Na, visszaolvastam, de sztem csak erre az oldalra írok vissza!
Csakegy milyen hangszeren játszik a férjed? Orgonál? Mindenképpen írjál, ha jöttök, engem a koncert is nagyon érdekelne, azt is szívesen meghallgatnám. Aztán jöhet a fagyi!
A hőgörbéd alapján jó "hűvös" csaj vagy!
De ez a hőesés nagyon ígéretesnek tűnik!
Norka, kérlek amint van erőd csak egy sorban írdd meg nekünk mi lett a vizsgán, mert lerágjuk itt a 10 körmünket estig!
Kéne írni a házipatikásoknak, mert ez a népbutítás amit Elek csinál, nem mehet tovább!
Rambóka!
Írtam ám hogy megyek, csak nem reagáltál rá!
de mostanában, így hogy nem dolgozom, sűrűn tervezek menni, a következő út előtt majd bombázlak, hogy találkozzunk, bár nem tudom, lehet, hogy az már az esküvőd lesz, és nem lesz időd a sok szervezés miatt.
Irdd már meg légyszi mégegyszer, mikor lesz az esküvőd napja pontosan, lécciiii (vagy keressek most vissza??), mert nekem a pécsi utakat előre kell terveznem!
Irdd ki néha lécci a napokat a neved alá, hogy lássuk hol tartasz!
Kandika!
Mikor fogsz tesztelni??? Már nagyon várom a fejleményeket!!! Te nem hőmérőzől?? Abból már lehet következtetni. Már rég volt bejelentésünk, remélem végre lesz új kismamink!
Szia Kavicska!
Te csak ma vagy Pesten? Akkor ahogy írod ma reggeltől-estig nyomod az ipart. Azt hittem itt is alszol Pesten, és ez egy több napos tanfolyás lesz. Szóval akkor ez a hónap bukta? Mondjuk én is azt mondom, mint Okr, egy kósza numera is elég, sőt, úgy tűnik, az még hatékonyabb is, Kistesót mi is így hoztuk össze, egy darab numera/hónap, és Rambókának is így lett Mütyürke. Szóval talán még nincs veszve semmi. Kiváncsian várom, milyen lesz a clostys hónapod.
Még mindig olyan sok a melo?? Meddig leszel ennyire túlterhelve??
Hát ruhavásárlás sztem a tavasz miatt van, ilyenkor én is beindulok!
Kavicska! Az a nő, akinek 35 napon belül van a ciklusa, van spontán PÉ-je, és 1 körüli az LH/FSH aránya, az nem PCO-s!!!
Merthogy írod, az ilyen PCO-s nőnek van esélye spontán babásodásra
De ez a PCO egyik kitétele, hogy LH magasabb mint FSH, nem??
A PCO-ban ez zavar a legjobban, a definiálatlanság.
Rambóka!
Írdd majd meg, milyen volt az UH-n, és mekkora már Mütyürke!!
Alice!
Te hogy állsz az LH tesztekkel, bejöttek?Hányadik napon vagy??
Okr!
Te hogy állsz? Hányadik napon vagy? meddig clostyzol még? nem fogod megbánni, hogy visszamész dolgozni??? nem fog hiányozni az az egy év még Adával??? Aztán mikor kifáradtál a melóban már nem jöhetsz vissza, hogy kérem még azt az évet Adával!
Tudom szart se ér a gyes, még a pelenkára se elég, csakhát tudod én úgy voltam, ki tudja lesz-e még, és mikor lesz még gyerekem, ezt élvezzem ki az utolsó percig, ami van...Mellesleg én se bírtam Domival két év után csak otthon, én is bedolgoztam egy főiskolára megbízott tanárként, és nagyon jól esett, de az csak pár nap volt egy hónapban...
Hogyan látod ezt a munkadolgot?
Én nagyon jól vagyok csajok, örülök a jó időnek, isteni jót pihentem Pécsen anyuéknál, nem kellett főzni, takarítani, gyereket is ilyenkor lefoglalják...nagyokat sétáltunk, volt sütögetés a kertben öszcsaládilag...jó volt.
Jó pár napja nem vérzek egyáltalán, kezdek reménykedni, hogy feljebb ment a lepény.
Jövő héten megyek UH kontrollra, akkor majd kiderül.
Amúgy az az érzés, amit írtam egy hete, nincs hányingerem, nincs semmi bajom, baba még nem mozog, úgyhogy nem is tudom, terhes vagyok-e még egyáltalán vagy sem. Már épp gondoltam, csinálok egy terhességi tesztet
Rambóka, te már érzed a mocorgását?????
Rejo
(14+4)