Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, Málna, Meli benneteket most találtalak meg az iwiw-en, (tegnap óta én is tag vagyok), bejelöltelek benneteket így "ismeretlenül" ismerősnek.

Keresem a többieket is Kép
Takido, szerintem rakd fel magad te is (az iwiwre), nemsokára úgyis otthon töltöd - Beával együtt- a napjaidat.... Kép

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Hoppá
Jó hogy mondod már kezdtem lemenni alfába...Kép

málna2162

Nektarin,

(az iwiwen) te Melyik vagy a sok közül? Találtan belőled egy párat, de téged nem. Lehet, hogy nincs rólad túl sok adat?

Kata

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Árulja már el valaki,hogy mi az az iwiw.

KépKép
takido

Hát nekem van fiam is lányom is.
Az biztos, hogy teljesen mások voltak a terhességeim, de én egyikkel sem hánytam.
Mind a kettővel émelyegtem.KépKépKép Viszont szinte végig.
Nekem a legnagyobb különbség az elhelyezkedésükben volt(nem hasformára gondolok)
Adri végig fejvégü volt és befelé fordult. Õ a fenekét rakosgatta.KépKép
A kicsi harántfekvésű volt a 33. hétig, ugyhogy addig fulladtam ugy nyomta a rekeszizmokat, akkor volt jó mikor már befordult.KépKépKép
Hízni is hasonlóan sokat híztam mindkettővel.
Viszont én ösztönösen mindkettővel éreztem kb. a 3. hónaptól, hogy milyen neműek.

Lányok, ne gondoljatok a rosszra!!!!!
Egészségesek vagytok és fiatalok, minden rendben lesz............

Meli neked bátorításként írom, hogy én mindig gyorsan teherbe estem, viszont a nővéremnek az első terhesség 1 évre sikerült, a 2. rögtön.
Ugyhogy szerintem mindegy milyen a rokonság.
Bizz magadban és legfőképp a párodban, mert rajtuk is sok múlik.KépKép
Ja azt még hozzáteszem, hogy nekem hátrahajló a méhem, amivel állítólag nehezebb teherbe esni.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Nekem meg azt mondta a doki,hogy kicsi a méhem,és nehezen esek teherbe.

KépKép
takido

Na ittvagyok!!
Szóval Takidó,én töröm neked az utat??????Én vagyok a kisérleti nyúl,mi??????Kép
Anyukák!!Mit csinálnak az első vizsgálatkor? Na megyek,mert megvagyok fenyegetve,hogy nem lehetek itt sokáig,mert a családdal is kell foglalkoznom!!KépVasárnap már mennek!!
Tudjátok nagyon örülök,hogy terhes vagyok,de nam hiszem még el!!!Úgy félek még magam beleélni!!Csak akkor fogok IGAZÁN örülni,ha a Doki megerősit!!
Ja!!Monyoka!!Birom benned,hogy egyszer olyan kedves vagy,egyszer meg olyan negativ,hogy az hihetetlen!Ez nekem és szerintem a többiek nevében is irom,hogy NEM jÓ!!!!Ne sértődj meg!!Csak........!Jó éjt!!Kép

Kép
bea27

Bea!
Nem úgy értettem,de körülbelül 1 héttel elöttem jársz(szerintem)..Egyébként jövő hétre én is bejelentkezem majd a dokihoz.
Az érzéseim a teszttel,terhességgel kapcsolatban ugyanazok,mint neked.Én sem merem még 100%-ig beleélnem magam.

KépKép
takido

Ezt jól megfogalmaztam.

KépKép
takido

Nem sértődtem meg!!!Dehogyis!!!!RÁD??????????Na!!Mára tényleg lépek!!Holnap jövök a hőmmel!!!Kép
Annyira türelmetlenűl várom az orvost!!

Kép
bea27

Bea, minden orvos más.
Ami nálam mindig volt a manuális vizsgálat, azzal még előbb "érezhetik" a terhességet, mert nem tudom mi, de terhességkor felpuhul és azt korán érzik. na most sokat segítettem.
UH az is biztos mert meg kell erősíteni, hogy méhen belül van a terhesség.
Van aki vizsgálattól függetlenül csinál tesztet is, ha Uh-ot nem tud biztosítani.
Nekem volt ilyen is.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Azt elhiszem.Én is nagyon kiváncsi vagyok már,hogy mit fog csinálni,mondani.

