Új privát üzeneted érkezett!

És most van-lesz az első hónap, hogy nem csak pé-kor engedem magamhoz apát, hanem máskor is. Ne értsetek félre, nem azt jelenti, hogy máskor soha, de máskor többször lebeszéltem magamat: áááá, most úgyse jöhet össze, most "felesleges". Ez rosszul hangzik, de amióta "direktbe" kellett szeretnünk egymást, többször előfordult, hogy ami jó is lehetne- mert azért ugyebár az- az már csakazértsem jó...

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Hoppá!
Most akkor adjatok bele apait,anyaitKép Kép Remélhetőleg a gyógyvíz is megtette hatását,és két hét múlva te számolsz be nekünk a pozitív teszteredményedrőlKép

KépKép
takido

Takido,

bárcsak így lenne.... De így 1 év távlatából ez eddig csak álom volt Kép
De tudod, a remény hal meg utoljára....

Megpróbálok a suliban is keveset stresszelni, bár nem mindig sikerül...

Kép

Kép

hoppá

Elérhető a http://www.astro.com/cgi/genchart.cgi oldalon.

Először ki kell választani:
Astrodienst special
Majd ebben az ablakban:
Please select the type of chart you want (legördülő sáv legaljáról kiválasztani
Lunar phases fertility calendar

Most be kell állítani a személyes adataidat (születési hely, idő órával és perccel)
Megnyomni:
Click here to show the chart

Én is kipróbáltam magamon, meg a barátnőimnek is csináltam. nem túl bonyolult a dolog.
Névtelen

Teljesen megértelek.Viszont,ha jól emlékszem,a doki is bíztatott,és nem talált semmit,ami miatt ne jönne összeKépErgo mostmár biztos sikerülKépcsak eddig lehet,hogy nem jól lőttétek be a pé.időpontotKép
UH-os peteérésmegfigyelésen voltál már?

KépKép
takido

Szia Takido,

most jöttünk meg a tesco-ból, vettünk Norbis cuccokat, hátha lejjebb megy pár kiló.

UH-s peteérésmegfigyelésen úgy voltam, hogy a mensitől számított 13. napon kellett mennem UH-ra. lyenkor mondta a doki, hogy ott a gyönyörű érett petesejt, "ma" ne hagyjam békén az uramat... Ennyi.

Kép

Kép

hoppá

Akkor ezek szerint tényleg ilyen tájt van pé.-dKép
Mindent beleKép

KépKép
takido

Na, akkor mára elbúcsúzom. Megyek és elkapom apát.... Jó éjszakát nektek.

Kata

Kép

Kép

hoppá

Jó éjt nektek is!Kép

KépKép
takido

Úr Isten Hoppá!!Nagyon drukkolok neked!!
Szóval ittvagyok!!KépDe nem sokáig,mert mennem kell!!
Túl későn értünk haza!!KépMOST!!
Vettünk egy tesztet!!mert a tegnapi után igencsak ideges lettem!!Kép
Reggel megcsinálom!!Ez olyan teszt,hogy az egyik vonalat kékkel,a másikat meg pirossal jelzi!!Remélem mindkettőt mutatja majd!!!
Sajnos ma egy csomószor éreztem azt,hogy nem fogom birni a munkát SOKÁIG!!Kiváncsi vagyok,hogy mit mond majd a Doki!!
Dóri!!Te mikor mész orvoshz??Hova mész?
Neked halványak a csikjaid,vagy erősek?
Szerdán AZONNAL jövök,ha végeztem a Dokinál!!
Bár lehet,hogy valamelyik őtöknek megadom a mobilszámomat,aki akkor tájt éppen net közelben van,és megirom neki sms-ben!!KépNa,ki akarja tudni??De csak email-ben küldöm el!!!!!!

Kép
bea27

Sziasztok!

