Sziasztok!
Elég régen voltam már itt de most megpróbálok lehetőleg mindenkinek válaszolni, ha valakit kihagynék bocsika, nem biztos hogy név szerint fogok írni.
Szerencsére én már jócskán túl vagyok ezeken az éjszakai keléseken.
Ildi!
Hát persze hogy emlékszem erre a képre!
Idna!
Gratulálok a vizsgáidhoz!
Anett!
Nagyon szépek a lányok! Büszke lehetsz rájuk,sorban állhatnak majd a fiúk!
Betti!
Milán nagyon ügyes, jó hogy lejebb tettétek az ágyat mert akármi megeshet már ilyenkor.
Nóra!
Köszi jól vagyunk de itt akert is meg a jó idő elég sok tennivalóm akadt mostanában meg a meló is sok állandó a hajtás kevesen vagyunk sok a meló, leginkább akkor van gond ha valaki hiányzik olyankor sok a munka mindenkinek.
A suliban 26-án lesz a beiratás.
Bárányhimlő:
Szeintem is az a jó ha gyerekkorban elkapja én már alig vártam hogy a Kevin elkapja az oviban minél kisebb annál jobban tűri, legalábbis nálunk így volt, pl a suliban Ketrin osztálytársa persze lány nagyon szégyellte a hegeket , jobb az minél hamarabb elkapni kinek hiányzik már felnőtt korban.
Ildi!
Nem vagyok benne biztos de szerintem csa a rózsa himlő veszélyes kismamakorban nem hiszem hogy aggódnod kellenne a babaproject miatt, de kérdezz rá én is megkérdem a dokinőt.
Nagyon is jól teszed hogy ne adsz Dávidnak csokit meg édes löttyöket, nálunk sajnos ez Kevinnél nem vélt be, de anyósom még most is szid mert Ketrinnél én sem engedtem de mostanra megvan az eredmény nem is szereti a szörpöket és édesvizeket. Kevinnél már más a helyzet akármit csináltam vele nem jött be úgy látszik gyerektől is függ, a fogai is bánják de inkább csak a hátsó rágók szerencsére elől semmi gond eddig.
Anita!
A bárányhimlőről már nekem s mondta Kevinnél ezt a dokinő én egyáltalán nem bánom hogy nem kaptak oltást ellenne.
Ildi!
Nem tudom megnézni a videót valami kodek hiányzik a gépről nem játsza le semmi
Andi nagyon jó ez a kép, leírhatnád milyen képszerkesztőt használsz, régen nekem is volt de nem találom.
Nóra!
Jobbulást kívánunk remélem hamar renbe jössz!
Remélem mindenkinek válaszoltam, már annyiszor megígértem hogy sűrűbben jövök de mindig van valami, most nem ígérek semmit majd jövök, puszi mindenkinek.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek
Kriszti