Új privát üzeneted érkezett!

Oltásrol jut eszembe:nektek mi a véleményetek a bárányhimlő elleniről?Isti simán átvészelte,de most annyi mindent hallani a szövődményekről.A dr. nénink az agyhártyagyulladás ellenit is ajánlotta 1 éves kor után.

Kép

Kép
hajnus

Bárányhimlő:Most semmi esetre nem adatnám be mert sok a bárányhimlős gyerek.Sajnos láttam csúnya szövődményekkel járó bárányhimlőt.Kép(a TV-ben)

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Eszti!

Most meg nekem nincs időm irni, MurphyKép
Rólam mi volt a véleményetek?
Mot megyek vár a melo!Kép

Szép estét!

Sziasztok!

katus78

Katus!
Klassz csaj vagy és tetszik a humorod!Kép

KépKép
eszti76

Eszti!

Jaj köszi, most dagad a mellem, apjuk örül, jó esténk lesz!KépKépKép

Szép álmokat!!!

katus78

Sziasztok!
Délután voltunk a gyerekekkel Violnál. Minden ahogy Eszti is írta...
Türelmes, szombatra van egyébként kiírva.

Hajni, tavaly voltak bárányhimlősek a gyerekek nálunk és kiskorban szépen átvészelték. Nem oltattam őket hanem elvittem játszani bégetős ismerőshözKép
Örülök, hogy túl vagyunk rajta. Bár Mártonnak maradt a homlokán egy pötty, de ez van.
Janka füle meg a rosszul sikerült fülbevalótól maradt kicsit lyukas, remélem azért nagykorára szépen helyrejön.

Kép
Kép
Kép
amica

Köszi a válaszokat,szerintem mi sem adatjuk be.Lehet többet ártanánk vele.Rosszul sikerült fülbevalo?
Hé,csajok most kapcsolok,ti találkoztatok?Kicsit irigykedem.
Sziasztok,jo éjszakát.

Kép

Kép
hajnus

Jó reggelt!

Kép

katus78

Hahó Katus, mit iszik ez a süni????????????????KépKép

Hajni, a fülbelővés és a fülbevaló együttesen sikerült pocsékul, maradt a lyuk...Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!
Nagyon szurkolok Violéknak!

KépKép
nicika

Vero!Örülök,hogy szimpi vagyok ez tök jó.egy kicsit féltem,hogy mit fogtok gondolni,de örülök.Én hangilag a Viollal voltam így én azt gondoltam,hogy vékony hangja van és nem.Ti mind a ketten olyanok vagytok amilyennek elképzeltelek benneteket bár a képek csalnak,mert Eszti sokkal vékonyabb és te is az vagy nem is látszik,hogy szedtél volna föl bármennyit a terhesség alatt.Nagyon kedvesek és aranyosak vagytok ja és szépek is.Nagyon örülök,hogy találkoztunk.
Ez a tapasz amit használsz micsoda és mennyibe kerül?Lehet ki kéne próbálnom.

Katus!Ez a "Betegség" még a sportból adódóan jött.Pontosabban a repedés pont itt Kanizsán jött létre egy meccsen voltunk itt és egy labda harc közben olyan szerencsétlenül mozdultam,hogy csillagokat láttam utánna alig tudtam menni.Én erre tippelek,mert a doki azzal nyaggatott,hogy estem-e valamikor régen,de nem emlékszem.A sport pályafutásom alatt legalábbis nem.

Eszti!Nagyon jól tetted.Meg kell őket fenyíteni ilyenkor ha férfi ha nő.Na majd ha elkezdek végre vezetni türtőztetni kell majd magam,mert előszeretettel szeretek beszólni és bemutogatni ha valaki balfasz ez többnyire a gyalogosoknak szól.Kéne magunknál tartani ostort aztán ha valaki köcsög kiszálni aztán jól megostorozni.
A kezelések jók lennének,Levi előtt Karosba jártam ott kaptam tangentort"Vízsugárral maszíroznak át 10-percig"aztán masszázst gyógytornát,de azt nem bírtam meg valami mágneses lótúrót.Ezekből a két masszázs használt.De sajna nincs ki a husira vigyázzon.
A 12-hósra igen fizetni kell ha jól tudom 2000-körül van az anyag.Ez agyhártya ellen van ami nem kötelező,de beadható.Május 30.-án kapjuk meg.

