Sziasztok!
Akkor olvasom a mai adagomat
Mamy!
Gratulálok a mozgolódáshoz
Én is így voltam vele, hogy először bizonytalan voltam, hogy Ketteske mocorog-e, de aztán biztossá vált a dolog
1-2 hét és a Kispapa is érezni fogja a babócát!!!
Tényleg klassz lehet, hogy egyszerre vagytok pocakosok a húgoddal
Majd tudtok egymásnak segíteni
Iza!
Akkor hajrá júniustól!
Erika!
Sajnálom a fejfájást
Szörnyű lehet, hogy szinte egész héten folyamatosan fáj. Nem próbáltál eddig valamilyen homeos bogyeszt. Persze nem akarok állandóan ezekkel a homeos cuccokkal jönni, de ártani biztosan nem ártanak, sőt akár használhatnak is
Én a szörnyű allergiámra kezdtem el tegnap óta homeózni, mert elviselhetetlen.
Jó lehetett, hogy ennyire örültek Mindhármotoknak
Pulzusingadozást nem vettem észre, csak annyit, hogy magasabb (80-100 között van).
Én benne vagyok a találkában
Manka!
Jó, hogy hallunk Rólatok
Elméletileg minden előjel nélkül is kinyílhat a méhszáj, de azért az esetek többségében a keményedések és görcsök együtt okozzák. A húzódás olyan, mintha le akarna szakadni a hasad alja? Nekem ilyen most kezdődött, ami az első terhességemnél is előfordult, ha sokat álltam és nem pihentem. Ha "csak" ennyi, akkor ne aggódj, de biztonság kedvéért egy orvosi kukkantás sosem árthat.
Áron-Andi!
Minden elismerésem a szakdoli írásához! Hova jársz? Miről írod a szakdolidat, gondolom valami pénzügyes, gazdaságis téma...
Marcim is állandóan a sejhajomban van, pl. főzés közben mindig tépegeti a nadrágomat, fogja az ujjamat és húz magával, hát ennyire kellek Neki.
Én a Citibankban dolgoztam, de már nem onnan mentem szülni.
A kórházban tényleg adtak egy ív magnéziumot és ennyi, ha nem múlt volna, vagy erősödött volna a görcsölés, akkor jött volna az infúzió. Csengőt is kérdeztem, hogy Kismanódat mennyire "kell" emelgetned? Én próbálom minimálisra csökkenteni a cipelését, de bizonyos dolgok elkerülhetetlenek. Szorítok, hogy csak a normális keményedések, görcsök legyenek és semmi méhszájnyitogató csúnyaság!!!
Gratula a 90%-os kisfiúhoz! Nekünk még van esélyünk a kislányra, de jövő hét pénteken remélem biztosítanak a neméről, bármi is legyen.
Judit!
Gratulálok a kiskukacoshoz
Kiscsillagod feljegyezve a tábliban. Először én is úgy voltam Marcinál, hogy te jó ég, most mi lesz, egy kukacos, de most már semmire sem cserélném el, hogy először kisfiam lett
Munkával hogy állsz? Épp tegnap gondoltam Rád, hogy vajon meddig dolgozgatsz.
Gesztenye!
Sajna nekem április 28. nem oké, és a másikon, ha tömeg van, akkor azt lehet, hogy én kihagynám. Bocsi, de május végiben, hétvégiben benne vagyok
Csengő!
Lelkemből szóltál, már ami a szopit illeti. Én nem vagyok lusti, de mostanság, amikor a szopileszoktatás ment, próbálkoztam Marcinál a tápikkal, babatejekkel. Hát a szopi sokkal egyszerűbb volt. Persze Marci semmi tápit nem fogad el azóta sem... De tényleg hozzá kell tenni, hogy én senkit nem ítélek el azért, mert esetleg nem sikerült szoptatnia a babáját, de ha a saját alakjának visszanyerése az ok, vagy eleve nem is akarja, akkor már nincs jó véleményem.
De emellett, hogy Marci 16 hónapig anyatejen élt, nekem volt/van sterilizálóm, cumisüvegkészletem, mert én ahhoz túl paramama vagyok, hogy bízzak saját magamban és a természetben. Ugyanígy van itthon mérlegünk is. Egyszóval különbözőek vagyunk, de azt hiszem, ez így jó
Drukkolok a jó véleményhez!
Kata!
Nagyon sajnálom, hogy ennyire fáj a derekad
Neked is ajánlani tudom az otthoni masszírozást a Párod által, az én dokim engedélyezte a Naturlandos Inno Rheuma krémet, ami jól lehűsítette a fájó részt. És nem kevésbé, pihenj sokat!!! Jobbulást!
Dorka által ajánlott gumilabda tényleg jó. Nekem is van, gimnasztikai labda néven vettem, de nincs tőgye
Nagyon kényelmesen lehet rajta ülni. Mi a Cora-ban vettük.
Lehet, hogy rájöttem, mi okozta a múlt heti görcseimet, amivel kórházban kötöttem ki. MÉZ! Lehet, hogy hülyén hangzik, de akkor szerdán reggelire mézzel kent kalácsot ettem két szelettel és utána kezdődött és tegnap este szintén. Szerencsére tegnap csak félórás volt a menet, nem pánikoltam, itthon voltam, így le tudtam feküdni, majd egy jó zuhany lehúzta a görcsöket. Majd a jövő héten teszek még egy próbát, hogy tényleg a méz volt-e a ludas, de eddig ennek van esélye.
Megyek Vészhelyzetet nézni videóról és olvasni!
Mindenkinek szép és nem ilyen szutykos napot!
Melinda (22+6)