Új privát üzeneted érkezett!

Tiko Kép
Várom a holnapot nagyon! Kép Talizunk, hurrá!! Kép Remélem a holnapi egy szép nap lesz és mind a kettőnknek jó híreket mondanak! Kép Te már megfogod tudni mikor lesz a punkció?? Én nagyon izgulok az inszem miatt.

Zsebi Kép
Izgulok érted!! Mesélj, mi volt a konzin??

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Remélem mindenkinek kellemesen teltek az ünnepek!
Teljesen nem tűnök el,és köszönöm ,hogy hiányoltatok.
Drukkolok a most finisben levő lányoknak!
Nem nagyon van most mit írnom,üres vagyok mint a vödör.
Túl sok volt nekem ez az elmúlt 2 hét.Jobban vagyok,de szótlan.
Próbálom elterelni a gondolataimat,és a házra koncentrálni.Tervezgetünk,és ez kicsit leköt.

Azt is elhatároztuk,hogy most nem megyünk tovább,csak 2-3 év múlva.Addig öribabázunk,ami jót fog tenni a lelkünknek.Most rá is koncentrálunk.
Nehéz lesz visszamenni a kórházba babázni,de valamikor ezen is túl kell esni.

Most megyek mert itthon dolgoznom kell.Majd jelentkezem!

Lányok drukkolok nagyon!
kavicska

TikoKép
Látod mennyire lehet az öreg mikunak is örülni?Kép Különösen ha csak búcsúlátogatásra jön, és most 9 hónapra elfelejti a címedet/címünket!Kép Így is megcsinálja a doki holnap az UH-t? Szegény!Kép
Igen, én már teljesen pontosan tudom, mit és mikor fogok kapni.Kép Jövő vasárnaptól kezdem a Gonal-t(3 napig 75, majd 150 egység) és a Decapeptylt (4 napig). Összesen 5 napra van már ez előírva, aztán a 6. napon megyek UH-ra. Azaz május 3-án.Kép
Most beszéltem a dokimmal, és azt mondta, hogy teljesen normális a vérezgetésem a fogigátló alatt. Nagyon megnyugtatott!Kép

KiscsillagKép
Neked is kiderül már holnap az inszem napja, ugye? Szeded még a gyógyit? VAgy már nem is kell?

Borsi

Borsi
borsókás

*!

Igen, holnap talizunk! Sietek, de mindenképp várj meg. Én úgy tervezem 3/4 8 körül érek oda. Lehet, hogy még nem fogom megtudni a punkció idejét, sztem még mennem kell UH-ra.

Borsókás!

Olyan kevés Gonal-t kapsz? De fura. Szerintem picit beelőzök akkor, de az a pár nap ide vagy oda. Kép
Igen, így is van UH. Mindenképp mennem kell. Hát mit mondjak, nem vagyok túl boldog tőle. Kép

Zsebi!

Várom a beszámolót!!!

Tiko

tiko

TikoKép
Az első alkalommal ugyanezeket kaptam, de 150-el kezdtük a gonalt már az első naptól. Viszont sokáig csak egyre többen lettek a tüszikék, és nem növekedtek. Szerintem emiatt akar a doki az elején kevesebbel kezdeni, hogy ne túl sok, hanem kevesebb egyforma méretű és jó minőségű tüsszencském legyen.Kép
Szerintem nem is kicsit fogsz beelőzni, hiszen én majd csak még 9 nap múlva kezdek szurizni.Kép De sietek utánnad,remélem a sárga táblában érlek utól!!!Kép

ZSebiKép
Én is várom a híreket!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

TikoKép
Az első alkalommal ugyanezeket kaptam, de 150-el kezdtük a gonalt már az első naptól. Viszont sokáig csak egyre többen lettek a tüszikék, és nem növekedtek. Szerintem emiatt akar a doki az elején kevesebbel kezdeni, hogy ne túl sok, hanem kevesebb egyforma méretű és jó minőségű tüsszencském legyen.Kép
Szerintem nem is kicsit fogsz beelőzni, hiszen én majd csak még 9 nap múlva kezdek szurizni.Kép De sietek utánnad,remélem a sárga táblában érlek utól!!!Kép

ZSebiKép
Én is várom a híreket!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

x

Borsi
borsókás

Elküldi nekem a hiba üzeneteket, majd mégis megjelenik amit írtam, ráadásul kétszer is!Ki érti ezt...
Kép
Borsókás

Borsi
borsókás

Borsi!