KépKép
takido

Kis_Plutó!
Köszönjük az infót.És a doki küld el laborba is?
A másik kérdésem,hogy ha én ugy látom,hogy nem félidőben volt pé-m,akkor annyival kitolódik a terhesség?+ AFP-nél emiatt nem lehet téves eredmény? Vagy a doki az uh-ból egyből tudni fogja,hogy milyen idős terhes vagyok?

KépKép
takido

Általában az afp vizsgálatot UH előzi meg.
Nálam mind két esetben 13 hetesen volt hüvelyi Uh amin nagyon jól látható a picúr.
Viszont ez egy ördögi kör.
Nekem mivel hosszabb a ciklusom az első UH-on kisebbek szoktak lenni az adatok, viszont a 12-13. héten már a méreteink 1 héttel előbb voltak.
A fiamnál nekem korábban le lett véve, mert mennem kellett genetikára, és addigra kellett az eredmény.
Ezért is írtam tegnap. hogy az első UH a legpontosabb. A baj az, hogy az orvosok ugyis az utolsó mensihez számolnak.
E szerint a fiamat 5 nappal túlhordtam. Másodszori indításra született meg, de kiázva nem volt, úgyhogy ennyit jelenthet ez a pár nap.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Azt elfelejtettem leírni, hogy laborba engem nem küldtek.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

És szerintetek nem korai az 5-6 héten menni a dokihoz?
Vagy minél elöbb,annál jobb?

Fogamzás: 2006, Március 25.
Szervképződés... 2006, Április 15.
Fontosabb szervek... 2006, Május 20.
...12 hét: 2006, Június 3.
...23 hét: 2006, Augusztus 19.
...27 hét: 2006, Szeptember 16.
...40 hét - SZÜLÉS: 2006, December 16.

Ezt most másoltam ki a szülés kalkulátorból.Tuti,hogy nem márc.25-én volt a fogamzás,hanem késöbb.

KépKép
takido

Adrival jártam ugy, hogy 35. napon teszteltem +-at.
Ugyhogy ezen felbuzdulva mentem is az orvoshoz.Előkerestem az Uh-os papirjaimat ugyhogy pontosan le tudom irni mikor mit láttak.
Utolsó mensi 05. 20 (nem tudom, hogy számolták), 06. 24.-én 5 hét a vérzéskimaradás.
Norm. nagy uterus, vaskos endometrium 11 mm.
Douglasban folyadék nincs.
Terhesség nem igazolható.
07.03.-án vérzéskim. 6 hét
Itt már látszódott 14mm volt, éles szélű petezsák, de csak 5 hetesnek felelt meg.

Na remélem segítettem vele.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Én már hülye vagyok én rosszul számoltam, viszont az Uh az jó.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szoval nagyon nem érdemes elkapkodni az orvost, de betöltött 6 hét után már látható általában a petezsák.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Takidó itt vagy még?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Igen,köszönöm.Ezek alapján szerintem akkor jövő héten már kell látnia valamit az UH-on.

KépKép
takido

Magánrendelésre mégy?
Az orvosodnál van UH?
Itt Pásztón van olyan doki aki nem is tud ultrahangozni.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Az utolsó mensitől számolva most vagyok 5 hetes.

KépKép
takido

Magándokihoz megyek,és úgy tudom,hogy van UH-ja.

KépKép
takido

Azt jegyezd meg milyen nap volt az utolsó mensid első napja, ahhoz nézd a hétfordulót, és akkor menj szerintem ha ugy is betöltötted a 6 hetet.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szombaton,azaz 22.-én leszek 6 hetes ez alapján.

KépKép
takido

Most olvasgatom a LUrkóváró naplót Adrinál, és a 4. héttől írtam, hogy szédülök, és hányingerem van.
Nagyon sósan főztem, de csak pár hétig.
Szinte senki nem tudta megenni, csak én

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Vagyis akkor jövő héten már bejelentkezhetek ,nem?

KépKép
takido

Akkor a 22-e utáni héten menj.
Az a biztos.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Ez érdekes,mert én édesszájú vagyok általában,és most egyáltalán nem kívánom az édeset,csak a sósat.

KépKép
takido

Oké,én is úgy gondoltam.Köszönöm a segítséget!!

KépKép
takido

Tényleg az már a jövő hét.
Akkor jó, akkor már mehetsz.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Rendben.

KépKép
takido

Egyébként majd meglátod, hogy a terhesség teljesen meg tudja változtatni az izlésedet.
És azt mondják, hogy amit terhesen nagyon kívánsz azt a pici is szeretni fogja.
Nalam ezek bejöttek.

