Új privát üzeneted érkezett!

Tontica!
Köszönöm az érdeklődést!Kép A hőmet nem mértem, mivel tudatosan nem készülünk/készültünk a babára, ha jön, akkor jóKépKépKép Ebből kifolyólag, gyógyszert sem szedtem!!!!

Bali78!
Gabriel tesztet használtam! Lehet, hogy újra meg kellene próbálnom?
Damona

Katica,
nem keserítettél el! Kép
Sztem az első lombik olyasmi, mint az első védekezés nélküli próbálkozás! Sikerülhet akár elsőre is, de azért sokan nem ilyen szerencsések.

Talán annyi, hogy a randi időzítésén nem nekem kell aggódni! Kép

Kriszta,
te drága, bár igazad lenne! Kép Kép

Anyapoc,
köszi! Válaszoltam! Kép

Bali,
ja, ja nyilatkoztam, mégpedig vmi olyasmit, hogy rettegek az ikerterhességtől!
A két gyerek szuper lenne, főleg hogy egynél többről álmodni se merek, csak nem tudom, hogy az agyonmacerált hasam mit szólna hozzá...Kép

angel37

Köszi! Ez alapján két héttel később volt peteérésem, mint ahogy megfogant a babám.... De akkor én már rég örültemKép Nos x

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Bali

Ma megyek a gyógyszertárba a Qupidoért.Szerinted mikor csináljam meg?!Szívem szerint már ma megcsinálnám.Még 4 vagy 5 napom van hogy megjöjjön és a 9.DPO nál tartok a hőm meg stabilan 37-37,1
Ma megyek a gyógyszertárba a Qupidoért.Szerinted mikor csináljam meg?!Szívem szerint már ma megcsinálnám.Még 4 vagy 5 napom van hogy megjöjjön és a 9.DPO nál tartok a hőm meg stabilan 37-37,1

málna2162

Bali

málna2162

Azért ennyire nem vagyok erőszakos...

málna2162

Nekem április 18-22 között írja a Jónás. Dehát az most van, csajok!!!!! És a pé-m is!!!!
Húúúúúú, nyomás haza!!!
Apa ma este nem menekül! Holnap UH, remélem már semmi nem lesz ott!

Kép

Kép
kamilla306

Málna
Kép Ok. majd számolj be mi volt a gyógyszertárban Kép
Tök jól leírtad a Jónás használatát!Köszi.
Nekem kicsit beelőzi a peteérésemet az az időpont amit a jancsi javasol, de kislányt ígér mostanra, amivel ki is 1eznék. Kép

Kép
katica_75

Kamilla,
Akkor húzzatok bele! Kép
Ebben a hónapban egyébként nekem is egybeesik a jónás és a pé időszak! De mire megyek vele??? Kép

angel37

Beütöttem apa adatait is neki egész évben 1 héttel előbbre ígéri mint nekem és ráadásul mikor nekem lányt neki fiut és így felváltva de soha nem stimmel Kép Vagy pasikra ezt nem érdemes nézni?

Angel
Emlékszem az unokanővérem meg volt róla győződve annak idején hogy nem véletlen lettek lombik FIAI!
Lányt vakahogy el sem tudott képzelni,és poénból mondta is a dokinak hogy ő fiút kér Kép...Hát nem tudom

Kép
katica_75

Kamilla
Akkor irány haza,elkapni apát!Kép

Anyapoc
Augusztus 21-én nyit a bölcsi a nyáriszünet után,akkor kezdjük a beszoktatást.Kép
Miskolc a régió központja,ezért lesz itt a vizsga.Azért nem nálunk,mert ebből a tárgyból már nem létezik érettségi mostanság(úgy értem a sulis időszak végeztével)

Jónás:
Nekem mindig egybeesett a hőmérős,és a jónásos p.é-m.mégsincs eredményeKép
Mióta clostyzok,azóta korábban van a repiKép
Ada egyébként visszanézve akkor fogant,mikor a naptár írta,és lányKép

KépKép

KépKép
okr

Kriszta:
Most jottunk meg a dokitol, bronquitis (nem tudom magyarul hogy irjak).
Szegenykem nem kap rendesen levegot, inhalatort kell neki vennunk, hat nem tudom hogy fog neki tetszeni. Kép