AKkor biztos azért kapod így a szurikat. Reméljük növögetni is fognak szépen a tüszőcskék. HÁt lehet,hogy igazad van. De taposom az utat.

Zsebi?

Tiko

tiko

Borsi!

Biztos akkor azért kapod most másképp, reméljük nőni fognak a tüszikék. Kép Akkor taposom az utat te meg követhetsz. Kép

Zsebi???

Tiko

tiko

Borsi!
Ráadásul tegnap este még nézegettem a táblát, és ha jól belegondolok a kismamik közül már egy csomóan nem is jönnek közénk szóval ha őszintelennék és kivenném őket akkor szinte már el is fogyan az a rész... szomúr úgyhogy igyekezzünk mert kell az utánpótlás. Kép

Kavicska!
Kívánom hogy mielőbb sikerüljön az öribaba és a lelked erőre kapjon. Valóban nem lesz könnyű visszamenni dolgozni a babák közé, ehhez külön erőt küldök neked.

Egész délután hiába akartam jelentkezni nem létezett ez a rész a babaneten. Hihetetlen ez a rendszer. .....

Szóval a konzin megbeszéltük hogy ismét a fogigátlós módszert javísolná a doki bácsi én meg bolgogattam elvégre ő az orvos ő tudja mi is kell nekem. Ha minden jól megy a köv megjövetlenél kezdhetem is de ez totál rám van bízva majd telefonálok neki, hogy hogy döntöttem. Amúgy meg a szokásos gonál supréval majd leszívás, majd transzfer...
Megmondom őszintén hogy nagyon nagyon furcsa volt menni ebbe az intézetbe megint már olyan régen voltam ott. Most nem is vagyok rákattanva erre a lombikra úgy mindt eddig mindig számltam mint egy örült, most úgy elvagyok lesz ami lesz....

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Hát ez nagyon jó hír. Kép És belekezdesz? Vagy majd még meglátod? Mikor voltál ott utoljára?

Lehet, hogy jó is, hogy nem vagy annyira rákattanva.

Tiko

tiko

Tiko!
Ha jól rémlik novemberben voltam ott utoljára, azért nem most volt. Szerintem belekezdek, bár most jöttünk haza és a kocsiban témáztuk a párommal milyen furcsa megint kezdeni előlről. Kép

Most nagyon jó volt hogy jártam/rok ehhez a nénihez + elkezdtem foglalkozni parfümökkel és tuppival (ezt csak besegítem) így tök jól lelt az idő és teljesen le vagyok kötve. Mert mindig kell menni áruért széthordani meg ilyesmi szóval elvagyok plusz eddig a jogis körüli mizéria (oktatásra járás) is volt egyszóval zajlik az élet. Ezért sem vagyok úgy betattanva a dolgora mert sok minden más tölti ki a napomat. Tavaly volt hogy képes voltam egy nap háromszor átszámolni hogy hogy is lezs meg mi lesz ha .... és az nagyon nem jó ha egész nap ezzel vagyok elfoglalva.

Már biztos mindeki elment aludni így kívánok szép álmokat rózsás csókokat bajszos angyalokat. Kép
Én ma délután aludtam egy jót (Kaáli után már nem mentem vissza dolgozni) így biztos forgolódnai fogok mire elalszom. Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szia Mindenki! Kép

Köszönöm szépen a névnapi jókívánságokat!

Zsebi! Kicsit késve, de én is boldog névnapot kívánok és hogy minél előbb látogasson meg egy zebra! Az biztos, hogy sokat segít, ha nem görcsösen vágsz bele. És kell valami kapaszkodó, amitől elhiszed, hogy ez lesz az igazi!
Nekem is nem rég, 1,5 éve lett meg a jogsim. Több évig vívódtam, hogy bele merjek-e vágni mígnem a férjem szülinapi meglepetesként beíratott egy suliba. Így utólag, nagyon jó ötlet volt, szeretek vezetni.

Kavicska! Remélem, Nektek is bejön a figyelem elterelés és hamar a finisbe értek akár saját, akár öribabával vagy mindkettővel!

