Új privát üzeneted érkezett!

angel.hat nem volt.'monyo szegyeli magat'
Tudom hogy kenetlevetel az,de nekem ketto valamit vett le es a papira az van irva_Pa,Us
szoval szerintem meg valamit levett.
Szerintem nem vagyok babas ha erre celzolKép

most voltam tusolni es megbeszeltem a menzimmel,hogyha igy folytatja es engem mer cseszegetni,jovo honapban ugy visszavagok hogycsak na.bebabasodok es sirhat utannam 9 honapigKépremelm megijedt a kis dog.

hu nemsokara indulok.SDoki elott beugrunk a barinommel a cukraszdaba es bevagok egy jo nagy adag somlioitKép

Kép
monyoka

Angel!

Bocsi, még nem olvastam vissza! és a közjegyző?

Monyóka!
Nem lehet, hogy mégis..., hiszen....?!

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Monyó,
ilyenkor nézik azt is, hogy van-e baci v. gomba stb!
Volt már olyan, hogy levettek vagy 3-4 hurkapálcányit!

Hú, sztem ilyesztő voltál! Így ha most nem is, következő ciklusban tuti a dolog! Kép

Egyszer, mikor kórházban voltam, egy csaj feküdt a szomszéd ágyon, és candida miatt nem tarthatta meg a terhességét. Kép Asszem a gyogyi miatt, amit szedett rá.

angel37

bali.Nemhiszem,de te is tudod hogy vegulis minden lehetsegesKép

na megyek holnap jovok.

Kép
monyoka

Bali,
majd addig megejtjük azt is! Kép

angel37

Málna!
Szuperérzékeny a Qupido, de kevés helyen lehet kapni és drága (10-es érzékenységű). Dupla annyi HCG-re van szükség a Medilab, Gabriel és hasonlóknál... Clearbluet ne vegyél!

Livi

bali78

Sziasztok Lányok!

Délután bedöglött rendesen a babanet. Szóval a helyzet az hogy ma délután elkezdtem barnázni, úgyhogy a hőmérsékletem jól jelzett hogy lejjebb ment .... holnap már niagara lesz. Na de nem bánkódom, legalább sikerült egy aránylag szép görbét produkália a szervezetemnek. Ilyen még sosem volt amióta mérem a hőmet. Ez is nagy haladás Kép

Bali

Nem értettelek félre Kép nem mentegetőztem én. Tudod a nővérem 32 éves és 4 éve próbálkoznak. Eddig egyszer ment el orvoshoz mésfél évvel ezelőtt. Akkor állítólag a hormonszintjei rendben voltak így nem is ment többször. Persze azóta sem jött nekik össze a baba. Na szóval azt akarom mondani hogy ha nem megy utána az ember akkor hiába várja a csodát ha baj van mert lehet hogy olyan baj van ami miatt nem jöhet a csoda. Én is úgy gondolom hogy menni kell utána még ha nem is kellemes dolog, de mindent megér Kép

Kép Kép
kokusz

Monyóka!Látom csak holnap jössz,de azért boldog szülinapot kivánok!És még azt,hogy jövőre háromasban ünnepeljetek!A többieknek szép estét!
scali9

Takido!
Neked nagy gratula a két csíkhoz!Kép
Vigyázz magadra!

Anyapoc!Kép
Olyan klassz, hasznos infokat írsz!
Ez szuper. És köszi!

Kamilla!Kép
Leírom mailben részletesen a HSG-t mindjárt.

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Megjöttünk az apázásbólKép!

Angel

Olvastam ezt a Candida-dolgot,amit írtál.Nem lehet,hogy neki az egész testében nagyon el volt terjedve ez a gomba?mert akkor kaphatott olyan gyógyszert,ami miatt a babát nem tarthatta meg.Amúgy ha csak a hüvelyben van és ott kap kezelést az ember lánya,az helyileg hat,azért nem gond a tehesség.De sajnos egyes emberekenél az egész testben elterjed és igazából a gyóügyszer sem írtja ki teljesen(meg nem is lehet,mert a normáls emberi flórához hozzátartozikKép),csak cukormentes diétával élete végéig...No,ez hosszúra sikerült Kép!