Uj doki van es nagyooooooon dogos!!! Kép Nemsokara kell mennunk oltasra is. hi-hi Kép

Malna: Kép Te kis eroszakos, szerintem varj meg par napot! Kép

Meg akartam csinalni a Jonast de nalam nincs olyan hogy: "Lunar Pashes Fertility Calendar" valamit elszurtam?
Pedig nagyon erdekelne. Kép

Valaki megcsinalja nekem? Adatok: Klein Anita, Pecsen szulettem 1979 maj. 16-an 17.45-kor.

Anyapoc: ha a fiam csillagjegye ilyen jo akkor miert ilyen kis "rossz" az en dragam? Kép
En meg a makacs bika aki fejjel megy a falnak. Kép

Kriszti77: Szerintem ezek tipikus "lelkinyavaja" tunetek. Kép Nalam is volt ilyen idoszak, remegessel egyuttveve, meg a szemhejjam is remegett, a faradtsagtol, stressztol, izgalomtol (szerelem) volt, kicsit pihenned kene es valami olyanra koncentralni amit szeretsz csinalni es kicsit hanyagolni a babatemat. Mar ha egyaltalan attol van.
En valerianat szedek ha nagyon beporgok, ez termeszetes es nem art, nem almosit el allitolag. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Hörghurut.Jobbulást kicsi fiadnak!!
Milyen oltásra mentek?

Megpróbálom neked megcsinálni a kalendáriumot

KépKép

KépKép
okr

KépKép

KépKép
okr

málna2162

Katica

Semmi.El sem mentem.Felhívtam és jó összevesztem a patikussal.
Illedelmesen bemutatkoztam (ahogy anyukám tanította) majd elmondtam neki, hogy már reggel jártam ott és érdeklődnék, hogy megjött -e a teszt.Közölte hogy nem és nem is lesz mert nincs egyik nagykerben sem ( mindezt ilyen Hildegard főnővér stílusban) majd lecsapta a telefont.Én meg egyébként is jó hangulatban voltam és visszahívtam, hogy már megbocsájtson de ez nem egy intelligens elintézési mód.Azt mondta azért csapta le mert csörgött a másik...
Ja egyébként ebben a csúcs szuper kedves emberekkel dolgoztató patikában ma reggel, ha nem vagyok résen, mint egy kiscserkész rámsóztak volna egy 2005 10. hóban lejárt tesztet...

Más ötlet?!Qupidon kívűl?!

málna2162

Málna
Próbáltad már a www.hazipatika.com oldalán a rendelésnél?

KépKép

KépKép
okr

Konkrétabban itt:
http://www.hazipatika.com/store/product?pid=2185;srchkywrd=terhességi%20teszt

KépKép

KépKép
okr

Ott sincs...Kép
Mindjárt szerzek egy békát!Kép

málna2162

Nagyon koszi mindkettotoknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép Kép Kép
Hat, nem tudom hogy higgyek-e neki mert 15-19 koze rakta most es meg nem volt pe-m. Na mindegy mert szex az volt dogivel. Kép
Jovo ciklusban leanyt nemzunk. Kép

Es hogy lehet visszamenoleg megnezni hogy a fiam tenyleg fiu-e? Kép 2004 szept. 8-an szuletett 5 orakor tehat 2003 decembereben fogant valamikor.

KépKép
KépKép
tontica

Bocsi,most látom,nem rendelhető jelenleg.
okrisz

Mit jelent a kicsi sarga meg feket potty?

KépKép
KépKép
tontica

Kis sárga-telehold
kis fekete-újhold

Csakegy:
Nohát,így ez sokkal gyorsabb.Nem kell jelszó,meg ilyesmiKép
okrisz

Sziasztok!

Ti aztán termeltek! Nem semmi!

Takidó hatalmas gratula.

Tontica!Kép Szegény kicsi.

Kamilla hajrá!!Kép

Málna! Másmilyen teszt miért nem jó? Lehet, hogy figyelmetlen vagyok a ciklusnapoddal kapcsolatban de már 10. dpo után vagy akkor sima más teszt is kimutatja.

