<font color="ff6000"><font face="Comic Sans MS">Sziasztok!
Zseppy!
Sajna nem tudok menni megint a talira szerintem.
Ugyanis a téli babás topikban van egy anyuka, aki hétfőn felajánlotta, hogy az idegsebész férje megvizsgál, és ha sejt valami elváltozást (sérv, vagy szűkület), akkor elküld különböző vizsgálatokra (MRI, Röntgen). És oda kell mennem péntek délután. Annyira meghatódtam, hogy ennyire figyel rám, és aggódik, hogy elkezdtem pityeregni itt a gép előtt. Írta, hogy vihetem Kendét is, meg itt nincsenek fertőző betegek (idegsebészet), és Ha sír, azt sem ciki, mert a férje már megszokta (nekik is hasonló korú babájuk van), és soron kívül bemehetek hozzá.
Ne haragudjatok, de nekem ez fontos. Már másfél hónapja tart, és már soxor fel sem bírok kelni. Volt, hogy négykézláb mentem, mert nem volt a közelben kapaszkodó, hogy segítsek magamnak felállni. Persze gyerekkel a kezemben.
Akkor az nem is négykézláb, hanem háromkézláb.
Most jöttem rá!
Tök ciki, mert olyan, mintha ki akarnék állandóan bújni a tali alól.
Pedig nem így van. Jó lenne találkozni.
Ja, elsírtam magam: Már tiszta dilisnek érzem magam. Még jó, hogy ilyenkor nem lát senki, mert kinevetnének, hogy ilyen miatt sírok.
Én eddig nem voltam sírós, nem tudom, mi történt. Oké, jó! Hormonok. De még mindig??? És ez így is marad? Mikor "gyógyulok" meg?
Párod nagyon rendes!!! Irigyellek!!
Úszós-popófeltolós lánykád nagyon édes!!!! És igen, ugyanúgy hisztis lehet attól is, ha melegük van. Nálam anyámék akarják folyamatosan plusz ruhába öltöztetni, meg körbecsavargatni még egy pokróccal!
Úgy kell rájuk szólnom néha.
Ja, és hétfőre meg a Margitba megyek, mert anyu volt a házidokinál, elmondta, hogy nem javult a derekam, sőt!!! Erre a házidoki azt mondta, hogy ajjajjajjajjajj, és hogy porckorongsérvre gyanakszik, és adott beutalót neurológiára. Hihi. Ha tudta volna, hogy már hétfőn levajaztak nekem egyet!
Mindegy a beutalójával megyek a Margitba az ideggyogyóra, mert ott is van állítólag egy jó doki. Inkább ketten nézzenek meg!! És ez a doki is tök rendi volt már a telefonban is. Anya lebeszélte vele. Mondta, hogy a szoptatás miatt nem ad időpontot, hogy a gyerek akkor ehessen, amikor neki jól esik. Inkább csak körülbelüli időpontot ad: 14 óra körül, ahogy ráérek, menjek oda. Ja, és péntekre már beírt MRI-re is, így látatlanban!!! Szóval lehet, hogy végre beindult?? Nagyon örülnék neki, ha végre nyugodtan tudnám bármikor segítség nélkül felemelni a fiamat, és le tudnék hozzá hajolni, ha kell.
Bakker! Kicsit megszaladt a "tollam"! Bocsi.
Pera!
A baba súlyát cipelheted. Tehát amikor párod otthon van, készítsetek le minden kellékből egyet a kocsi csomagtartójába (írásod alapján az mindig ott van a ház előtt ugye?), és akkor csak a babával kell lemenned, lent pedig belerakhatod a kocsiba. Ez nem megoldható?? Tényleg mindkettőtöknek fontos lenne a séta!
Pampers-szel én is így voltam. Alig vártam, hogy elfogyjon. Csak hát aki pelust hozott ajiba, az mind ezt a márkát hozta, mert a sok hülye reklám szerint ez a legjobb. Szegények meg jóhiszeműen hoztak egy rakással. : Kidobni meg csak nem fogom. Tiszta ciki volt megkérni őket, hogy többet ilyet ne hozzanak. De valahogy szólni kell, hogy ne dobják ki ők sem feleslegesen a pénzüket. Mindenki a legjobbat akarta neki venni.