Olyan ételeket szerettem meg amit azelőtt meg nem ettem volna.
Viszont a kávét azóta sem bírom meginni.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Ezek tényleg érdekes dolgok.És jó,hogy leírtad őket.

KépKép
takido

Kis plutó

Olyan jó hogy vannak kismamáink!Feleleveníthetjük azt a 9 hónapot.Vannak dolgok amik nekem is most ugrottak be,hogy írtad.Pl.én gyűlőltem a tormát,meg mindent ami erős,azóta meg megeszem.

Takido

Én 5 hetes voltam amikor elmentem az orvoshoz.Az én véleményem az hogy jobb minél hamarabb.Õ az UH-n megfogja neked mondani pontosan,hogy hányadik hétben vagy.Azt is megmondja,hogy hány mm a pici.Sőt amikor te mész már verni fog a szívkezdemény is .

Az AFP -n ha nem jó az eredmény akkor megismétlik.Te egészséges vagy ha lenne valami eltérés az abból adódna hogy nem pontos a terhességi heted meghatátozása.Az AFP .t pontosan a betöltött ha jól emlékszem a 14 v16 héten csinálják.De mondom az orvos "pontosan "megtudja mondani hogy hányadik hétben vagy!
Kérdezz tőlem is nyugodtan

málna2162

Lányok!!!!!!Hasam szurkál,ébredési hőm stagnál 37-en,ha épp nem émelygek,akkor befalnék egy 300l-es hűtőládát,aludnék egész nap(igaz elég borús a z idő felénk..)és még egy hét van tesztig!!Meli

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt mindenkinek!

Málna!
Köszönöm a válaszod.És mindenki véleményére,emlékeire,információira kíváncsi vagyok.

Meli!
Ezek bíztató tünetek.Csak így tovább.
Egyébként felénk szakad az eső.

A ma reggeli hőm 37.2.És rám egyenlőre az aluszékonyság,meg a fáradtság nem jellemző,lehet,hogy azért,mert még friss az élmény,és mindig jár valamin az agyam,de ma is 5.50-kor keltem,és nem is tudtam visszaaludni.(igaz fáj a torkom)

KépKép
takido

Jó reggelt!
Egy kis csendes eső itt is jól jönne. Este már nem volt erőm a fűvet meglocsolni amit 1 hete ültettünk.

Málna szerintem Neked azért volt jó az 5 hét, mert elég rendszeres a ciklusod.
Nálam még a szívhang 6 hetesen egyik gyerkőcnél sem látszódott.

Meli ez már lehet jó jel.
Szóval a jövő hét megint kétesélyes lesz? De jó,.
Remélem ujabb szép rózsaszinű sávok fognak megjelenni.

Majd még jövök.

GABI

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok,

csak így tovább Meli.
Szurkolok Neked és Málnának is.

A kismamáknak inkább a szüléshez van jó praktikám. Persze mindenki megjegyezheti :o))

Betöltött 36. hét után minden ébredéskor málnalevél teát kell inni, ez segíti az izmok tágulását és gyorsítja a vajúdást. Teljesen természetes nekem is a szülésznőm javasolta.

A másik, hogy szülésre vigyetek szénsavmentes vizet és szőlőcukrot. Én reggel 9-kor szültem és nem is aludtam, mér 10.30-kor mentem magam pisilni és utána egész nap dumcsiztam a váróban a széken ülve.
Kipróbált módszerek és nincsen benne veszély.

Terhességnél én nagyon hányós voltam és vizesedett a lábam. Nyers ananász reggelire a víz ellen és finom is.
Hányásnál: ha olyat ettem, aminél éreztem, hogy kijönne. Ettem almát. Tomi a mai napig imádja...

Sziszi
Vendég

Ja, azért is fontos elmenni a dokihoz, mert ugye a méhen kívüli terhességet is csak ő tudja megállapítani. Bocs lányok, de akkor is 2 csík van. Ez hozzá tartozik az igazsághoz.

Nálatok biztos minden oké!!

