Új privát üzeneted érkezett!

Na látod,hogy tudnak a kiskatonák Kép

anyapoc

Nem szomorkodom utana, neha jo egy kis magany. Kép Na megyek megnezem mit adnak.
Te is pihenjel!!!

KépKép
KépKép
tontica

Én 2.-ra,vagy 5.-re tippelek,akkor viszont szerintem kislány(ha 5.-e)vagyis,ha megszületik kiderül,hogy melyik időpont is a jó.
Én kislányt "érzek"de lehet,hogy hülyeség.Egyébként mindegy,bármelyik lesz,nagyon örülökKép!

Katica!
Tényleg édik a fiúkKép

Anyapoc!
Első gondolatom az volt,hogy én kérnék,aztán jobban belegondoltam,és rájöttem,hogy most nem bírnám megenniKépEz sajna nem az első eset.Kigondolom,hogy mit ennék,és mire elkészítem,már egyálatlán nem azt kívánom.Kép

Tlidi!
Ngyon szurkolok,hogy még sikerüljönKép

KépKép
takido

Majd csütörtökön doki után beszámolok,hogy kinek volt igaza,legalábbis remélem,hogy választ kapokKép

KépKép
takido

Tontica

Itt a Győzike nevű horror egyKép.Megyek én is rettegni kicsit,aztán szunyaKép!

Takido

Igen,visszaszámolva inkább 2-a,ahogy Tontica is mondtaKép.Én nagyon rosszul látom a görbédet,meg a feliratokat,aztán jól össze is kevertem magamKép!
Én éreztem Villőnél,hogy kislány,minden doki meg is erősített többször is benne,de azért végig azt mondtam,meglátjuk,ha kibújikKépKép!
Már ne kérj fagyikát,megettemKépKép!Ezzel kényeztettem magam a korai kelésért cserébeKép!
Egyébknt ismerős a helyzeted,nekem is gondjaim voltak a kajálássalKép...

Na lépek,mindenkinek joccakátKépKép!

anyapoc

Minden rendben velem, csak fura volt az a levél a kórháztól, mert semmi konkrétum nem volt benne.

Az orvos szerint egy rutinlevél és valószínű, hogy a patológus nem talált semmita petezsákban, ezért feltételezte, hogy esetleg méhen kívüli.
Mi viszont láttuk UH-n, hogy igenis ott van belül az a petezsák, csak sajna üres...

A lényeg, hogy ilyenkor már nem lehetek pozitiv és szerencsére a teszt is ezt igazolta.
Azért jó dolgok ezek...

Kép
regina3

Tlidi!Kép
Azt nem is tudtam, hogy az is baj, ha túl nagy a tüsző....
Én azért drukkolok neked, hogy mégis sikerüljön!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Szia Lányok!

Takido, megbocsátok! Először felkaptam a fejem, hogy én a 7. DPO-n pozitívat teszteltem???? Egyébként tényleg csináltam a 7. DPO-n egy kis hülyeséget. Este mentem be a kórházba, ahol a húgom gyakorlaton van protekciós vérvételre. A húgomnak kapóra jöttem, mert most tanul vért venni és így rajtam gyakorolhatott.A kérőlapon be volt x-ve a progeszteron, kérdezi a húgom, hogy biztos, hogy mást nem akarok?? Hát, mondom, na jó x-jük még be a HCG-t is!KépKépKép
Nem vagyok normális. Arra alapoztam, hogy úgy írják, hogy a pé után 2-3 napig vándorol a petevezetőben, aztán 2-3 napig lebeg a méhben a fölött a hely fölött, ahol be fogy ágyazódni, és a 6-7. napon megkezdődik a 2-3 napig tartó beágyazódás. Tehát van esély rá, hogy már egy napja be legyen ágyazódva a vérvétel időpontjában és akkor valami min. hormonszint már csak van, nem? És úgy tudom a vérből pontosabban ki lehet mutatni, mint a vizeletből. remélem nem voltam túl zavarosKép

Kép
Kép
sosi

Ja, ma lesz eredményKépKép

Kép
Kép
sosi

A görbém:Kép

Kép
Kép
sosi

Hűha Sosi... ez tök jóóóóKép

Nálam meg 36,1... szóval nem túl fényes... és nem érzek semmi PÉ utáni dolgot ami a progeszteronszint emelkedésére utalna... (ld. no melfeszülés, haspuffadás stb.)
csakegy

Sziasztok Lányok!

