Új privát üzeneted érkezett!

Anyusziszi,
A második kérdésedre reagálva (bocsánatot kérek, akinek ez már tényleg túl intim), én apáét kicsit hígabbnak érzékelem. A nyák tényleg olyan, mint a tojásfehérje, a két ujjadat szétnyitva cérnaként nyúlik, mint amikor a tojást felnyitva a héjából halászod ki

Musz

KépKép
muszkuru

Meli: neked virágkötő a szakmád? Merre van a boltotok? Egyszer én is szeretném megtanulni és egy kisebb boltot nyitniKép Álmodik a nyomor

Andi
candi

Ovival kapcs-ban

Takidó, Hoppá gyerek szempontból melyik szerencséseb?
Ha azonos korú gyerekek vannak együtt 3 évig, vagy a vegyes csoport?
A vegyes-csoportnál egyértelmű, hogy a 3 évesre jó hatással vannak az idősebb gyerekek.
Viszont később nem szokott az gond lenni, hogy az idősebb gyerekek "visszamennek" a kicsi szintjére?
Nálunk Adri hajlamos átvenni a kicsi szintjét..KépKép
Köszönöm, Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Segítség, nem értem a Jónást.
Megcsináltam, és ilyenek jöttek ki:
Kép
Mi az a fekete kis izé? És mi a sárga?

Musz

KépKép
muszkuru

Candi,
én most a 21. napon vagyok és a ferti szerint a 10-12 nap között volt ovulációm, aztén meg a 19. napon megint írta, de az ov.teszt - lett. Kép

Kép
Vendég

Bea:köszi előre is..:Pásztorka Melinda 1979.11.18 nem tudom az órát,percet,anyut megkérdezem,ha megyek dolgozni!!!puszi
Sziszi,ez tényleg így van,mármint,hogy apáé folyik ki,de ha eléggé ismered a tested,akkor egy idő után akkor is meg tudod különböztetni:A sperma egy idő után felhígul,vizesedik,de a nyákkal keveredve pé-kor még hígabb és ha két ujjaddal nyújtod,akkor 2-3cm-es is lesz.Ezt 2 napos spermával nem tudod megcsinálni.Kicsit intimek lettünk!(hehehe)
Muszkuru,bírom az ékezeteid!!hello csajok,indulok dolgozni,du,ha lesz időm még bejelenzkezek az üzletből!!Meli

Kép Kép
meli1118

Köszi Meli. Majd igyekszem figyelni.

Gabi, nálunk már csak vegyes csoport van.
Állítólag már Bp-en ez a divat.
Vendég

Candi,igen ez a szakmám,úgymond beleszülettem,mert már 18 éve van üzletünk itthon Nagykátán,én autodidakta módon megtanultam,gimi után fősulin informatikát is tanultam,de mellette is dolgoztam,aztán abbahagytam a sulit,mert nem szerettem és maradtam anyuval virágkötő.(persz levizsgáztam,hogy legyen róla hiv.papír)Aztán szüleim tavaly elváltak,úgyhogy teljesen ketten csináljuk(persze van alk.is,mert nem bírnánk)Ennyi.Te is meg tudod csinálni,ha van egy kis kézügyid,de fontos nagyon a fantázia is...na tényleg indulok!!Meli

Kép Kép
meli1118

Muszkuru: egyik a telihold, a másik meg az újhold. De meg ne kérdezd melyik, melyik, nem tudom.
Sziszi: akkor gyúrjunk, hátha nekünk itt a vége felé lesz ov.-nkKép

Andi
candi

Sziasztok!

Bea, köszike, megnézed a jónást is, én ezt nem értem, olyan mintha a mensi napokat jelölni meg, hogy van ez?
Köszike

Kép
Kép
nektarin

Candi,
Köszönöm Kép
És melyik jelöli a feltételezett ovulációt?
A piros? De az egybeesik a mensimmel...