Amica!Hogy lehet egy fülbelövést elcseszni?!
Vendég

Hát a kis f....m kivan ám,hogy még mindíg nem engedi a képeket feltenni!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Gabó!

Fájdalomcsillapító tapasz Flector EP tapasz a neve, a gyógyszertárban tudni fogják. Olyan 800 ft körül van, de kettő van benne és én el is szoktam vágni őket, mert elég nagyok. (Ha nagyon fáj akkor persze nem vágom el.) Fel kell ragasztani a derekadra, és bejut a cucc a bőrön keresztül. Persze ez csak ideiglenes megoldás...
Itt a link a tapaszról:

http://www.drinfo.eszcsm.hu/index.php?oldal=gy_inf&param=0100000017470

Köszönjük a dícséreteket!!!

Agyhártya oltást én is "vettem" anno az Áronnak...
Vendég

Bárányhimlő oltást nem ismerem, ezért nem is szólok hozzá.

Közlekedésben beszólással azért vigyázzatok! A Laci mindig azt mondja nekem h egyszer valaki nagyon el fog verni...
Addig jó, míg jó a központi zár a kocsiban, nem tudnak kiszedni belőle!!!! HAHA!!
Vendég

Vero!Köszi elolvastam ki fogom próbálni hátha segít.Bár megszüntetni nem fogja.
Ez jó akkor te is beszólos vagy.A Balázs szokott engem is csitítani,mert bár nem tehetek róla imádok beszólni,de nem csak autóbol hanem boltba vagy az utcán is.Ezért nem is szeret velem nagyon eljönni sehova.Sajna,de ha olyan szitu van nem tudom tartani a számat.Ez van!KépKépKépKépNem is tudom,hogy központis lesz az autó.Ez nagyon megfontolandó.

Olyan csodálatos idő van itt ma meg holnap város napja van ebéd után le is sétálok a husival megnézzük milyen.
Vendég

Látom mindenki talán a levegőn van vagy csicsizik.A husi is most aludt el felébred aztán megyünk mis levegőzni.
Vendég

Szia Gabó!
Én itthon vagyok, Janka alszik, takarítok, olyan lassan haladok. Tiszta mérges vagyok magamra!!!!!!!!!!!!! Alig tudok belenyugodni, hogy minden lassabban megy.
Én általában higgadt vagyok, de terhesen velem sem szeretett a férjem emberek közé menni. Folyton beszóltam valakinek. Jankával volt a legdurvább, most azért jobban tudom fékezni magamKépKép:o

Remélem csajok ha máshol nem Violnál én is találkozom veletekKép
Rohanok, mert nem végzek mire indulni kell az oviba.

Olyan szép virágokat vettem ma a ládáimba!!!!!!!!!!!!!! Nagyon szeretem őket, bár lehetne kertem!

Kép
Kép
Kép
amica

Ne legyél mérges ez valahol természetes,hogy ilyenkor pocakkal már nehezebb és lassabban megy minden.Nyugi!Akkor vagyunk elegen beszólosak.Jól van.Jó lenne már mindenkivel találkozni,de ez lehet,hogy csak augusztusba fog összejönni a bulin főleg Ágival és Renivel.Bár én igyekszem mindenkivel randizni ha haza megyek.
Vendég

Sziasztok!Végre elaludt a Virág,már fél12-óta csak nyafogott.Fáj a füle és ezért nyűgös.Nem szúrták fel a fülét csak gyógyszert kapott.Szerdán megyünk vissza a fülészetre,remélem addig rendbe jön.
Hajni!Olvastam a tegnapi kisalföldbe a balesetedet.24évesnek írtak.Remélem nem fáj már semmid.Lassan már a járdán sem lehet nyugodtan közlekedni.Én is szívessen találkoznék mindenkivel.
Apa hétvégén lakást fest meg átalakít mi meg megyünk az anyuékhoz aludni.Nagyon régen aludtam otthon biztos furcsa lesz.Virág szeret az anyuéknál aludni ,vele nem lesz gond.Kár,hogy nincs otthon számítógép.
Violnak drukkolok.Szegény jó sokat lesz bent a kórházba.
Amica!Tegnap én is virágokat ültettem ,nagyon szépek .Nagyon szeretem a virágokat jó kedvre derítik az embert.

