Szép napos napot.
Zsuu.
Hatalmas nagy GRATULA nektek!!!!Ilyen jó hírt ritkán hall az ember.Kívánom,hogy minden rendben legyen és decemberben együtt örüljünk a kislánynak(mert ugye az lesz
).
Huuu csajok olyan elegem van a rendszerből,szombat óta nem enged animációt,képet feltenni.....mindig lefagy,kiírja h nem jeleníthető meg.Nem tudom mi baj lehet.
No képzeljétek Dorkám teljes fordulatot vett alvésban.Este 9-fél10kor alszik el és reggel fél8 körül ébred.Ez csúcs nála.De kedd reggel csoda történt:3/4 10ig aludt.Már azt hittem baj van.
Aznap olyan nyugis volt,semmi hiszti.
Sahi
Örülök,hogy újra itthon.Beszámolót kérünk és képeket.Mesélj,milyen volt anyós?Fiúk bírták az utat?
Heni
Köszi a képeket drága.Már le is mentettem őket.Tessék többet gép előtt lenni,csak egy picivel többet.Soha nem tudlak elcsípni,régen pedig olyan sokat beszéltünk.Visszatérjünk sms-re????Hogy vannak fiúk???
Timi
Huuu nehéz ez a vásárlás.Én is mindig olyan nagy kedvvel állok neki,majd a végére kipurcanok.Mi 1 hét alatt 3 cipőt vettünk Dorkának.Látom Kristóf nagylábon él.Nekünk az elől zárt Mokine szandink 20-as,a sportcipő 21-es,de ez még hatalmas neki.Én Pesten kb 12 cipőboltban jártam mire sikerült normális,kicsit szebb cipőt találni Dorkának.Magamnak persze semmit....pedig vagy 20 helyen megnéztem.
Éva
Csúúúúúcs Attila,Dominoknak erősen nyomulni kell ha nem akar kiesni a nyeregből
A boci csokival simán leveszi Dorkát a lábáról.Elég ha meghallja azt a szót,hogy csoki....mindent eldob..
Pedig nem túlzom el,szinte csak a kinder szeleteket eszi,nyúlat is kinderben vettem neki....a többi sorsa ugyanaz mint nálatok....tejbegríz,süti...
Kriszta
Mi nem használunk Bérescsppet,pedig szükség lenne rá...Dorka alíg eszik valamit...bár nem látszik meg rajta.
Anikó
Suli?????
Nóri
Tündéri Dorkád
Mintha csak én Dorkámat látnám,annyira hasonlítanak egymásra.
Főleg ebben a cuccban,szinte uilyen van nekünk is.Shieesser???
No most ennyi,nagyon hosszúra sikerültem,gyorsan mentem mielőtt küldeném.
Sziasztok,majd dobok képeket is ha engedi.
Viki