Sziasztok!
Nagyon jók a képek csajok!
Tünde!
Zitának tényleg nagyon jól áll ez a fodros sapi és nagyon huncutul néz ki benne. Finom lehet a zsinórja!
Tök jók a homályosított képek is, főleg a fekete-fehér verzió!
Én is nagyon élveztem tegnap az esti együttsétát apával, de sajnos nálunk ez elég ritkaság, mert mindig későn ér haza, bár most reklamáltam, hogy gyakrabban kellene ilyent csinálni! Talán lesz foganatja!
Manka!
Jack tényleg idősebbnek néz ki, és olyan nagy már! És olyan teliszájjal tud nevetni, nagyon jópofa!
Próbáld ki a habtapi helyett a pokrócot, azon nagyon jól lehet mászni! A habtapi nálunk csak kapargászásra van, körmöt élesíteni
.
Képzeljétek ma egyedül voltunk a babaúszáson, három gyerkőc lett volna, és nem jöttek el. Így a tanárnéni végig velünk foglalkozott, és Bendegúz már merült is párat, és nem is sírt, csak nézett nagy meglepetten. Ma velem uszizott, mert az elején volt egy kis nyügizés, és aztán velem megnyugodott és úgy maradtunk, apa meg fotózott.
Bazira elfáradt, aludt a kocsiban hazafelé mint a tej (nem apa, Bendegúz
). De én is jól kipurcantam
.
Képzeljétek kint van a második foga is! Éjjel volt két felsírás, szopi is, talán ma már jobb lesz.
És képzeljétek csináltam neki ebédre cukkinis-krumplis-pipihusis kajcsit kis hagymával, fokhagymával, petrezselyemmel, és úúúgy, de úúgy ette! Én meg úúúgy de úúgy örültem neki!
Holnap is főzök neki fincsit!
És képzeljétek az uzsi után az etetőszékben azt mondta hogy hamamama, aztán meg hogy mamamamama. Tudom, hogy ez még nem az igazi mama, de majdnem megzabáltam.
És kapott a tesómtól egy hasonló kalapot, mint Jacké, tiszta kis horgász benne! Apja le sem tagadhatná! Már alig várja, hogy menjünk együtt pecázni a gyerkőccel!
Teszek fel róla képet! (ez a killer-arckifejezés mint a középső képen most nagyon menő nálunk
) De még azért ő is néha ingatag ülésben, és akkor vigyázunk rá, nehogy nagyot koppanjon ha eldől.
És az uszi után bementünk melegedni a szaunába (40 fok volt, mielőtt megijednétek). Bendegúz először meglepődött, aztán már élvezte!