Monyoka

Ha nem lesz niagara,én nem lennék olyan biztos a következő mensiben...ű

Kokusz

Érdekes a nővéred...én nem bírtam volna még 1 évig sem...És mivel magyarázza?Vagy nem beszéltek róla?
Barnázást sajnálomKép...

Zsóka

Nagyon szívesen,amúgy is imádok kutakodni a neten Kép!

Tontica

Na,milyen volt a Vészhelyzet?Szt elég durva.....KépKép

anyapoc

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat!
A férjecském nagyon örült neki,de még nem akarja 100%-ig beleélni magát.Bár kismamának szólít azóta,és már letiltott a különböző szénsavas üdítőkről,mag próbál tömni gyümölcsökkel.
Anyukám viszont a fellegekben jár,napot nyelt azóta,mióta reggel lementem hozzá a tesztel.10 percre rá már felhívta Apukámat,meg a Bátyámat is.Mondtam neki,hogy elég lesz,álljon le,ők tudhatnak róla,de másnak ne mondja..Mondjuk csak rá kell nézni.

KépKép
takido

Azt szeretném kérdezni,hogy szerintetek ezek tükrében is akkor volt a pé-m,mikor a ferty jelöli.?Mert akkor a pénteki halvány csík szerintem korai lett volna.
Valaki kérdezte,hogy jó-e a hőmérőm.Szerintem az jó,havi elején volt egy kis torokfájás,nátha.A 28.napon meg egy házibuli(nem ittam)és kb.3 óra alvás után mértem.

KépKép
takido

Takido!

A lényeg, hogy dec. 17-re leszel kiírva!Kép Megnéztem... Karácsonykor te még gyermekágyas leszel, az urad süt-főz, a melleden pedig ott csüng majd életed nagyon jó illatú értelme... Nos, én így képzeltem...KépKépKép

Livi

bali78

Sziasztok!

Eloszor is:

Takido, ez szupi!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép
Az tutti hogy nem akkor volt pe-d amikorra a ferty jeloli hanem joval elobb de komolyan nem tudnam megmondani hogy mikor. Kép De nem is ez a lenyeg.

Borzalmas napom volt (remelem mar vege van!!!) amikor beteg ez a gyerek akkor elviselhetetlen!!!!!!!!!!!!! Kép Egesz nap mindenert csak nyoszorog, sir vagy ordit!!! Kép
Ja es tegnap ejjel is ez volt, 3 orat aludtam. Kép
Most apa atvette en meg megyek sorozatokat nezni! Kép

Anyapoc: nagyon durva volt a veszhelyzet, borzalmas lehet nem tudni kommunikalni!!! Komolyan kirazott a hideg es megsirattam a vegen. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Bali: en egy ilyen nap utan csak arra tudok gondolni hogy ott csung rajtam a rossz, hisztis fiam meg az ujszulott babam akik felvaltva orditanak es az oruletbe kergetnek! Kép Kép Kép
De ez Nalatok nem igy lesz nyugi!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Kokusz!
Én is barnáztam egy napig,ugyhogy ez még nem biztos,hogy rosszat jelez.

Monyoka!
Nagyon szorítok,és remélem,hogy babás vagy.

A vészhelyzet tényleg durva volt.De legalább valamennyire happy end lett a vége.

Kéne ennem valamit,mert úgy érzem,mintha ki akarna lyukadni a gyomrom. Ez normális ilyenkor?

KépKép
takido

Bali!
Kiegyeznék azzal amit írtál.Igaz,utána olvastam Tontica üzenetét,az nem volt ilyen idilli.
Igazándiból márc 11.én kezdődött ez a ciklusom,csak azt a napot sikerült valahogy kitörölnöm.Vagyis akkor dec.16.De ez szerintetek nem 14.napi pé-vel számol?Mert nekem annál tuti később volt,ergo szerintem később fogok szülni..De mondjátok ám,ha nem így van.

