Na, megjártuk a dokinéni-védőnénis kört.
Hát Bendegúz súlygyarapodása azért az alsó határon mozog, 6850 gramm most. Két hónap alatt 550et hízott. Bár a dokinéni mindig meg van vele elégedve, ő nyugtat engem, hogy ne aggódjak, a gyerek teljesen jól néz ki.
Hozzátápival kapcsolatban azt mondták a 7. hónapban lehet neki adni szépen krumplival a zöldeket, spenót, sóska. Brokkolit, cukkinit már eddig is lehetett volna, tököt is lehet már.
Minden főzibe lehet kis olajat is tenni.
És a 8. hónaptól majd fokozatosan a túrót, sajtkrémet, joghurtot, Már alig várom, azt biztos szeretni fogja Bendegúz gyümikkel.
És kiprószálunk egy nem HAs tápit, hátha abból többet iszik majd. Bár ők azt mondták, ne aggódjak ha keveset is szopizik, és nem akar utána tápit, akkor elég az neki. ?.
És uszítottak, hogy este is adjak főzeléket fürdetés előtt, és elalvás előtt akkor elég egy kis szopi.
Hát ezeket mondták.
Most nagyon fellelkesültem, és elhatároztam, hogy elkezdek főzni Bendegúznak mindenféle fincsit, és elkezdek ízesíteni, kis petrezselyemmel, citromfűvel, kaporral. Persze azért váltva az üvegessel, nehogy elszokjon tőle, mert azt meg jó ha megeszi, ha utazik az ember. Kicsit félek, hogy majd nem eszi a saját készítésűeket, de kipróbáljuk.
Ha nem esik délután az eső, el is megyek a zöldségeshez vele, és bevásárolok.
Sehol senki
.
Manka!
Nehogymár ma is maratonit sétáltok ebben az esőben
.