Sziasztok!
Tegnap elég szarul voltam, még séta közben elkapott egy bazi nagy fejfájás (Márti, eszembe is jutottál), kicsit forgalmasabb úton mentünk, így a benzingőztől jó hányingerem is lett.
Aztán itthon gyorsan letoltam egy Algopyrint, próbáltam aludni du., de Zita nagyon elemében volt, aztán kajaidő, aztán főzőcske (tejfölös gombapaprikás). Este se voltam túl rózsásan, vadférjre is jól kiakadtam, kértem, hogy etesse meg Zitát fürdés előtt, de nem, Õ fáradt. Erre kitalálta, hogy kapjon csak cumisüvegből tápit...
én meg jól letoltam, hogy azért, mert még nem tudja mondani, nem vonjuk meg tőle a fél vacsit.
Na mindegy, mára jól vagyok, és az a tanulság, hogy magamra is teszek sapit ebben a nagy uv sugárzásban.
Márti,
ha mentek, akkor légyszi vegyél, jó? Az a 17-18-as méret jó, amit Megann írt, ha nagyobb van, akkor ne vegyél. De ha kis számozás van, akkor 3-4-es a jó. De ha végképp nem tudod, akkor légyszi csörögj rám: 70/5413131
Bendegúz nagyon ügyesen mászik, Zita még mindig tolat, és a tengelye körül forog.
Manka,
de sajnálom, hogy Jack ennyire szenved! A Dentinox nem segít egy kicsit? Vmelyik nap én is bekentem Zita ínyét, eléggé szenvedett, és aztán el tudott aludni. A nyakláncot hordja még Jack?
Igen, tea van a cumisüvegben. Már addig eljutottunk, hogy nagyon nagy melegben iszik belőle. A vizet viszont mindig kicsorgatja a száján, és közben vigyorog, hogy na, ugye nem gondoltad, hogy EZT megiszom????