Holnap megy a férjem vizsgálatra .... úgy izgulok mi lesz az eredmény ....

Kép Kép
kokusz

Sziasztok!

Kép
Megvan a pe-m. Kép

Most mondtak a mokkaban hogy a bikahoz a legjobban a szuz illik, en bika vagyok, a parom meg a fiam szuzek. Ezt jol kifogtuk mi? Kép
Ja, azt is mondtak hogy ez a honap nyugodt lesz ugyhogy nincs baba mert akkor tutti minden lennek csak nyugodt nem a paromrol meg nem is beszelve. Kép

Sosi: szerintem nagyon szep a gorbed, kivancsi vagyok az eredmenyre, nem volt hulyeseg en sem tudtam volna megallni. Kép Feltetlen ird meg az redmenyt jo!!!

Csakegy: Kép

KépKép
KépKép
tontica

Jó reggeltKép!

Regina

Ja,értem márKép.Azt hittem,vmi mást találtak...na igen,ha poz. lett volna a teszt,akkor felmerült volna a méhen kívüli...HuhhhhKép.
Azért örülök,hogy minden rendben(nagyjábólKép)

Sosi

Kép...kíváncsi vagyok az eredményreKép...
Hát amennyire én tudom, a beágyazódás végére alakul ki az a kezdetleges lepényszövet,ami elkezdi termelni a HCG-t...
A vértesztek pontosabbak,mert kisebb HCG mennyiséget is kimutatnak,bár nem tudom,mennyi itt a minimum...
A görbéd minden esetre szuper KépKépKép!És ha ilyen ütemben emelkedik,marad is....

Csakegy

A te tested sem semmi....

anyapoc

Sziasztok!

Zsazsó! Igen ezt eddig én sem tudtam azért is írtam nektek is le. Eddig ugye nagyon örültünk, ha v.ki szép nagyot produkált, hát mégsem oly jó. Legalábbis azt mondta,h assz. repr.-nál nagyon kevés term. meg a 24 felett, mert megvastagszik a kérge.
Úgyh. nem kell úgy csápolni a nagy mellett.Kép

CSakegy! 36.1 hogy éreznél progit? Azért nem érzel, mert nem érezhetsz! Sztm. bár egy görbét azért megnéznék. A hólyaghurut jobban van? Bocs lehet, h írtad, csak lemaradtam.

Sosi! Megy a drukk! várjuk az eredményt! Szép a görbe!

Kriszti, Angel? Többiek?
Vendég

Ez ugyan lombikos,de érdekes:

9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690

anyapoc

Ildi!

Azért hátha. Szorítok neked.

BeeB!
Én sem hőmérőzöm. Azt sem tudom hol van. Gondolom a sufniban az össze többi lom között.
Nincs is jobb egy reggeli hancúrnál. Kép
Nagyon szeretjük a házat, sok ugyan a dolgunk vele, de amikor kiülhetünk a kertbe el is feledjük. Életünk legjobb döntése volt, hogy dobbantottunk a panelből.

Kriszti!
Fogadd kicsit megkésett gratulációmat. Kép

Jányok!
Aztárt ahogy átfutottam a tegnapi eszmecserét, megállapítottam, hogy nem vagytok teljesen kompletírozva. Kép

j.
Vendég

Szl az előzőek HCG szintek,csak nem eged szerkesztni... KépKép

anyapoc

Tlidi: úgy tűnik gomba 6 hólyagfronton már vagy 2 napja minden OK...
Görbe:
Kép
csakegysokadnick

Hát lányok,most ledöbbentem...