Tiko, Borsi! Jövök utánatok! Végig izgulhatjuk majd a májust! Már 6 napja nyomom a Suprefactot és elvileg a jövő hét elején jön a Miki. A Gonal-t is bőr alá kell adni? Ti magatoknak adjátok be?

Na megyek, elteszem magam holnapra. Jó éjt!

Andi

Kép
bandika

Szép napot mindenkinek!

ZSebiKép
Lehet hogy pont az, hogy nem vagy rákattanva a dologra, az fogja meghozni a sikert!Ki tudja! Mindenesetre én nagyon örülök, hogy rászántátok magatokat, és végre érted is lehet szorítani!Kép

Tiko, KiscsillagKépKép
Ti most taliztok benn ugye?(Irígy vagyok nagyonKép) Várom a friss híreket!Kép

BandikaKép
A Gonalt is bőr alá kell nyomni. Én először magamnak akartam beadni, de a döntő pillanatban mégsem volt elég bátorságom hozzá. A párom adta be, és bár azóta csináltam már én is, de nálunk mégis megmaradt ez a munkamegosztás. Ráadásul nagyon profin csinálja már. Egyetlen kék folt volt csak a hasamon, az is attól, amikor én szúrtam magamat!Kép

Tegnap este moziban voltunk, megnéztük a Jégkorszak 2-t! Aki még nem látta, mindenképpen menjen el, megéri. Végig lehet röhögni az egészet!Kép

Borsi, akinek ma már sikerült bőrig áznia!Kép

Borsi
borsókás

Jó reggelt!

Megjöttem a kukucskáról, de kicsit elszomordtam, vagyis inkább csalódott vagyok, mert még mindig nem tudom mikor lesz az inszem. Kép Szombaton újabb Uh és majd csak akkor tudom meg, de nagyon remélem, hogy hétfőn vagy kedden meglesz!!! Borzalmas ez a várakozás!! Kép

Zsebi Kép
Hajrá!! Hajrá!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag

a hétfő itt van már mindjárt Kép
nekem augusztusig kell várnom, hogy újra történjen valami, ehhez képest a hétfő itt vanKép
Találkoztatok Tikoval?

Borsókás

én is láttam, nekem még jobban tetszett mint a Jégkorszak1. Az "Anyám nyakán"-t látta valaki? szeretném megnézni, de csak ha jó.

Zsebi

Ez jó hír, hogy ennyire elfoglalt vagy, legalább nem a lombikra koncentrálsz minden energiáddal. Úgyis az lesz, aminek lennie kell, nem befolyásolhatjuk a kimenetét.
Én is a másodiknál már sokkal lazább voltam, és nem csak arra összpontosítottam, hanem éltem az életemet, mintha ez csak egy "mellékes" dolog lenne.

Kép
zsuzsi73

Sziasztok!

Megjöttem én is. Minden rendben, holnaptól fele ennyi suprefact + gonal. Kedden UH. Nagyon örülök, hogy tovább léptem. Kép

Bandika!

Te mikor mész UH-ra?

Borsi!

Én magamat szúrom, ne tudd meg már milyen a hasam. Kép De fájni nem fáj szerencsére.

*!

Jó volt találkozni és köszönöm szépen a szerencsét hozó teknőcöt!!! Ne aggódj, ezen a pár napon már semmi nem múlik, a doki csak jót akar!

Tiko

tiko

KisKép!
Ne legyél csalódott!Tudom milyen lassan telik így a célegyenesben már az idő, de megéri kivárni a megfelelő pillanatot!Meglesz az inszem ígyis rövidesen.Kép
Nem elég nagyok még a tüsszencsek? Küldöm a petinövesztő energiákat nekik!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sikerült találkoznotok Tikoval?