Ancsa merre van? és hol tart?

Zsazsó?

Hát most ennyi! Szét vagyok zuhanva egy kicsit úgyhogy bocsi, ha kihagytam v.kit.

JÓnás! Ezek szerint nekem idén nem fogan babám. Kép.
Laborom csak legkorábban jövő hét péntek. az már a 6. hete lesz. Durva. Ki voltam akadva. Azt hittem ha viszem a dokihoz hétfőn (uh Kép)Akkor más esetleg annak függvényében lépünk. Hát nem.

Na kipróbálom én is ezt a reg. nélküli dolgot.
Háát! Túl hasonló a nevem.
Nem megy!Kép

Ildi
Vendég

Na mégegyszer! Kép
Nektek nem írja ki,hogy túl hasonló a nevetek?
Ildi1

Tlidi: miert nem fogan babad az iden? Mi van Veled, miert vagy megzuhanva? A 6 het az tenyleg sok, nagyon lassan megy.

Kriszta: koszi, tenyleg fiu! Kép De szerintem kicsit kesobb fogant bar ki tudja mert majdnem ket hettel a kiirt ido elott szuletett ugyhogy lehet ebben valami.

Igy csunya fekete a nevem. Kép
alneventontica

Sziasztok!

Nekem a jónás márc.24-27között tette a termékeny napokat.Hogy a pé.-m mikor is volt,az jó kérdés.Ezek után most nem is tudom,hogy márciusba jött össze a baba,vagy áprilisba.Igaz egyiknél se jelölte,hogy fiú lesz-e,vagy lány.Szerintetek ilyenkor mi van.? A többi hónapot ahogy néztem felváltva volt fiú,lány.Nálatok is így volt,mert ez alapján,akkor márc.lány,ápr.fiú.és pár hónap múlva ez alapján kiderül,hogy mikor is fogant.

Damona!
Lily nevezetű tesztet használtam először(pénteken)ez lett a nagyon halvány csíkos.
Tegnap meg Pregnasens-et,és ezen már erőteljes lett a teszt-csík.A patikus csaj nekem azt mondta,hogy mindegyik teszt egyforma(25 IU/liter hCG érzékenységű),miután Qupidot ő sem tudott adni.
A Qupido egyébként úgy tudom,hogy 10 IU/liter hCG érzékenységű.

Tontica!
A www.nlcafe.hu oldalon van az asztrológus. Fent vannak kis fülek,és ott találhatók a szakértők.Ezek foglalkozás szerint vannak felsorolva,és az első asztrológus csajt kérdeztük.Ha jól tudom Adrienn.
Egyébként nekem még nem válaszolt,pedig már kétszer írtam neki.

KépKép
takido

Tlidi

Gondolod ha holnap csinálok egy tesztet lehet hogy már mutat valamit?!Holnap leszek a 10.DPO-n.Ma a teszt nem mutatott semmit...
Kép

málna2162

Totica! A Jónás szerint idén nem fog egybeesni, még csak közel sem lesz egymáshoz. Kép.
Megzuhanás: idén vagyok végzős

Aláírást szeretnék én is csinálni a profilomba. Rozsaszínt szeretnék. Megmondja valki, hogy lehet a betű színét változtatni, meg betűstílut is akarok váltani, hogy lehet?
Vendég

Málna!

Ja akkor sztm. várjál még egy pár napot! Inkább szombat vagy vasárnap tesztelj. Akkor apa is otthon vanKép(normális esetben)

Nagyon biztató a görbéd! Nekem tetszik! Ez az első éles hónap?
Ildi1

Ildi1

Nem,már január óta próbálkozunk.Azért tűnök egy kicst dilettánsnak mert a fiam az csak úgy lett,nem próbáltuk,nem terveztük egyszer csak azt vettem észre,hogy terhes vagyok.Most meg azt sem tudom mikre figyeljek,mi ajó,mi nem...

málna2162

Helo! Az aláírásra tud valaki válaszolni?