Elkeveredtem egy testépítő oldalra és ott olvasom,hogy a Clostyt,Hcg-t és miegymást lövik magukba ezek az idióták!!!!KépKépKép

Hihetetlen....

anyapoc

A 6 az perjel akart lenni Kép
cs1

Szóval a helyzet az, hogy rádöbbentem, szükségem van a heréimre Ezért beszúrnék 3 héten, heti 5000 NE HCG-t. De nem tudom, mennyire rontja majd le a megszerzett definíciót? Mi lesz a nőiesedési jelenségekkel? Nagyon érzékeny vagyok az ösztrogénre és sajnos már amúgy sem teljesen lapos a mellem. Szóval van egy kis gyno-m. Kell antiösztrogént szedni a HCG mellé?

No bocs,hogy uncsizok,csak egyzserűen én teljesen le vagyok döbbenve...Ennyire fanatikusok hogyan lehetnek emberek????

Angel

Meg van bocsátva a 10 év fogigátló!!!KépKépKépEzek után....Kép

anyapoc

Anyapoc: izé... ezek töketlen barmok Kép Szó szerint Kép
csakegy

Honnan a büdös fenéből szerzik ezek a gyógyszereket??????
Na jó,van azért foglalmam....Kép
Nem térek napirendre...

http://www.musclebuilder.hu/ubbthreads/postlist.php?Cat=0&Board=ROID_QA&page=0

aki unatkozik,olvasgassonKép!

anyapoc

sziasztok.

latom jol elvagytok.

sosi drukkolok z eredmenyert,hatha egy ici pici hcg et mar mutat.

tontoika varjuk ki a ciklus veget,majd akkor mondthatod hogy nem sikerult,ha tenyleg nem.

ildi,ezt nem is tudtam hogy a bazi nagy tuszo sem jo,azert bizakodjunk hogy megreped es apa kiskatonaji is celba ernek.

csakegy.jo hogy mar meggyogyultal.en is gombatlanitok,meg negy napom van hatra.

anyapoc,hihetetlen jop vagy,tokjo a cikek amiket beszursz,eredekes dolgok.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Hogy a búba tudtok ennyit termelni egy este??? Kép

Jól kiszúrtok velem, mert nem tudok tisztességesen visszaolvasni, úgyhogy előre is bocs, hogy nem reagálok mindenre!

Anyapoc,
A macskákat nem igazán szeretem, akkor már inkább legyen kutya! Kép
Mi az a Szexmisszió?
Nekem az a vicc jutott eszembe, hogy a félvér gyerek megkérdezi az anyját, hogy hogy lett ő ilyen, mire anya: "amilyen buli volt akkor este, akár kutya is lehettél volna" Kép

Regina,
akkor nincs semmi baj! Kép

Tlidi,
most jól megleptél!
A nagy tüsző sem jó??? Azt hittem minél nagyobb, annál jobb...

Idézetre: izomagyatlan barmok! Kép

Akkor ugye beszedhetem majd a kaális adagot??? Kép

angel37

Sziasztok!

Junkó teljesen egyetértek. KépKár, hogy tegnap már nem jöttem vissza, bizti jobb kedvre derültem volna (Angel & Tontica & Anyapoc & Bali)Kép

Angel! Mert példul nem volt még tojásfehérjés nyákom. Így ...ööö...izé.... (most gyorsan kiszámoltam hanyadik cn-en vagyokKép ) ...23. cn-n csak kellett volna már valaminek lennie. Gondolom én. Aztán megtréfál a szervezetem. Vagy nem. HOgy én milyen bizonytalan vagyok ma!Kép
38 nap? Gyorsan eltelik!Kép

Csakegy! Neked sok apró cisztád van, vagy nagyobbacskák mind? Munkahelyet keresel még?

Tontica! Hiába a "lengyel fiúm", én is olasz párti vagyok! Sőt mi több!Kép Imádom az olasz focit! A Zebráknak drukkolok!Kép
Ma majdnem elütöttem egy gyalogostKép Kilépett elém.