Légyszi nézzétek meg a táblát és ha van valami változás akkor szóljatok.
Köszi
Kép

Nekem este megjött...
Kép

málna2162

Bea

Megnézed nekem,hogy a következő hónapban mikor vagyok jó?
Minden rendben van veled?

málna2162

Nekem küldheted,én itthon vagyok

málna2162

Tök jó atábla!!!
Málna!!Remélem jó hirekkel szolgálok majd szerdán,és akkor egy kicsit átirhatjuk ezt a táblázatot!!Kép
Igérd meg,hogy élsz a 2 féle segitséggel!!Hidd el BEJÖN majd!!!Kép
Tudod:Ahogy jön a folyás,
-Korong,
-Jónáska!!
Mindenben szeretnék segiteni!!Kép
Ugye elfogadod!!?????????
Hány napra jött meg??
Az utóbbi 2 napban lement a hőd??
Mert az állitólag mensi előtt szokott lenni!!

Kép
bea27

Köszi.
Igen lement.36,9-re tegnap is meg ma is...
29 napra jött meg.Én most mindent megigérek!
Áruld már el hogy merre laksz?Én a XVI- ban laktam

málna2162

Mi az e-mail cimed??
hollokrisztina@invitel.hu????????

Kép
bea27

igen.

málna2162

Keleten!!Kép
Nézem neked az adatokat!!

Kép
bea27

Na szóval!!A korong május 2-től 11-ig jelzi a term.napokat.Kép
A Jónáska:Május 21-24-ig!Kép
A kettő között bármikor érzed a term.napjaidat CSINÁLJÁTOK ezerrel!!!!!!Kép

Kép
bea27

Köszi!
Jó éjszakát.Ezt a keletet nem értem.

málna2162

Itt vagyok!!Kép
Elküldtem neked az e-mail cimedre!!KépTe is küldd el a Tiédet!!Kép
Lassan lépek!!
Holnap reggel jövök a teszt eredménnyel!!

Kép
bea27

Keleti!!
A Rózsadombon van az üzletünk!!Kép
Küldöd a számod,mert lépnem kéne..........!Kép
Az emailemre!!Kép

Kép
bea27

málna2162

Jó reggelt,lányok!!Málna,annyira veled érzek!!!Ne szomorodj el,mert neked van egy kisfiad,tehát biztosan fogamzóképesek vagytok,legfeljebb nem a Jézuska hozza,hanem Õ hozza meg nektek a tavaszt!!!
Muszkuru,Isten hozott!Én még új vagyok viszonylag,de néhány dolgot olvashattál rólam,ha visszaolvastál.Ha nem jön be a hőmérős módszer,még mindig ott van Billings,ami,ha megismerted a tested nagyon hatásos.Egyébként én mérem magam,annak ellenére,hogy évek óta tavaszi időszakban allergia miatt lázas voltam mindig.De képzeljétek,ebben az évben nem jött ki az allergia,mintha a szervezetem tudná,hogy ezzel mennyit segít nekem.Jelentem:a hőm 8.napja 37-37.1 fok!!!Számolom a napokat tesztig!!!!
Dóri,Bea,ha tehetitek lassítsatok és legalább egy csésze zöld teát igyatok meg egy nap.Tényleg,Bea,holnap doki!Drukkolunk nektek!
Hoppá,nekem Norbi update úgy bejött,hogy a néhány év alatt rámtapadt 10kg-ból 5 hónap alatt 8-leadtam úgy,hogy a bőröm szép maradt.Persze mozogtam mellette mindig,de aerobikot azelőtt is csináltam mégsem tudtam lefogyni.De ez a módszer tényleg nagyon jó!!
Szép napot mindenkinek!!Meli

Kép Kép
meli1118

SziaSztok!

Meli
Köszi.
Most már teljesen bizonytalan vagyok,mert ma reggel meg megint semmi...Persze a hőm lent van a béka feneke alatt,de akkor sem értem...Kép

Én biztos nem bírnék várni hétfőig!Hányadik napnál tartasz?

málna2162

Jó reggelt!
Muszkuru: isten hozott!
Málna: sajnálom nagyon, de tudod, ez egy tökéletes hónap lesz, mindenféle csíkokkal!
Meli: tényleg csuda türelmed van, drukkolokKép
Hoppá: mindent bele.
Bea: hol csavarogsz ennyit, hiányzik a csacsogásodKép
Takidó: te már biztosan ezerrel dolgozol, de ha hazaértél írjál, jól vagy?Kép
Plútó: merre vagy? Jól vagytok?
És te Sziszi mi jót csinálsz?
Majd jövökKépKépIgyatok a kávémból, fincsi

