Új privát üzeneted érkezett!

Én is ebben bízom,de a babások majd jobban tudják.

KépKép
takido

Na ja, mi nem babások eztet még nem tudhassuk... talán majd egyszer megvilágosodunk!

Katica,
ugye??? Annyira mindegy, csak legyen mááááár! Kép
Ígérem nem fogok panaszkodni, se szidni az időjárást! Kép (Vagy mégis? Kép Na majd akkor kerestessétek velem vissza ezt a hsz-t! Kép)

angel37

Takido!

Alapértelmezettben az utolsó menzesz első napjától számolják a terhességet. Ezen persze módosíthat az, ha szólsz, hogy valószínű később volt pé-d, amit az UH igazolni is fog. (8 hetes terhességnél a baba már jól látható szívhanggal, 6 hetesnél esetleg csak a petezsák, szikhólyag)
Szokták mondani, hogy a későbbi UH-k alapján úgyis fogják módosítani az időpontot, de az én dokim azt mondja, hogya korai UH-k pontosabbak, mert akkor még nincsenek egyéni eltérések.

KépKép
KépKépKép
beszti

Angel Ok! Remélem nem kell majd az archívumokban mélyen turkálni hogy meglegyen Kép

Egyébként én a napokban megvilágosodtam Kép Kép
Rájöttem hogy túl paráztatom magam e témában!
De mit tegyek ha az egész eddigi "életművem" így visszanézve tényleg sok sok tudatos döntés eredménye.Így lehet az hogy 30évesen jutottunk el a babaprojectig.Mert előbb sulik, lakás,igazi megtalálása,jó munka keresése normális gyes miatt,és mikorra ez mind meg van akkor....Pont amiért ez az egész történt nem akar eljönni Kép
Ennyit a tudatosságról, és a tervezésről!

Kép
katica_75

Katica
Akkor te valahol nagy főnök kell legyél!Kép:Bak-bakkal.

Angyal
Aszongya június-július a lombik kezdés,akkor március-áprilisi baba.Látod,végül összejön ez,már majdnem május!Kép

Én épp Miskolci szállást keresek a netenKépNem tudtok vmi ócsót,és jót?
Május 18 -reggel 8 írásbeli .Kedden megkaptam róla az értesítést.Csak az a böki hajnal 3 -kor vonatra kell szállni,ha oda akarok érni,így aztán marad az ottalvás(lehet családostól) Kép

KépKép

KépKép
okr

Katica: eljön, ha itt lesz az ideje... max. egy kis rásegítés is kell hozzá... Én is 30 vagyok (na jó... majdnem 31) és nem érzem, hogy bármit is lekéstünk volna... és egy cseppet se bánom, hogy csak most szántuk rá magunkat a dologra... (és nekem még PÉ-m sincs, tehát joggal pánikolhatnék... de halál nyugodt vagyok...)
csakegy

Beszti
Hát igen,én pl. mensi szerint júli 12-re voltam kiírva,aztán az időpont módosult aug.8-ra(amiből 9 lett)
Hát nem mindegy!!!
Akkor tudták pontosan megmondani az időpontot,amikor Ada 9 hetes volt,és elég jól eltaláltákKép

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
nonono! Kép A június csak egy konzultáció, utána egy-két vizsgálat meg mittudomén, így sztem kb szeptember lehet az első próba... és akkor még úgy is lehetne, mint ahogy valaha elterveztem... Kép Kép De ha a százalékokra gondolok, akkor inkább majd egy későbbi alkalommal fog sikerülni! Kép

Merrefelé kéne a szállás Miskolcon?

angel37

Angel: ilyen ciklussal mint a tiéd miért ne sikerülhetne elsőre? Megjegyzem, szerintem a PCO-sok sokat rontanak a statisztikákon... (ld. metformin nélkül hiába stimulálgatják őket... és ha össze is jön a baba, sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy elvetélnek... tehát rontják a statisztikát)

(a kezelt PCO-s meg ha nincs más gond, nem megy oda...)
csakegy

Helló Lányok!

Tegnap este voltam ultrahangon és a doki látott egy 6mm-es petezsákot!!!
Most kb. 3 hetes lehetek. Azt mondta, hogy az 5.-6 héten már látni kell a kis jövevényt is.