TildiKép ezt én sem gondoltam volna. Csak egy nagyobb tűszid lett? - én már egynek is örülnék.Kép

Holnap nem jövök. JObban mondván megyek Klinikára. Hát remelém minden úgy alakul, ahogy kell. Nem szeretnék ott is csörtézni.....
beebeey

A HCG a megtermékenyített pete beágyazódását követő két napon belül kezd termelődni, legmagasabb szintjét a terhesség 8-10. hetében éri el, döntő szerepe van a terhesség megtartásában. Ha tehát közvetve vagy közvetlenül a HCG okozza a hányingert vagy hányást, azt mondhatnánk, hogy sajnos az emberi szervezet már csak így van ?kitalálva?, örüljön, akinek nincs hányingere, és viselje el, akinek van.

Vajon miért okoz hányingert a HCG szintjének megemelkedése? A válasz egyszerűnek tűnik: mert az agy hányingerközpontjában a HCG szintjének érzékelésére képes receptorok vannak. A makacs elme azonban tovább kérdez: Miért vannak a hányingerközpontban HCG-receptorok, és miért éppen ott vannak? És miért épp hányingert keltő, s nem csillapító hatású a HCG? Ha szervezetünk és agyunk évmilliókig formálódott, s ez idő alatt szelektálódtak az evolúciós szempontból hátrányos jelenségek és megoldások, miért maradt meg pont a terhességi hányás?

Csak arra gondolhatunk, hogy az evolúciónak valamilyen ?célja? volt azzal, hogy létrehozta és fenntartotta ezt a kellemetlen jelenséget. Vagy másként: ha nem származna valami előny a terhességi hányásból, már régen eltűnt volna, és nem érintené a nők kétharmadát. Az evolúció dörzsölt védőügyvédjeként addig csűrünk és csavarunk, míg a végén ki kell jelentenünk: a terhességi hányásnak igenis jó dolognak kell lennie; örüljön, akinek van, viselje el hiányát, akinek nincs.

A statisztikai vizsgálatok többszörösen megerősítették, hogy azok, akik terhességük korai szakaszában hányingerről vagy hányásról számolnak be, kevesebb szülési komplikációra számíthatnak, és életképesebb utódot hoznak a világra. Ezzel szemben azok, akiknek a terhesség elején nincsenek ilyen tüneteik, azok gyakrabban vetélnek el, gyakoribb körükben a koraszülés, és a gyermekük kisebb súllyal születik. Már 1940-ben megjelent egy tanulmány, amely arra a meglepő következtetésre jutott, hogy a vészes terhességi hányásban szenvedő nők körében az átlagosnál hétszer kisebb volt a vetélés kockázata. Ez már csak azért is meglepő, mert a vészes terhességi hányást súlyos, veszélyeztető állapotnak tekintjük.

Azok közül, akik nem émelyegtek vagy nem hánytak, minden ötödik anya elvesztette a magzatát, az émelygők vagy hányingerrel küszködők közül már csak minden tizedik, azok közül pedig, akik hánytak is, csak minden huszadik vetélt el, illetve szült halott magzatot. Más vizsgálatok hajszálra ugyanezt az eredményt hozták. Vagyis minél súlyosabbak a tünetek, annál inkább csökken a spontán vetélés és a magzatelhalás kockázata.

Ez is érdekes szt...Igaz,azért vannak fenntartásaim és a terhességi hányásról inkább másként gondolkozok,de tényleg érdekes...És hogy mennyire igaz....?

anyapoc

Viszont ami elgondolkodtató,hogy találtam rá magyarázatot...

Egy másik ok lehet az, hogy az anya progeszteron-szintje túl alacsony. A progeszteront a sárgatest kezdi el termelni, amikor a petesejt kilökődik a petefészekből. A termelést fenntartja két hét után is, ha HCG hormont észlel az anya vérében. A HCG hormont a trophoblast (a csírahólyag külső része) termeli, melyből később a méhlepény lesz. Az első 10-11 héten a progeszteron elégtelenségét okozhatja az, hogy a trophoblast nem termel elég HCG hormont, vagy az, hogy a sárgatest nem válaszol elegendő progeszteronnal a HCG jelenlétére. Ennek az lehet a tünete, hogy az anyának nincs reggeli émelygése, hányingere. Ebből azonban nem lehet egyértelműen progeszteronhiányt megállapítani, mert mindegyik nő más mértékben érzékenx a HCG-szintre. A HCG alacsony szintjét vérzés is kísérheti (ld. lejjebb). Az első trimeszter végére a méhlepény elég fejlett lesz ahhoz, hogy átvehesse a progeszteron termelését. Ekkor a sárgatest elhal, s nem termel többé progeszteront. Ha azonban ez a két esemény nincs szinkronban, akkor csökken a progeszteronszint, a méh összehúzódik, s kilöki a babát.

No bocsi,nem akarok senkit ijesztegetni,meg untatni,csak ezek számomra nagyon érdekesek Kép

anyapoc

SZia Beebey,
aha, hogy ebből gondolod! Máskor szokott lenni?

Hú, még jó, hogy csak majdnem!
Tegnap engem majdnem elütöttek a JÁRDÁN! Kép

Mit fognak nézni a klinikán?

angel37

Anyapoc,
ez érdekes... szóval a hányósdinak örülni kell!

Ezt a méhlepény-sárgatest dolgot tudtam. Kép Ezért az a bűvös 12.hét...

Plusz még olyat olvastam, hogy sokszor a progiszint se véletlenül alacsony, mert legtöbbször beteg a magzat Kép

angel37

Angel

A kutya sem rossz Kép
A Szexmisszió c. film,asszem csehszlovák volt,arról szólt,hogy vmi miatt az emberek a föld alá kényszerültek,mesterséges megtermékenyítéssel szaporodtak(lombik szó szt Kép) és csak nők éltek...elvileg.Aztán vhogy előkerült két pasi,akik rájöttek,hogy fent semmi gáz nincs,csak vmi makett van odaépítve,mert aki ezt a missziót fenntartja,valójában nőnek öltözött pasi, a felszínen is van kérója stb...És akkor ők befecskendezték a saját spermájukat a lombikokba és ugye jöttek a fiúcskákKépKép...és mindenki meg volt botránkozva...
Igazából gőzöm sincs már,hogy valójában mi volt a film értelme és hogy hogy is volt pontosan,mert vagy 10 éve láttam,de jókat lehetett röhögni rajta...Ha vki emlékszik,akkor majd elmeséli pontosabban...Hát szl ennyit a felcimkézésrőlKép!
A viccet ismerem,hát az is tutiKépKép!
Kális adag engedélyezve...Ezek után bmiKépKép!

Monyoka

Kép.Remélem,nálatok azért rendeződik a helyzet!!!!!!

anyapoc

Bee: őszintén? Remélem nincsenek se kicsi se nagy cisztáimKép Én a menstruációt valami tisztító folyamként fogom fel ami minden cisztát lepucol... (aztán hogy így van-e azt nem tudom, de bízom benneKép) Szóval amikro úgy érzem hogy cisztám nől az akkor van amikor elindul a PÉ de valami miatt nem reped meg a tüsző... mint pl. az előző ciklusban amikor pozitív lett az LH tesztem... Most azért remélem, hogy még megreped egyszer... (bár a mai napig nem értem, hogyan képes a szex megrepeszteni... örök hála, ha valaki elmagyarázza... mert azért adtunk neki a napokban Kép)

Munka: hát most épp nem keresgélek... de ha látok valami jót akkor elküldöm az önéletrajzom... (most épp nyugi van a melóban és május végén prémiumosztás lesz amit a világért se hagynék ki... abból megyünk nyaralniKép... egyébként meg most megyek Nürnbergbe tolmácsolni az talán lenyugtat egy kicsitKép (az egyik ismerősünk megkért, hoyg tolmácsoljak nekik egy 2 napos kiállításon... utazással együtt 4 nap az egész... így 4 napra lebontva röhejesen keveset fizet, de szerintem még ingyen is elvállaltam volna a levegőváltozás miatt...) Szóval ennyit a melórólKép
csakegy

Hányás: én meg azt olvastam, hogy azért jó a hányás, mert ez segít az anya szervezetének, hogy megszabaduljon a sok szeméttől... tehát ezzel védi a magzatot (asszem az elevit csomagolásán van valami hasonló) és az Eleviten az is van, hogy akik azt szedik, ritkábban van hányingerük..