Tontica!
Köszi,és a hozzászólást is a pé.hez.

KépKép
takido

Takido!

A márc. 11-ével a doki számol, ami a 12. heti uh-on megdöl, vagy nem. Tök mindegy! Kép

Tontica!
Nem, nem, persze, hogy nem így lesz. Kép Nekem egyébként egyetlen hasonló gondolatom sincs, de az én fiam már egy komoly férfi (Kép), ő már majdhogynem segíteni fog...
Elég gyakran beteg a drágád... Hozza a bölcsiből, gondolom... Nálunk ez egy év volt...

Kokusz!
Nem kellene hiú reményeket ébreszteni, de takidonak igaza van, pl. én is barnáztam az elsővel...Kép

Livi

bali78

Sziasztok!
Végre sikerült belépni,és vissza is olvastamKép

Takido
Nagy gratula!Most mondjam,hogy sejtettem???!!!

Monyoka,Kokusz
KépKépMensi miatt

Angyal
Anyóséknál húsvétoztunk+ volt némi intéznivalója a férjemnekKép
Már tegnap este hazaértünk ,de ma jutottam netközelbe.
Júni 1 hurrá!hurrá!
Elindul a dolog!!!!

Anyapoc
A született babákat vették figyelembe sztem.
Nagyon jók sz infók,és ezek szerint még szerény személyem is reménykedhet egy januári babában(ami szuper lenne,mert a bakokkal semmi strapa ,egyedül is tök jól elvannak,csak sokat depiznek)

Ildi
Nem vagy valami bőbeszédű mostanában.Kép

Zsóka
Írtam mailt!Kép

Kriszti
Szuper,hogy mehet a csemete oviba.Biztosan olvastad,az enyém is bölcsis leszKép

Tontica
Te kis boszika!KépSikeres hónapot kívánok!
Az én férjem sokat dolgozik,sokszor ünnepnap is.Olyankor úgy 36 órát nélkülözöm.Meg lehet szokni.
Augusztustól pedig ritka nap lesz,ha együtt leszünk itthon.Ez a hosszú házasság titkaKép

Kamilla
Grat a 21 mm-hez!!!!!

Akit kihagytam véletlenül nagy pussz,és bocsikaKép

Rólam:Tegnap eszméletlen balszerencsés napunk voltKépNem taglalom,de minden rosszul sült el,még a kürtőskalács,amit Adának vettünk is félig nyers volt.Kép
Akció vasárnap ,és hétfőn volt.Ovuláció szombaton.Nos meglátjuk 14 nap múlva ,mit sikerült összehozniKép(vagy mit nem)
Ja,voltam ma UH-n.Természetesen tüszőnek hűlt helye nyh. 12 mm.
Dobom a görbémet:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Okr!
Mi is bak babára gyúrunk mostantól! KépÉs ha egy kicsit is igaz hogy a babák öröklik a szüleik jegyeit akkor jó esélyel indulunk ebben a hónapbanKép!

Van a véleményetek, esetleg tapasztalatotok az asztrológiával kapcs. e témában???

Remélem sikeres volt az akciótok!
A 12 mm szuper jó, igaz?

Kép
katica_75

Szasztok!

Takido: Hát izé... gratulaKép Valszeg soha nem fogom megérteni, mi is történt veled, de a két csík az elég konkrétan hangzikKép Szóval a Te példád lebeg majd minden ember előtt jó ideig asszem Kép

Én meg beparáztam. Egész nap tök jól voltam, már ott ujjongtam, hogy meggyógyultam... erre Györben a vonatra várva elkezdett fájni a hólyagom + a hüvelyem és azóta is fáj és tök kellemetlen (életem egyik leghosszabb/rosszabb 2 órás útja volt hazafelé... )... szóval valszeg pénteken orvos (ha sikerül minden munkám befejeznem csütörtökön... különben nem tudok majd elmenni betegszabira...)

Szóval most az a para tárgya, hogy mi van, ha valami felszálló fertőzés... és azért tojásfehérjézek már vagy 3 hete majdnem folyamatosan... Szívem szerint holnap mennék, de holnap nem tudokKép Para ezerrel...

