Sziasztok
A szüléssel kapcsolatban kérdeztétek mit csináltam Petivel mig bent voltam. Egyszerű volt a képlet,sogorom nem akart bemenni így ráhagytam kint babakocsiban pindurpandurt és amikor már nagyon éhes volt akkor betelozott és én kimentem megszopiztattam, aztán vissza. Nagyon rendi kiskölyök volt, de az unokaöcse is tudta mikor kell születnie. Hajnali 4kor kelt Petya enni, mikor éppen fektettem volna vissza a kiságyába akkor telefonáltak hogy elment a magzatvíz, igy kiságy helyett gyors öltöztetés, bébihordozóba be, a bátyus felügyeletének gyors megszervezése (hála az égnek aznap szabadnapos volt a párom, igy csak be kellett hajnalban ugrania rendelni és máris jött haza) apukám vigyázott rá mig hazaért a párom. Negyed hatra már bent is voltunk. Hatig a vajúdóban még bement a sogorom, de utána már inkább jött ki és átadta nekem a helyet, és inkább edzödött az unokaöcsének babusgatásával
Legközelebb csak 8kor kért cicit Pepe , negyed óra alatt megette ami neki kellett és már mehettem is vissza, 8óra 55 kor meg már meg is született az új kis családtag. Röviden ennyi, vagyis minden klappolt, jobban megszervezni nem is lehetett volna.
Gátvédelem:
Most hogy láttam mit csinált Eta, igy azt tudom mondani hogy nagyon sok a szülésznőn múlik, de a kismaminak is nagyon együtt kell tudni müködni, főleg az utolsó szakaszban, mikor végre átér a fej, akkor kell nagyon betartani amit mondanak hogy ne legyen baj. Jah és előre beszéljétek meg a szülésznőtökkel hogy mit szeretnétek, hogy tudja mire készüljön.
Huncut
Hu hogy tipp nem is tudom, de mi nagyon küszködünk a hasfájással. Én már számüztem a tejet, minden puffasztót mellőzök, vagyis az én étrendem már nem befolyásolja szerintem minimanóm. Neki probáltam először az infacolt, nah kb halottnak a csók volt, részben viszont segitett utána a mecsek gyerek tea, könnyebben tudott pukizni tőle, miután betöltötte az egy hónapot vettem gripe watert, nah arra azt mondom hogy látványosan segitett, de teljesen nem szüntette meg. Már azt is nagy haladásnak tartom tőle hogy nem visit szopi után a fiam, sőt éjjel se rendez már akkora műsort mint elötte. Szélcsövet is kiprobáltuk, de azt meg nem lehet tul sokat használni, mert árt a végbél izomzatának.
Nah nem hiszem hogy ettől okosabb lettél, de legalább leirtam hgoy nem vagy egyedül
Jah és azt mondják az okosok hogy háromhónaposan szépen elmulik, szal kitartás
Én már számolom a heteket vissza
Sára
Gratula a hozzátápihoz
Ha nem jön be az alma probáld ki majd a barackot (mélyhütött) lehet hogy az édesebb lesz neki, meg sajna ezek az almák már nem olyan jók mint amikor szüretelik ugye ősszel.
Dorka
köszi a gratulációt, de kisfia lett
Csipőszürésre az adott kerület sajátossága adja meg hogy hova kell vinni, nekünk budafokon a nagy sztkbán van ortopédia és oda kellett mennünk.
Rita
Megcsináltam én is a sütit, fini lett. Egy technikai kérdésem lenne, hogy ezt a mennyiséget Te mekkora méretű tepsibe teszed?
A vizsgálatoknál egyrészt neked jobb ha fájás közben teszik,mert akkor kevésbé érzed mennyire fáj valójában a vizsgálat, másrészt nézniük kell hogy a tágulás mekkora fájás alatt és simán, mert eltérhet, ebből látja a doki hogy hol áll a szülés.
Prücsök
A ctgén ahogy jól esik neked ugy helyezkedsz a lényeg hogy jól hallható legyen a babó szivhangja
Joe
Nagyon édi Boti, gyönyörű szemei vannak
Látom te is hasonló gondolatokat érlelsz magadban mint én, bennem is felmerült az esetleges váltás, mert a mostani munkám, vagyis inkább szakmám nem igazán köt le.
És ezután a szülés után még jobban érlelődik hogy váltsak
Gabek
Holnap lesz a börze ahogy Sára is irta. Kismamaujságos előfizetős kuponnal 450 a bugró, amugy meg 900 Ft lesz.
Amit általában tuti érdemes megnézni a pelusok, mert jó akciókat csinálnak a gyártók (libero és pampers) a Gabi is kint szokott lenni a fürdetőivel és a popsitörlőjével és jóval olcsóbb mintha üzletben vennénk meg. Mildi is kint van általában és jó akciójuk szokott nekik is lenni. A rengeteg babaholmikról és játékokról nem is beszélve
Pirus
ha erre jársz légyszi add már meg a fogdoki elérhetőségét mert újabb fogam tört el
Mindenkinek jó hétvégét.
puszi