KépKép
kola2

Gabóca!
Imádlak a:sokkal vékonyabb vagy....-kijelentésedért amit én is elmondhatok rólad hiszen nagyon jó alakod van.Kép
Én is beszólós vagyok.A férjem nem volt az de mellettem az lett.Eleinte ő is égett velem emiatt.KépÉn ilyen vagyik és kész!

Csajok!
Augusztus 14-től 28-ig szabin leszek.Ebben a 2 hétben megejthetjük a kerti-partit.Mit szóltok hozzá?Kép

KépKép
eszti76

Jó éjt mindenkinek!Kép

KépKép
eszti76

Eszti!
Nekünk jó!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Eszti!
Elmeletileg nekunk is jo, remelem nem eppen a Balcsin leszunk vagy valamerre mashol. Mindenkeppen szeretnek veletek talalkozni!

Violnak irtam sms-t, de nem valaszolt. Szoval nem tudom, hogy megkapta-e egyaltalan. Majd valamelyikotok, ha beszel vele kerdezzen ra legyszi. Koszi!

Hajni!
Szerencse,hogy megusztad a balesetet! Orulet, hogy hogy vezetnek az emberek!

Vero!
Nekem is addig nagy a szam amig messze vagyok az illetotol. Kép Amugy meg szemtol szembe nem merek szolni (pl. anyosnak, vagy a szaros tv szerelonek a multkor). Kép

Oltasok: Itt automatice jar az agyhartya elleni es a baranyhimlo is. A Balint mar megkapta az osszeset es nem volt semmi gond veluk. Anno a Bencenel sem.

Megyek alukalni. Sziasztok!

Reni merre lehet?

Kép
Kép
agi

Kola!Reméljük Virág hamar renbe jön.Apa ilyen ügyes,hogy ő csinál mindent?

Eszti!Nagyon szívesen a bókokat én is köszi.És te miért fogyizol ha ilyen jól nézel ki?
Nekünk is jó a buli.Alig várom már biztos szupi lesz.Gyarapszik a beszólos brigád.Elgondoltam mi lenne ha véletlenül így együtt mennénk valahova és valaki valami olyan dolgot csinálna ami nem tetszik hát uram irgalmazzon az illetőnek.

Ági!De jó,hogy nálatok autómatice jár itt fizetni kell érte a bárányhimlőért asszem 6000-et.Hát légyszi és ne menjetek akkor sehova,mert hetedhétországra szóló buli lesz.

Ma nem hiszem,hogy sokat leszek,mert van meló a kertben meg jó az idő is kint leszünk,de azért kukkolok.

Nagyon szép napot kívánok mindenkinek!KépKépKép
Vendég

Hú ennyire nem volt senki ilyen talán még nem is volt.Biztos élvezitek a jóidőt.Élvezzétek is!KépKépKép
Valaki tud valamit Violról?
Vendég

Sziasztok!
Most már látom,hogy nagyon pangunk.
Ma is melóztam aztán bevásárlás a hét végére és utána este 8-ig az udvaron bóklásztunk mert élvezzük ezerrel a jó időt.Csajok,nehéz visszaszokni a teljes munkaidőre.Reggel 8-kor elmegyek és fél 5 előtt nem érek haza.Aztán jön a lakás rendbetétele ami egyébként kevésbé rendetlen mint amikor egész nap itthon voltunk és aztán a Szonjázás.Legvégül pedig apuzás.Kép

Gabóca!
Szerintem ha együtt kötnének belénk ott kő kövön nem maradna!Kép
Köszönöm a súlyomra vonatkozó kedves és számomra igen kedvező kritikádat.Kép
Violról nem tudok semmit,majd holnap informálódom.

KépKép
eszti76

Szonját ismét sikerült rávennem a kádban fürdésre.Igaz csak kicsi vízben hajlandó de ez már haladás.Kép

Szonja és a nagy bicikli.Kicsit fél mert billeg de haladunk a nagybiciklizéssel.Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok!
Én ma reggel találkoztam a Viollal. Épp Nst-n volt. Minden változatlan, a hételején döntenek ha addig nem indul magátol Dorka.
Hegykőn voltunkKép

Kép
Kép
Kép
amica

Amica!
Akkor Hegykon talalkoztal vele? Nincs a korhazban, vagy en nem ertek valamit?