Ja... Pé az sajna még nem volt... 17.cn. 36,0
csakegysokadnick

Katica
Hát,ha jobban belegondolok ,apu is,és én is bakok vagyunk.Viszont Ada oroszlán,és a férjem ikrek jegyű(bár,igazából oroszlánnak kellene lennie-koraszülött volt)Szóval talán van benne ráció.
Majd többiek is írják le a családi jegyek hogyan alakulnak jó?Akkor levonjuk a következtetéseket.
Nálatok ki a bak?

KépKép

KépKép
okr

Csakegy
Nem tudom mi lehet ez nálad,de tényleg jó,ha lát egy doki!Kívánom,mielőbb gyógyulj meg!!!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Köszi a biztatást, de ez már nem barnázás ... kezd piros lenni Kép De azért kedvesek vagytok. Nem vagyok szomorú miatta, majdcsak sikerül elpbb utóbb ... Kép

Kép Kép
kokusz

Okr: én sem tudomKép vagy 3 hete tojásfehérjézek + most ez... szívem szerint holnap reggel már a dokinál ülnék, de nem tudok elmenniKép Pedig most tudom, hogy valami nem stimmel és ez nem egy sima gombaKép viszont félek egy antibiotikum kúrától... az mindenemet hazavágja majdKép (pedig ez lesz a vége, ide látom...Kép)
csakegysokadnick

Takido!

Ez a "napot nyelt" nagyon tetszett. Kép

Képzeljétek itt tényleg akkora a Tisza, hogy csak na. Tegnap is megtekintettem, de már senkit nem engednek a közelébe. Én egyenlőre a csodát látom benne, fantasztikus hatalmas és erős. mindig lenyűgöz hogy a természetnek micsoda ereje van.

Kriszta!
Reméljük sikeres volt az akció.

Tényleg Ildi mi van veled? Tanulsz?

j.
Vendég

Csakegysokadnick!
Remélem nincs komoly baj,és nem lesz szükség antibiotikumra.Mielöbbi gyógyulást kívánok!!
A görbémről annyit,hogy bezavarhatott a ciklus eleji torokfájás,meg nátha,meg az ápr.8.-ai házibuli(kb.3 órát aludtam mérés elött)Más magyarázatot nem tudok.
És remélem mindenkinek sikerül minél elöbb kétcsíkos tesztet produkálni!!

Junko!
Biztos hihetetlen látvány.

KépKép
takido

Szasztok!

Zsazsóka köszi a mailt.

Takido. Gratulálok a két csíkhoz. Kép De miért is írta Csakegy, hogy nem érti mi történik veled? Bocsi, de nem tudtam visszaolvasni.

Én viszont azt nem értem, hogy velem mi történik. Tegnap úgy görcsölt a jobb oldalon a hasam, hogy azt hittem tuti tüszőrepi lesz, de ma reggel még mindig 36,5 vagyok. Szerintem még nem repedt meg, de holnap úgyis megyek UH-ra. majd kiderül. Ma este meg rágyúrunk mégegyet. Remélem azért nem lesz ciszta belőle.

Okr. Drukkolok a kistesóhoz. időzítés jó volt, nem?

Kép

Kép
kamilla306

Mennyi az ideális mnyh vastagság?
11 cn-on 8 mm az gáz?

Kép

Kép
kamilla306

Csak azért,mert senki nem értette a görbémet.Nem volt egyértelmű babás görbe.Mindjárt felrakom okulás képp.
Kép

KépKép
takido

Takido: a fura az volt, hogy már napokkal ezelőtt is kétcsíkost teszteltél... ami az FF szerint még csak a 4. nap körül lehetett ha jól emlékszem... és nem tudtunk rájönni, hogy akkor hol is volt a PÉ-d... (mert ez most akkor olyan, mintha a 30. napod már a 3. fázis lenne...) Vagy lehet, hogy hármasikreid lesznek ? Kép Na a mostani viszont már gyönyörűKép
csakegysokadnick

Ha lehet választani,akkor az ikreket inkább kihagynám.
Egyébként ez nekem is furi,azért is kérdeztem,hogy szerintetek,akkor nem-e korábban volt pé..Én a 19.vagy a 25.cn-re gondolok.