Nekem nagyon tetszik a görbéd! Szerintem lesz ebből valaki! Tünetek?
Vendég

A jónásban hol lehet azt beállítani,hogy mikortól mutassa?
Hátha egy korábbin rajta van,hogy milyen nemű a márc.illetve az április.

KépKép
takido

Egyenlőre nem sok...
Sokat járok pisilni,és kívántam múlt héten és egy pár napja sört...Egyébként nem szeretem.(Alkoholmenteset ittam)néha fájdogál a hasam inkább feszit(get)mint amikor megakar jönni,vagy amikor jól bekajál az ember.Néha szúr ,bizsereg a cicim.

Aláírás :Az oldal tetején a dokumentáció ablakban tudod kiválasztania formázás címszó alatt

málna2162

Hu Takido! Megneztem a gorbed es szerintem igen nagyon is lehetseges hogy marc 24 es 27 kozott volt ped!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Köszönöm,közben rájöttem,de így se jelezte,hogy milyen nemű lesz.Ilyenkor mit lehet csinálni,nincs valakinek tippje?vagy sehogy se lehet előhozni?

KépKép
takido

Akkor lehet,hogy tényleg jó ez a jónás naptár?

KépKép
takido

Ildi
Aztán ha megvan a szín -(rózsaszín nincs,csak bíbor vagy lila kinek hogy tettszikKép )
-belépsz a profilodba-ott aláírás pontban beírod amit szeretnél.
pl.

purple { Ildi } Szóközök nélkül

KépKép

KépKép
okr

Na de mi van akkor, ha rosszul tudom a születési órám?Kép akkor az ember roszkor eksönözik?
csakegysokadnick

Ez jó kérdés!

KépKép
takido

Takido!
Nagyon köszönöm a segítségedet!KépKépKép
Damona

Igazán nincs mit!Máskor is,ha tudok!

KépKép
takido

Sziasztok Lányok!

Egész nap konferencián voltam és holnap is ott leszek Kép tök uncsi.

Nálam niagara van ... eszméletlen hasfájással kombinálva. Remélem a holnapi nap már light-osabb lesz mert ez így egy kicsit gáz.

Volna egy kérdésem: a 3. naptól kell kezdenem megint a Clsotit. Szerintetek a tegnapi barnázós napot vegyem első napnak vagy a mait. Tegnap délután 3 körül kezdetm barnázni úgy rendesen. Előre is köszi a véleményeket.

Kép Kép
kokusz

Sziasztok!

Ildi!
Sajnalom hogy szet vagy zuhanva!KépKépEn is ugy hogy nem is vigasztallak,mert tudom hogy ugy sem tudnek olyat mondani amitol jobban lennel!Kép
Koszonom hogy hianyolszKép!Meg nagyon az elejen vagyok,6.cn!

Bali!
Tudsz majd tenni egy tablat??

Cs1!
Mesz holnap dokihoz????

Kokusz!
Szerintem vard meg hogy beinduljon rendesen es onnantol szamolj!

Josoltam ma magamnak a NLC-n!Jot nevettem rajta!Ez jott ki:
Tölgy: Egészség, életerő.

Vitalitás, tetterő, jó egészség. Ha beteg vagy, rövid időn belül meggyógyulsz. Még a konfliktusaid is hamar megoldódhatnak. Ha gyermeket szeretnél, ez a lap jó előjel, mert a termékenységet is szimbolizálja.
Na ja!Marha termekeny vagyok!Kar hogy ez jott ki mar 6honappal ezelott is!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa: megyek... hajnalban azzal indítok...
csakegysokadnick

Akkor hamarosan rendbe jossz!Kép

Megyek aludni!
Jo ejszakat mindenkinek!

Kép
Kép
ancsa81

Jó reggelt hétalvók!Merre vagytok????

Ancsa
Most újabb clostys ciklus?Mennyit szedsz beleőle?

Kokusz
Csatlakozom Ancsához.Beindulástól kell számolni,akkor 1 CN,mikor bő,piros.
okrisz

Jó reggelt mindenkinek!

A tanácsotokat szertném kérni.Alig aludtam,úgy fájt a fejem,meg a torkom+hőemelkedésem is van.Tud valaki olyan gyógymódot,ami nem ártalmas a babára?

KépKép
takido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?