Puszi nektek.
beács

Sziasztok!

Tontica

Hát sajnálom a sok nyafogástKép.Azért majd kisüt a nap KépKép!Én már asszem a nehezén túl vagyokKép!
Igen,én is bőgtem a vészhelyzeten,iszonyat szörnyű az állapot.Hány ilyen ember lehet,akiről azt hiszik,semmiről nem tud...Kép

Kriszta

SziaKép!
Akció,PÉ,szupe időzítésKépKépKép!Naggyon kíváncsi vagyok!Kép
Én kezdek a csajjal zöld ágra vergődni,hát majd meglátjuk(kop-kopKép)....Azért a bak gyerekhez szurkolokKépKép!
Neked jött már papír a fősuliról?KépNekem még semmi...KépIgaz,nekem csak egy elbeszélgetés lesz,de örülnék,ha jeleznék már,hogy tudnak rólam...Kép

Katica

Hát nem űzöm teljes mélységében az asztrológiát,de lehet abban vmi,amit írsz...Nálunk mindenki augusztusi,3-an oroszlánok vagyunk,fiam 1 nappal lépte túlKép.És hozzáteszem,,mindkét gyermek 2 héttel előbb jöttKép!

Takido

Az UH tutit fog mondani,megmondják,hogy méretei alapján hány hetesnek felel meg.Talán az adhat most támpontot,hogy amikor teszteltél,az első teszt halvány lett,talán még kevés volt a HCG a pisiben.Tehát én ez alapján arra tippelek,hogy kb 13. nap után teszteltél.Persze ez is függhet a teszt érzékenységétől is,meg az egyéni eltérésektől is,de ha már 6 hetes lennél,azt erősebben kéne mutatnia minden tesztnekKép.
Ez az én álláspontomKép!

Csakegy

Ha valóban felszálló fertőzésről van szó,akkor inkább antibiotikum,mert ugyan lehet,hogy az neked bekavar ,de egy kismedencei gyulladás sokkal ocsmányabb dolgokat művel,ami pláne nem tenne jót a babaásodásban szt...Kép
Azért szurkolok,hogy egoldódjon és eljuss dokihozKép!

anyapoc

Csakegy,
gondolod, hogy ennyire a cikluson múlik? Bár igazad lenne! Kép

Hólyagod hogy van? A pisi csíp?

Katica,
na igen, ember tervez... Kép
És nem tudok nem agyalni ezen a témán!
OK, annyi, hogy most már nem számolgatok, nem időzítek, és végre nem kell alápárnázva feküdnöm szex után! Kép

angel37

Igazad van Csakegy!-tudom így kell hozzá állni.De olyan nehéz, nem tudom miért de baromi türelmetlen vagyok ez ügyben.Most is alig várom a pé-met, mondtam is apának hogy most aztán kösse fel a gatyáját, mert(minimum) minden másnap sex lesz! KépNehogy lemaradjunk róla.

A nagybátyáméknak is lombik fiaik lettek (Káliban) 3.próbálkozásra.Már 5évesek és tündériek!!El volt záródva a petevezetője és hegesedésekkel volt tele.

Kép
katica_75

Beács,
gratula a 6mm-s petezsákhoz! Kép
(és irígy, irígy Kép )

angel37

Beács

GratulaKépKép!Jó pocak és bébinövesztgetéstKép!
Hogy számolta a dokid,hogy 3 hetes vagy? a baba 3 hetes?Mert akkor Te 5 vagyKép!

anyapoc

Beács!Igazán jó hír!! Kép KépMit érzel? Repülni tudnál igaz???És apa??

Kép
katica_75

Angel: nem a hólyagom a gond (már) hanem a hüvelyem vagymi... szóval állandóan olyan érzésem van, mintha valami nyomná a "túloldalról"... viszont az emésztésem nem az igazi (ld. a Norcolut óta szorulás-szerű dolog... tehát trükk nélkül egyszrűen nem megy) és érdekes módon ha sikerül elmennem a WC-re akkor elmúlik a fájdalom (bár tegnap este pl. hiába voltam, még mindig olyan érzésem van, mintha kéne... de nem megy). De majdnem mindig olyan, mintha a végbelemnél lenne valami gubanc és az nyomná a hüvelyem... na ezt most jól megaszontamKép A hólyagom meg akkor fáj 1-2mp-ig és tompán, ha a WC-n kínlódok...

