan bővítjük a sárga szekciót!
Ti mikor is fogtok kezdeni? Májusban? Olyan híg az agyam...

A.

Kép
bandika

Kép

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Jó reggelt lányok!
Tegnap este már nem volt energiám bekapcsolni a gépet, olyan szörnyű napom volt.
De ma este már vége lesz számomra a hétnek, és 4! nap pihi következik!Kép

TikoKép
Örülök, hogy jobban viselted már a szurikákat. Kép Kitartás, mindjárt itt a vége! NAgyon szorítok neked, hogy holnapra már sok szép tüsszencsed, és jó vastag mnyh-d legyen!!!

LoislaneKép
Hányra kell mennetek holnap? NAgyon szorítok majd, hogy minden rendben menjen!!!!!Kép

BAndikaKép
A 900-as Gonal majdnem 50.000 Ft, a héten váltottam ki. Holnap kezdem használni én is. Kép

AlinkatKép
VEled mi újság? Mikubácsi ellátogatott már hozzád? Holnap indul a buli mindkettőnknek!Kép Én már nagyon várom!!!Kép

ZSuzsiKép
Hogy vagy? Jelentkezett még a fájdalom? REmélem elmúlt teljesen, és nem kell bemenned UH-ra!

KIs*!
Jobb hangulatban vagy ma is egy kicsit a tegnapinál? Tegnapelőtt nem válaszoltál, hogy mikor szeretnél újra nekifutni. Szeretnél feltöltődni egy kicsit, vagy azonnal indul az újabb kör?Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi! Nálam mikunak semmi híre, vagyis csak ugyanúgy barnázgatok mind eddig, jaj jöhetne már, hogy lesz így szép vastag nyálkahártyám? Bizony holnap kezdődik a show mindkettőnknek, bár én csak a suprefactot, meg a prednisolont kezdem el szedni és csak szombaton a gonalt.

Kép
alinkat

AlinkatKép
Mindegy mi indul, lényeg, hogy kezdődik a stimu.Kép Én is elkezdtem tegnap barnázni, remélem ideér rövidesen a miku is. Majd átküldöm hozzád!

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsi Kép
Most éppen nagyon rosszul vagyok, mert itt bent kevenek, kavarnak össze-vissza és azt nem szeretem! Kép Amúgy nem, dehogy várunk!! Vagyis már alig várom, hogy megjöjjön és induljunk!!! Kép Eszem ágában sincs várni, épp az bosszantott, hogy megint kimaradt egy hónap!! Szóval indulunk májusban kb. 2 hét még. Nagyon, nagyon várom!!! Addig meg kirándulgatunk, megyünk erre-arra, élvezzük a tavaszt! Kép
És nem utolsó sorban drukkolok Nektek nagyon!!!! Kép Irígykedem a 4 napod miatt!! Jól pihizd ki magad!! Megérdemled!!
Loislane jelentkezz!! Tiko holnapra szorítok és gondolok rád!!! Kép

pusszilok mindenkit!!
*

Kép
Kép
kiscsillag

KisKép
Én is ugyanebbe fáradtam bele tegnap a melóhelyen. Szerintem nálunk néhányan főállásban keverik benn a sz..t.Kép
Örülök, hogy nem álltok le. CSak azt hittem, ha nagyon nekikeseredtél, kell egy kis idő, hogy újra neki tudjatok kezdeni.KépDe nagyon örülök, hogy nem így van!!!Kép
Jó munkát, kitartás!!!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

*!
De örülök, hogy mentek tovább így is kell. Csak előre. Akkor a következőt már jelölöm is a táblában hogy május. Kép

Borsi, Alinkat!
Holnapra jó szurizást. Kép

Tiko!
Neked megy a drukk az uh-hoz.

Loislane!
Neked pedig holnap lesz az inszem ha én jól kalkuláltam. Drukk hegyek hogy minden rendben legyen. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Bandika!

A Gonal 50.000 ft körül volt nekem is, ahogy Borsi írta. Remélem miku megtalált végre. Kép Hát remélem nőttek azok a tüszikék! Ma már végre nem barnáztam, gondolom ez is azt jelenti, de holnap majd kiderül.

Zsebi!

Nem bánom ám, ha valaki beelőz. Már megszoktam, hogy egy ideje ott vagyok a tábla elején, most az nem számít, hogy hányadik helyen. Kép A lényeg az elöl és remélem hamarosan átköltözöm a fölső régióba egy zebra kíséretében. Kép

Borsi!

Köszi a drukkot, rám fér. Parázok rendesen, remélem nem potyára szurkáltam magam össze ennyire. Amúgy a mai szuri érdekesen sikerült. Eltaláltam egy eret,vérzett mindt az állat, egyből be is lilult, de már nem érdekel. Kép

Remélem ti jól vagytok!

Loislane!

Drukkkkk!!!!