Eszti!
Na hal'Istennek, hogy megint lehet furdetni Szonjat! Remelem tanult anyos pajti belole, hogy tobbet ne szoljon bele ilyen dolgokba, mert aztan honapokig te szivod utana.
Nagyon franko a bringa! Bele fog jonni hamar. (Ezt egy olyan valaki mondja aki maga nem tud biciklizni!!! Kép)
En ugye a Bence 6 honapos koraban visszamentem par honapra teljes allasban dolgozni, es teljes lelkibeteg voltam, hogy nem tudok minden elvarasnak megfelelni. Olyan keves volt az itthoni ido a fozesre, takaritasra es persze a gyerekre, hogy csak a felallas volt a megoldas. Szoval nem irigyellek. Szonjanak hogy megy az ovi? Szereti tovabbra is? Ki hozza el delutan?

Kép
Kép
agi

Szia Ági!
A szüleim is hegykőiek, náluk voltunk, útközben szaladtunk be Violhoz a kórházba.
Õt már csak Dorkástul kettesben engedik hazaKép

Sziasztok! Szép vasárnapot, rohanok főzniKép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Ezek szerint Dorka baba nem sieti el!
Vagy a gólya a bűnös?? Kép
Kép

Ági!
Akkor ha jól értem sikerült félidős állást találni. Mennyi ideig dolgoztál teljes munkaidőben?

Tök durva a "szalagom"! Így néz ki most:

Kép
Vendég

Sziasztok!
Csak rövidkére ugrom be mert anyunál a kertben családi ebéd az öcsém kezdeményezésére pedig esti szalonnasütés lesz.Adunk a kalóriáknak.Kép

Ági!
Üzentem Violnak,jelenleg a válaszra várok.Ha van esze,most alszik!Én úgy de úgy aludnék egy jót már.Most viszont már esélyem sincs rá.Nem baj van egy most már fürdő,gyengén bicikliző épkézláb kislányom és ez megéri a táskákat a szemem alatt.Kép
Viol,ahogy Amica is írta már csak Dorkástól jön haza.Szerintem kedden fog születni.Ez csak egy megérzés.Kép
Lépek mert még össze kell készítenem a kerti cuccokat.(napozóágy,polifom matrac,homokozószett,stb....)

Szép napot mindenkinek!Kép

KépKép
eszti76

Ági!
Szonja imádja az ovil.Ha a férjem ráér ő megy a gyerekért ha nem akkor az anyós hozza haza.Így tökéletes,mert én úgy sem érnék oda érte időben.Kép

Képzeljétek a férjem megtáltosodott.Kitakarít,rendet rak és még a gyereket is ellátja.Egy kicsit gyanakszom is,hogy...............!Nem ám,csak örülök neki.Kép

KépKép
eszti76

Eszti!Na akkor ez már haladás lassan már félig lehet neki engedni a kádat.Egyépként usziba nem fél?Hú most láttam egy nagy bukást a Forma 1-be.Ezt a biciklit mikor kapta Szonja?Olyan mintha kicsi lenne neki.Vagy csak rosszul látok?Lehet a kép miatt van.Szar is lehet egész nap melózni én már most azon gondolkodom hova fogok vissza menni,mert két műszakba nem igazán lehet.Az meg,hogy melózni kell.Én is itton vagyok már ez 1-hós terhesség óta és már most nehéz lenne viszaszoknom melózni.Na de nálam ez még a jövő szele.Azért apára maradjon ám energia!!KépKépKépKépAz megsose baj ha apa is kiveszi a részét a házimunkából.Ez nagyon dícséretes.Gondolom nagyon jól érzitek magatokat kint a jó levegőn.Üdvözlöm Verot meg a kint lévő porontyot meg a pocaklakót.Egyetek igyatok sokat.
Vendég

most üzent Viol még mindíg full zárva talán egy-két josló van neki.Ha hét közepéig nem jön magától akkor szerinte megindítják.
Vendég

Sziasztok!
Látni, hogy itt a jó idö, gondolom mindenki a szabadban van. Mi is. Keveset vagyok gép elött.
Eszti! Ez a bicaj hányas? 12-es? Én most akarok Mirának venni, Neki 12-es a mérete. Már ki is néztem egy szép pirosat.

Violnak megy a drukk!!!

KépKép
KépKép
mirama

Szia LANYOK!!!!

Teljesen eltüntem a netröl. BOCSI!!!
Az anyuek voltak itt csütörtökig es akkor nem akartam a neten logni. Meg mostanaban minden nap van valami es vegre az idö is jo es sokat vagyunk kint LARAval.
Violt puszilom, ha mentek hozza adjatok at es szoritok neki, hogy minden rendben legyen.

