Sziasztok Lányzók!
Akkor összekparom magam, és ide írok végre, nem a levlistára! Zsóka! Már rég akartam írni... köszi, hogy eszedbe jutott a vám a gatyadömpinggel kapcsolatban!
Az a helyzet, hogy szinte mindenki használtat kért, azt meg azt hiszem, simán lehet hozni. És olyan jó lenne már veletek is megismerkedni!!!!
Tényleg, tali-ügy! Mindjárt jövünk, és én még senki csemetéit sem ismerem, szóval én mindenképpen gyerekes talit is szeretnék, jó???
Naaaaaaa... ugye megértitek? És jöttök? Persze azért bulizni is mehetünk, de csak ha csemetés tali is lesz!
A 27.-i talira megy valaki?
Verus!
Imádom, hogy nem hagyod magad rugdalni! A plató felháborító, a többi is! Nem szaporítom a szót, jól tettétek, hogy léptetek! A lapomat megkaptad? Olyan jó, hogy minden rendben! Srácok mit szóltak?
Edóka, még nyaraltok? Isten éltessen, még nagyon sok ilyen szuper tortát kívánok! Én is sok bébìììt akaróóók!
Norcsi!
Levlistán olvastam Bánk baba kalandjait...
már szinte nem is baba!
Akkor megint berendezkedhettek a bébibiztos életre! Én pár napja a konyhakést csíptem el Leevi kezéböl, székre állva lehalászta az elökészítö pultról. Akkor nálunk megkezdödött a szék+Berber biztonsági zóna berendezése is... brrr, még jó, hogy idöben érkeztem.
Leevi minden székre, fotelra felmászik, feláll és rajta ugrál. Próbálok idöben ott lenni, de félek, itt még baj lesz,ha nem szokik le sürgösen. Persze tudja, hogy nem szabad, de mégis nyomul.
Pele, ezek szerint játszótereztek sokat? És mások vödrét használjátok?
Felháborítóó!!!
Anikó!
Szerintem is éneklésre fel! Liliröl újabb képek? A gatyó jön ám!
Dia! Mi ez a kökorszak? Bori dumája jó, mint mindig, és a képek is tök jók voltak! Nagyon tuti kis csaj!
Id! Naaaa???? Izgiizgiizgi!
Mi jól, söt, nagyon jól!!!Meleg, 28-30 fok, minden nap tópart, Leevi ma úszógumiban pancsolt, azaz berregett ahogy toltuk.
Fúú, csajok, most telefonált Dániából egy barátnöm, hogy babát vár! De jó!
Na, szóval mi: Leevi(majdnem 17hó) eszméletlen nagy dumás lett! Aktívan magyarul min.50 szót használ, plusz mindent utánoz, amit modunk neki, és a finn szókincse is legalább 50 szó! Eddig úgy tünik, nem gond a kétnyelvüség... a legnikább használt szó a kapsz! ha szeretne valamit, meg a Marci, ami a szerelmét, a Marci macit jelenti. Na jó, a Mami is favorit!
Akkor most megyek, holnap megint tópartolni utazunk, azért majd jövök ám!
Nagyon puszi mindenkinek:
Adriék a napsütötte északról