Sziasztok
Nálunk elég békésen telt a húsvét, voltunk vasárnap kirándulni a budakeszi Vadasparkban. Peti végig aludta, csak egy kis szopira ébredt fel, amit a kilátó tövében szépen megejtettünk
Dani hősiesen végig motorozta a kilátóig az utat, pedig szépen kellett neki felfelé mennie. Ott kidölt, elálmosodott, igy helycserés támadást csináltunk és Dani ment a babakocsiba, Petit meg hordozókendőben magamra köttötem, jót mosolyogtam amikor kukucskáltak a turázók a babakocsiba és meglepődve látták hogy nem picurka van benne, hanem egy nagy cula
Hétfőn meg Dani meg az apja locsolkodtak egyet, mi meg anyósnál mulattuk az időt. Beugrottunk a klinikára is sogornőmhöz locsolkodni hogy el ne hervadja, kerestem Lillóit is, de pont lent volt megfigyelésen a szülőszobán, ott meg nem akartam zavarni. Irt smst is hogy szerdáig kell kihuznia valahogy, mert akkor jön vissza a dokija, de már tele a puttonya.
Dóri
Tök jó hogy pozitív élmény lett a 4d és eégsz jó képet csináltak a piciről.
Sára
Nekünk műanyag, noném, egyszerű etetőszékünk van, nagy tálcás, ami levehető, még anno a börzén vettem 3 ezer Ftért, nagyon megérte
Fával szemeztem én is, hogy majd jó lesz ha nagyobb, mert szétszedve asztal meg szék, de végül, meggyőztek hogy ez sokkal stabilabb, és nem utcsósorban jobban tisztán tartható, nagyobb malackodást enged meg a babónak.
Kertesház tényleg egy áldás, mondjuk akkor ha ki is tud az ember menni a kertbe, sajna mi hiába lakunk abban, de kertünkbe inkább nem engedném ki Danit, mert az öcsém roncstelepet gyártott bele, de remélem idén nyáron már végre kitelepül és végre birtokbavehetjük.
Anid
A Praxis nagyon jó hely, és itt a babaneten regisztrálva még kapsz ezer Ft kedvezményt is.
Rita
Ugyan szerintem már rég taliztál Etával és elmondta, de azért leirom ide is:
reggel és délben egy pohárral a 36-37. héten: két deci forró vizzel egy kávéskanál teát leforrázni. A 38. héttől meg már napi három pohárral kell fogyasztani. Az igazi haszna, hogy segití és könnyebbé teszi a tágulást.
Prücsök
Köszi a festő infót, bevallom halvány lila dunsztom sincs hogy mennyi lenne a piaci ár vagy nem piaci. A tény hogy nálunk is új ajtókról van szó, igaz nem fa, hanem pozdorja, de glettelni telibe bőven kell. Lehetséges, de még nem mondom tutira hogy elkérem majd az elérhetőségét.
Aki jön a börzére annak mondom, hogy érdemes most ott előfizetni a kismama újságra mert egy csomo jó ajándékot szoktak adni hozzá, főleg ha egy évre teszi meg az ember: Nivea pelenkázós hátizsákot adtak tavaly, én most azt nyuzom
, szerintem idén is az lesz, meg egy csomo egyéb apróság között lehetett válogatni: videókazetta, zenei cd, kozmetikum.
Bogarkis
Nem teljesen kiváltani akarja a CVS-t ez a vérvétel, inkább alternativaként felajánlja, hogy akinél nem tulságosan indokolt az jobban jár ezzel, mert ennek ugyebár a vetélési kockázata konvergál a nulla felé, mig a CVS nél ugyebár sajnos előfordulhat. Az viszont tény hogy a megbizhatósága meg pont forditott arányban van, vagyis a CVS eredménye tutibb, mint a kockázatmérésesnek.
A vérvételnél még a 18. hét után ha tul nagy a kockázati tényező még lehet amniót csinálni, ami megerősitheti vagy kizárhatja a gyanut.
Babakocsihoz: Nekünk egy kölcsön Peg Perego Romank van, már Daninál is ezt használtuk. Most nagyon gondolkodtam hogy vegyünk egy másikat, egyedül a kerekével nem vagyok kibékülve, túl kicsi ehhez az utviszonyhoz ami itt van nálunk, amugy mindenben megfelelő: változtatható tolásirány, bolygósitható kerék, visszintesig dönthető, mózes is van hozzá, alul nagy bevásárló kosara van, igaz a buszra fel és leszállásnál eléggé edzettem a karizmomra, mert nem a legkönnyebb kocsi, ez a márka még a Venezia elött jött ki anno. Egy tuti hogy tényleg jó kocsik a PEgPeregok, amit mondjuk az áruk is mutat.
Nah dugultam mert kel a banda és még nem sütöttem meg a muffinokat amit igértem estére
Anyósom levágatta Dani haját:
Peti imád autózni, jókat alszik menetközben: