Szia Andi!
Először is azt hiszem ÉN semmi okot nem adtam Neked erre a hangnemre. Én is beszélhetnék veled így, de nem teszem, mert annál kicsit higgadtabbnak gondolom magam.
Persze téged anyagilag és érzelmileg is érint az ügy, de mégsem hiszem, hogy így kellene Velem "beszélned".
Szóval:
A 200 Ft/szállítás!!!!!!!!!!!!!! a futárnak jár, aki Miskolcról járja körbe az országot, és készpénzt kezel. Mariannak ahhoz a pénzhez semmi köze!!!
Nem hinném, hogy ez sok lenne, mert más futárcégeknél több ezer forintot fizetsz a szállításért.
A pelenkákban a nedvszívó betétről beszélünk, amikor Libero és Pampers betétes pelenkákat hirdetünk. Ha Libero vagy Pampers pelenkát szeretnél venni, azt üzletben megteheted, a mi pelenkáink árának a kétszereséért (pl. junior méretben). Egyébként én is ezeket használtam először, mondván, hogy a gyerekek kapják meg a legjobbat, csak éppen állandóan átázva ébredtek éjjel. Aztán kipróbáltam ezeket, és beváltak. Ezeknél kb. két-három havonta egy éjjel van, hogy egy darab átázik. (Általában azért, mert rosszul tépőzárazom rájuk
).
Természetesen nem az összes fajta pelenka rendelkezik ilyen betétekkel, de a vevők úgy tudják igazából, hogy miről van szó, ha ezt említjük.
Mondhatnám azt is, hogy Tesco pelenkákat is árulunk, a Tesco-nál olcsóbban, hiszen ugyanaz a pelenkánk is van, mint a Tesco pelenka (a jobb, lila csomagos).
Mariannal beszéltem személyesen, és azt mondta, hogy nem azonos azzal, aki a hirdetést feladta.
Én is utána néztem elhiheted! Meg is lepődtem, mondhatnám, hogy még az ütő is megállt bennem. Aztán 10 perc múlva visszahívott, hogy ne haragudjak, de úgy néz ki van köze a dologhoz, mert a férje, a tudta nélkül adta fel az ő nevén a hirdetéseket. Elismerte, hogy kb. 10 embertől valóban kapott 600 Ft-ot. Mariannékat is átverték persze, mert nekik is be kellett ezeket fizetni, tehát pénz volt nincs, és persze munka is volt-nincs. Én a férje helyében azonnal megosztottam volna az asszonnyal a dolgot, és tisztáztam volna a helyzetet, de a férj úgy látszik gyávább volt ennél.
Megbeszéltem vele, hogy jó lenne, ha valamiképp tisztáznák a helyzetet, mert hiszen ez az üzletünknek nem igazán tesz jót, mert ahogy Te is, más is azonosíthatja ezt a dolgot Vele.
Ezért mondtam, hogy hívd fel telefonon, a honlapon ott a száma.
Málna is az én területi képviselőm, neki ez a szakmája is, vagyis hasonló területen dolgozott előtte, csak nem pelenkákkal.
Ugyanazt a terméket hirdeti.
Egyébként a próbacsomagban is lehet többféle méretet kérni, ha valakinek két csimotája van, nem kell a két méretből 100-100-at rendelni, hanem elég 50-50-et. Sőt, ha több kismama fog össze, akiknek különböző korú babáik vannak (mint én), akkor akár kérhetnek 4 féle méretet is egy csomagban, akkor az árán is osztozhatnak.
Egy kis kiegészítés volt Krisztina hozzászólásához.
Szóval még egyszer szeretném leszögezni, hogy Andi nagyon nagyon sajnálom ami veled történt.
Bár én is itthon dolgozom a két gyerek mellett, én biztos, hogy ilyesmibe soha nem mennék bele, úgymond nem dőlnék be!
Én amúgy leinformálható vagyok
A Kisalföld Volán Zrt-nél dolgozom távmunkában. Pályázatfigyelés, jogszabálykövetés és hasonlók a feladataim. Már 3 éve itt dolgozom, közben megszülettek a lányok, de munkát nem hagytam abba. Aztán rátaláltam erre a pelenkafutár cégre, és felvettek. A jutalék kevés, nem ebből élek, tehát láthatod, hogy nem azért próbálom eladni másoknak is pelenkát, hogy húdejól dőzsöljek a pénzből.
S ha már itt tartok, megragadom az alkalmat, hogy felajánljak akkor itt is egy kis otthoni munkát.
Gondolom Andiban már a szívéhez kapott
A lényeg:
Ebbe nem kell semmit befektetni, nem kell sehova pénzt küldeni. Azt kell csinálni, amit Málna, és Mariann(ő nem tudom meddig, mert ha nem tisztázódik a dolog körülötte, akkor tanácsodhoz híven megválok tőle).
Tehát:
Én küldök szórólapot, ha kell csinálok honlapot Nektek a saját adataitokkal. Nektek csak babás helyeken ki kell rakni a szórólapot, és várni a megrendeléseket. Azokat nekem továbbítani, és aztán a megrendelések után a pelenka darabjáért kapott saját jutalékomat átadom annak aki szeretne foglalkozni vele. Nekem ebben csak az az üzlet, hogy bővül a vevőkör. Mint mondtam, havonta csak pár ezer forintot lehet vele keresni, de ha beindul az üzlet, akkor a saját pelusaitok árát megkereshetitek vele.
ANDI!
Nagyon Boldog Nyuszit Neked, és remélem az emberekbe vetett hitem miatt, hogy hamarosan tisztázódik a helyzet.
Még egyszer elnézést mindenkitől, hogy zavartalak benneteket, de bízom benne, hogy elcsitul a vihar!
Üdvözlettel és Kellemes Ünnepeket: Farkas Boglárka