Fanni!
Nagyon szorítok\tunk, hogy minden rendben legyen.
Kitartás! Remélem szép anyák napotok lesz!
Mi is ikreket szeretnénk!!! Vhogy nem is gondolkodunk egy gyermekben.Nem jó egyedül!!
A jövőhéten kezdem a prednisolont és a szurikat.
Lányok!
Ginuskát múltkorában nem kereste valaki itt a topikon?? Mintha erre emlékeznék, de sajnos a névre nem emlékszem.
Sziasztok!
Kerti partin voltam, ezért csak most.
Igen, a lógón a figurák dekorgumiból vannak, SK. Igaz a mintákat a hobbyboltban vettem és lekopiztam őket, a kicsiket megvettem. Kicsit pö....lős volt, de megérte.
Vikimi, Kriszti!
A Prolaktinom nekem is magas, de sajnos az eredményt nem is tudom. Nekem napi egy szemet kell szednem. Egyszerre szoktam bevenni, mert így biztos beveszem, meg kényelmesebb is.
Viki!!
Ezt miért kérdezted???
'Hajnoca!:-)
sokat vagy fáradt???:-)"
Kriszti!
Szerintem van egy 'kötött' szabály amiszerint megvan határozva, hogy mit és mikor szabad.
Nálunk elméletileg minden rendben lenne. A fiúk - lányok hiperaktívak, minőségileg minden rendben. 10 millióan vannak, de sajnos nem tudnak feljutni, mert a szervezetem ellenanyagot termel.
Nekünk sajnos(?) mind a 6 inszeminációt végig kellett csinálni, de nekem egyáltalán nem volt kellemetlen csak az utolsó. De akkor rendesen behoztam a dolgokat.
Nem a saját orvosom csinálta, mert éppen vmi konferencián volt külföldiában. A lényeg az volt, hogy ez a másik doki azt mondta, hogy szerinte hátrahajló a méhem. Mindezt az inszem közben mondta és ezt megspékelte egy darab gézfélével, hogy ami ki szeretne jönni az oda csurogjon. Na ez tette fel az ire a pontot.
Azt már magamról tudtam, hogy nagyon is jól zár a méhszájam, de sajnos ez a darab csík amit odatett és az, hogy hasonfekve kellett (volna)feküdnüm fél órát, olyan gürcsöket okozott, hogy két algopirin injekciót kaptam a fenekembe és a páromnak kellett kikísérnie a mosdóba. Sajnos mikor belenéztem a tükörbe mégrosszabbul lettem, de az incik segítettek.
Szerintem nem kell aggódni az inszemek miatt, nem vészes. Szinte nem is fogsz érezni belőle semmit, mert egy nagyon vékony kis katéteren keresztül juttatják fel a spermákat.
Aztán mindent a természetre bíznak, meg rád és néhány bogyira.
De, ha végig is kell csinálnotok az inszemeket az a fél év is hamar elrohan.
S még lehet, hogy sikerrel is jártok közben!!??
Ha lehet, akkor miért ne? Ennyivel több az esélyetek a 'gyümölcsre"!!
Tessék pozitívan a dolgokhoz hozzálni!
Most nem érvényes az, hogy 'Állj úgy a dolgokhoz, hogy más is odaférjen".!!
Ha kérdésed van ezzel kapcsolatban írj nyugodtan.
Helga!
Zabálni való a csöppség!!
Nem semmi amin keresztül kellett mennetek , de ott a gyümölcs!! És az a legédesebb!!!!!!!