Hordozó: Először úgy néznek ki benne, mint aki összecsuklott. Tényleg nem jó a gerincének hosszú időt benne tölteni, de egy-két rövidebb autóútra az a legbiztonságosabb. Eleinte nekem azt mondták, hogy próbáljak mögé tenni egy kis takarót, ami kiemeli, és nem engedi annyira ülni, inkább kicsit fekvő helyzetbe hozza. Egyszer mentünk vele rövidebb útra, amikor nagyon pici volt, így én nem tettem mögé semmit. Most már belenőtt. Meg Odex is írta a szűkítőt! Ez van a melyikben már eleve benne van.
Odex!
Szerintem a "lájtos" futás még belefér. Viszont azt hallottam valami gyógytornásztól (vagy mi a tyű a foglalkozása), hogy az izomláz is megváltoztatja tejcsi ízét, tehát csak óvatosan !!! Egy pici izomláz még belefér, de figyelj oda!
Milyen ez a 90 napos diéta? Leírjátok nekem??
Jó érzés, hogy egy napig nem jövök, és hiányoltok!
Otyka!
Nekem sem igazán bírja a hordozót, mert nem tud benne úgy mozogni, ahogy szeretne. Csak ha elindul alatta a kocsi, akkor hajlandó megnyugodni benne. Bár volt már 1-2* olyan, hogy akkor sem.
De kivenni nem fogom, mert akkor oda a biztonság.
Inkább, ha nagyon üvölt, akkor majd félre állunk szüneteltetni a dolgot egy kicsit.
Zkatica!
Húúúúúúúúúúú! Ez szörnyű!! Szegény Viki. Teljesen összeugrott a gyomrom, amikor olvastam. Gondolom nagyapó azóta lelkibeteg szegény. Tudom, hogy mennyire imádják az unokákat, biztos nem szándékosan csinálta, és teljesen összetört. Ugyanúgy kellet őt is vigasztalni, mint Vikit ugye??
Szegény kislány!
Hülyén hangzik, de tényleg szerencséje volt!!!
Babamasszázs:
Tegnap volt itt nálunk háznál a Dezső, és nekem tetszett az "óra". Én a levelekben, meg a telefonban is simán letegeztem, és amikor megjött, akkor láttam, hogy jóval idősebb, mint aminek képzeltem. De akkor már mindegy volt, simán tegeztem tovább.
Még csak ismerkedés volt, meg 1-2 fogást mutatott, meg elmondta a körítést. Jövő hétfő este jön.
Ja, és kiderült, hogy gyógymasszőr, és ha kiderül, hogy pontosan mi a bajom, akkor utána annyival előbb fog majd jönni, hogy engem is megmasszíroz.
Majd még azt megkérdezem, hogy mennyiért...
Kendét jól megzavartuk ezzel a húsvéti jövés-menéssel, meg vendégekkel. Már a 3. éjszaka kelünk ismét egy hajnali szopira. Remélem pár napon belül rendeződik, és újra átalvás lesz.
Tegnap olyan édes volt este. A fürdés előtti tornánál játszottuk. Van egy felfújható nagyon színes mókusa, ami sípol ha nyomogatom. Ezt ütöttem az ő kezével ütemesen, és annyira tetszett neki, hogy úgy sípol, ahogy az ő kezét is rángatom!!! Akkorákat nevetett.
És utána a vízben is nagy vigyorkák voltak. Ez ritkaságszámba megy. Inkább mindig nézelődni szokott nagyokat fürcsi közben. Persze a keze-lába folyamatosan szokott járni, mintha úszna. Mostanában tiszta víz állandóan az egész fürdőszoba.
Ma reggel volt kaki 3 nap után!
Nem is vártam, mert mostanában több nap szokott lenni. A reggeli szopi közben hallottam, hogy rotyog a popó. Ezután tisztába tettem, és amíg a fejemet elfordítottam, hogy a kakis pelust hova teszem, addig fira hangot hallottam, és már éreztem is a lábamon a nedvességet. Akkor szökőkútban pisilt, hogy úgy ugrottan el előle.
Akkor már úgyis mindegy, hagy fejezze be nyugodtan. Persze egy óriási tócsa lett a parkettán, meg körülötte 1 méteres körzetben pisi-pöttyös volt minden, ahogy szétfröccsent.
Persze a pelenkázó is elázott, meg a rugi is, így öltözhettünk át kora reggel.
De olyan édes megszeppent fejet vágott, hogy eszembe sem jutott haragudni, még én vigasztaltam.
</font></font>