Andi
candi

Helloka,a ciklus 29.napjánál járok,de mivel,nekem 30-31 napos,így kell is a türelem...persze nem állítom,hogyha letelike a ciklus és még mindig nem jön meg++a hőm marad,akkor nme támadom meg a tesztet....meglátjuk...szerelmem olyan kis halvérű,ő azt mondja,hogy minél türelmesebbek vagyunk,annál biztosabb....Lehet,hogy revideálom a döntést,hogy csak május 1-én tesztelek,mert a vasárnap is szabadnap,Kálmán akkor is itthon lesz velem,szóval meglátjuk....addig is még 5 nap,tehát kell a türelem...Sziasztok!!!Meli

Kép Kép
meli1118

Ja,még azt akartam mondani Málna,hogy a többieknek igaza van,a tampont ne használd,pláne,ha üresen marad...nekem Doki meg is tiltotta,jó,igaz,nekem a méhszájsebműtét miatt is,de azt mondta,hogy terhesség tervezésénél sem ajánlja.Vannak nagyon kényelmes pici betétek,ráadásul jobban észreveszed,ha pöttyöz,vagy ha folyásod van...puszi Meli

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Na előkerültem.
Ma is megjártuk a drnőt, de semmi.
Tegnap napközben jól volt a kicsi, se hányás se hasmenés se kiütés, se köhögés semmi.
Ma reggwel meg megint lázasan ébredt.
Az a pláne az egészben, hogy a gyerekek estére szoktak belázasodni.
Most megnézettem, hogy nem e a foga jön, hát a felsőnél meg van duzzadva az ínye, szóval lehet.
Viszont ha holnap és holnapután is lázas lesz reggel csüt-kön megint vinni kell.
Akkor meg kérni fogok egy laboros beutalót, mert így ez nagyon rossz, hogy van valami baja, de nem tudni mi.

Bocsi, hogy hosszú volt.
Majd később írok Nektek is

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Málna!!A realgamedog a Tesóm németországi email cime!!
Az enyém bea27@citromail.huKép
Candi!!Ma később megyek,mert tegnap korán mentem a fodrász miatt!!Mindegy!!Kép
Megcsináltam a tesztet reggel!!2csikos!!KépKép
Holnap ilyenkor már szerintem leadom a Málnának a drótot!!Talán már túl leszek mindenen,és előbb fogjátok tudni,hogy mi volt,mint ahogy hazaértem!!Kép
Elküldöd a citromailre a számod??
Candi!!Mi van Veled???Hol tartassz?
Plutó,te??

Kép
bea27

Jó reggelt lányok Kép
Candi, Meli, köszönöm az üdvözlö soraitokat Kép
A Billings módszert ismerem, alkalmazom is - szerintem annyira egyszerü és olcsó Kép, hogy vétek lenne kihagyni.
Az elmúlt hónapban annyira biztos voltam benne, hogy eljött a mi idönk, neki is estem szegény férjemnek, aki akkor jött haza edzésröl hulla állapotban, mondván eljött a mi idönk Kép
A Jónást megpróbálom kiszámítani, köszönöm az útmutatót!
Málna, mit kell tennem, hogy bekerülhessek a táblicskuba?

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

Bea!
Megnéznéd nekem is a termékeny napokat? Április 19-én jött meg, előtte meg március 19-én.
Köszi
A jónás szerint nekem hülyeséget ír ki, na mindegy, a hőm ma is 36,5, mint minden nap a múlt hét óta.
Kíváncsi leszek lejebb megy-e?
Köszi
Nektarin, Eszter

Kép
Kép
nektarin

Bea
EZt nem mondtad...
Szóljál neki nehogy valami botrányt okozzak,hogy oda küldtem a telefonszámom!

Muszkuru
10 kör békaügetés és 20 kör rákjárás Kép
Azok az adatok kellenek amik a táblán látsz.