Lanyok! Segitsetek Nekem!!!
Volt nektek olyan idöszakotok, hogy amikor a picurkat az agyba dugtatok elkezdett örülten bögni, mintha felne valamitöl. Es ha kezbe veszem meg vigyorog. Tegnap este mar kesz voltam töle es betettem az agyaba orditott mint a sakal nem tudtam megnyugtatni fogtam magam es kimentem a szobabol es becsuktam az ajtot, hogy kevesbe halljam az orditast. 4 perc utan aludt! Ma este pl. nem volt semmi gond szepen elaludt! Lehet, hogy hisztizik??? Ja es 2 hete vegigalussza az ejszakakat altalaban 8.30-kor vagy kesöbb ebred meg! Kép

Na most mar megyek aludni !!
MINDENKIMEK JO EJSZAKAT!!

Kép
Kép
reni76

Reni!Ez véleményem szerint kő kemény hiszti mivel ha felveszed képen vigyorog.nálunk is megy már egy ideje napközben én is hagyom had hisztizzen nehogy azt gondolja,hogy hiszti és egyből felkapom,mert hamar hozzá tudnak szokni.Nálunk is ha felveszem elkezd röhögni.Annyi eszük van már,hogy csuda.Ez az én véleményem a lányok is biztos írnak majd ők hogy látják a dolgot.
Augusztusba jöttök haza?Akkor lesz a buli.
Vendég

Sziasztok!

Reni!

Szerintem is hiszti! Máté is ezt teszi, most már hagyom had, csinálja, aztán elfárad, és alszik. Õ is röhög, meg játszani akar, ha felveszem.
Kis rafináltak, annyi eszük van, próbálkoznak állandóanKép
Máté mostanában a babakocsiba is hisztizikKép

Gabó!

Mikor mész vezetni? Hol tartasz most, műszaki volt már?
Mikor jöttök legközelebb Sopronba?
Nekem csak itthon nagy a szám Kép. Egyébként beszari vagyok, nem idegesítem magam, úgy gondolom, nem éri meg , hogy felhúzzam magam, le van sz@rva.
Nem foglalkozom a hülye emberekkel, magamban megvan róluk a véleményem.

Eszti!

Szuper, hogy Szonja újra fürdik.Kép
Nagyon tetszik a biciklije, és nagyon ügyes.Kép
Tegnapi szalonnázást elmosta az eső?KépVagy előbb voltatok?

katus78

HELLO!!!

Köszi csajok! En is ugy gondolom, hogy merö hiszti csupan. Mostantol hagyom bögni!

Augusztusba megyünk haza valamikor 15 - e utan, de meg pontosan nem tudom!! mar nagyon varom am , hogy talalkozzam mindenkivel! Kép Ha tudom mar egyböl infozok!
De most rengeteg a munkank, mert kb. 1 honap mulva kezdünk költözni es addig meg egy csomo mindent meg kell csinalni!!
Mi ujsag Nercsivel? Ö is mar olyan regen nem volt! Tudtok rola valamit?????
Es VIOL? 2 in 1 ?????????
Szep napot mindenkinek!!!
RENI es LARA

Kép
Kép
reni76

Katus!A babakocsiba is hisztizik?Pedig ilyenkor már élvezni szokták,hogy tudnak nézegetni.Kis ravasz.
Május elején kezdem el végre Suzukira megyek.Azt veszünk úgyhogy arra a legegyszerübb.Most májusba megyünk valószínű nem a vége fele,mert 30,-án kapja az agyhártya elleni oltást.Valamikor a középtájba,hogy a szülinapján itthon legyünk.
És ti mikor mentek haza?
Vendég

Valamikor akkor tájban lesz a buli.
Vendég

Hu a buli aug. vége felé lesz?
Máté aug. 17-én lesz 1 éves, és aug. 20-án van a anyosoméknál a búcsú (minden évben akkor van akármilyen napra, esik)
Mi akkor biztos nem leszünk SopronbanKép

Arra gondolok még, hogy az erős fényt nagyon utálja, üvölt, ha a szemébe süt a nap.
Mostanában a siltes sapkát adom rá addig nincs baj, amíg nem süt szemből a nap.
Rendeletem neki a netről baby napszemüveget, remélem, megoldja a problémát.
Remélem, rájön, hogy az jó neki, és nem szedi le.
Ha teljesen felhúzom a napfénytetőt, azért üvölt, mert úgy nem lát, ha nem akkor a fénytől.Kép

Reni!