KépKép
takido

És szerintem tuti,hogy az a torokfájás kavart be az elején,és azért volt magasabb a hőm a 7.-14-15.-ik napig.

KépKép
takido

Üdv Csajok! Kép

Anyapoc,
bővebbet nem tudok a candidás csajról, de valószínű, hogy nem egy sima hüvelyiről volt szó!
Bocs, senkit nem akartam ijesztgetni! Kép

Kriszta,
Szia újra itt! Kép
A mnyh-d igen szép! Kép Sajnálom, hogy nincs tüsző...
Félig nyers kürtőskalács! Kép Kép Kidobtátok?

Csakegy,
Szegény Kép Kép
Remélem eljutsz dokihoz hamar!
Az jutott eszembe, hogy vagy 6 éve, amikor volt hólyaghurutom, épp Győrbe utaztam, és épp a vonaton nagyon szarul éreztem magam tőle!

Kamilla,
11 napon a 8mm sztem jó!

Junko,
a Tisza biztos ijesztő és lenyűgöző egyszerre!

Monyó,
mi újság van???

Horoszkóphoz:
Más fórumon láttam olyan topicokat, hogy "mérleg babát szeretnék" stb... Irígylem, akinek ez a fő gondja a babagyártásban!!!

angel37

Tényleg fura, de a lényeg, hogy két csík a vége. Aztán ezek után nem mindegy, hogy mikor volt pé?
Éljen! Éljen! Éljen!!!!!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla
A 8 mm jó!!!!!!Holnapra drukk++++++++++++++++++++++++++++++++

Takido
Énszerintem a 25-26. nap körül lehett p.é.-d.Csak akkor meg látom ,nem volt akció.Ha előbb lett volna már a teszt pénteken erős pozitívat mutat,a ha később,akkor meg nem lehett volna még két csíkod.
Szóval fogalmam sincs,de nem is ez számít,hanem a teszt!!!Kép
Egyébként úgy tudom,ha nem reggel ,vagy késő este van az ovuláció,nem látványos a hő esése,csak a másnapi hőkiugrás látszik meg.

Csakegy
Jobban vagy?

Junko
Én is láttam a NAGY VIZET!Elborzasztó!

Ildi
Hahó!!!!Merre vagy???

KépKép

KépKép
okr

Angyal
Szióka!Kép
Igen,kidobtuk a kürtőst!KépPedig Ada majd megveszett érteKép

Baba,és születési hónap tekintetében én leginkább nyári,vagy kora őszi babát szeretnénk,de csak azért mert ha téli nem lehet kidugni a nagy pocakotKépKép

KépKép

KépKép
okr

Én tavaszi babát szeretnék. Kép
Vagy nyárit
vagy őszit
vagy télit.

De inkább tavaszit.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Angel! Nem akartam sebeket tépni. Tudod mondtam / írtam neked: a természet előbb v. utóbb...blabla.... Szóval ezért az elnézést!Kép
Most már akkor gyorsan el kell suhanotok a közjegyzőhöz, ha már van időpontod!Kép

Junko valóban rémisztő a Tisza. Én meg tejbetök vagyok, mert tegnap addig nézelődtem a hídon, míg mára belobbant a mandulám (szél és eső).Kép De!: hála égnek jobban vagyok mint tegnap, tegnapelőtt. Gyötört a Closti. Non-stop hányni akartamKép

Csakegy gyógyulj minél előbb! Lehet hogy már egy nap is számít. Menj minél hamarabb orvoshoz!Kép

Tontica! Fiadnak is mihamarabbi gyógyulást kívánok! Neked meg több alvást!Kép

Takido hát nézegettem én a görbéd, de számomra ez továbbra is rejtély marad.Kép Tk az eredmény a lényeg!Kép Még1x gratula.
Hova tűnt a másik kismama innen??