Bocsi, talán kicsit részletesen írtam le, de ezzel egyszerűen nem tudok mit kezdeni... (ld. csak a hüvelybemenetnél fáj igazából, feljebb nem érzem, hogy fájna. Nincs gombás folyás, nem szurkál a hasam stb. stb. csak az az állandó tojásfehérje nagyon riasztó...)

Nem bánnám, ha valaki betippelné, mi a fene lehet ez... (komolyan... már az is átfutott, hogy aranyerem kezd lenni a hülye norcoluttól és az elevittől)
csakegy

Beács: JipiiiiiiiiKép
csakegy

Csakegy,
nem értem mi lehet ez Kép
Elmész vele dokihoz?

Katica,
3. próbálkozás... Ennél jobbra nem nagyon merek számítani én sem! (Esetleg a második.)

angel37

Szia Mindenki!

Kriszta: Kép Nalunk a fiuk szuzek, az jo vagy rosz? Kép
Bar neha angyalok es imadom Oket, neha pedig legszivesebben agyon csapnam mindkettot! Kép
En legszivesebben tavaszi babat szeretnek, a fiammal nyaron voltam nagy terhes es szornyu volt! Ki sem mozdultam a hutott lakasbol egesz nap.
A tel meg azert nem jo mert hideg van. Kép

Ez a ciklus ugysem jon ossze ugyhogy teli babam szerintem nem lesz Kép ma vagyok a 12. napon, tehat ma meg szex de nincs tojasfeherjem. Kép
Es bar a babanet azt irja hogy a fiuk 48 oraig termekenyek, az Anyapoc alltal bemasoltbol az derul ki hogy a pe. elotti nap csak a nyero. Kép
Es ugy gondolom hogy holnap meg nem lesz pe-m max. holnaputan vagy azutan. Kép

Kép

Bea Kép Szuper, orulok hogy minden rendben, most mar apa is "hivatalosan" boldog lehet! )

KépKép
KépKép
tontica

Csakegy: menj el dokihoz!!!!!!

KépKép
KépKép
tontica

Ja... megyek... holnap ... csak még nem tudom, hogy fogom ezt a melóval összeegyeztetni... de megoldom valahogy...
csakegy

Ja... csak, hogy ON legyek... a PÉ nélküli görbém... iszonyúan ugrál... pedig percre pontosan ugyanakkor mérem... hát ez van...
Kép
csakegysokadnick

(ja... a 13. napon ébredtem éjjel arra, hogy hólyaghurut... azért is az a hülye fehér karika... mert ott egy hajnali 35,8-as értéket kerekítettem fel 36,0-ra)

Ja igen... a cickafarktól nem lehet tojásfehérje? (tegnap már cicka-palástfű keveréket ittam)
csakegy

Csakegy!
Én is tegnp kezdtem el inni a cickát a palástal.Múlt ciklus volt az első hogy ittam, de nem tapasztaltam csak 1-2 napig tojásfehrjét.
Figyu nem lehet összefüggésben azzal amit multkor írtál?-tudod hogy akció után visszajött a mesid?Én magamon azt figyeltem meg hogy akkor számíthatok csípő égető pisi problémára ha nem múlt el rendesen a menses és...Nem lehet hogy az idézi elő??
Ja én most erre kaptam Sumamedet, lórúgás adagot,de lekopogom még 1ben vagyok, és a tejsavbacik úgy néz ki túlélték.

Kép
katica_75

A csípős pisi húgycsőgyulladás is lehet, ha bekerül vmi baci oda...

angel37

Katica: hát nem tudom. Nálam tudom, hogy a Norcolut alaposan bekavart, ezért is volt fura a mensim és a Norcolut óta tojásfehérjézek folyamatosan (még mensi alatt is)... valszeg másba is bekavarhatott... lehet, hogy gyengébb volt a hüvelyem védekezőképessége stb. és az okozta ezt az egészet... nem tudom...

