<font size="+1"> <font color="ff0000">VIKIMI!!
Nagyon sajnálom, de neked szántam a 'kis" mondanivalóm!!!
Lillus!
Neharagudj! még véletlenül se kelljen se neked, se senkinek ilyet átélni mint Vikiminek!
10000* bocsi mindkettőtöktől!!
Szánom - bánom, hogy ennyire figyelmetlen voltam!
Jajj, de figyelmetlen voltam!!
</font></font>
Vikimi!
Azóta sem jött meg jobban, de már nem is fog, mert kell szednem a fogalmazásgátlót!
Lehet, hogy a fenti figyelmetlenségem is ennek oka lenne??
Nekem azt mondta, hogy a gyógyszerektől. Kissé fel vagyunk bolygatva hormonilag az igaz, de nekem soha nem volt ilyen!!! Ezért egy kissé nem az jár a kis buksimban, hogy a gyógyszerek miatt volt!
Remélem a laparoszkópiánál semmit nem fognak találni vagy, ha igen akkor is könnyen orvasolható legyen. Szorítunk érted, értetek!!
Mindenkinek sikerül valahogy anyának lennie. Kinek könnyebben, kinek nehezebben. Kinek természetesen, kinek kis segítséggel. Ha másképp nem, akkor is van megoldás. Persze nehéz lenne elfogadni a tényt, de azok a gyermekek is szeretetre vágynak!
Abból viszont nekünk van sok, hisz már mióta gyüjtögetjük!!
Ma voltunk bent a barátnőmnél és mikor jöttünk el átöleltem és mondtam neki, hogy "anya". Õ is én is meghatódtam, de hihetetlen volt, hogy már ennyi idő eltelt. Mindvégig mellettem volt és én mellette. Nem csak a jó, de a rossz dolgokat is át kell érezni mindkettőnek, hogy barátnő legyen. Persze elfogadni azt, hogy mi más helyzetben vagyunk és senkitől nem sajnáljuk sem a lehetőséget, sem a babát. Az visszüthet ránk is!!
Ezt egyikőnk sem szeretné!
A másik 'közös ismerős" - és direkt írtam így - smssben megkérdezte tőlem, hogy kitől tudom, hogy megszült a barátnőnk? Megírtam, hogy kitől és erre visszaírta, hogy mert CSAK kérdezte!
Lehet, hogy hülye vagyok hangsúlyt terén, de már az smsből is ki lehet érezni. Legalábbis én kiérzem. Kb itt le is zártam vele a társalgást!
Ez volt az ismerős aki megkérdezte a barátnőmtől 'És megartod?". Az iylen nem barát és röviden, tömören kell az ilyennel beszélni.
Bocs a regényekért mindenkienk, de hosszabb volt a hétvége. Így egy kicsivel több történt velünk, mint szokott.
Sajnos mindig annyi mondanivalóm van és sajnos tapasztalatom is. Pedig alig vagyok 'több, mint húsz"!
Na jó 26!!