Kis_plutó
jobbulást nektek!!!

málna2162

Nektarin!!Április 27-től,május6.ig jelöli a korong!!Kép
Megnézzem a Jónást is??Kép

Kép
bea27

Bea: tőlem kéred a számomat? Én éppen a 19. napon vagyok és teljesen tanácstalanul ülök itt. Még mindig negatív az LH tesztem. Most ilyenkor mi van? Ma én is megmértem a hőmet 36.5.
Plútó: gyógyulgassatok, remélem tényleg csak a foga jönKép

Andi
candi

Bea
Egyébként tőled meg nem jött semmilyen email...

málna2162

Nekem mindegy!!Te is megadhatod!!Kép
Bár már a Málnával megbeszéltük,hogy neki megirom,és Õ is megadja az övét,és majd értesit Titeket!!Mert mire én hazakeveredek!!KépHa akarod add meg Te is,de e-mailbe küldd el!!Akkor én is elküldjem neked?

Kép
bea27

Málna!!Elküldöm mégegyszer!!hollokrisztina@invitel.HU???HU????

Kép
bea27

Sziasztok,

én is itt vagyok már.

Málna,
sajnálom, hogy megjött Kép

Muszkuru,
üdv köztünk.
Mi ennek a Billings módszernek a lényege?

Nekünk a hőmérőzés nem nagyon válik be. Ma 36,5 a hőm, ami az eddigiekhez képest magasabb: 36,2-36,3 szokott lenni. A tegnapi ovulációs teszt negatív lett, béna ez a ferti.

Bea,
ne tesztelj már tovább! Terhes vagy és kész KépKép

Nektarin,
a jónás nekem is hülyeséget ír, mindig olyan mintha a menszit jelölné, nem a pé-met. Minden ciklusban visszafelé is pont a 2.-3 nap körül jelöl, amikor épp megvan.
Vendég

Hozzászólnék ehhez a Jónáshoz!!Én azt figyeltem meg,hogy a fekete pötty mellett jött meg mindig egy-két nappal!!Kép
Málna!!Ment az e-mail!!Kép
Ird meg,hogy megkaptad-e!!!!!Kép
Valaki megjegyezte múltkor,hogy nagyon felvagyok pörögve,mert sok a hozzászólásaimban a felkiáltó jel!!!HOZZÁTESZEM:Nekem mindig!!!!!!!!!!!!!Kép

Kép
bea27

Sziasztok!

Muszkuru üdv. közöttünk.

Bea még csak a 24 napon tartok, ugyhogy még van időnk.
Viszont még jó, hogy nem most vagyok középidős, mert tegnap is ugy bealudtam a kicsi mellett, hogy a párom nem tudott felkelteni.
A tegnapi 3 órás éjszakai alvás után nem is csoda.
Holnap gondolok Rád. Nincs annál jobb érzés amikor először látod meg a picurkádat.

Málna, még mindig csak barnás volt, vagy rendesnek tűnő?
Ha reggelre megint "eltünt" akkor még bizakodj!!!

Takidó, mikorra kaptál időpontot?
Az emelgetéstől ne félj, inkább a beteg gyerekeket próbáld meg elkerülni.
Nálunk legalábbis köhögő gyerek mindíg volt az oviban.KépKép

Anyusziszi, hát elgondolkodtató az oviba adás.
Adrinál nem volt kérdés ovit választottam, nagyot csalódtam a rendszerben is és az ovónőkben is.
Most ha a picit íratom ovónőt próbálok választani.
Remélem ez szerencsésebb lesz.

Candi tegnap gondoltam Rád a kertészetek révén.
A gödöllői kertészettől rendeltem kb. 6 hete, tegnap megjött és a duó körtefa amit legjobban vártam elfogyottKépKépKép
Ilyen az én szerencsém.

Hoppá, Nektarin mindent bele.KépKépKép

Meli nagyon szorítok Neked...
A párom is nyugodtabb szokott lenni, általában akkor tesztelek mikor dolgozik, és utána mondom meg...

