Sziasztok!
Bocsi, hogy így eltűntem, csak Lacinak Svájcba kellett mennie dolgozni szerdán és azóta vendégek jönnek, vagy mi megyünk ide-oda. Volt hogy nem is aludtunk itthon, szerencsére jól viselte Kori. Talán ma éjjel már végre hazajön Apa!
Nem tudom érdemes-e, de azért utólag mindenkinek Kellemes Húsvétot.
Régi hsz-ra reagálva:
Aranyhold
Teljesen igazad van, csak engem zavar!
Boglárka
Kicserélted a mérlegben az elemet és újra mértél már?
Nagyon édi képeket raktál fel! Bár Fanni cipőjét még nagyon meg lehet különböztetni Koriétól, hiába egyforma he-he. Eljön majd ez az időszak nálatok is!
Kenyér, kifli vég én mind a mai napig megrágom. Nem tudjuk úgy a helyére tenni, hogy egybe lenne! Laci mondja is mindig már megint van egerünk...
Hmmc
Mikor lesz eredmény?
Barátnőmék a 24. héten végre megtudták Praxisba, hogy kislányuk lesz! Tényleg Dorina már tudja? Mit szólt?
Myra
Hasonló képek vannak nekünk is, csak mi kiflit és zsömit vettünk! Biztos frissiben akarják enni, nehogy kicsit megszikkadjon!
Cas
Lakás ügyben mi a helyzet?
Ez nem semmi mű! Én nem csináltam ilyet, nem sokan locsoltak meg minket, aki meg igen, az már csak az uncsi szokás miatt tették.
Ilba
Ezer bocsi, nem voltam itt, nem olvastam ezért nem írtam. Ilyenkor írjál nyugodtan sms-t vagy hívj fel. Nem volt úszás. Most szombaton megyünk, be tudsz jönni simán. De Benit miért nem hozod? Vele is tudsz nézelődni. Legalább látod, hogy mit szól a helyhez, sok babához, kisebb hangzavarhoz, stb. Ha csak nézni jöttök, akkor kell papucs és én javaslom, hogy öltözzetek rétegesen, mert nagyon meleg van 30-35 fok?! Nem tudom, mert vízbe kellemes, de múltkor tesómék jöttek Korit megnézni és azt mondták, hogy voltak ingyen szaunába.
Nagyon édi Beni a képen! Ilyenkor jut eszembe, hogy amikor Korinak nem volt foga el sem tudtam képzelni milyen lesz. Most hogy van, azt nem tudom milyen is volt fog (nagy lapát fog) nélkül?
Laga
Na igen, de mi már ilyen nem is merünk kérni. Képek? Hát azt talán a férjem tudná, de most nincs időnk, jönne a válasz. De nagyon örülnénk ám!
Kapcsolók: lemértem 85 cm-re vannak a padlótól, és miért? Nálunk akkor még eszünkbe sem jutott, hogy a gyerek tudjon önálló lenni, hanem nekem az volt a véleményem nem holtkorosként közlekedünk. Normál esetben a kezünk a testünk mellett van, csípő mellett, akkor a kapcsoló miért váll magasságba legyen? Hülye berögzöttség, többen furcsálják ám! Találtam is egy képet, de elég régi.
Hátam mögött az a hangfal zsínorjai, villanykapcsoló, a piros keretes. Látható, hogy nagyon nincs magason, aki ismert tudja nem magas, inkább alacsony vagyok.
Én az apja nagyon koszos ruháitól mosom külön a babaruhát!
Húsvétkor nem sok kép készült, voltunk Alcsútdobozon Keresztszüleimnél is. Képen Keresztanyám, Keresztfiam és Kori.