Borsi

Borsi
borsókás

Zsuzsi Kép
Találkoztunk!! Kép Közel van, csak tudod az nekem is egy örökkévalóság, de tudom, hogy hamar itt lesz, csak én ilyen türelmetlen vagyok!! Kép De köszi a bíztatást! Kép

Tiko Kép
Nagyon, nagyon szívesen!! Hatnia kell, mert megbabonáztam!!! Kép Biztos vagyok benne, hogy Õ most szerencsét fog hozni Neked!!! Kép

Borsi Kép
Köszi az energiákat!! Igen, még nem elég nagyok, azért is keseredtem el egy kicsit. Kép

De most már kitartok!!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

TikoKép
Amíg írtam befutottál te is! NAgyon örülök, hogy már mehet a gonalka is. Így kb. egy héttel fogsz előttem járni.Én holnaphoz egy hétre kezdek szurizni.CSak így tovább előre! Neked is mennek a petinövesztők!!!Kép

ZsuzsiKép
Hát, még az is lehet, hogy jobb volt, mint az első. De semmiképp sem lett rosszabb, ami a folytatások esetében igen ritka erény.
Az "Anyám nyakán"-nal én is szemeztem a filmválasztásnál,nem láttuk még.
Én is úgy érzem magam most a 2. lombik kezdésekor, mint te. Kicsit kevésbbé görcsöltem rá (eddig), hogy mi lesz ha nem sikerül. Előbb-utóbb úgyis lesz babánk nekünk is, ha nem most, akkor később.Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Köszi és várlak. Kép

*!
Kép Kép Kép

Tiko

tiko

TIKO!!Sietek utánad!!
Kép

Borsi
borsókás

Sziasztok!

Borsókás bátorítására csatlakoznék hozzátok!
Röviden magamról: most készülök a 3. lombikra 4. ET-re és Borsókással fej-fej mellett haladunk.
A dokim dr. Kulin Sándor.

Borsókás én már 29-én szombaton kezdem a gonalt!

Kiscsillag! örülök, hogy az előző inszemet kiheverted, jöhet a következő!

Kép
alinkat

Szia Alinkat!

Akkor neked is taposom az utat gyertek Borsival utánam. Kép

tiko

KatiKép
Örülök, hogy megérkeztél! Annyira fej-fej mellett haladunk, hogy én csak 1 nappal kezdem előbb a Gonalt szúrni.Hétfőn kell bevenned az utolsó fogigátlót?Kép
Jól emlékszem, hogy ma kellett menned a dokidhoz? Megkérdezted a barnázgatásról? Gondolom ugyanazt mondta mint az én dokim. Mit kapsz még a gonal mellé?

TikoKép
Ketten üldözünk egyszerrre a sárga tábláig!

BandikaKép
Te mikor mész UH-ra? Meddig szúrod még a suprefactot?

Borsi

Borsi
borsókás

Borsókás!
Te nem vasárnap kezded a gonalt?? Egyébként igen most jöttem a dokitól. Azt mondta, hogy nem baj a barnázás, bár már nálam tegnap vér jött, már teljesen azt hittem, hogy meg is jött. Úgyhogy ezügyben megnyugodtam. Én vasárnap szedem be az utolsó fogigátlót, pénteken már szúrom a suprefactot és szombattól a gonalt. Még egy harmadik féle gyógyszert is szednem de arra már nem emlékszem, hogy mi az. Asszem valami predisolon vagy mi.
Tiko! rohanunk utánad !

Kép
alinkat

Alinkat Kép
Örülök, hogy itt vagy! Kép Ugye Te az NLC-re is írsz? Te vagy az jól gondolom?? Kép
Az túlzás, hogy kihevertem, de előre nézek nem hátra! Kép

Húúúú, de jó sokan vagyunk!! Lesz kiért izgulni!! Kép
Hajrá lányok!!!!!
Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Most gyorsan előszedtem a kezelési lapomat, nehogy összekeverjek vbalamit. Én is vasárnap veszem be az utolsó Marvelont, és 28-án pénteken szúrom az első decapeptylt és gonalt.Kép
Megnyugtató,hogy a te dokid is ugyanazt mondta,bár nálam mára teljesen rendeződött a dolog.Ma még semmi sem jelentkezett.Kép Én is vérezgetéssel kezdtem múlt szombaton, csak aztán jött a barnázás, biztos nem baj ez sem.

Borsi

Borsi
borsókás

Kiscsillag! Igen én vagyok ;-) Nem is szabad hátra nézni csakis előre. Az nlc-s lányok közül nagyon soknak sikerült az inszemináció. Fel a fejjel.
Borsi! Akkor együtt haladunk mostmár szorosan.