Musz

KépKép
muszkuru

és ha nincsen fiú vagy lányjel az adott hónapban, akkor Jónás szerint nem is eshetek teherbe?
Mert csak júniustól jelöl lányt, előtte semmi.

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru,
a fehér a telihold, a fekete az újhold.
Nekem is a menszit jelölte be.
Nem is foglalkozom vele...
Vendég

Anyusziszi,
Akkor ez azt jeneti, hogy nálunk nem müködik?
Pedig asszittem', hogy megtaláltam a csodamódszert Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Ja és a hetedik napja 36,5 a hőm, nem megy se le, se fel.
Most ugye arra kell várjak lemenjen, aztán majd fel, ja és fent is maradjonKép
Muszáj dolgoznomKép

Kép
Kép
nektarin

Muszkuru,
nem tudom, hogy működik-e, de én már minden módszerrel szemben kezdek kételkedni.

Talán a saját testünk jelzéseit kell csak figyelni, nem görcsölni és összejön...
Vendég

Ahogy elnézem mindünknek a mensis napokat jelöli be.
Muszkuru: egyenes piros vonal ovuláció, függőleges:beágyazódás. De hogy ér e az egész valamit, én nem tudom. Valamelyikunknél majd csak kiderül, nem?Kép

Andi
candi

Hát persze Kép
És ha nem is jön össze, a kivétel mindig erösíti a szabályt ...

Musz

KépKép
muszkuru

http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/52994.html?1142879401

Ne haragudjatok de nem emlészem hogy kinek kellettek a muffin receptek.Itt aztán van mindenféle.receptek és praktikák

málna2162

Kis_pluto
Reggelre megint semmi.A hőm lent van.A tesztem negatív.??????

málna2162

Málna: én vagyok a muflonos,köszi, megnézem. Te most úgy vagy mint én voltam 2 hónapja. A doki azt mondta, lehetett valami/vki /, ami esetleg nem tudott rendesen megtapadni. Mondjuk nekem volt egy halványka csíkom

Andi
candi

Sziasztok,van egy kis időm a munka mellett,írok..most volt egy vevőm,egy Kreol hölgy,olyan pocival,hogy úgy 7 hónaposra becsültem..kezében fogta őrülten kapálózó,kb.1,5 éves fiát.Gondoltam,éppen csak,hogy kipottyant,jött is a next.Erre vásárol 3 szál szegfűt,kisétál a babakocsihoz és mit látok???!!!???!??Benne fekszik egy csecsemő kislány....ez egyszerűen képtelenség....Ja,a csak volt vagy 18...nem térek napirendre...Meli

Kép Kép
meli1118

Candi

Mostmár biztos ,hogy nincs semmi.Most délelött megjött.Mostmár rendesen,nem kímél.Megyek meghalni.Az első pár nap mindig ilyen.
Új hónap - új remény!

Meli

Semmi bajom a kisebbséggel.Ezen necsodálkozz!Ezekből csak úgy potyog ha akarja ha nem .
De néha minek,én csak a gyerekeket sajnálom...

málna2162

Meli: látod ő biztosan nem agyalt annyit, hogy mikor jöjjön agyerek, meg gyertyaállás, hőmérőzés, egyebek. Erre születni kell.
Málna: azért fel a fejjel, Máté most kárpótol nem?Kép

Andi
candi

Málna,majd legközelebb!!Könnyen vagyok,nekem még csak a gyanú van,remélem pár nap és beigazolódik...
Candi,hát ez az,nekem sincs velük semmi bajom,de ez azért túlzás...és amilyen fiatal,még 5-6 simán összejön neki,mi meg csak görcsölünk..Meli

Kép Kép
meli1118

Hétvégén vásárolni voltunk, mindenhol pocakos mamákat láttam.
Nem szóltam a férjemnek, de ö is kiszúrta.
Azt mondta, mi van, itt mindenki terhes, csak mi nem ? Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok,
benéztem egy kis időre.

