Sziasztok!
Erika!
Nekem 800 Ft ugrott be belépőnek, valahol láttam vagy hallottam. Én nem tudom, hogy érdemes-e, mert még nem voltam, azt viszont tudom, hogy iszonyatosan sokan szoktak lenni már délelőtt. Ha az állapotod megengedi, akkor próbálkozzatok. Mindenesetre sok szerencsét!
Kata!
Már tényleg javulgatsz, ha van türelmed, és nem fáj a derekad a fiú-lány arány kiböngészésére
Rögtön "tiltakoztam" volna, de megelőztél, hogy én még nem veszem tutira a kislányt, sőt én a táblából sem veszem ki a fiúnevünket. Én valahogy ebben babonás vagyok, akkor biztos a dolog, ha már kibújt a babóca
Marcinál 150%-ra mondták, hogy kukacos, de én a terhesség végéig nem beszélgettem Vele Marciként, hanem semleges becézéseket használtam.
Hú, ezt még olvasni is szörnyű volt, hogy már a 34. héttől be kell feküdnöd. Persze tudom, hogy a babák és a Te egészséged a legfontosabb.
Piró!
Én is nagyon örülök, hogy itt vagy újra, pláne, hogy minden rendben Veletek! Gratulálok a kisleányhoz és a mozgolódásához
Én is pihenek (netezek, olvasok, alszok) napi 2-3 órát, amikor Marci alszik: a Kisördög és Ketteske minden energiámat elszívja
Rolex!
Tudtommal a skarlát nem veszélyes a babócára, max. Neked nem tesz jót. Általában ezeket a gyerekbetegségeket a felnőttek sokkal nehezebben vészelik át, mint a gyerekek. A dokid/háziorvosod lehet, hogy tudna segíteni, mennyire tartják veszélyesnek a számodra. Drukk, hogy ne kapd el azért! A rubeola és a bárányhimlő, ami mindenképp veszélyes a pocaklakóra is.
Suezika!
Örülök, hogy nem bárányhimlőd van
Ez a legfontosabb és nem kevésbé, hogy már túl is estél rajta
A babócák még a bordáinkat is ki fogják rúgni a helyükről, a gyomrunk pedig a tüdőnk helyén fogjuk érezni
Szerencsére nekem annak ellenére,hogy Marci óriási baba volt, nem volt túl vészes, de hallottam már sok panaszt utolsó idős anyukáktól.
Bocsi, de ezekben nem hiszek, hogy bármi kaja rosszat okozna a babának. Ha van is ilyen, akkor szerintem ipari mennyiségben kellene fogasztani. Ha komoly lenne a helyzet, akkor a dokik is felhívnák a figyelmüket. Persze, Te tégy ahogy jónak látod
A 4,5 kiló nem sok a félidőig
A lényeg, hogy tudd kontrollálni és nem lehet baj! Nekem 2 kiló ment fel, de most 2 hét alatt ismét felszaladt 2 kiló, azt hiszem nekem most kell majd odafigyelnem.
Mindenkinek szép hétvégét!
Puszi: Melinda (23+0)