Sziasztok!
Szóval komoly ígéretet tetem arra, hogy írni fogok, tehát itt vagyok, betartom a szavamat
Az elmúlt időszakba tartottunk két talit Brigiéknél .
És pont arról beszélgetünk a csajokkal, hogy most már „együtt tök jól eljátszanak a gyerekek”
.De sajna Fancsi elég sűrűn megzavarja az együtt játszós idilli pillanatokat. Fő célpontja általában Niki! Sajnos szegény Nikinek olyan helyzeteket kell kiállni, mint például ő szeretne még egy kicsit a csúszdán, piheni Fanni pedig egy laza mozdulattal lökött rajta egyet ugyan is ő úgy gondolta ő viszont csúszni szeretne
.
Ezek után Niki mikor a csúszdánál volt és a Fanni abba az irányba igyekezet olyan baromi tempóval csúszott le ,hogy szinte a szemünkkel követni nem tudtuk
.
Az evés is álltalába kellemes jelenet Brigiéknek. Van egy kis asztaluk hozzá két egyforma, illetve egy másik fajta szék. Marci halál nyugiba eszegette most is a kefirjét a két csaj viszont öt perc alatt össze veszet , hogy ki melyik széken üljön jobban mondva Niki nem hagyta magát ugyan is nem állt fel a székről amit Fanni magának akart megszerezni . Végül is úgy állította le Fannit ,hogy tányért cserélt vele na ne kérdezzétek ez ,hogy jött neki de ezek után lenyugodott Fanni nem is kellet neki a másik szék
.
Ja és Niki nagyon tündéri ugyan is szívén viseli, hogy Fanni még nem szoba tiszta ahányszor elmegy pisilni utána mindig szól Fanninak is ,hogy menjen pisilni
.
Magunkról egy pár szó:
Fanni napról napra önállóbb egyre több dologba olyan hihetetlen, hogy már ekkora.
Beszéddel elég jól, állunk jobban mondva azt a tényt nézve, hogy ő idáig nem nagyon beszélt.
Többiekhez képest elégé le vagyunk maradva ugyan is ők már nagyon komolyan, verselnek na ez az oldala Fanninak még nem elégé fejlett ő inkább az akaratosságát fejleszti.
Szobatisztaság ügyileg mint már említetem még csak gyakorló stádiumba vagyunk de remélem nyárra már pelus nélküliek leszünk .Nem igazán szeretnék úgy menni nyaralni, hogy még pelusosak vagyunk
Ovit mi leghamarabb januárba kezdjük el de, lehet ,hogy csak szeptemberbe, mert akkor lesz kiscsoportja annak a két óvonéninek akikhez, szeretném Fannit vinni.
Ricsivel készülünk az évégi dolgozatokra és elég sűrűn nehéz vele ugyan is ő úgy gondolja ,hogy ő már baromi nagy fiú és ő mindent tud és jól csinál nahát nekem viszont sokszor nem ez a véleményem.
Na most már én lövöm magam ti jöttök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zsuzsi