Sziasztok!
Visszaolvastam kicsit,de nem mindent.
Gesztenye!
Dunakeszin van az az auchan.
Rolex!
Torkod fáj még?Nekem sós langyivizes öblögetést mondtak, de ne próbáld ki, mert nem lehet terhesen ezt kibírni.Hu, rágondolni is rossz, mi történt azután,viszont a gligoszeptes öblögetés és a phlogosole, vagy, hogy a bánatba kell írni,és ne a sárgával csináld, mert viccesen fogsz kinézni,használt.
Jadey!
Ciszták jó hír,elmúlik az összes nemsoká.
Bujka!
Gyanus Nekem,mostmár ez az állandó orrfacsarás és dugulás .Szerintem és is szénanáthás lettem.
Átérzem milyen Neked,Párom is borzasztóan szenved mindig.
Na és akkor elmesélem Nektek a tegnapi SOTE poklot.
Kezdődőtt azzal,hogy elveszítették az AFP papíromat.Hüle voltam nem fénymásoltam le,még jó,hogy tudom az eredményt.
Na Behívtak uhra.Boszorkányt kifogtam,Sote fórumba panaszkodnak a kismamák egy dokinőre.Na mikor megláttam,hogy Õ az lefagyott a mosoly az arcomról.Odaadtam a video kazettát, amiért 2500ft ot fizettem,És vártam,hogy megpillantsam Babát.Ugye a 20. héten, igen fontos az uh.Aha, 2 perc, lányok,2 perc volt.Babával hiába beszéltem meg ,legyen ügyi baba semmi, aludt meg nem mozdult és képzeljétek ,pofival lefelé lógott keze lába,szörnyű volt még nézni is ,mintha egy kötélre felakasztották volna.Semmit nem láttam Belőle,erre a doki csak az adatokat mondta, semmi mást.Aztán megszólalt,hogy "ez a gyerek nem igazán fotogén, pofával lefelé van most, hogy csináljak képet.na csinált egy olyat.Se a szívecskéjét nem nézte meg, se a gerincét se semmit.Teljesen kiborultam ,nemcsak a 2 perc miatt, de ahogy beszólt.....
Lehet ,ő unja a banánt, de mi kismamák érzékenyek vagyunk és nagyon rosszul esett amit mondott.
Mindezek után 2 és fél óra mulva hívott be a doki 4kor megjött ,Én adtam be 2.-nak a papíromat és behívott fél 7kor. 10 perc múlva kintvolam.16.héten mondta 20.héttől szedjem a vas tablettát most nem mondta.Afp eredményt se kérdezte meg,pedig ő nem is látta papíromat.viszont kérte a kardiologia eredményt, ott le van írva, szedem az elevitet,amit ő még nem is mondott ,erre hu de jó,hogy azt szedi szedje tovább végig, ezt már akartam mondani..Na tessék.itt mindennek vége volt.Nem az elején fontos az a vitamin?akkor nem mondta, betöltött 5. hónap után már nem szokták szedni.Na mindegy.Szóval, 2től ott voltam 18.45ig a klinikán.
Ezekután Gergőnek kiadtam bosszúságomat kocsiban.Mikor hazamentünk, rakom be a videó kazettát, megakartam Neki mutattni a 2perces vidit ,erre,lányok semmit nem vettek fel 2 percig nagy fekete sötétség.
Ezekután leültem és kisírtam Magamat.
Ma reggel felhívtam a klinikát és megkérdeztem mit lehet ilyenkor csinálni.Mondták természetesen menjek vissza és csinálnak még egy felvételt,akarták adni a dokinőt de gyorsan mondtam, nem szertnék hozzá menni,mert miket mondott és szerncsére választhattam dokinénit,úgyhogy, ahhoz megyek holnap aki a 12.héten 10 percig dícsérte a Babát.
Szóval ma megint beszéltem Én is pocaklakóval.Bizakodom holnap reggel 8kor jobb lesz a helyzet mint tegnap volt.Nálam a csoki nem jött be.
Jó éjt mindenkinek
su
Én se szeretnék átmenni másik fórumba,néha ezt se tudom olvasni ,kettőt nem bírnék.