Sziszi
Vendég

Jó reggelt!
Hű , olyan témákat boncolgattok, amikhez én nem tudok hozzáfütyülni sem, így csak csendben elraktározom a tapasztalaitokat, hátha nekem is jó lesz valamikorKép
Takido: nem jött válasz az asztrológustól még, ugye nem felejted majd megírni?Kép Én biztosan nem fogok eltávozni az iwiw.-re / ami egyébként, ha jól fogalmazok egy kapcsolat építő-felújító rendszer, ahol lehetőséged van rég elveszettnek hitt ismerőseidet is megtalálni /, én a volt osztálytársaimat keresem, mert osztálytalink lesz valamikor tavasszal és sok ember eltűnt a képből.
Hoppá: engem is bejelöltél, te vagy az a szép menyasszony?
Itt is csöpörészik az eső, de legalább egy locsolást megúsztamKép
Pusza

Andi
candi

Sziasztok!
Én is fennt vagyok az iwiw-en. Olyan jó olvasni a tanácsokat mire odakerülök tiszta profi leszek.
Én sajnos nem tudok adni még.
Beszéltem képzeljétek el az aerobic tanárommal. S ő abszolút nem ajánlja a tornát. Hanem 12.hét után újra elkezdeni. Lehet, hogy felelőtlen vagyok de én ezt nem szeretném betartani, mert imádom a tornát. Nem akarok hímes tojás lenni s a mozgást igénylem imádom. Ott beszéltem már anyukákkal s ők azt mondták, hogy nem szabad ennyire félteni magam nyugodtan tornázzak ők is ezt tették. Szerintettek? Én fitball-alakformáló tornára járok.

Kép
nika04

Candi!
Még nem írt az asztrológus csaj,ha ír,mindenképpen megírom.
És nyugodtan fel lehet dobni más témát is,amire mondjuk te vagy kiváncsi.Leírjuk azzal kaocsolatban is a tapasztalatainkat.

Anyusziszi!
Köszönöm szépen a hasznos információkat,hasznukat fogom venni.Majd az ilyen ötleteket lementem magamnak egy külön kis mappába.
És igazad van a két csíkkal kapcsolatban,ezért is nem vagyok még nyugodt,majd csak ha a doki is látott.

KépKép
takido

Nika!
Én eljárok esténként futni,igaz az elmult 2 hétben hanyagoltam,mostmár tudom,hogy miért nem volt hozzá kedvem.
Szerintem amit élvezettel csinálsz,és úgy érzed,jól esik,azt nem kell amiatt abbahagyni,mert babát szeretnél.Ez az én véleményem,lehet,hogy egy doki mást mondana.

KépKép
takido

Helló!!
Ittvagyok!KépMegpróbáltam még egy kicsit visszaaludni,de nemsikerűlt!Kép
Megmértem ma is a hőmet:37.1!!Kép
Már annyira várom a Dokit,hogy számolom vissza a napokat!Szegény mellbimbóm alig birja a kiképzést!!Olyan érzékeny lett!!A cicifájást meg már megszoktam!!Eggyetlenegyszer volt nagyon hányingerem /hétfőn/ azóta semmi!!
Veletek mi van csajok?

Kép
bea27

Nika, Takido!!!

én 7 hetesen majdnem elvetéltem a futástól, pedig heti 4-szer jártam 30-40 percet... A petezsák 2/3-ad része levált. Utána 3 napig feküdnöm kellett, csak pisilni mehettem ki.
Nem mindenkivel van ez így, de általánosságban azt javaslom, hogy ugrálást, futást kerüljétek az első 3 hónapban.

Sziszi
Vendég

Dóri,én is szoktam futni és aerobikozni,amihez két hete nincs kedvem és a light-osabb jógát részesítem előnyben...szerintetek ez tudatalatti ösztön?Remélem nekem is kétcsíkos lesz.Már alig bírom kivárni ezt a pár napot...
Bea,az unokatesóm érzékeny mellbimbós tippje ősrégi,de állítólag hatékony:vatta a két számmal nagyobb melltartóban.Bizarr,de neki jól jött.
Meli

Kép Kép
meli1118

Anyusziszi!
Jó,hogy ezt leírtad!Akkor a futást hanyagolom egy időre.

Szia Bea!
Nekem nem fáj a cicim,inkább csak azt veszem észre,mintha egy kicsit nőtt volna,meg olyan telt lett.
Engem néha elkap az émelygés,meg van hogy úgy érzem le kell ülnöm,mert nem bírok állni.
Meg ami még fura,egyik percről a máikra tudom teljesen üresnek érezni a gyomromat.Nem szoktam reggelizni,ha délutános vagyok,de mától elkezdtem,igaz nem is volt más választásom,mert úgy éreztem ki akar lyukadni.

KépKép
takido

Meli!
Ezek szerint hamarosan követsz minket a rózsaszín sávba.
Biztos van benne valami tudatalatti,én úgy éreztem,hogy nem esne jól,ha elmennék futni,meg nem is éreztem hozzá elég erőt,hogy elinduljak.

KépKép
takido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?