A nőgyógyász egyébként ott helyben mit tud megállapítani? tehát azt meg tudja nézni, hogy baci-e vagy "csak" gomba? Mert ha mondjuk csak gomba, akkor nem szeretnék antibacizni... (legutóbb valami 2 hét múlva kellett mennem az eredményemért de addig meg nem várhat a kezelés asszem...) Tehát van valami spéci dolog amire rá kéne kérdeznem a dokinál? (pl. PH érték stb.)

KösziKép
csakegy

Sziasztok!Kép

Napok óta olvasgatom az oldalt, és örülök, hogy itt ilyen jó, összetartó társaság van!Kép
Takido!
Gratulálok a csíkokhoz, s egyben kérdezni is szeretnék tőled. Mint írtad, az utolsó mesi első napja március 11-e volt, tegnap teszteltél, ami pozitív lett. Nekem is márc.11. volt az utolsó napom, tegnap reggel teszteltem, ami nem mutatott ki semmit sem! Persze a C csíkon kívülKép Milyen tesztet használtál, és erős volt a T csíkod? Amúgy a menzeszem rendszeres, 27-28 napos a ciklusom, és még sosem késett! Válaszodat előre is köszönöm!
Minden leendő kismamának további szép napot kívánokKép
Damona

Angel!
Nem azért írtam a 3.próbálkozást mert elkeseríteni akartalak.Az a lényeg hogy sikerült nekik, és nektek is fog!
Csakegy.
Nekem addig borax-glicerines ecsetelést javasolt a doki a gombákra +kúp .De a tenyésztés az két hét volt.És az ítélet a vegyes hüvelyflóra lett.(baci és gomba)Nekem ott szúrták el éveken keresztül hogy nem tenyésztették tovább.Amikor legutóbb elmentem már tényleg nagyon pipa voltam és kértem a dokit hogy ne csak a tüneteket kezelje,hanem az okot derítsük végre ki.Ekkor vett kenetet Clamídiára, Herpesre,Mycoplasma genitalium,és Ureaplasma urealyticumra, amiből sajna az uccsó lett a befutó.Én azt ajánlom hogy mindenki kérje a teljes vizsgálatot, mert ki tudja miért,de a dokik sporolnak a TB-nek!??

Tontica!
Ezek szerint nálatok is működött a "horoszkópöröklés" Kép

Kép
katica_75

Katica: Köszönöm! Akkor ragaszkodni fogok a teljes tenyésztéshez!

Nekem is eddig csak a tüneteket kezelték... nem véletlen, hogy nem rohanok minden gombával a dokihoz... a Mycosistet + Gynoflort simán feliratom az üzemi dokimmal is aztán annyi... és nem megy rá fél napom
csakegy

Takido a masik topikban irtatok egy asztrologusrol akitol tanacsokat lehet kerni meg miegymas Neked valaszolt mar? En is megprobalnam megirnad hol lehet elerni? Kép Koszi!

Katica igen mukodik, szerintem apa es fia olyan lesz mint ket tojas mar ami a tulajdonsagaikat illeti. Amugy a szuz nem egy rosz csillagjegy, ugye?!
Nalunk a csaladban vagy mindenki bika (mint en) vagy skorpio Kép ugyhogy tenyleg lehet ebben valami.

Damona: nem merted a hodet? Lehet hogy kesobb volt peteeresed. Eddig gyogyszert szedtel? Az is bezavarhat a ciklusban de sok mas is.

KépKép
KépKép
tontica

(ja... én egyszer önszorgalomból levetettem a Chlamydiát, a Trichamonast, meg még vagy 3 félét... természetesen mind negatív lett... akkor a Coli baci lett a befutó, amire Monuralt kaptam azt' viszlát. Na azóta azt is az üzemorvossal iratom fel a Monuralt... de a colit végül vizeletből tenyésztették ki... )
csakegy

Sziasztok!
Na nekem egyszer valaki értelmesen és egyszerűen leírná ezt a hőmérőzés dolgot, mikor megjön attól kezdve kell mérni, mikor esik le mikor megy fel, mikor lehet PÉ? Akkor jó, ha összebújún, vagy előtte, vagy utánna?Kép
Légyszike, valaki, én ezt nem értem!
KöszönömKép

Kép
Kép
nektarin

Angel!

