Hello!
Sajnos én nem lépek be túl gyakran úgyhogy türelem, már írok is BB-ről:
Szóval én mindenképp javaslom, hogy előadás után keresse meg aki szeretne nála szülni, mert csak úgy bekerülni hozzá már nehéz. Konkrétan a barátnőmet is azért vállalta, mert én nála szültem, nagyon sok a páciensük.
Csak jót tudok róla írni! Pedig nem volt problémamentes a szülésem...A telefonszámát egy másik nőgyógyász adta meg, aki nem tudott anno vállani. Végig rendes volt, korrektül mindenre válaszolt, és a végtelen higgadsága és határozottsága nagyon megnyugatott minket is. A rendelőbe nagyon sokan járnak, annak ellenére, hogy időpontra lehet csak menni, mindig várni kell sokat. A stílusa remek, humoros és laza is, nagyon örültem, hogy megtaláltam. Kérdezzetek!!!!
Apukáját a szülés előtt ismertem meg, mivel ők helyetesítik egymást. Nyugodt, tapasztalt, főorvos, aki hagyta, hogy úgy szüljek ahogy "akarok". Egyébként ez mindkettőjükre igaz, a természetes szülés hívei, oktatnak alternatív szülést stb. Én is az ikeás, alternatívban vajúdtam, mindent próbáltak hagyni a maga útján. A beavatkozások (burokrepesztés, oxitocin stb. ) csak mikor a legszükségesebb, ők nem sietetik a babát ha nem muszáj. Édesapja is csak nyugodtan üldögélt mellett, míg a szülésznő irányított, és a szülés közben sem avatkozott bele, csak mondta mikor hogyan nyomjak, vegyek levegőt. Nagyon kedves ember! Ja és éjjel is többször telefonált, hogy mi van velem, nem az a fajta orvos aki csak befut a végén mikor szólnak neki. Van akitől hallottam, hogy ő ugyan nem szenvedett volna, jöjjön az az érzéstelenítés, és ha nem megy pár óra alatt, akkor az infúziós rásegítés, én nem így akartam, de gondolom ezt előre meg kell vele beszélni, biztosan tiszteletben tartja a kérést.
Amikor BB tart előadást: legközelebb az 06.13. szülés, együttszülés, alternatív szülés címmel. De ha szent imrében felhívja valaki a szülészetet, talán ott is el tudja éppen csípni vagy adnak elérhetőséget.
Most ennyi jutott eszembe, kérdezzetek ha van mit
.
Dr. Urbán Mártát ismerem még, és Dr. Fülöp Tamást náluk szültek ismerősök, mindenki csak jót mesélt.