Na ezt rakja össze az ember...

ha aktuális lesz majd nyilatkozokKép
csakegy

SZia Monyó,
ne haragudj, az előbb nem láttam a hsz-edet...
Akkor még négy nap kúra... és utána hogyan tovább?

Anyapoc,
mintha derengene valami... Nem adják néha a filmmúzeumon?
Huhh, megnyugodtam, hogy szabad! Kép
Majd életem végéig figyelhetem, nem hasonlít-e a gyerek vmelyik dokira v. takarítóra... Kép

angel37

Grrrrr...mindig vkivel egyszerre írok és nem tudom elküldeni,elszálll KépKép

No mégegyszer

Angel

Akkor már frissibenKép..de lehet,hogy adják,nem nagyon nézem Kép...de majd megkukkolom...
Beteg embrió:ja,pont ezt írja a cikk is,hogy ha beteg,nbem termel elég Hcg-t és akkor kevés a progi is...Szl van összefüggés Kép
Takarító...KépAkkor már inkább a doki...Kép...Akkor legalább hadd üssön az apjára Kép

Hányás:szt inkább távol akarja tartani a káros dolgoktól a terhességet,ezért van,hogy szagokra már reagál a test...és az aluszékonyságnak is lehet ilyen szerepe....Meg ugye a nagy változások,amiket ki kell pihenni Kép

anyapoc

Csakegy

Nekem az Elevittől és a többi bogyótól is hányingerem volt Kép...megéreztem a szagát,megláttam a méretét....készen voltam KépKépKép

anyapoc

Anyapoc: nekem isKép (pedig nem vagyok terhesKép)

Én most pont ezért álltam át a napi 3mg folsavra... állítólag az is elég és nem kell a komplex vitamin... hát remélem tényleg így van...
csakegy

Csakegy

Szt is elég a folsav, a többitől legfeljebb szorulást kapsz Kép....
A felkészüléshez ez a lényeg. Kép
Õszintén szólva én egyik terhességem alatt sem bírtam nagyon szedni a bogyókat,az elsőt jobban bírtam,akkor talán heti 1-et el tudtam majszolni,mert egyben nem ment le... Kép, a másodiknál talán ha összesen 1 levéllel beszedtem...Nem ment...De ettem sok gyümit,zöldséget...Sőt,ez első harmadban azt sem,de nem lett semmi bajKép.

Folsav

Terhesség alatt a napi folsav szükséglet megnövekszik (400 ug/nap). Folsav hiányában olyan rendellenesség léphet fel (homocisztein felszaporodás), mely esetén a magzai fejlődési rendellenességek (velőcsőzáródási rendellenességek) kockázata növekszik. Gyakrabban fordulnak elő beágyazódási zavarok és spontán vetélések is. A megfigyelések egyértelművé teszik, hogy a koraszülés és a csökkent magzati súlygyarapodás is nagyobb valószínűséggel következik be folsavhiányos állapotban. Célszerű tehát már a fogamzás előtt elkezdeni a 400 ug/nap folsavpótlást, mert így a beágyazódási zavarok és fejlődési rendellenességek kockázata csökkenthető.

anyapoc

Hát akkor a 3mg. bőven sokKép

egyébként meg a Norcolut kúra óta eleve tropa az emésztésem... 2 naponta tudok WC-re járni azt is a Tamarilax segítségével (az tökéletesen műxikKép Csak hát nem akarom minden nap szedni (nem is lehet hosszú távon) ezért a minden 2. nap... (közben meg szurkolok, háthaKép) Hát ezért hagytam abba az Elevitet is...
csakegy