Szerintem amikor egy nő terhes vagy babát szeretne, hirtelen minden terhes nőt kiszúr. Ilyenkor a környezetében is mindenki terhes lesz, legalábbis nekem így volt és most is így alakul...
Vendég

Kép

málna2162

Málna,nekem az utolsó mensim márc.28-án kezdődött,ez nincs még a táblán,ha lesz egy kis időd,beírod?
Amióta abbahagytam a gyógyszert,mindenhol terhes,vagy babakocsis nőket látok magam körül,a mi városunkban egyébként is az elmúlt egy évben elképesztő lett a népességszaporulat,de nem csak a kisebség körében:.Meli

Kép Kép
meli1118

Málna,
Köszönöm,
Remélem nemsokára szép rózsaszínü leszek Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Lányok,egy fura kérdés:ha pisilnem kell és valami miatt nem tudok elmenni azonnal,akkor fáj a hasam,de mintha kötőtűvel böködnének belül...és ráadásul olyan hirtelen jön rám az inger,hogy az hihetetlen..szerintetek?Ez ma kezdődött..(???!!))Meli

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Lehet,hogy nálunk épp az a baj,hogy görcsölünkKép

Málna!
Sajnálom.Kép
Következő hónapban biztos összejön.

Candi!
Valóban dolgoztam.Csütörtökön 17.30-ra kaptam időpontot a dokitól.Tegnap felhívtam,és szerettem volna mára kérni,de már nem tudott fogadniKép

Kis_Plutó!
A vegyes csoportról annyit,hogy tényleg a kicsik nagyon sokat tanulnak a nagyoktól,a nagyok meg megtanulnak róluk gondoskodni,és nagyon szívesen segítenek.Az meg hogy szellemileg,fizikálisan ki legyenek a nagyok elégítve az óvónőn múlik.Vagyis a vegyes csoport az óvónőnek ad plusz munkát,és ha ő ezt tudja,és csinálja,akkor nagyon jól működikKép

Én azt mondom,hogy igazából nem a módszereken múlik,ha 2-3 naponta együtt vagytok,akkor úgysem csúszhattok le a pé.időpontrólKépKép
Viszont a párna fenék alá,vagy gyertyaállás mindenképp hasznos,és nem baj ha v.ki párja viccesnek találjaKép
Remélem is,hogy a gyerekek emelgetése nem okoz galibát,mert ebből jut minden napra rendesen.A bacikra betegségekre meg v.milyen szinten imunis vagyok,igaz péntekre sikerült összeszednem valamit,de ebben a tanévben ez volt az elsőKép,és remélem utolsó isKép

KépKép
takido

Bea!
Gondolok rád majd holnap reggel,és kíváncsian várom,hogy mit fogsz mesélniKép

KépKép
takido

Gabi,most látom,hogy Kriszti=Krisztián..azt hittem,hogy 2 kislányod van..Meli

Kép Kép
meli1118

Továbi szép napot mindenkinek!
Andi

Andi
candi

Sehol senkiKép

KépKép
takido

Sziasztok, én itt vagyok. Van itt még valaki? Nem győztem olvasni a hozászólásokat. Sajna csak most tudtam jönni, eddig a hugicámmal matekoztam Kép (Ne izguljatok, matek tanár is vagyok...) Holnaptól pedig éjjel-nappal nyelvvizsgáztatok, úgyhogy talán este lesz időm megint benézni ide.

Látom, szó volt a kisebbségről. Az ő titkuk: no para, no stressz, úgyis szaporodnak, mint a nyulak...

Tegnap este, amire lementem, hogy elkapjam apát, már elaludt.... Nem volt szívem felkelteni. De reggel bepótoltuk Kép

Na várok egy kicsit, van-e még itt valaki.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Málna,

légyszi, ha ráérsz, írd be nekem, hogy ápr. 11-én volt mensi utoljára. Köszi
Muszkuru,
nem vagy egyedül, én is mindenhol csak terhes nőket látok. Az ismerőseim körében is egyre több a pocakos...

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá