Sziasztok csajócák!
Milyen jó kis dumcsi parti megy itt
Ügyeltem tegnap és onnan sosem netezek.
Kandika!
Ma vagyok a 20. cnon, remélem nem lesz maratoni ez a vilkus, de biztos nem, mert ha május 2ig nincs havi, akkor uh és norcolut. Nem sz.rozok. Nem várok egy cseppet sem. És nagyon gondolkodom a Clostyn. Majd beköltözöm a UH laborba
Rejoka!
Mérem a hőmet. Rendületlenül. De cikkcakk az egész. Semmi PÉre utaló jel nincs. De majd a 28-ik napon közzé teszem.
Kriszta!
Mentős tanfolyamra megyek. Tágítják az agyam
Már nagyon várom, hogy ezen a kardin túl legyek. Ma majdnem eldurrant az agyam. Volt egy pillanat, amikor azt mondtam, hogy engem mostmár semmi sem érdekel, szerencsére csak 6 hónapot kell itt kibírni, ez féllábon, befogott orral is menni fog. De aztán megnyugodtam
Most jól jön a Pesti szünet
Andem!
Gratula a szakvizsgádhoz. Ha nem vállalnék még gyereket, akkor 2010 végén szakvizsgázhatnék. De mivel meg akarom szakítnai az egészet, minél hamarabb így ki fog csúszni. Elképzelhető, hogy akár 2014-2015-ig is
De nem érdekel.
A babód elvesztése nagyon szomorú dolog, de sok minden összejátszott. Ott volt a szakvizsga, a meló (anesztes ügyelet, nem a lazaságáról híres), PCO, nem szedted elég régóta a Metformint. De viszont most másképpen lesz
Szeded a gyógyít, ez stabillá teszi a hormon háztartásodat
És azonnal elmész táppénzre. Ezt én is számígáltam, hogy mi lesz majd a gyesen. Mennyi pénzem lesz. És azt hittem jobb ha rezidensként megyek el. De rá kell jönnöm, hogy nem olan egyszerű, mert minden pótlékot lecsupasztítanak és marad 80 ezer netto és erre számolják a lovettát. Bár még nem érdeklődtem meg pontosan, de ahogy te is mondtad, se ügyeleti pénz, se pótlékok. De nem bánok én már semmit. Csak legyen babám. Majd az uram eltart
Õ áll a dolgok elébe, büszkén és férfiasan
A lényeg, hogy CSINÁLJ GYEREKET és lecsökkentik a havi bevételeidet
)
Most mennyit szedsz a Metforminból? 3x500mgot? És ezt szeretnéd emelni? Mennyire???
Ilyen késői napon az LH FSH már nem mérvadó, a progi viszont
Köszi az infokat. Én megpróbálom ühgyeletben levetetni 23 napon. Remélem összejön.
Csakegy!
Ez a fosás-szorulás elég rossz dolog. Én szivesen kiprobálnám eccer a ricinus olaj hatását
(lehet, hogy két napig összenőnék a wc csészével).
Elég kellemetlen lehet, hogy minden kaja és gyógyszer ennyire befolyásolja a gyomor-bél traktusodat.
Espero!
Vége a maratoni ciklusnak.
Ez jó, mégha a Norcolut is követte el
Bevállalod a Clostyt??? Vagy még vársz egy hónapot???
Tudod!!!! Június
+++++
Gabika!
Neked hihetetlenül rövidül a ciklusod
Szerintem ne sírj! Én úgy gondolom, hogy jó úton vagy. Ez a gyógyi helyre pofoz mindent! Closty??? Lesz???
Csók csók!
Kavics
(20 cn.)