Ja, tényleg, tudom, hogy már nyilatkoztál az ikerdologról, csak nem emlékszem, mit...Kép Szóval, hogy tetszene? Nagyon jók az esélyek ikrekreKép

Damona!
Te milyen tesztet használtál?

Horoszkóp témához nem tudok mit hozzáfűzni... Szeintem tök mindegy...Kép

Csakegy!
át nem vagy valami szerencsés...Kép

Okr!

Egyetemi szállás? vagy valami középiskola kollégiuma nem jó?

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Csakegy
Ha negatív volt akkor ez azért megnyugtató!A clamídia meg az ureaplasma produkál ilyen tüneteket.De akkor vszínű nálad szerencsére nem ezek állnak a háttérben.
Nem póbálod addig meg valamelyik netdokit?A nők lapja cafe-s nekem eddig mindíg másnapra válaszolt!

Tontica
a szűz az tényleg jó jegy,(és a bika is), nekem is a fél családom az.A skorpiókkal már vannak fenntartásaim Kép (bocs)
Miféle horoszkóprol volt ott szó?

Kép
katica_75

Okr!
Igen, olvastam, hogy tiéd is bölcsis nagylány! ÉLjen!!! Kép

Voltam a dokinál a nyavajáimmal (hasmenés, hányinger, bizonytalanságérzet, izzadás, hidegrázás, néha légszomj és szédülés). Szerinte ilyen betegség nincs, pszichés alapon vagyok beteg. Nem érzem jól magam a bőrömben. Kép Azt hiszem igaza van. Majd megpróbálom összeszedni magam - talán sikerül.
Valaki írta, hogy jár kineziológushoz. Az tud segíteni az ilyen típusú lelki nyavajákon is?

Tontica!
Benedekek halak, az apja nyilas, de külsőre egyformák, némileg belsőre is. Rám nem hasonlít a manóka.
Egyébként a családinet.hu-n is van egy asztrológus, aki nagyon serényen válaszolgat a kérdésekre. Az enyémre is válaszolt. Kép

Kriszti
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
kriszti77
Mogyoród

Angel

Küldtem mélt!

anyapoc

Anyapoc
Még nem a fősuliról jött(érettségi),de már lassan onnan is kellene küldjék a levelet.

Tagolták a tárgyakat,ki milyen segédeszközt használhat.Én sajna semilyet.Pedig úúúgy szerettem volna.Na ,persze egy függvénytáblázattal,vagy számológéppel nem sokra mennékKépKépDe a tudat,hogy van segédlet,megnyugtató.Kép(lett volna)

Angyal
Csatlakozom Csakegyhez.Nálad,ahol a hormonok rendben,elsőre sikerülni fog.Ezt így lesz,és kész!!!KépKép

Tontica
Asszem lemaradtam.Mi a baja a kisfiadnak?
Jobbulást neki!Kép

Csakegy
Mondjuk PH-t rögtön tud nézni.A gombához sem kell különösebb,csak leveszik egy tárgylemezre a mintát,megszárad,megfestik,újabb száradás,és nézik a mikroszkóp alatt.Azt,hogy miért telik két hétbe nem tudom.Elküldik vhová?
A baci már több idő,mert azt táptalajon tenyészgetik.

Katica
Jó alaposan kivizsgáltakKépÜgyes vagy.
Én megelégszem egyenlőre a rákszűrés kereteiben levett mintával.Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszta!
...vagy szállodára gondoltál? Magamból indultam ki, bocsiKép

Livi

bali78

Bali
Dehogy szálloda!Annyi pénzt nem akarok ám költeni,egy estére.
A kollégiumokat már néztem,azokat nyáriszünetben adják kiKépViszont találtam egy magánszállást,vagy hogyishívjákot.Egy nap 1500 Ft,és nincs messze a helyszíntőlKép
Még apával megdumcsizzuk a részleteket,aztán felhívom a számot.

Kriszti
Mi az,hogy ilyen betegség nincs????Ha a lelked beteg,az egészség,vagy hogyis gondolta ezt a dokid?!

Nectarin
Reggel,közvetlenül ébredés után,még az ágyban fekve 10 percig mérd a hődet,akár szájban,akár hüvelyben.A lázmérő lehet digit.,vagy higanyos ,mindegy.
Feljegyzet az értékeket.A neten van több görbés program.ha vmelyikbe beírod magától kiadja a p.é. időpontját

KépKép

KépKép
okr

Írtam egy csomót-elszálltKépKépKép

Bali
Dehogy szálloda!
A kollégiumokat úgy láttam csak nyáriszünetben adják kiKépTaláltam egy magánszállást,jutányos áron.Majd felhívom.

Nectarin
Reggel az ágyból fel nem kelve,10 percre bedugod a hőmérőt,vmelyik tesnyílásodbaKépA hőmérő tipusától függetlenül(digit-higanyos)
A mért értéket feljegyzed.A neten több görbés program is van,ha beírod oda,berakja a p.é. idejét .

Kriszti
Hát a leleki betegség nem betegség??Sztem válts dokit.
A kinezt majd Csakegytől kérdezd,ő asszem jár hozzá.

KépKép

KépKép
okr

Kriszti

Ja,aszittem már én maradok le... Kép
Miért kell messzire menned az érettségi miatt?(nem vagyok képben,hpva valósi vagy),de szt a lehető legközelebbre kéne tenniük.Vagy Miskolc az?
Segédeszköz...mondjuk egy tanár?KépKépKép
Ugyan már,fog az menni!Kép
Beszoktattad már Adát a bölcsibe(vagy lemaradtam... Kép)?

Tontica

A szűz jó jegy, a fiam azKép(némi oroszlán beütésselKép).Anyukám is az...Kép

anyapoc

hihiKép megnéztem a Jónás kalendáriumomat vagy mit a neten... az nekem az április 22-25 közti időszakot adta meg termékenyként... viszont a Jónás módszer szerint ez fiút dobna ki... na most az ezer éve megkérdezett asztromókusom azt mondta, lányom lesz... akkor most hogy is van ez?Kép Viszont 27-én lesz újhold... tehát akkor kéne megjönnie... (a 25. cn-en, 5 nappal a Jónás szerinti PÉ után)... hát... izé... lehet, hogy maradok a hőmérőzésnél? Kép Kép Kép

Ti egyébként hisztek ebben?
csakegy

Csakegy

Én megnéztem visszamenőleg mindkét gyerekemnél a Jónást(hát ugyan tényleg csak utólag),de nekem mindkettőnél bejött.Vagyis azok voltak a termékeny napok,amikor fogantak és amikor fiút jósolt,fiú lett,amikor lányt,akkor lány Kép!

anyapoc

Nemmondod... akkor bele kell húznom mert max. 25-én PÉ-m lesz... (pont elég idő, hogy helyrekapjam magam Kép) (de nekem akkor is lányt jósoltak...Kép)
csakegy

Sziasztok!

Nekem Jónáska április 21-24 ig írta a termékeny napjaimat.A ferty és a wursch április 9.re.
Most akor mikor?

Anyapoc

Ma megyek a gyógyszertárba a Qupidoért.Szerinted mikor csináljam meg?!Szívem szerint már ma megcsinálnám.Még 4 vagy 5 napom van hogy megjöjjön és a 9.DPO nál tartok a hőm meg stabilan 37-37,1

málna2162

lányok!

Dobtok egy ilyen Jónás-naptáros linket? Most már kiváncsi vagyok...Kép

Livi

bali78

Jónás Módszer:
http://www.astro.com/cgi/genchart.cgi

A fejléc alatt látsz egy olyat, hogy Please select a grope:
Itt kiválasztod az "Astrodienst special"-t

Aztán látsz egy ilyen feliratot: "Please select the type of chart you want." Itt a lista legaljára mész és rákattintassz a " Lunar Pashes Fertility Calendar"-ra. Mellette pedig van egy gomb: Clic here to show the chart. Ezt megnyomod.

Ezután feljön egy tábla, itt kell megadnod az adataidat. Continue gomb.

A végén ki kell jönnie egy táblázatnak, ami jelöli a hónapokat, azon belül piros vonallal a termékeny napjaidat. Ha látsz rajta jelölést, akkor azt is, hogy fiút vagy lányt jelöl.

málna2162

Bocsi jobb oldalt :add a New person!

málna2162

Bocsi jobb oldalt :add a New person!

málna2162

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?