Kép
alinkat

Alinkat Kép
Akkor külön hatalmas
Kép
neked!! Kép És üdvözlet itt is! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Bandi!
Nekem is régóta mondta a férjem hogy miért nem tanulok meg vezetni olyan jó dolgog, de én féltem tőle, majd most mégis beláttam jó lenne ha tudnék vezetni. Sokszor ő nem ér rá és olyankor csak némez az autót de nem tudtam menni hát most majd tudok. Kép
Neked is nagyon sok boldog névnapot. Kép
Ja hogy most már te is akcióban!!!!!!

Kiscsillag!
Már mindjárt itt a szombat és minden kiderül. Ez a várakozás semmi az ominózus két héthez képest. Kitartás és már itt is az inszem. Kíváncsi vagyk most milyen lesz a párod ereménye remélem most is nagyon jó. Drukk hegyek mennek.

Borsi!
Hát szurkoljatok is majd értem mert én már nagyon, de nagyon szeretém azt a babát. Persze mint itt mindenki én is izgulok értetek. Kép

Alinkat!
Üdv a csapatban. Akkor már te is régi motorso vagy drukkolok hogy ez az igazi legyen és sikereüljön a babóca. Meg lehet kérdezni hogy miért kell lombikoznotok?

Valóban jó sokan vagytok akikért izgulni kell,de nyugalom jut mindenkienk bőven zebra alíg férnek már el szóval tessék vinni őket!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Borsi, Alinkat!

Azért annyira ne üldözzetek, hogy félelmemben elrohanjak. Kép Nem is járok sokkal előttetek, persze attól is függ, hogy ki meddig kapja a gonal-t. Ti tudotok erről valamit? Ha hétvégén kezditek a gonalt, akkor mikor kell legközelebb UH-ra mennetek?

Zsebi!

Kezd fényezni a zebrákat, hamarosan szükségünk lesz rá. Kép

Tiko

tiko

Tiko!
OKÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Így első körben ennyi zebra van, de vannak még bőven, remélem jut mindenkinek. Kép

Szeritnem a lányok kb. egy héttel lesznek mögötted, bár valóban attól függ ki hogy fog reagálni. Nem is baj ha van egy két nap legalább tovább tart az örömünk. Kép

Azért ez a babanet hihetetlen hogy mostanában mindig rossz. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Ja, nekem is tele a hócipőm vele. Kép

Ez aztán a kínálat, jó hamar előrántottad ezeket a zebrákat. Remélem már most elhasználok egyet, de legkésőbb a következőnél. Kép
Naggyon jók! Kép

Tiko

tiko

Tiko!
Nem kellett ezeket elővarázsolni, mert mondom itt topognak állandóan midnig amikor táblát firssítek azt hiszik ők jöhetnek elő szóval alig bírok már velük.
Mi az hogy a következőnél igen is ez most sikerülni fog a következő max. a kistesóhoz fog kelleni. Kép

Mutassatok nekem jó példát hogy hogy kell ezt csinálni. Kép

Mostanában este olyan kevesen vagyunk itt. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Köszi az üdvözlést! Hát az a bosszantó, hogy igazából nem tudják, hogy mi bajom van. Dejóóó, hogy bekerültem a táblába! Köszi.

Tiko!Jesszus, nehogy elrohanj!:-) Én május 4-én megyek uh-ra, és szinte biztos, hogy május 7-11 között meglesz a punkció.

Kép
alinkat

ZsebiKép
Igyekszünk majd példát mutatni neked. Én már ki is választottam magamnak egyet a zebrácskáid közül. Remélem minél előbb beszabadulhat a nevem elé a táblába!Kép De azért őrizgess egyet magadnak is, rövidesen úgyis kelleni fog!Kép

TikoKép
Én csak annyit tudok egyelőre, hogy ugyanazt a protokollt kapom, mint legutóbb. Ez legutóbb azt jelentette, hogy az első gonal beadásától 9 napig mentek a szurik, és a 12. napon volt a pungi. Szerintem hasonlóan lehet most is, ha jól reagálok a szurikra.Kép
Jövő pénteken kezdek szúrni, és szerdán lesz az első UH. Addig már nem is megyek.Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Lesz itt zebra eső!!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Zsebikém : egy zebrácskát én is "lenyúlok", mégha mostanában ritkán is járok erre.. Kép