Tiko

tiko

Szia mindenkinek!!
Teljesen megvagyok hatódva ettől a rengeteg pozitív energiától, amit felém küldözgettetek!!!
Zsebi!
Igen jól számoltál, holnap megyünk!! Tegnap meg volt a tüszőrepesztő szuri, egy ápolónő barátnőm adta be, egyáltalán nem is éreztem. Azt mondta, hogy van a hason egy olyan keskeny sáv, ami teljesen érzéketlen, abba kell szurkodni. Bár ti ezt már biztos tudjátok, nem mondtam újat vele.
És hogy én vagyok az első a listán....Kép Megmondom őszintén, annyira szőke vagyok, hogy eddig nem is tűnt fel a kronológikus sorrend..KépKép
Borsókás!
Reggel nyolc és kilenc között kell odérnünk. Ránkfér a sok drukk, mert igazából ott holnap reggel ugrik a majom a vízbe. A férjem holnapi spermiogrammján múlik, hogy egyáltalán megcsinálják e. Szóval izgulok eléggé, mert ha nem, akkor ki van golyózva végleg az inszem, és lombik jönKép
Kiscsillag, Tiko!
Nektek külön köszi a drukk-hegyekért!!Kép
Lois

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Szia Mindenkinek!

Volt már valakinek vérzése és mellfájása Marvelon szedése alatt?

Puszi Nektek!
crys74

Loislane!

Gondolok rád holnap és drukkolok!!!

Crys!

Nekem nem volt vérzés, csak mellfájás. Mennyire erős? HÁnyadik szemnél tartasz?

Tiko

tiko

Szia Tiko!

Köszönöm, hogy jelentkeztél.
2 hetet késett a menzeszem, úgy kezdtem el szedni a Marvelont a 2. napon.3 napig véreztem, aztán átváltott barnára és azóta is vérezgetek, hogy ilyen, hol olyan színekben.A mellem szinte csak 1-2 napig nem fájt, mondhatni folyamatosan fáj az előző ciklus 28. napjától.
Ma a 13. napon vagyok, azaz, 12 szem Marvelont vettem be.
Holnap megyek orvoshoz. (Dr Kováts Tímea)

Puszi!
crys74

Crys!

Hányra mész? Mert én is holnap megyek és hozzá járok. Kép
Én reggel 8-ra megyek.
Hát ebben azért nem tudok segíteni, drnő biztos mond majd valamit. Nem hiszem hogy gond lenne!

Tiko

tiko

Crys!
Mellfájásom nekem nem volt, de én is vérezgettem és barnázgattam pár napot a MArvelon szedése alatt. HA jól emlékszem, a 12. naptól kezdődött nekem is, majd 4-5 nap után elmúlt. Azt mondta a dokim, hogy ez teljesen normális. Alinkat is így járt, az ő dokija is ugyanezt mondta. Remélem sikerült megnyugtatnom téged!Kép

LoislaneKép
Akkor holnap 9-től nagyon szorítok a kiskatonáknak, hogy elegen és jó állapotban legyenek!Kép Ne aggódj, biztos megcsinálják az inszemet!Kép

TikoKép
Nem parázni, csak bátran előre! Biztos nem fog kárba veszni a sok szurizás!Kép Egyszer én is megejtettem egy ilyen véres injekciót. KAtasztrófálisan nézett ki jó ideig a hasam azon a helyen.Kép De hátha nem is kell már többet szúrni! Drukkolok, hogy szép nagyok legyenek már a tüszikék!Kép

ZSebiKép
Igen, holnap este indul a szurkálás! Este színházba is megyünk, úgyhogy előtte rögtön adunk is az élvezeteknek.Kép

Viszont ma végre befutott hozzám az öreg mikubácsi! Annyira örülök neki!Kép (Már ennek is tudok!KépKép)

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Este fogod szúrni magad? Végre elkezded te is Kép
Nekem is úgy néz ki Kép

Köszi, holnap majd megírom mi volt, de csak dél körül tudok jönni.

Tiko

tiko

TikoKép
Fogok érted izgulni, úgyhogy gyere ahogy tudsz a friss hírekkel!Kép
Igen, én az elsőnél is este szuriztam. Szívesebben csinálnám reggel, de mi van azokon a napokon, amikor UH-ra megyek? Nekem akkorra nem írt fel a doki semmit, csak ott derül ki mit és mennyit kell még. Ezt már nem tudnám azonos időben beadni. Te ezt hogy oldod meg?

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Hát én mindig reggel megyek, 8 körül. Eleve úgy ír fel a drnő szurit, hogy aznapra már nem, amikor mennem kell. És ott akkor mondja meg, hogy hogyan tovább. Úgyhogy most sem tudom kell-e még szúrni vagy nem.
Aztán hazajövök és belövöm magam. Kép
9 körül szoktam mindig.

Tiko

tiko

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?