Erikáék jól vannak, rossz a gépük.
Most hétvégén voltak otthon, ma megyünk sétálni.
Alíz nagyon aranyos, sokat nőt, ő is átalussza az éjszakát.

katus78

Gabó!

Hétvégén megyünk haza, és maradunk egy hétig.Kép

katus78

Nem próbáltad az esernyőt?Nekünk tavaly bevált.Most meg mindíg úgy fordítom a babakocsit,hogy ne süssön a szemébe.Kíváncsi leszek arra a szemüvegre.
Vagy az előző v. az azelötti oldalon Eszti írta mikor lesz szabin nézd meg.
Most elköszönök bemegyünk a városba.

Szép napot!KépKépKép
Vendég

Sziasztok!

Ma voltunk szurin a Szintivel! Egész jól tűrte, csak akkor sírt kicsit mikor megbökték! Remélem nem fog belázasodni. Most kint alszik a kocsiban!

A Viol még mindíg egyben? Pedig azért néztem fel hogy már biztos megszült! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!
Kisbabások, mekkore mázlitok van, hogy éjjel alszanak a kölykök, nekem még másfél évesen is szoptak éjszaka, Janka már 2,5volt mikor elkezdte végigaludniKép
Csajok, a hiszti nem egyszerű dolog, várjátok ki a végét, úgy 2-3éves kor közöttKépKépKép, na de az 5évesek is rábírnak zendíteniKép

Már a takaró és a "vékony" párna kész van, ma szabtam ki a rácsvédő darabjait, nem tudom mikor lesz időm varrni, virágokat is szerettem volna átültetni, de folyton közbejön valami...

Mindenkinek jó sétát, nagyon szép idő vanKép

Kép
Kép
Kép
amica

Kép
Szalonnázást elmosta az eső
Kép
De nem baj, így is jól éreztük magunkat, igaz mi kevesebbet voltunk mint az Esztiék, mert én már nehezen ülök órákat sokat keményedik a hasam és beszari vagyok, ilyenkor mindig hazajövök.

Hisztihez nem tudok hozzászólni, az enyém sohasem volt a kiságyában annyira utálta, így nem is hisztizett benne...

A nap miatt viszont nekem is hisztizett, és én is a siltes sapit tettem rá ilyenkor, sajnos a napszemüveget nekem leszedte, sőt ki is dobálta a babakocsiból. Az esernyős ötlet nem rossz viszont, nekem nem is jutott eszembe anno, én is mindig a kocsit forgattam Kép Kép

Milyen szurit kapott a Szinti?

Viol még egyben, vizet kartak neki nézni de nem tudtak, mert zárt a méhszáj...Kép
Holnap eldönti a Csécsei és a Berkes hogy mi legyen velük. Puszil mindenkit!!!

Mirama!
Hogy halad a lakásfelújítás?

Megyek tejeskávézni!
Kép
Vendég

Amica!

Az enyém is szopott éjjel még 1 évesen is.
Azután kezdte el végigaludni hogy már nem szoptattam, de akkor is velem az ágyban...Mondjuk én sohasem tudtam megállni hogy sírni hagyjam este, csak napközben hagytam. Én is attól tartottam hogy fél egyedül, vagy ilyesmi...

Virágot én is akartam ma ültetni de aztán inkább ablakot pucoltam (nincs nekünk sok!) meg kimostam-vasaltam az Esztitől kapott bébicuccokat és kipurcantam. Lehet hogy estefelé még nekiállok, de csak ha anyu segít...

Jók lettek az ágyneműk? Olyasmi mint amit mutattál?
Vendég

Amica!
Egyenlöre Noel is a rossz alvók közé tartozik. Sajnos. Sokszor kelünk hozzá, van, hogy csak felsír, de általában kikell venni és a leghamarabb cicin nyugszik meg. Azért remélem nem lesz mindig ilyen.
A hisztivel kapcs. igazad van, Mira most lesz 3 éves és igazán megmutatta mi az a hiszti. Brrrrr....
Vero! Még nem álltunk Neki, csak folyamatban van, készül a konyhabútor, megrendeltük a konyhai gépeket, csempét, ilyesmit. 3-4 hét múlva lesz a nagy munka.

KépKép
KépKép
mirama

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?