Alinkat : szia, én is ismerlek az NLC-ről Kép

Lányok, húzzatok bele, mert hosszú a sereg, akit magam előtt kell hajtani, lassan elfáradok, aztán a végén még beelőzök mindenkit.. KépKép

mniki

NikiKép
Gyere csak bátran utánunk, ne maradj le. Ha beelőzöl, legfeljebb lesz megint kinek örülnünk!Kép Olyan régen volt már!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Sziasztok!
Először járok itt a fórumban nálatok, és néhány információra lenne szükségem. Ugyan még nem egészen aktuális a lombikprogram, de szeretnék minél jobban felkészülni rá. Elvileg májusban kerül sor az 5. inszeminációra a Kaaliban, majd egy esetleges sikertelen 6. alkalom után jönne a lombik. Az első kérdésem az lenne, hogy amennyiben júniusban a 6. inszem sikertelen, akkor már rögtön júliusban megcsinálják az első lombikot, vagy ez hosszabb felkészülsét igényel? Az is érdekelne, hogy az egész lombikeljárás során mikor és kb. hány napig kell otthon maradni?
Válaszotokat előre is köszönöm!
krikri

Szia Krikri!Kép
Üdv itt a fórumon!KépNekem nem voltak inszemek, rögtön lombikkal kezdtünk. De szerintem az utolsó inszemet követő ciklussal már akár indulhat is a felkészülés az első lombikra. Ez persze nem jelenti azt, hogy abban a ciklusban lesz meg az akció.
Arra nincs igazán szabály, mennyi időt kell otthon tölteni a lombik alatt. A többség a beültetés utáni két hétig pihizget otthon. Ez főként akkor javasolt, ha stresszes, vagy emelgetéssel járó munkád van. De szerintem mindenképpen jó ilyenkor szabin lenni. Van, aki már a stimu utolsó 8-10 napján se dolgozik, de ez nem túl gyakori.Kép
Szorítok, hogy ne kerüljön sor lombikozásra!De ha van kérdésed még, gyere bátran!Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Krikri! Ezek nagyon egyéntől függő kérdések. Nekem kb a 3 hónapot kellett várnom az inszeminációk után, mert meg kellett csináltatnom egy csomó vizsgálatot, plusz volt a lombik előtt egy hiszteroszkópiám.
Lombiknál pedig 2 nap amit otthon kell tölteni, a punkció napja, meg az ET napja, a többi ahogy gondolod. Én pl. egyszerűen idegileg nem bírtam a két hét otthonlétet az ET után és bementem dolgozni.

Kép
alinkat

Krikri üdvözlet neked!
Nekem nem kellett volna várnom, úgy volt ahogy Borsi mondja. Lehet inszem után egyből lombik, de nem biztos, hogy az arra a ciklusra fog esni. Szóval érted! Inszemek után te otthon maradsz??

Lányok, holnap gondoljatok rám lécci!!! Ahogy tudok jövök és jelentkezem!!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Niki!
Nagyon boldog lennék ha belelőznél már tényleg jó lenne egy kis pozitív példa. Kép

Na rohanok mert megye a talpmasszi nénimhez. Kép
Este majd még jövök. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

KicsillagKép
Mikorra mész? CSak hogy tudjam mikor kell szorítanom leginkább!Kép Biztos elég nagyok lesznek már a tüsszencskék, és rövidesen meglesz az inszem.Kép
Mennek a drukkok ezerrel!Sok szerencsét holnapra!

Kép
Borsi

Borsi
borsókás

Borsikám Kép
Köszönöm szépen! Remélem minden rendben lesz és VÉGRE megtudom az időpontot is!! Az az igazság, hogy kicsit már kezdem unni. Kép De csak nem megy el teljesen a kedvem!!
Reggel 9-re megyünk, szerintem 9 és 10 között ha szorítasz az pont jó lesz! Kép

pusszillak és kellemes hétvégét mindenkinek!!
Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Nehogy elmenjen a kedved! CSak most következik a dolgok legizgalmasabb része.Kép
Ez a kis idő pedig csak elszalad már valahogy!Kép
Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?