Anyapoc,
akkor eddig összegzem: ne takarító és ne macska, hanem doki és/vagy kutya! Kép Kép

angel37

Angel

Hi-hi
Lecke feladvaKép

anyapoc

Csakegy

Huhh,akkor szép mellékhatása van annak is...én szülés után szenvedtem a fiamnál...olyan volt,mintha másodjára szültem volna...Gátsebbel,meg minden...Kép
Ha több rostot eszel?A fiamnál a buláta szokott bejönniKép

anyapoc

Sziasztok!
Képzeljétek el, nem akarja elvállalni egy doki sem a terhesgondozásomat, mivel - ha minden jól megy - december 29-én fogok szülni. Kép
Nem tudtok véletlenül egy dokit, aki megbízható és van szabad kapacitása? Nagyon megköszönném.

Egyébként apa nagyon örült a hírnek, de még nem mertük elmondani senkinek sem, majd június közepén, ha minden oké. Majd csak kibírom addig. (Akkor leszek a 12. hétben)

Kriszti
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
kriszti77
Mogyoród

Anyapoc: minden nap zabkorpa... ami a Norcolut előtt még az Elevit mellett is tökéletesen rendben tartotta a dolgokat... mondjuk ha nem enném valszeg sokkal rosszabb lenne a helyzet...
csakegy

Tényleg... a tüszőrepedés & szex összefüggésekkel kapcsolatban tud valaki segíteni? Köszi... (ld. egyszerűen nem értem...)
csakegy

Kriszti 77
www.matyasfoldklinika.hu Dr.Fábián István

málna2162

Köszi Málna,
esetleg XI. kerülethez közelebbit nem tudnátok?
Bocsi, hogy ilyen válogatós vagyok...
Esetleg ismeri valaki Faludi Pál doktor urat?? Õ Szt. Imrébe van. Telcsiszám hozzá valakinek???

Ha minden kötél szakad természetesen jó a távoli orvos is, csak valaki vállaljon el!!!!!

Kriszti
Lilypie First Birthday tickers
kriszti77
Mogyoród

Mi van itt? Kép

Angyal: egy dogos doki Kép es ahhoz nem kell lombik se. Bocsi! Kép

Anypoc: nagyon erdekes dolgok ezek, az unokabattyam is ilyen megszallott volt, aztan elkezdett a szive sz@rakodni (20 evesen) es abbahagyta.
Hanyas: lehet benne valami ha tenyleg ilyenek az adatok, viszont ez oroklodhet is mert az en csaladomba senkinek nem volt hanyingere a terhesseg alatt, en eddig ezt aldasnak tartottam (veteles sem nagyon volt a csaladba) a szulessel sem volt gond szerencsere. Szoval hiszem is meg nem is.

Viszont arra emlekszem hogy a hugom az elevittol volt rosszul es abba is hagyta, de hogy lehet valakinek hanyingere vitaminoktol? Bevallom jol ki is nevettem es mondtam neki hogy feltetlenul szedje (azota sem szedi).

Junko: augusztusban megyunk hozzatok kertipartizni! Kép Na??? En is inkabb vennek egy teruletet kocsi helyett de hat a ferfiak ...

Csakegy: lehet hogy most van pe-d, nem? Megy folfele.

Beebeey: csak az olasz "pasikkal" allitolag sok a gond, hamar tonkremennek, en nem tudom nekem meg nem volt. Kép Sot meg semmilyen kocsim sem volt. Kép Fu, attol en is rettegek hogy elutok valakit, foleg amikor kisgyereket latok a kozelben. Ma kiprobaltuk a Lanciat, olyan mintha repulnel. Kép

Tlidi: mikor kell menned legkozelebb uh-ra?

Regina: Kép Akkor minden ok, de jo!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Csakegy: en a szexualis izgalomra tippelnek de fingom sincs Kép
Vagy minnel erosebben donget annal jobban repeszti azt a petet? Kép
Vagy valami jelzi a szervezetnek hogy jonnek a katonak, kesz, tuz, reped! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: