Mazsi: nem tudom, akarok-e bowlingozni. Bár végülis egyszer mindent ki kell próbálni Lehet, hogy tudok, csak eddig nem derült ki? Akkor lehet, hogy zongorázni is tudok?
Szerintem minél elõbb annál jobb! Tehát 8-kor indítsunk! Nem biztos, hogy jó ötlet a bekajálunk és utána Bowlingunk!! Ahhoz elég "hajolgatós" sport! :-))) Ja!! Mindenkin legyen zokni (!!), mert csak abban tud belebújni az ott adott sportcipõbe! :-))) Az viszont kötelezõ!! Ha Vanna tud jönni - ami sajnos nem valószínû - akkor se bowling.
Mazsikám, én gurítok, eszek, iszok (különös tekintettel a Sex on the Beach-re)...feltéve, ha elviszel engem is. Igérem, majd a hátsó ülésen meghúzom magam. Ja, és egyedül megyek.
Sziasztok! Információim szerint a "Bowling" lista a következõ: Florka, Bundipapa, ZKati, ZK párja, JéJé, Henrik, mazsi, emesee, Mon, cscs, Zsuzska, cscs, McR, cory, Estike és párja - ez tizenhat fõ. A ma délután mazsival egyeztetett infó szerint egy embernek egy tizes gurítás 550,- Ft.
Az ötletünk: Ha négy négyfõs csapatot sorsolunk ki, és elõdöntõs rendszert "játszunk", akkor mindenki két-két sorozatot tud legurítani, egyet az elõdöntõben, és egy második kõrben, ami vagy a döntõ, vagy a "bronzmeccs". Ez számításaim szerint kb. két és fél óra alatt megy le! Tehát, ha nyolckor vacsora, és kilenctõl játék, akkor kb. fél tizenkettõ tájban tudunk gyõztest hirdetni!! Ez fejenként 1.100,-
Nehezen, de McR-val összehoztuk a buli menetét! Reméljük, hogy mindenkinek jó lesz igy!!!!!
Buli idõpontja: 2002. július 12. péntek 8 óra!!!!!!!!!! Buli helye: Budapest XI. kerület Budafoki út 111-113 Strike Bowling Club
1. találkozás 8-kor a klubban 2. 8-9-ig dumcsi, kaja, pia és várjuk a késõn érkezõket 3. 9-10-ig 4 pályát foglalunk, 4 csapat játszik 4.10-11-ig játszik a pontszámok alapján a 3. és 4. helyezett csapat a BRONZÉREMÉRT, addig az 1. és 2. helyezett csapat drukkol vagy kajál, dumcsizik, stb. de fõleg DRUKKOL!:-)) Ehhez már csak 2 pályára lesz szükség!!!! 5.11-12-ig játszik az ARANYÉREMÉRT az 1. és 2. helyezett csapat, addig a többiek kajálnak, piálnak, DRUKKOLNAK!!!
Számitásaink szerint a pályadij fejenként kb. 1200.- ft-ba fog kerülni!!!!!
Jótanácsok: ha lehet, mindenki normál hétköznapi ruhába jöjjön, amit nem sajnál, a lányok ha lehet nadrágba, mert mégiscsak kényelmesebb, és nem terelik el a fiúk figyelmét!!:-))) vagy mégiscsak jobb lenne a gyõzelem miatt a szoknya??????:-))) McR külön javaslata, ha mégis valamelyik lány szoknyába akar jönni, az csakis mini lehet!!!!!!!!!! Utólag a játékból nincs kiszállás, mert akkor felbor a saját csapata. A csapatok tagjait a helyszinen fogjuk kisorsolni, tehát nem lesz olyan, hogy anyuci-apucival:-))))
Röviden egyelõre ennyi, ha még eszünkbe jut valami, akkor beirjuk!!!!
Hoppá!!! csak kifelejtettem, hogy mindenki zokniba jöjjön, vagy hozzon magával, mert a pályához ott kapunk külön cipõt, és zokni nélkül nem adnak!!!!!!!!!
Ok. Bizti nem tévedek el, mert arra járunk haza a szülõföldünkre. Ja, és még valami! Jönne a barátosném egy kaja erejéig. Õ sem gurit. Szóval ha senkit nem zavar és a csimotái is elengedik akkor jöhetne????????????????
Ha Isten ennyire nem szeret engem, hogy megmentsen Tõled Minket, akkor Isten segedelmével megpróbálom/juk elviselni azt az Istenáldotta "ocsmány" kis búrádat!!!!:-))))
ui: /csak halkan megsúgom, hogy a többiek ne hallják: jújjj de jó, hogy gyüssszzzzzzzz/:-)))