Ja! Hanyag vagyok. Nem mérem hőmet. Uais Closti miatt hőhullámaim vannak, így aztán feleslegesnek találom a reggel 5.30-as találkozót a hőmérőmmel. Azt sem tudom, hogy hanyadik cn-n vagyok.
Ejnye, ejnye....

No csók nektek!

Bee--------bye
beebeey

Kriszta,
Kép Kép

Hát tudod, nekem már mindegy! Kép
Valaha mi is úgy terveztük, hogy majd augusztusban nekiállunk, szeptemberben összejön, és májusban megszületik. Ezé volt ott optimizmus! Kép
Ehelyett augusztusban vmi egész más dolgom lett... Kép

Szóval én már lesz*rom, hogy könnyebb lesz-e öltözni v. nehezebb, vagy hogy banánrohasztó meleg v. tökig érő hó lesz! Kép Kép

angel37

Engem is jobban foglalkoztat a kétcsíkos teszt,mint hogy mikor volt a höm.alapján pé.csak tényleg érdekes.A doki majd úgyis megmondja,hogy hány hetes terhes vagyok.Vagy tévedek?

Okr!
ez a kürtös kalácsos dolog bosszantó lehetett.

KépKép
takido

Bee,
semmi gond! Kép
Még nem jelentkeztünk be, majd májusban vmikor.

Jujj, a closty ilyeneket is tud! Kép
Reméljük mást is! Kép

angel37

Takido,
a dokik az utolsó mensi megjövetelének napjától számolják a terhességet! Kép

angel37

Jó lenne,ha tényleg mi döntehtnénk el,hogy mikor is szülessen,de hát sajna ez nem mindig így van.
Én se a karácsonyt szerettem volna bent tölteni a kórházba,pedig nagyon úgy néz ki,hogy ott fogom,ill.reménykedem,hogy addigra már talán itthon lehetünk.
De igazándiból mindegy mikor jön,normál esetben az ember ígyis-úgyis örül neki.Mindegyik évszaknak van pozitívuma,meg negatívuma,,meg kell próbálni a pozitívat nézni!

KépKép
takido

Azt tudom,hogy onnan számolják,de azért azt csak látja,hogy nekem nem a 14.cn.napon jött össze,hanem késöbb.

KépKép
takido

Okr!
Nálunk is én vagyok bak,ráadásul még az aszcendensem is az.Még az esküvőnk előtt voltam asztrológusnál és egyre csak azt hajtogatta hogy mi aztán iszonyú termékenyek vagyunk 1ütt.Arra az évre 2 napot hozott ki a képletünk a tuti megtermékenyülére.Amin én csodálkoztam is,hogy csak kettő?-de ő azt mondta hogy ez tök normális.Persze akkor nem próbálkoztunk még.Voltak fenntartásaim a ciklikusságal kapcs. de azt mesélte h. volt 1 pár akinek évekig nem sikerült, de a horoszkópjuk szerint az a bizonyos nap pont a menses idejére esett,és láss csodát,baba lett belőle.
Nos, nagyon gondolkozom rajta hogy kikövetelem tőle hogy vajon mostanság mikor van az a két nap? Kép
Ja a familyre visszatérve nálunk mindenki föld jegyű, a hugom pedig apu főjegyét míg aszcendensnek anyu jegyét örökölte.Szóval valami alapja biztos van, az ilyesfajta öröklődésnek is.

Kép
katica_75

Akkor majd UH alapján.

angel37

Katica!
Ezek tényleg érdekes dolgok.A helyedben én is megkérdezném azt az asztrológust.

KépKép
takido

Már nagyon kíváncsi vagyok az UH-ra,hogy mit fog mutatni.A mensi alapján szombaton leszek 6.hetes.

KépKép
takido

Angel 37!
Egyébként teljesen igazad van a banánnal meg a tökkel kapcs is Kép !!!
Csak jönne már!! Kép

Takido
az ultrahang alapján be lehet majd lőni pontosan, nem???

Kép
katica_75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?