Na ha valaki kimaradt bocsi, igyekeztem.
sajna most kevesebbet tudok jönni, de ha kis időm van el szoktam olvasni mit írtok.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Anyusziszi!!KépAranyos vagy,csak kicsit meginogtam attól a szar használt tesztes dologtól!!Meg ilyenkor mindenki 2 tesztet csinál,hogy TUTI legyen a dolog!!Én biztosra mentem,mert csak rá egy hétre csináltam!!Viszont Lányok!!Szerintem nemfogom a munkát birni!!Tegnap annyira fáradt voltam,és szúrkált is egy csomót a hasam!!Nemtudom,hogy ez JÓ-E!!!Kép
De 10 órát állni szerintem nem semmi!!Főleg ilyen pörgésnél,mint a tegnapi............!

Kép
bea27

Bea,én erről a Jónásról nem tudok semmit!!Te úgy látom profi vagy,mi kell ehhez?
Sziszi,Billingsz módszer pontos leírását megtaláld:Google,billings-módszer,vagy Lap.hu-Terhesség-optimális családtervezés.Egyébként nyákvizsgálat a lényege,ha pé-d van,akkor a nyák áttetsző és tojásfehérje-szerű.Meli

Kép Kép
meli1118

Gabi,

én a zsúfolt és mini oviban találtam egy idősebb nőcit, aki nagyon szimpatikus volt (Tominak is tetszett Kati néni), lehet nyugdíjba megy, mert elég öreg már, akkor ki tudja ki jön majd helyette.

Jobbulást nektek.
Egyébként Tomi minden fognál lázas volt és mindig alvás alatt lázasodott be.
Vendég

Bea,ha nem bírod majd a munkát,akkor pihenj többet.Én is családi vállalkozásban dolgozom,anyuval ketten van egy virágüzletünk,ő már mondta,hogy tudja,ha terhes leszek,neki többet kell vállalnia+felvenni még1 alkalmazottat a mostani mellé,mert első a baby.A te anyósod is biztos így látja majdd...remélem...igaz,hogy nekem könnyebb annyiban,hogy egy anya az egy anya...puszi Meli

Kép Kép
meli1118

Meli,

ha rendszeres minden második, harmadik napon együtt vagyunk, akkor hol nézegessem a nyákot, hiszen "apáé" is jön kifelé?
Bocs, de ezt csak ilyen őszintén tudtam megkérdezni.
Vendég

Meli!!Pontos születési dátum!!NÉV!Óra,perc nem muszály!!De nem árt!!Most megyek,mert balhém van!!!!Anyám.................!
Este ha tudok jövök!!!KépMegcsinálom neked ahogy gépközelben leszek!!Kép

Kép
bea27

Málna,
Megvolt a békaügetés, meg a rákjárás Kép
Bár egy kicsit furcsán néztek rám itt az irodában Kép
Az adataim a következőek:
Név: Muszkuru (Ági)
Kor: 32 év
Szülinap: 1974.08.19.
Utolsó mensi: április 24.
Babagyártás kezdete: 2006.január
Ciklus hossza: 25-26 nap

Anyusziszi, a Billings lényege, hogy saját magadat figyelve tudod megállapítani a fogamzóképes időszakot. A ciklus különböző szakaszaiban más-más váladék termelődik, Kriston Andreánál megtanultam, hogy ez jó visszajelzés, hogy a szervezeted megfelelően működik.
Ovuláció idején a méhnyaknyák (hú de jó szó...) jellege megváltozik, olyan tojásfehérjeszerü, nyúlós, áttetsző dolog lesz. Ha ilyet tapasztalsz - pisilés előtt érdemes megnézni, akkor érdemes letámadni aput Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Anyusziszi, köszi, hogy ezt leírtad.
A dr.nő tanácstalannak tünt, hogy reggelre lázas "csak".
Próbálj ismerősök alapján tájékozódni ovi-ügyben.
Nálunk is 2 ovi esélyes, ha az az ovó néni lesz akit szeretnénk akkor eldőlt.
Az a baj, hogy itt nem mindig ugy következnek, ahogy logikus lenne, hanem variálni szokták a sorrendet.KépKépKép

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Bea: te most is pörögsz, látom énKépKép
Ha családi a vállakozás nem tudjátok megoldani, hogy kicsit lájtosabban menjél? Mondjuk fél napbanKép Visszereidre vigyázzál, nem jött kia sok állástól még?Kép
Sziszi: látom te is tesztelgetsz, hányadik napon is vagy?

Andi
candi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?